Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.550
Reaction score
10.857
Izbegavam da pisem na FK temama vec neko vreme, a kosarke nema vec dugo...
Necu reci da je derbi nebitan jer je i meni bilo puno srce kad smo pobedili, ali kao sto vidis, nije nam nesto znacio.
Ali eto ti si pisao posle tog derbija i sad mozes ponovo da procitas tvoj hvalospev o Savu.

Ne mislim da te uvredim, ali bas zbog toga citirah tvoj post. Kao "ne branim Sava" a ovamo se ubi vec mesecima da objasnis kakav je covek strucnjak i kako nam trebaju izgovori i kako treba da se pomirimo da nikad nista osvojiti necemo zbog vise sile...
Razlikuju nam se misljenja po tom pitanju, ja sam izneo svoje. Forum sluzi tome, a ja sam odavno na njemu, kao i na mnogim utakmicama, doduse vecinom kosarkaskim. Pozdrav.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.275
Reaction score
15.141
Локација
U pizdi materini
Javlja li se ko od VVV nesposobnjakovića da kaže nešto ili ne daj Bože podnese ostavku ? Ono što sam ja video je da samo derpe na Tnjiteru poziva da mu se sudi i masu botova kako ga mole da ostane valjda žele još jednu sezonu bez trofeja ili možda čekaju da Stefanović postane 18+ pa da ovi marnu lovu jbg ne ide da odu sad kad zlatna koka dolazi na naplatu.

Nemamo pristup igri, nedostaje nam par igrača i to za startnih 11, imamo trenera za koga smatram da mu je se sudbina posrala u odeljak 'Savova trenerska karijera' one kišne noći u Hagu.
Skauting nam se svodi na to da jedne iste igrače jurimo pet prelaznih rokova uzastopno, vodi nas VVV trojka stranačkih uhleba i to u državi koja postaje Ajtolahova privatna prćija. Samo da se pošten čovek ubode u venu i ništa drugo.

Za početak treba oterati VVV i to sada na vreme kvalifikacije počinju rano plus se igra na jednu eliminacionu a bunker ne znamo da rešavamo.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
561
Reaction score
753
Nisam stručnjak fudbala ali me neke stvari kod nasih igraca nerviraju.Prvo odbrana ne zna sta ce sa loptom kad ih neko pritisne visoko uglavnom je dur sistem.Drugo da nisu samo oni krivi, igraci sredine se ne vracaju bar ne često,da pomognu da se lopta iznese,nema saradnje.Jos ce ispasti da hvalim napad i neka je tako samo su brate neefikasni a stvaraju sanse.Mnogo su teška ova naša vremena nemojmo se vredjati bar ovde ...lepo je imati slobodu i voditi polemiku i hvaliti i kritikovati ali da to bude shvaćeno da svako ima slobodu ovde da iznese svoje misli.Nikad nam nije bilo teže gledam hteo nehteo kako ciganska govna likuju i ponizavaju nas.
I ja mislim da posle 3 godine vvv mora da ode.Izbor nekih igraca je bio los.Da pisem sta bi trebalo po meni ne bi mnogo da davim.To kako ja vidim Partizan u najboljem izdanju i kako to dostici trajalo bi dugo.A bojim se da u ovom pickoustom trenutku to je cista utopija.Puno Vas volim i drzimo se mora da se pregura sve ovo.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
751
Reaction score
2.699
Локација
Banja Luka
Meni je dovoljno sto je Dule kod ludog Pantica tri puta ponovio da trebamo cuvati Savu i da je on pravi covjek za Partizan.Na kraju se uvijek ispostavi da Dule sve sto kaze bude u pravu.Najvise me boli sto smo nadigrali novosadske cigane u svim segmentima igre i onako da se zavrsi.Glavu gore,idemo dalje,doce sve to na svoje.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Hteo bih da pitam čitajući neke upise zbog čega je to Stojković kriv za golove protiv ciganske filijale? Oduvek je bilo da je kiksara, koštao nas je protiv Alkmara u Hagu, ali čemu sad prozivanje da je potrošio sve kredite? Uglavnom bude stavljen pred svršen čin pogotovo u ovoj smrdljivoj ciganskoj ligi gde bar 2x odbrana napravi neki verovali ili ne gaf.

Miletić momak najveća rupa u odbrani, konstantno negde kasni, konstantno ga neko pretrčava, nikakav tajming, ofsajd zamku napravi jedino kad zakasni tamo gde je pošao a uglavnom i ne zna gde je pošao. U napadu, ako se neko seti kad je nabo jedan centaršut da valja ima gajbu piva od mene. Druže od Slavka Vraneša bih očekivao da centrira jebeno jednom za celu sezonu!

Urošević, vidim da kod svih dobi prelaznu ocenu, a dobija je zbog nekih ponavljanja, gde mu Asano zbog svoje brzine čuva guzicu, jer momak ispada konstantno. Tužno je što nam je on sada 'kvalitetan bek' a on tele obično za kojeg je Ifeani Emeghara Roberto Carlos. O Obradoviću, Lomiću i par sezona Volkovu neću da pričam.

Stojković brani onako kako brani celu karijeru, klasičan linijaš, 1v1 rešiće 90% u svoju korist, skinuće neki nerealni zicer, odbraniti penal, i primiti ga sa 30 metara kao protiv čini mi se neke Estonije u rupi, ili napraviti pogrešnu procenu kao u Hagu.
Boljeg golmana u Srbiji nema, i daleko je on od najvećeg problema u startnih 11 Partizana.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.591
Reaction score
8.500
Локација
"preko bare"
Čekao sam malo da se glava ohladi... Za jučerašnju utakmicu ne mogu mnogo da zamjerim Savi i momcima. Bili smo bolji, nismo imali sreće u napadu (čitaj golman je sve poskidao) i primili smo dva gola iz čistih kikseva odbrane. Oni nisu imali čestite šanse, ali tako nam je "grah pao" juče.

Za razliku od ove utakmice, za celokupnu sezonu se može mnogo toga zamjeriti i trebalo bi mnogo toga mijenjati. Ali svi znamo gdje bi te promjene morale da se dese i dok se to ne dogodi i ne dobijemo upravu koja će stati iza stručnog štaba i igrača, promjena trenera neće skoro ništa promijeniti.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.568
Локација
Planeta Zemlja
Trenera smo izmenjali podosta i opet je isto sve. Savu ne treba terati, ima on svojih mana početnik je, ali ima i neki kontinuitet i može da napreduje , ima želju. Red bi bio da se krene sa čišćenjem ovih iz uprave. Jer ako oteramo Savu jer eto posle svakog kiksa Savo ne valja, posle dobro odigranih utakmica Savo je najbolji, uprava i dalje onda ostaje i biće nam isto, samo opet jovo nanovo sa pravljenjem tima i navikavanjem na novog trenera. Važno da su ovi iz uprave videli da je pravi trenutak da se proda mali Stevanović, a što ne vide da treba jebati sve po spisku svima u ovoj budjavoj ligi to ništa...
 

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Mi utakmicu nismo izgubili. Završena je nerešeno i to pošto smo cigansku filijalu potpuno nadigrali.

Pobednik je dobijen "administrativno", izvođenjem penala.

Znao sam da imaju odličnog golmana i on je sve živo odbranio, bukvalno je najzaslužniji kod njih što se došlo do penala.

Primili smo dva gola kada je Asano prešao na desnu stranu i na levoj se otvorila rupa.

I pored toga što je njihov golmana branio sve živo, mi smo se sa dva spektakularna evrogola vratili.

Da je neko od ciganskog šodera dao ovakve golove, ovde ne bi moglo da se živi od hvalospeva, kada naši momci pokažu veštinu i znanje o tome sportski "novinari" ćute.

Međutim, prostakluk i primitivizam su odavno zaštitni znak svega što je uz ovu vlasti i tu više ništa ne iznenađuje.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.220
Reaction score
1.491
Sjebao nas narkoman preko nase leve strane... Drugi gol gde Urosevic trckara lagano i sve to posmatra je za momentalni otkaz... Pa pridji, probaj da uzmes loptu, pomognes saigracu, koji kurac gledas... Uopste, bekovi su nam neupotrebljivi i ne moze se celo prvenstvo i Evropa igrati sa jednim napadacem... Nama su za nesto vise potrebni bekovi, stoper, dobar napadac jer Sadik da je imao nekog dobrog napadaca pored sebe jos duplo vise bi pokazao...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Nije lako Savu.....jedino sto uprava zeli da izvuce od njega to je pristanak na kompromise koji bi njih ucinili bogatim i to je sve. Ne moze niko da me ubedi da strucni stab nije svestan da mi bekove nemamo....koliko god mi strucni stab s vremena na vreme kritikovali nasa kritika je u odnosu na njihovo znanje i poznavanje ekipe skoro pa beznacajna u tom nekom strucnom smislu. Savo je sa ovim strucnim stabom podigao cenu igracima do mere koju niko nije mogao da predvidi ni blizu i uprava sada zeli da iskoristi taj momenat i to je jedina njihova preokupacija - da prodaju sve sto moze da vredi malo vise, a to su Sadik, Suma, Stevanovic, Asano....
Ona radost vazure posle Moldea je radost coveka sa zlatnom groznicom......
Pavlovica su hteli da prodaju za 5,5 miliona, a u doba korone ako stigne slicna (ili manja) ponuda za bilo koga ne sumnjam da ce je prihvatiti i u jednom prelaznom roku bi mogli lagano ostati bez svih ovih pomenutih igraca...... Bez kvalitetnih bekova mi nemamo cemu da se nadamo u narednoj sezoni, a ako pored bekova budemo prinudjeni da trazimo i adekvatne zamene za rasprodane igrace.....to ce biti skoro pa nemoguca misija cak i za ovaj strucni stab. Cak i da nadju adekvatne igrace sve to treba uigrati....a to svi zaboravljaju.... Svi znamo kakva je klasa Leonardo ali takodje znamo koliko mu je trebalo da proradi....to su sve stvari za koje nasu upravu boli kurac....
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Kad je ona konferencija sto ju je Savo sazvao? Samo da on ostane pa cemo lako. Brine me malo sto nije odmah dao izjavu posle utakmice..
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Kod nas bekovi počinju da rade sa loptom u seniorskoj konkurenciji.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
394
Reaction score
2.726
Локација
Novi Beograd
Uh ta zla i kurata sreca, majku joj njenu, okrenu nam ledja. Uvek bilo da je fudbal i penal cista sreca. Kakav trener i igraci kakva sprdnja, cista sreca je fudbal. A ona je kurata i okrenu nam ledja.
Ponekad i nije sve do srece al tada ovi drugi namestaju i to ne samo cigani nego i vojvodina i radnicki.

Sad kad bolje procitam upise i razmislim se, ja mislim da ce sledece godine biti uspeh da opstanemo u ligi i to veliki. Haha Zezanje. Posto da osvojimo ne mozemo jer namestaju Cigani, a drugi i treci tesko da cemo biti jer namestaju vojvodina i radnicki, a opet posle i fudbal je sreca jebiga daj da bar opstanemo u ligi ali da uz to igramo lep fudbal. Jos mi je uz to veoma bitno da na kraju sledece sezone Savo ‘napravi’ jos jednog igraca da kosta 10 meleona i pobedimo u derbiju i useremo se ciganima u titulu. Haha kakva ce to ludnica biti. Ako ih nije sramota posle toga da osvoje. Haha Zezanje . A mi samo da ostanemo u ligi da budemo u top 10 jer jebiga ovi namestaju.... FK Mega Partizan ... Haha Zezanje

Inace slazem se da Savo nema bekove, Urosevic i Miletic su busni kurtoni kad se samo setim kod Stanoja i Mareta kad smo imali Lazevskog i Miljkovica ili Miletica sprintera i Vulicevica matorog pa to su bili ukrstenjaci Marsela i Roberta Karlosa na levoj i Kafua i Alexandra Arnolda na desnoj strani. Kad su oni igrali to je bila poezija, centarsutevi u trepavice, dribkinzi, duge lopte u prostor, a tek nazad.... BETON bre. Kakva je to timcina bila, bekovi par ekselans, jos se do sada na terenima sveta nisu pojavili slicni igraci. Al jebiga nema Savo srece a i bekovi su mu mnogo losi. Kad mu uprava dovede topcine od bekova kao Miljkovic desno i Miletic sprinter levon pa to ce biti ludnica. Haha Zezanje. Imacemo sanse i za to drugo mesto iako kradu ova govna iz Vojvodine i Radnickog. Ili mozda uzmemo kup i useremo se ciganima u titulu haha Zezanje. Cik ako ih nije sramota posle toga da uzmu titulu a mi na -15 vec u avgustu a useremo ih u derbiju.

Dajte govna iz uprave, otvorite se za te bekove, dajte Miljkona i Miletica sprintera bre da zapalimo Ling Long Kim Dzong ligu. Kad ih useremo u derbiju bice ludnice. Haha zezanje

#Nemamosrece#aikadimamogovnakradu
#NijekrivSavo
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.396
Reaction score
2.090
Dva dana muk u nasem taboru to znaci da u naredni period idemo sa istom upravom i trenerom ali oni sa jos punije djebove od najavljenih transfera. Srecna nam nova 2021 godina.Nazalost titulu mi necemo jos dugo videti posto neko nema zelje ni volju u klubu a pre svega mislim na VVV nema ni muda ni hrabrost da vodi klub, kako smo postali sampioni ili osvojili duplu krunu 2017 godine to je za rubriku verovali ili ne.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
811
Reaction score
2.678
Локација
.
kako smo postali sampioni ili osvojili duplu krunu 2017 godine to je za rubriku verovali ili ne.


Jedino cemo tako u buducnosti moci da osvojimo nesto ili udjemo u LE.
Spletom srecnih okolnosti tj. Da se potrefi jedne sezone dobar trener i dobri igraci, posto vec dobro znamo da kod nas dobar igrac ne moze da bude duze od sezone maksimalno dve. Menjamo igrace kao na traci. Nema nikakvog plana pravljenja tima za naredne dve tri sezone nego kakva tura mladih igraca i kakvog stranca ubodeno takva nam sezona bude, pa onda sledece sezone vijaj ponovo dobrog stranca koji ce se zadrzati maksimalno dve sezone.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top