Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Nadam se da cemo sacuvati kljucne igrace za sledecu sezonu, jer jedino na ovaj nacin tim sazreva i raste, tako da bi bilo dobro da ne menjamo kostur ekipe i ovaj poraz "iskoristimo".
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.919
Reaction score
26.633
Tačno. Takođe vredi napomenuti da je danas taktički a i motivaciono nadmudrio našeg trenera. Ne interesuje me da trošim vreme na njega osim da kažem da bi trebalo samo na našu bolikurciju da se fokusiramo tokom 80% meča a ne na govedo.

Nista on nije... Jedino je imao srece sto je njegovog protivnika veceras sa klupe predvodio Savo...
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Boli ali i ne previse, nazalost to smo sto smo... trubim ovde mesecima da nismo ozbiljna ekipa, da sa mentalitetom "glavnog" igraca kakav imamo tesko da mozemo ista u tvrdim mecevima da uradimo, sem da se odusevljavamo time da je nekome gurnuta lopta kroz noge a to sta pise na semaforu na kraju...
E pa tu smo gde smo zato sto ne moze da se igra 5 minuta po utakmici, mora da se "rilja" 90 minuta, nece se zongliranjem stici daleko, mora da se ratuje...
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
326
Reaction score
1.282
Локација
Београд
Niti je on "lalat", niti se njegovo ime, nadimak ili sta vec pise velikim pocetnim slovom.
On je jedno klasicno cigansko govno iz kategorije unikatno najsmrdljivijih, i teska narkomancina parekselans...
Uvazavam sugestiju, onda neka bude ovako: narkomancina naprednjacka nam se lepo oduzila za trpanje cigana.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Ja stvarno ne bih imao sta da zamerim igracima. Izginuli su,dali sve od sebe,borili se muski i do samog kraja. Bili bolji i konkretniji pre svega,a penali ko penali...Lutrija. Kup mi nije toliko bitan,mada ne mogu da kazem da je ugodno kad se Lalatovic opet posere po nama.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.251
Reaction score
3.716
Dosta je bilo vađenja na kup. Ako je i ovo trebalo da se desi, pa da neko ukapira da su ovom timu neophodni Leonardo i Everton, pa cak i Radin i Djurickovic, onda je mala cena izgubljen kup, čak i od nesretnog cigansko naprednjackog narkomana.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.418
Reaction score
40.746
Локација
Žrnov
S jedne strane je i dobro što nismo uzeli kup, da nam niko njime ne maže oči. Za ovaj stres što sam doživela, i treba da nemaju godišnji odmor i da igraju od prvog kola. pa ako ne mogu na jednu utakmicu da dobiju neku Floru, neka jedu govna.

Sezona za zaborav, ali i to je Partizan.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Jbte da te ova seljačka ekipa dva puta dobije u pet dana. Pa ove će Flora Talin da urniše u kvalifikacijama. :pop Zašto igramo fudbal samo kad jurimo rezultat? Zašto na 0 : 0 i u produžecima nismo napravili ni jednu izglednu šansu? Strašno.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Natko, Sadik, Stevanović. Svi ostali su prosečni igrači za ovu našu ligu. Borićemo se za drugo mesto. U produžecima čekaš penale ???

Ja nisam stekao utisak da smo cekali penale. Napadali smo koliko smo mogli u skladu sa situacijom i umorom pre svega. Pa nisu oni roboti da kidisu 120 minuta majku mu! Cak sam prijatno iznenadjen koliko su imali snage do samog kraja.
 
  • Like
Reactions: Zex

knez

Početnik
Учлањен(а)
12.12.2011
Порука
53
Reaction score
120
U ovom sivilu posle izbora izlaz sam video u Partizanu,sada je jos gušća magla! Podrška Savi i ekipi a vvv marš iz Svetinje!!!
 
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
Овим џабалебарошима треба тренер попут Марка Николића, да их доведе у ред а да ови не смеју да га погледају, кад уђу у свлачионицу после неког кикса или слично да им дупе жваће гаће. Ауторитет им треба, па да видиш како би пишали по свима, јер квалитет имају. Већина.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.289
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Trudili su se igraci maksimalno,stvarno jesu,sa te strane nemam zamerku. Ali opet smo pokazali da protiv livadarskih ekipa koje se zabiju na svoju polovinu i biju mi ne umemo da rutiniramo. Mucimo se,napadamo,kruzimo,ali ako ne damo gol rano i izazovemo protivnika da se malo otvori vrlo lako mozemo i da primimo gol i onda tek muke zive.
Da bi mogli to brze da resavamo trebaju nam bekovi koji imaju i centarsut i brzinu i snagu da se ponavljaju jer onda krila udju blize golu,ofanzivni vezni blize spicu,ima mnogo vise opcija i svaki napad je opasan,mi sa ovim bekovima to nemamo i onda je mucenje konstantno kako bunker probiti.
I naravno pored bekova treba da rekreativac Lazar Markovic nosi peskir a mali Stevanovic da igra od pocetka.
Everton neki na sredini takodje.
Ovo je klasicna jsl livadarska ekipa sa livadarskim trenerom i po istom receptu gubimo ovde kao bodove sto smo prosipali u prvenstvu,sve isto!
Milosevicu svaka cast za mnoge stvari,protiv ekipa koje zele da igraju mi igramo jako dobro,evropski,ali protiv ovih pajsera cesto nemamo resenja.
Za produzetke sramno kako smo usli u njih,to je vec i za igrace i za strucni stab tema.
Igracki kadar mora da se pojaca i u sledecoj sezoni da se napadne titula kako znamo i umemo! To da bude glavni i jedini cilj a za sve ostalo sta uradimo uradili smo.
U neku ruku ovo je i dobro sto se desilo da se otvore oci mnogima i da se vidi da bez pojacanja nema nista.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top