Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Шћекић и Здјелар су данас одлично одиграли. Калаба мислим да има више потенцијала и од Блекија, но, време ће показати.
Мали Лазар Павловић обећава, Матић добар избор за ЛЛСЛС, до сада 3 утакмице као стартер, исто толико голова. Солидну реализацију има.
Лазар Марковић се полако враћа у форму (само да га нека нова повреда опет не омете).

Надам се да све ово значи да полако излазимо из кризе.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
561
Reaction score
753
Asano slab.Neverovatno kolika malodušnost za jednog japanca...neshvatljivo!Bitno je da smo uzeli 3 boda...teraj dalje!
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Scekic igrac utakmice. I dalje ne igramo kako treba,ali makar pobedjujemo. Matic jeste dao gol,ali jos ne mogu da ga ocenim,ima neke kvalitete mada deluje mi malo tromo sto mi se ne svidja i ne mogu da verujem da nije dao gol na kraju utakmice posle centarsutra onog,i u prosloj utakmici je promasio zicer,isto se sapleo i spetljao.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Jako dobra i gledljiva utakmica danas, i pohvala Voždovcu što se ipak odlučuju da igraju fudbal. Šćekić najbolji, šteta što se kod druge šanse odlučio da asistira Stevanoviću, imao je otvorenu šansu za drugi gol. Poslije njega naravno Zdjelar i mladi Pavlović, koji je pokazao kako je fudbal jednostavna igra, kad se igra bez straha od greške, bravo mali i samo tako nastavi! Ono što me jako nervira je zašto kad god načnemo protivnika golom, dopuštamo da nam u prvoj njihovoj ofanzivi stvore stopostotne šanse. U većini utakmica do sada kad god nas napadnu poslije primljenog gola mi smo paničili u odbrani i dopuštali im šanse da se vrate. Druga stvar koja me je iznervirala večeras je Đorđe Ivanović koji je ušao oko 70-og minuta, a duša u nosu mu je bila deset minuta kasnije, kad ne pomaže Uroševiću kod napada Voždovca i kasni za svojim igračem 10 metara i pušta mu šut sa 25 metara, nedopustivo! Treće, a to svi znamo, bekove nemamo.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Solidna igra u drugom poluvremenu, srećom, dali smo dva brza gola, inače bismo se do kraja patili. Voždovac je, posebno u prvom poluvremenu igrao na kontre i imali su dosta šansi, ipak u većini tih šansi, Ostojić i Pavlović su bili brži i spretniji. Doduše, imali smo i mi grešaka, nisam siguran da li je Brežančić dao njima loptu u noge negdje oko centra pri jednoj od tih kontri, ili Zdjelar. Radulović prenosi samo ono što hoće. Isto tako, ko je igrač Voždovca koji je po lijevoj njihovoj strani probio par puta fino u prvom poluvremenu, je l' to bio "naš" Janković?

Kod Zdjelara me najviše nervira što se tačno plaši uraditi neki neočekivan potez, povesti loptu par metara napred, a može i zna.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Dobra pobeda, solidna igra našeg drugog tima takoreći.
Šta je bilo odlično na momente?
Po meni Matić odlično odigrava glavom u prostor i Asano i Marković su morali to da iskoriste.Par puta je prosledio vrhunsku loptu između njihovih štopera a Asano nije to iskoristio, verovatno se nije ni nadao pošto Sadik to ne zna da uradi.
Mali Pavlović mora mnogo, mnogo bolje.Šćekić kao da se plaši, ustvari on se definitivno plaši kad ima loptu u noge, odma želi da se oslobodi i mora da radi neko sa njim na tome.Pa šta iako izgubiš loptu?Imaš prostor, ukradi tih par metara i prosledi ili šutni.
Brežančič odličan sa najzad centaršutevima, nije svejedno kada imamo beka koji zna da centrira i napadača koji zna da skoči, da se kreće u 16m.
Urošević je i dalje slab, jeste sprečio par kontri ali napred je neprimetan, nazad ponekad loš, ali je danas bolji u odnosu na prethodne utakmice.
Zdjelar je sve bolji i bolji, drži loptu, dribla, deli pasove, siguran na lopti.On je najkonstantniji naš igrač i po meni najbolji ove sezone.
Pavlović tera cirkusi, oni driblinzi nepotrebni, pa greška posle toga i imali su mrtvu šansu.On previše puta tokom utakmice ima potez više.To je za mene neprihvatljivo, kao što je neprihvatljivo da golman Partizana nije na 20m od svog gola pa je svaka kontra protivnika opasna.Golman Partizana mora da bude na 20m uvek, pa i neka greši ali mora na tome da se radi.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.231
Reaction score
17.918
Локација
Kej Republika
Lagana utakmica, klasičan friendly match osećaj.
Raduje pobeda, koja nam neće mnogo značiti jer verovatno će skoro svirati kraj ove sezone. I onda opet sve iz početka.

Blago Monaku, a posle i Juventusu/Čelsiju/Realu što će imati Pavlovića na stoperu. Momak će biti klasa.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.143
Reaction score
3.016

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.986
Reaction score
15.748
Локација
Beograd
Prvo tanko, drugo smo bolje ušli. Mogu da pohvalim rezultat. Sama utakmica je izgledala kao prijateljska. Pozitivno je što smo vezali dve pobede. Nedostataka ima pun k, ali obzirom da smo ih pobedili glupo je da kenjamo. Ko da jedva neko od nas čeka da izgubimo bodove da bi pljunuo. Ne, realnost je da ovo mora daleko bolje...Ajde da je ova mini serija polazna tačka ka tome. :napred-partizan:
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
343
Reaction score
1.462
Локација
Novi Sad
Na prste jedne ruke mogu da nabrojim Asanove dobre utakmice u Partizanu. Za ove sto pricaju kako obavlja defanzivne zadatke jedno pitanje, jel bi vam bek bio dobar kad bi imao dobar centarsut , a po njegovom boku duvala promaja??
Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba , (koji je pokrivao njegovu poziciju)se nije nesto preterano vracao nazad..
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
,,Korona,, daje ton svemu što se trenutno događa, pa tako i ovome...takmičiš se a da ne znaš zašta se takmičiš i dokle će takmičenje trajati...igraš bez publike...ne rukuješ se sa protivnikom i ne daješ intervju Dijanici bombonici, ali zato se krljaš sa protivnikom i vičeš na fudbalere... :icon-rolleyes:

...da ne širimo sad priču o smislu i besmislu takmičenja Pingpong lige, i našoj ulozi u svemu tome (dok Korone još nije ni bilo), to smo već davno apsolvirali...

Utakmica mi u prvom poluvremenu izgledala kao pripremna gde se igra napadački, spuštenog garda i bez stresa koji će rezultat biti...
Ali možda to i nije bilo tako u planu, nego nam je napad u stanju da stvori šanse, ali odbrana nije u stanju da zatvori...mada...nisu napad i odbrana dve zasebne ,,firme,, pa da jedna na drugu ne utiče...

U drugom poluvremenu smo golgeterski ,,proradili,, i mi i Voždovac, pobedili smo i to bi trebalo da nas čini zadovoljnim, ozbiljan fudbal se igra za pobedu, a ne samo rekreativno: red je i čestitati momcima na pobedi i onom dobrom što rade na terenu, a ne samo kritikovati kad pobeda izostane...
I, dobro, evo: čestitam momci!

Ali...bolje je videti šta ne valja kad pobediš, nego kada se gubi, onda je sve jasno, ali i kasno...

Dakle, meni je drugo poluvreme (po ko zna koji put) ,,otvorilo oči,, koliko je fudbal u Srbiji nazadovao u odnosu na neka vremena koja ja pamtim...Sve se pravda taktikom, naukom, fizikom...igrači nose neke sprave na leđima koje im mere ,,broj obrtaja,, po utakmici, ali...
Da li to daje rezultate? Da li neko sa njim apriča i o mozgu, glavi, odlukama na terenu? Ili je samo bitno da trče?
O.k. nemamo danas Sumu, Sadika, Natha, Miletića, ali da li je napredovao i u kojoj meri Asano, Fića, Laki, Rajko, Đole, Zdjelar, Markec...?

Pominjem neka stara vremena...ali baš sinoć na SOS kanalu bio snimak nekih naših starih utakmica sa Dinamom u Zagrebu i Željom u Saraj'vu...joj razlike drastićne...sinoć gled'o to, danas ovo...a ,,fora,, je u tome da su ,,stari,, mnogo brže prenosili loptu KA NAPRED nego ovi ,,novi,,...
Razumem, Fića i Laki su tek omladinci, Asano ne razume Srpski, Markec nije dugo igrao, Đole nema tehniku, Matić na kraju utakmice maši ono što bi svaki forumaš dao, ali koliko su naši igrači SPORI u glavi da donesu odluku ŠTA sa loptom - u odnosu na te ,,starinske,, fudbalere koje sam sinoć gledao na SOS-u, pa to je nezamislivo i nedopustivo!

Naš svaki igrač kad primi loptu prvo ,,zgazi na nju,, pa razmisli šta bi mogao, pa ne može da se seti, pa se predomisli, pa tek onda ide dalje...
Jebote, daju protivniku 2,3,4,5 sekundi ,,fore,,?!
Neverovatno.
Pa protivnika zajebeš u deliću sekunde, a kad mu daš 5 sekundi da se namesti, šta je čudno što te uvek izblokira, ili ti preseče pas?

Nismo mi pobedili što smo tako puno bolji, nego i zato što ovi sa krova NE ZNAJU. Pa jeste videli kako oni šutiraju čiste zicere? Nikako.
Jeste videli da našem Đoletu (svaka čast na trudu i karijeri), ali treba mu ,,hektar,, da se okrene...
On čovek kad ima šanse da pravo spiči ka golu, on prvo krene, pa zakoči, pa se vrati nazad, pa...nije on kriv naravno...ali, jbt, da dovedeš igrača tog (ne)znanja u Partizan, da ga još i platiš, i da ga pri tom NIŠTA nisi naučio za sve ove godine kol'ko je u Partizanu...
Za neverovati...

A verujte mi, ne pišem ovo iz loše namere, ali ne mogu da shvatim koliko smo SPORO u stanju da mislimo po terenu - iz čega sledi i sve drugo...
Nastavak priče O FUDBALU za koji minut na PFC nostalgiji... :icon-rolleyes:
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
igra ne tako tragična kako sam se pribojavala, na momente i pristojna. S obzirom na to da će se verovatno i prekinuti prvenstvo od sledeće nedelje, i nije previše bitno, ali je lepo što smo pobedili, naravno
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
Realno, igrali smo bez nekih iz prvih 11, i, realno ovo je neki nivo igre na kojem je trenutno Partizan, i realno, lepo je pobediti, ali meni je zaista žao što je naša realnost nekada bio susret i odmeravanja snaga sa jednim Realom iz Madrida, a sada smo tako daleko od tog nivoa realnosti...kol'ko god da se izraz ,,realni grobar,, smatrao za nešto najpogrdnije na Forumu...

Svoj nivo igre mi dižemo samo kada baš moramo - kada naletimo u Evropi na nekoga ko nas prosto primora na to, a inače smo u ,,klaj-klaj,, fazonu nešto sporijeg Ping-pongliga kotrljanja lopte...

...a nekada je svaka FUDBALSKA utakmica Partizana bila pravi sportski spektakl... :icon-rolleyes:

No, kao što reče Jasmina, koliko je ovo sve sada bitno, ako se prvenstvo uskoro prekine - a pitanje je i da li će se i zašto nastaviti...
Koliko pripreme, naučnih metoda, trčanja, merenja, tempiranja forme, a moguće sve to - skoro nizašta...
Za par dobrih i solidnih utakmica, za par loših, jedan očajan derbi i...to mu dođe to... :icon-rolleyes:
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.408
Reaction score
791
Локација
Niš
Све је требало да оде под кључ још након мирољубивог дербија.

Видећемо у летњим квалификацијама где смо и на шта стварно личимо.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Bravo momci na ove dve jako bitne pobede ove nedelje u ovim teskim vremenima za Partizan, a pri tom ne mislim na koronu ona ce da dodje i prodje. Da se otimamo maksimalno do kraja pa sta bude. Smrt fasizmu ziveo Partizan!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top