Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.864
Reaction score
13.596
Kad posle par meseci pauze istrcis na teren, a pri tom si u 3 dana proputovao 830km onakav pristup moze da izgleda kao "bolukurcu" a moze da bude i umor..... Nasa klupa je kratka od starta sezone i bar 50% kikseva je izazvano tom cinjenicom, a za to treba zahvaliti ponajvise upravi. Mozda sam ja postao paranoik u ovim teskim vremenima ali deluje mi da su cigani fino izracunali da ce imati lepe sanse da osvoje kup ako nas "volja zreba" odvede u Surdulicu.....Plan A im je verovatno bio da mi kiksamo dole nakon dugog putovanja ali eto mi prodjosmo...medjutim, cigani imaju plan B pa nas je "volja zreba" ovako rovite spojila bas sa njima koji jos nisu odigrali takmicarski mec.....jedino sto me buni je zasto se igra kod nas mada mozda objasnjenje lezi u tome da je nas stadion lakse kontrolisati nego rupcagu pa ce organi reda lakse uspeti da odrze "distancu" nakon korone i "mir i tisinu" pred izbore.... Igracima sad jedino ostaje da im se poseru na scenario, a nama da se radujemo nakon toga. NUSKNVP
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Aj da se ne zajebavamo.

Od cega su to Pavlovic, Suma, Brezancic i ekipa umorni? I nije ovo prvi put, umorni su svaku drugu utakmicu.

Al to je prica za poslije cigana. Da uzmemo kup, pa ce valjda poslije toga neko ozbiljno analizirati nase igre u prvenstvu.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.064
Reaction score
4.234
Локација
Humska 1
Ae, evo i mene... posle duzeg vremena.

Za razliku od kosarkaske sezone, sa ovom sam se oprostio tokom korone i sto se mene tice mogli su gancima da uruce odmah titulu. Tako da mi ovi preostali rezultati ne predstavljaju neku tezinu, odnosno podnosim ih iznenadjujuce vrlo dobro.

E sad, sto se tice Kup-a i sutrasnje utakmice...

Koliko god sizofreno zvucalo i koliko god se ponavljao pred ove kup utakmice zadnjih godina, meni ovo uvek predstavlja win-win situaciju: dobijemo li ciganiju, dobili smo derbi, popisacemo se po njima i tituli (ili bar tako mislimo) i preostaje finale u koje ne bih smeo da se kladim da dobijamo. Izgubimo li, uprava gubi svaki legimitet i argument za bilo sta sto se tice sezone (valjda ce se onda vaditi na 0:1 protiv Mancestera kuci).

Da me neko ne razume pogresno: Uvek cu navijati da Partizan pobedi, pogotovo da svuda, u svemu i uvek izgazi ove ciji se smrad oseca preko brda i svaki trofej je bitan... Ali zadnjih godina posle ovih kup utakmica i osvojenih trofeja u kupu uvek imam pomesana osecanja jel ti isti daju upravi materijal da prikrivaju svoju nespobnost, mesaju babe i zabe i obecavaju u sns stilu svasta za sledecu sezonu. Ja jednostavno nemam vise snage da to gledam i slusam i ma koliko mi tesko padalo, ako vec useravamo svaku sezonu vec na jesen, voleo bih da prodje jedna sezona gde im ekipa i strucni stab (na njihovu zalost) ne da nijedan argument za bilo kakve pozitivne price... Da vidimo na koji nacin ce onda da se peru a jos vise reakciju Partizanovaca.

GAZIMO IH SUTRA! NAPRED PARTIZAN!
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Samo nek se ponovi igra iz proslogodisnjeg finala kupa i za rezultat nema brige.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Besmileno je pisati da Partizan nije zaslužio titulu a cigani jesu.Da, jesu, odvojiše se tamo avgusta ili septembra uz pomoć sudijskih odluka.Lako je igrati prvenstvo kada na 0-0 dobiješ penal ili igrača više a protivnički tim totalno nemotivisan.Samo Inđija, Napredak i Javor su protiv njih igrali motivisano uz nas.I ti timovi su im skidali bodove.Da ne pišemo za kurvu iz NS i sns iz Niša.
Za pravilo o strancima ni reči.Izgleda su u finansijskoj krizi i to pravilo se neće menjati.Ali imaju par mladih, pa ubacuje se da mora dva mlada da igraju u prvih 11 kao i zamene na klupi, i to prvih 45 minuta.Staro je to pravilo iz nižih liga, uvek je bilo 2 ili 3 mlada u nižim ligama, čak i u prvoj ligi devedesetih i dvehiljaditih.
Pa je liga koja je smešnog kvaliteta povećana na 20 klubova.Umesto da se ide na 12 najviše.Oni unapred vuču poteze na osnovu njihovog finansijskog bilansa.A još odluke donose svi klubovi prve i superlige.Oni su mogli da izglasaju da superliga ima 30 klubova, da niko nikad ne ispada, većinu će uvek imati pošto je neki idiot smislio da klubovi prve lige odlučuju o superligi.
A Partizan kao najveći klub u Srbiji, zadovoljava se osvojenim kupom.Svi znamo da uprava Partizana ako omaši jednu ili čak dve sezone bez titule, odmah daje ostavku i dolaze sposobniji.Nikakav pritisak na savez i sudijsku organizaciju nismo vršili zadnjih 5 sezona.Pustili smo ih da rade šta žele, da se iživljavaju da onaj sa poternice određuje da li će Mažić da sudi ciganjima, čak je i uspeo u tome.Naša uprava je ćutala i ponekad se oglašavala besmislenim saopštenjima.
Odabrali smo neku finansijsku stabilnost kao, mislim da je to zamajavanje javnosti.Ali to je tako kad ti političar vodi klub.Videćemo koliko će trajati.Nova sezona samo što nije počela, i jedini cilj treba da bude osvajanje titule, pošto jedino titula garantuje sigurnu fazu lige šampiona ili lige uefa.Već u septembru ima da znamo na čemu smo.Ali izjave Miloševića da nam ne treba skoro niko kao pojačanje su besmislene.Potrebna su 4,5 igrača da se pojača igrački kadar, naročito na poziciji bekova, zadnjeg veznog i napadača.
U sredu je obaveza da se uzme kup!
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Nadam se punom stadionu, ali po uzbudjenosti na forumu, ne izgleda mi da ce tako biti. Steta, ovo nam je opet prilika da im se useremo u sezonu kao i prosle godine
 

Kit_Karson

Početnik
Учлањен(а)
27.10.2019
Порука
35
Reaction score
73
Локација
Yuhor
Треба им се усрати, већ видим да говоре и пишу како је куп небитан, како је ово компензација за титулу итд, што нажалост и није далеко од истине... Судећи по последњем дербију и паузи, победиће онај ко игра за нијансу мање ружан фудбал. Не иде ми у главу како могу да нас надиграју на ЈНА, и да је Станковић бољи тактичар од Саве.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ovo što nas sutra očekuje nije običan derbi, a nije ni više od utakmice, već jebeni rat. Odbrana časti, dostojanstva i obraza našeg kluba, samih igrača i na kraju nas navijača. Da li su toga svesni igrači verujem da jesu.

Što se tiče same postave i igrača, izašao bih u sledećem sastavu:

Stojković-Nemam puno šta reći sem da ne zadržava loptu kad vodimo, a kamoli kad nam je rezultat nepovoljan. Da ne istrčava i ne pliva bespotrebno i da ne nabija po svaku cenu napred. Derbiji njega lože.

Ćelavi-Evidentno je da nije onaj od pre, nema ni volje kao što je imao pre ali ajde nije sad to tema. Ne sme da ispada kao iz džipa, ne može da duva po njegovoj strani. Nemoj dozvoljavati da ti onaj mali Gavrić po tvojoj strani ordinira, odmah bih ga sekao u prvih 15 minuta. Digneš i njega i loptu, sledeći put isto jako u duel, nagaziš ga malo i klinca neće biti, ako pak bude još jače u njega. Ne sme se Miletiću desiti pad koncentracije kao što se desio posle kornera Bena, odbranio se u prvom napadu i zaboravio Vukanovića koji je sam na 5 m mogao matirati Stojkovića.

Ostoja-nemam puno šta reći, neka ponovi borbu i želju iz prošlog derbija.
Pavlović-U poslednje vreme se vidi da glavom nije u Partizanu, nekoliko puta je izneo loptu napred i tamo je izgubio, nerezonski start posle izgubljene lopte u prošloj utakmici na polovini Spartaka i potom taj start iz neke nervoze. Takav Strahinja ne sme da nastupi u derbiju. I on i Ostoja moraju jako i u meso, pogotovo ako bude počeo Boaći koji kuburi sa povredama konstatno. Odbrana prekida takođe skoncentrisano da svako drži svog igrača, a ne kao protiv Surdulice da Vitasa lopta preskače i da lopta dolazi do slobodnog igrača. Strahinja iz prošlog derbija nam treba. Miran, staložen, siguran u sebe.

Urošević-Očekujem od njega ono što najbolje zna, a to je borba, trka i ono što se meni sviđa kod njega je taj sportski bezobrazluk. Ako bude bio Ivanić na njegovoj strani, očekujem da ga takođe da nagazi, njega sigurno onda neće biti nigde.

Zdjelar-isto kao i kod Uroševića kod njega voljni momenat i borba nisu problem. Konstantna trka, dueli, noćna mora Marina je bio. Isto to što je radio Marinu treba da radi Benu koji im je najbolji igrač. Blizu njega konstatno, peglanje na sredini, već na 30m od našeg gola mora pametnije postavljanje i bez faula. Videlo se protiv Spartaka kad je izašao koliko se sredina raspala. Ima tu prenosnu loptu, valjda će jedna doći do Asana i Fiće/Markovića.

Šćekić-Videli smo kako smo prošli u prošlom derbiju kad smo izveli ofanzivniju postavku, prebili nas na sredini. Za ovakve utakmice je koristan, sve stoji da organizacija igre pada kada je on u postavci ali u odbrani može biti koristan bar za prljavi deo posla koji će biti ključan u ovoj utakmici. Za 45 minuta odradiće posao. Jednostavno ne sme se ponoviti pristup od prošlog derbija, dolaze u našu kuću. Moramo ih prebiti. I on i Zdjelar moraju naterati Bena da kad je na našoj polovini da bude konstatno okrenut leđima prema našem golu, neka se spušta na njihovu polovinu pa neka odatle kreira licem.

Natko- Što se njega tiče nemam puno toga da kažem. On kad igra svoju igru, za 3 klase je iznad ove njiva lige. Odigrao je ovakvih utakmica sijaset. Voleo bih kad je lopta u našem posedu da svi igraju kao on. Da se brzo razmišlja, da se oslobađamo brzo lopte jer konačno na krilu i na špicu imamo igrače koji mogu pobeći svojim čuvarima. Da nam što manje golman i štoperi organizuju igru već da to ide preko veze.

Asano-Dečko je u usponu forme, dao je par golova ima i asistencije, probudio se. I dalje ga muči realizacija 1 na 1 al sve dok daje 1-2 gola i promaši jednu šansu to je dobro. Čudi me da ga Savo nije isprobavao na desnoj strani, bio bi od velike pomoći Ćelavom ali ajde ima Asano i na levoj strani dosta posla. Ono govedo gobeljić se dosta ubacuje po desnoj strani, tako da će Asano kao i u prošlom derbiju morati da se angažuje u defanzivi.

Stevanović-Njega i Šćekića sam i u prethodnom derbiju priželjkivao u startnoj postavi i na kraju sam bio u pravu da su trebali početi. Ušao je u drugom poluvremenu umesto tada nedovoljno pripremljenog Markovića. Smatram da ovu utakmicu mora početi što zbog maestralne partije protiv Spartaka, što iz drugih razloga. U prvom poluvremenu mora da ubije po desnoj strani Rodića, neka petlja neka dribla samo što više ponavljanja. Rodić muku muči sa povredama i treba ga maksimalno forsirati, zato i mislim da drugih 45 minuta odradi Marković po istom šablonu, da se 70 posto akcija vrši preko desne strane.

Sadik-Što se tiče igre u polju, trke i presinga na odbranu tu nemam šta da kažem, radi odličan posao. Ali u poslednje vreme se pogubio, otima penal Natku, u kontrama ne odigrava kad treba već bira lošije rešenje-šut. I sa njim i sa Sumom se mora popričati da sutra ne smeju ponoviti škrtost iz Holandije i iz prošlog derbija Sadik kad nije odigrao Sumi, posle oduzete lopte. Tim iznad pojedinca, mora biti. Raduje me to što je protiv Spartaka lepo zavrnuo povratni pas Fići. Ko god bude sutra par sa degenerikom verujem da ih Sadik može lagano pretrčavati. Bilo bi poželjnije da to bude Milunović.

Što se tiče izmena. Suma i Marković klasične šablonske izmene odmah posle prvog poluvremena trebaju da budu, pogotovo što imamo prava na 5 izmena po ovom novom pravilu.
Suma-Za ovakve utakmice je rođen, voli da ih igra, samo da kao što sam napisao kod Sadika, da shvati da će heroj postati ne iz škrtosti već iz šanse koja iziskuje šut. Prevaga je na terenu na ovakvim utakmicama i mislim da je ostao dužan onom gobeljiću od prošlog puta. Ako neko može dati sutra gol to je on.

Marković-Deluje mi da se spremio ali opet smatram da nam je korisniji ako bude ušao u drugih 45 minuta, pokazao je protiv Radnika da i dalje ume da seče kroz sredinu slalom. Ima Natka koji ga može spojiti sa golom, ima Zdjelara koji ga može pronaći dubinskom pa neka iskoristi to. Vreme je da pokaže nešto.

Ako ne daj Bože rezultat bude bio negativan po nas, nadam se da Savo neće potegnuti za izmenom Sadik/Matić već da ih upari ali opet kažem nadam se da neće biti to potrebno.

I za prošli derbi sam pisao da je ovo šansa da igrači dokažu kako je ovo prvenstvo farsa i kako se crvena kurvetina gura, ovo vam je popravni. Samo što na ovoj utakmici je ulog mnogo veći, jako i bezobrazno trebamo ući. Oni dolaze kod nas, onaj majmun će ih garant naložiti da uđu kao što su ušli i u prošloj. Na tom derbiju nisu bili kažnjeni kartonima e sad ajde da im to vratimo. Ako uđu kao u prošloj, dva put jače da im vratimo. Da puca bre!

Ne mogu samo Zdjelar, Šćekić i Urošević da uđu jako, već još 3 4 igrača. Pa da vidimo da li će sudija smeti da iskartonira 7 igrača, hoće ali juče. Nagaziti od početka Bena, Ivanića, Gavrića i ko god im bude bio u špicu, verovatno Vukanović. U prvih 20 minuta pokazati ko je tata i ko je domaćin na utakmici, a ja vam kaže ne može da iskartonira 7 igrača. I tako se ulazi u utakmicu agresivno a da svoje igrače zaštitiš od kartona. A već kad budemo rešili utakmicu revanširati se onako na kvarno degeneriku, gobeljiću i onom malom što namiguje. Pa kad već namiguje šmekerčić da namiguje sa razlogom.

Golove daju Suma i Asano.

Sve u nju! Jebi, gazi kurvu dok ne svane!

ZVEZDA-PARTIZAN_60.jpeg
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
I meni su ali postoji valjda nešto što se zove čast, ponos i obraz. Ako iole imaju ove tri stvari izaćiće na teren sa namerom da ih odvale 3:0, za celokupnu sezonu. A o kritikama kojih imam na pretek, kad sezona završi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top