Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Lepota igre me ne zanima, sve dok ne budemo imali obezbeđenu grupnu fazu LE i budemo prvi na tabeli sa minimum +6 u odnosu na musavce.
Stanoje je isti onaj kao i u prvom mandatu. Više puta je naglašavao onda da je on prvenstveno takmičar. To znači pobediti.
Poštujem ako mislite da je bolje da budemo heroji kao TSC protiv Steaue, ali se ne slažem. Naravno da su mi u poslednje 2 utakmice živce pokidali, ali rezultat je tu, tako da ću preživeti koji km živaca manje.

Ukrali nam čist gol, dosuđen čist penal za nas i priča se da Partizan nezasluženo pobedio?! Neverovatno!

Ono što me posebno raduje to je što ne izbacujemo loptu kada ovi legnu da se valjaju. Pa neka se valjaju i dalje.

Miljković više nego korektan bio. Popović odličan! Banjak mi skratio život onim driblingom :pop

Sve u svemu, sezona nam se lomi u četvrtak. Belgijanci su brutalni, gledala sam ih u petak protiv Beršota. Nije nemoguće da ih prođemo, ali biće vraški teško.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
533
Reaction score
1.756
Miljkovic je pokazao u ovih nekoliko utakmica da je bolji desni bek od Cele(koji i nije to). Govorim pre svega o defanzivi i samoj kretnji. Imali smo ogroman problem po toj strani i ako nista drugo,ako vec nije neko resenje,sada barem imamo mnogo manji problem. To je cinjenica. @TaraNdrel ,svaka cast na poslednjem postu,jedino sta se ne slazem skroz jeste vezano za Sumu,istina je da nema dovoljan presing ni na loptu a ni na prostor,ali on je jedini igrac koji moze da izmisli nesto na malom prostoru,u guzvi bunkeraskoj...Covek je tim svojim kvalitetom protiv Sfintula servirao barem 3 jako dobre sanse,to sto ih nismo iskoristili je vec neki drugi problem.
Ekipa jeste selektovana da igra fudbal a ne da napada seljacke ekipe koje se nabiju maltene u svoj sesnaesterac(vecina ekipa kod nas u ligi) i problem je sto nemamo sirinu u selekciji,nemamo kvalitetnu klupu,nemamo malo drugacije tipove igraca.
Plus nemamo potentne bekove za ofanzivu. Mada moram priznati da je makar kretnja bekova mnogo bolja sada kod Stanoja nego sto je bila kod Save koji ih je drzao maltene na nasoj polovini non stop,sada uz sve svoje mane ipak odlaze u napad i makar pokusavaju da naprave visak po stranama.
Natko je vec duze vreme u ocajnoj formi,dobar deo meca kao da ne postoji na terenu,nema ga u defanzivi,nema ga u ofanzivi... Covek je jako kvalitetan igrac,mnogo bi nam znacilo da udje u formu,da zivne,da vise ucestvuje u igri,preuzima odgovornost...
Stigao je i drugi ponedeljak a pojacanja ni na vidiku. Sram ih bilo.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.040
Popoviću kao i svakom golmanu, treba kontinuitet, a Partizan nije idealno mesto za "čekanje" golmana.

Što se same igre tiče, poslednjih par utakmica je bilo idealno da vidimo šta nas čeka u budućnosti. Protivnici slabiji od nas koji ne žele da igraju i koriste svaki momenat da ukradu vreme. Sudije koje su tu da nas dodatno povuku u blato ako zatreba.

Kakve god da su bile, dobili smo ih, teško, preteško, ali smo ih dobili. Možda bi bolje bilo da nismo. Jedine dve stvari koje me raduju u poslednje tri utakmice kod novog trenera su maksimalan učinak i to što ekipa ne gubi glavu čak i kada nema povoljan rezultat. Nadam se da će i estetika doći vremenom, mada u situaciji u kojoj smo, lepota je poslednja stavka koja treba da nas interesuje.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Neka digne ruku onaj koji misli sa ovog foruma
da ne može da uradi ono što je Miljković uradio u ove tri utakmice.
Za ženski deo foruma važi samo segment iz ofanzivnog dela i izvodjenje auta.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pokazujete osnovno nepoznavanje fudbala a najglasniji ste.

Za pocetak Stanojevic je nasledio tim koji je selektovan suprotno cemu on tezi, iskljucivo za igru u tranziciji, nasledio je tim gde nije imao vremena da prodje pripreme sa njima i da pokusa da promeni stil igre koliko moze (jer su ovi igraci totalno jednodimenzionalni i mogu igrati na nivou u samo jednom sistemu igre), odnosno da se igraci naviknu na drugacije stvari koje trazi novi trener. Nasledio je tim u trenutku kad je imao 7-8 dana da trenira sa ekipom pred najvaznije utakmice u sezoni.

Ko je mogao da ocekuje korenite promene u najbitnijem delu sezone? Samo nepoznavalac fudbala. Vec sam pisao o tome da je mogao da utice samo na korekciju odredjenih stvari u igri a to se najvise odnosilo na pristup igri, zelju, disciplini u igri koja je mnogo nedostajal kod Save, prekidima i nesto direktnijoj igri u nekim segmentima. Da lil je dovoljno 7-8-9 dana da se sve ovo dovede do zeljenog nivoa? Naravno da nije, ono sto se trenutno vidi jesu samo neke ideje na kojima se radilo (takticka disciplina, prekidi, u nekim slucajevima nesto dirketnija igra). Treninzi na kojima je moglo da se nesto promeni su zavrseni 2 dana pred pocetak utakmice sa Radom. Posle toga sledi period kad imamo 3-4 dana izmedju utakmica, to su otprilike 2 treninga ako i toliko na kojima moze da se radi na korekciji igre, ostalo vreme sluzi za oporavak i pripremu za predstojece utakmice (posto nam je ovo najbitniji deo sezone i odredjuje u kom ce pravcu ici finansije samim tim i roster ekipe). Kao sto sam vec pisao sledi nam period u kome ce se raditi na oporavku igraca, specijalima za utakmice i na taktickoj pripremi utakmica. To znaci da nam se igra nece MENJATI u narednom periodu, vec ce zavisiti najvise od toga kako su do sada pripremljeni i protivnika. Ono sto se ocekuje jeste rad na disciplini, taktickim minijaturama i zelji da se na bilo koji nacin dodje do pobeda. Igra se nece promeniti ni protiv Sarlroe ni posle nje ako je razmak izmedju utakmica 3-4-5 dana. Ono sto ce biti drugacije protiv Sarloe jeste da nece igrati bunker i da ce biti prostora za tranziciju sto nama fali kao hleb.

E sad da odgovorim na pojedinacne izjave.

-Zasto je Stanojevic pripremao penale protiv Sfintula i zasto je sve vreme pricao 'samo smireno' cak i u produzetku?
Zato sto je nasledio tim koji je Savo selektirao i koji je imao problem u svakoj jebenoj utakmici da probije bunker. Da podsecam samo od pocetka sezone: Novi Pazar, Krusevac, tvrda Vojvodina, RFS. Ovo je samo u ovoj sezoni. I onda se pitate zasto je Stanoje pripremao penale? Jos jedna informacije je da je on pripremao utakmicu za svaku situaciju a to je za rezultat 1:0,2:0 za nas, 1:0, 2:0 za njih, produzetke i penale. Znaci za svaku situaciju. Dobio je tim gde za 8 dana mora da resi probleme koje Savo nije mogao za godinu i po. I sta ste ocekivali? Sta je najbitnije? Prolaz. Nismo u situaciji da resimo sve probleme u igri jer nemamo vremena. Ja sam ocekivao da uradi sve da se dodje do prolaza. Da li sam zadovoljan igrom? Ne da nisam, nego je sramotna. Ali to mu nikako ne mogu zameriti jer niti je selektirao tim, niti je imao vremena da iz korena promeni igru iili taktiku. Najbitnije je pobedjivati za sada i da se udje u Evropu. Za igru cu mu suditi za 1-2 meseca umereno, pravi sud igara tek nakon polusezone. To ne znaci da necu suditi za rezultate.
Zasto je pricao smireno i u produzetku? Zato sto je Savo izgubio ove sezone utakmice od Pazara i Vojvodine u trenucima kad smo vodili i nismo imali smirenosti u igri. Kako smo primili gol protiv Krusevca? Tako sto smo napadali sa 10 igraca. Stanoje se opredelio se za igru gde cemo stvoriti nekoliko sansi i zatvoriti sve protivniku, cekali smo individualni kvalitet da dodje do izrazaja. Da li je trebao da se zaleti sa 10 igraca pa da se ponove Pazar i Krusevac? Povucite paralelu sa RFS utakmicom gde se ni Sava nije zaleteo jer je bio preveliki ulog.

-Stanojevic je ziheras.
Ovo bih mogao da kazem da je selektrirao tim i prosao celokupne pripreme sa njima. Inace Savo "ultraofanzivni" trener je pobedio RFS 1-0 iz penala.

-Sramota kako dobijaju zute kartone na kraju utakmice za odugovlacenje
Da li je to doslo sa Stanojevicem? Sta je Vitas pokusao protiv RFS-a, da slomi nogu coveku? Stojkovica da ne spominjem. Ima tu jos gomila situacija da se to radilo kod Save.

-Izmene Stojkovic-Stevanovic i Matic-Sadik protiv Zlatibora
Stanojevic je rekao da ne zeli previse da mesa karte. Sadik nije bio spreman za 90 minuta zato je i poceo Matic, Natho nije spreman da izdrzi tempo 2 utakmice nedeljno, Stevanovic nije u formi i probao je da da minute Stojkovicu (da ga razigra), Scekic je trebao umesto Natha ali je imao probleme pa je uleteo Lola.
Stojkovic je igrao sasvim solidno u prvom poluvremenu, pokretljiv, brz korak ali i greske u pasu... Nikako nismo mogli da dodjemo u 100postotnu sansu. Da bi resili utakmicu trebali su nam igraci sposobni da potezom-sutem rese mec. Koliko god Stevanovic bio u slabijoj formi, i da mu je potreban odmor za Sarlrou, on ima potencijal da resi utakmicu (dao prelep gol protiv Rada).
Sa potencijalnim ulaskom Sadika umesto Stojkovica mi bi presli na formaciju sa dva klasicna spica, time bi izgubili igraca u polju. Posto ni sa igracem vise u polju nismo sposobni da pasom dodjemo do 100postotne sanse da li mislite da bi sa dva klasicna spica to uspeli? Kroz pas ni da se igra jos dva dana. Promena stila igre (vise centarsuteva itd)? To je jako tesko u situaciji kada nisi imao dovoljno vremena ni da ispravis osnovne nedostatke u igri a ne i da uz to menjas stil igre u toku utakmice = prevelika kocka.

-Kakav je to tim koji treba da pobedjuje slabije protivnike? Ovaj tim je najbolji u ligi
Za pocetak treba reci da je ovaj tim uzasno selektiran protiv slabijih timova. To sam pisao jos prosle sezone. Iskljucivo za igru u tranziciji i protiv ekipa koje ostavljaju prostor. Sadik pored svih vrlina koje ima on nema zavrsnicu, nema igru glavom i ono sto je najbitnije za slabije protivnike on NE NAPADA loptu vec samo prostor. Suma pored svih vrlina nema sposobnost da jednim udarcem resi utakmicu, nije gol igrac, a posto igra na poziciji poluspica i njemu je glavna mana da NE NAPADA loptu. Sa druge strane Suma ne napada ni prostor, slabo se krece i ceka loptu u mestu. Asano je igrac manje u polju i pored svih vrlina njemu je glavni nedostatak to sto ne ume da resi 1 na 1 protivnika, uz to i on ne napada loptu, ali savrseno napada prostor. U ovom timu jedino Markovic ume da napadne loptu, da li ona dolazi sa boka, visoka, po zemlji, videli smo danas i glavom ali je njegov problem sto je za sve ove godine neigranja izgubio ostrinu u igri.
Ovo iznad vam je odgovor zasto se ne centrira vise i zasto moramo kroz pas da dodjemo do gola. Ovo vam je i glavni razlog zasto smo primali mnogo golova i kiksali kod Save jer nije uspevao rutinski da resava slabije pa je morao da se zalece sa 10 igraca. Odbrana nije glavni problem toliko primljenih golova, vec selekcija ofanzivnih igraca.
Kada se sve ovo pogleda postavlja se pitanje da li nama treba doselekcija za Sfintulu, RFS, Pazar, Zlatibor? Ako bi igrali jednu dve utakmice u sezoni protiv ovakvih ekipa logicno da je odgovor da nam ne treba. Ali ako imgramo 95posto utakmica protiv ovakvih ekipa naravno da nam terba drugacija selekcija igraca. Stanojevic kad je dolazio je pricao da je sa ovakvim tipovima igraca primoran da igra takav stil i da ce pokusati da se on adaptira na njega i da se posveti nekim korekcijama igre.
Doselekcija nam je potrebna da bi ovakve rivale rutinski pobedjivali, a ne da ako ne damo gol u prvih 30ak minuta krece rudarenje.

Najzanimljivija stvar ovde na forumu jeste da se najvise za igru protiv bunkera zale ljudi kojima su svetinja Sadik, Suma i Asano. To je toliko smesno da je neverovatno. Ovi momci ce odigrati odlicno protiv Sarlroe, ja sam ubedjen, ali ce vec sledece kolo u ligi da odigraju kao do sada. To je kao da su mi za basket u reprezentaciji glavni igraci Teodosic, Bjelica i Jokic u istoj petorci (fizikalije i agresivnost najveci problemi) a bunim se sto nemamo granitnu odbranu. Pa to tako ne ide.



Ono sto je meni najbitnije kod trenera jeste da pokaze karakter, da zavede disciplinu u igri i da ne bira takmicenja u kojima igra (tek nakon toga stil igre). Djukic, Kiza Milinkovic i Savo su birali takmicenja i to mi je toliko luzerski mentalitet da nemam reci. Marko Nikolic i Stanojevic u prvom mandatu su treneri koji nisu birali takmicenja nego su u svakom isli do kraja, koliko su mogli. To im je i donelo trofeje sto je najbitnije za Partizan. To da li ce osvojiti 3-4-5 bodova ili 8 u LE mi predstavlja zelju tek nakon postizanja pobeda u kontinuitetu - trofeja u Partizanu.
Bas zbog ovoga su mi omiljeni treneri poput Ser Alexa, Pepa Gvardiole, u kosarci Zeljko Obradovic, Dule Vujosevic i poslednji sto je bio kod nas Trinkijeri.
Kada sam video zelju sa kojom je Partizan igrao i Abu i Evroligu/Evrokup i kup i domacu ligu to me je dovelo do toga da vidim POBEDNICKI mentalitet. To su treneri za velike klubove. Sa kojom zeljom smo igrali jebeni kup pod Trinkijerijem a mogli smo ga zrtvovati zbog paklenog rasporeda. Sa kojom zeljom smo igrali i Abu i kup i domacicu pod Duletom a mogli smo da biramo "bitnija" takmicenja jer smo igrali Evroligu.

Marko Nikolic je to najbolje pokazao na delu, jednu od najvecih izmisljotina kako je samo Evropa bitna i ko se tamo pokaze, a da se ne spomene da ti treneri biraju takmicenja. Lako je bajo moj to raditi kad biras takmicenje, kad te boli pajsla za ligu, kup, predajes se vec u Avgustu. Otisao u Videoton, klub bez tradicije, nakon osvojene lige svi iz kluba su rekli da zele Evropu i da im je to primarna zelja. Marku je to leglo za CV kao budali samar, da mu prioritet bude Evropa i utakmice u LE posle umesto lige, pa je sa limitiranim timom usao u LE i odlicno ga odigrao. I to sa sve "defanzivnom" igrom. Ili mozda seljackom kako vise volite da omalovazavate. I to mi je skroz ok za klub bez tradicije, bez navijaca i slicno. Imaju zelju da se pokazu u Evropi.
Ali veliki klubovi sa tradicijom ne smeju da biraju takmicenja u kojima ce igrati. Ja mogu zivot da dam, da je Stanojevic mogao da uzme koji bod u LS sa onim timom da mu prvenstvo nije bilo primarno takmicenje. Uvek je naglasavao i da pored LS, liga je prioritet i mora da se osvoji. Da je birao takmicenja i ladio igrace na domacim utakmicama (i fizicki i mentalno) mogao je da uzme 1-3 boda. Ali jebiga, nije birao takmicenja a kvalitet tima nije bio dovoljan za 2 fronta.


Kao sto sam vec pisao, naredne utakmice se dobijaju na motivaciju, zelju, disciplinu, takticke minijature i neke individualne kvalitete. Nemamo mi vremena vise za poboljsanje igre jos bar 2 nedelje. Ono sto je bitno je da cemo imati vise prostora protiv Sarlroe i da ce doci do izrazaja kvaliteti i Sadika i Sume i Asana. Ja sam ubedjen u prolaz.


Ono sto je jasno je da protiv bunker ekipa ako mislimo da pobedjujemo u kontinuitetu ne smemo igrati sa Sadikom, Sumom i Asanom zajedno. Za pocetak je bar to promenio i ubacio Markovica na poluspica, sto mislim da ce i dalje nastaviti da igra protiv slabijih protivnika. I uopste ne zelim da umanjujem njihov kvalitet koji nesumnjivo poseduju, ali da bi bili prava takmicarska ekipa koja moze da igra i protiv bunkera i u tranziciji mislim da je potrebna drugacija selekcija igraca u napadu. Recimo Rikardo - Markovic/Leonardo je ono sto bih ja voleo da vidim kod nas uz ostanak Asana. Ako je to vec sad nemoguce onda moraju dovesti Jojica po svaku cenu jer ce nam doneti prekopotrebnu direktnost u igri i prekid.


I nemojte vredjati inteligenciju sa tim izjavama evo vam Matic umesto Sadika. Jeste brale bas mi je zelja da gledam Matice, Scepovice, Nikolice, Saponjice umesto Sadika. Kao primer neko da da je bolje bilo da Oklahoma gradi igru oko nekog drugog superstara umesto oko Vestrbruka a ja mu odgovorim, evo ti Ali Nikolic (ili neki igrac iz G lige ili kako im se vec zovu rezervni timovi) umesto Vestbruka pa da vidimo koliko je onda bolje. Ako se vec prica o doselekciji ono pricamo o istom kvalitetu a drugacijem tipu igraca. I to ne mora biti umesto Sadika, moze i umesto Asana ali je na nasem nivou lakse pronaci gol igraca na poziciji spica nego gol igraca na poziciji krila (za Sumu vec racunam da imamo Markovica pa mogu da se rotiraju).



Kao sto je selekcija igraca u nasem timu problem za bunker tako je i selekcija igraca u reprezentaciji problem u suprotnom smislu, problem protiv boljih ekipa, problemi sa presingom i tranzicijom. Nije slucajno sto reprezentacija ne moze da pobedi niti odigra bilo kakvu dobru igru protiv boljih ekipa jer sa onakvom kosarkaskom selekcijom igraca ne postoji presing i tranzicija. To opet govori o onome sto sam pisao, nisu ti igraci losi, a ne mogu ni biti jer igraju u najboljim timovima u Evropi, samo nam je takva selekcija najboljih igraca. Matic, SMS, Mitrovic, Tadic, Ljajic, Kolarov, su igraci koji ne mogu igrati presing i forsirati tranziciju. U top ekipama nekako se istrpi 1 takav igrac a mi u reprezentaciji imamo 5-6 takvih igraca, gde pritom ni ostali igraci nisu atlete pa da probaju da nadomeste.
I kad ne postoji presing i tranzicija dolazi se do toga da igrace boli k za dres, a u stvari je problem da je jako tesko igrati sa toliko igraca koji imaju taj hendikep i onda to izgleda kao da ih boli k.

PS. Inace Natho je u katastrofalnoj formi, kriminalnoj. Zdjelar nam je motor ekipe.


Manje vise isti post napisali, samo si ti dodao jos neke stvari. Hvala Bogu da si se ukljucio.

I dalje cekam odgovor na moj post od Sacayka, Nelsona ili bilo koga ko zastupa takvo razmisljanje. Koji deo pasusa ili uopste celokupan moj post nije istinit?

Vec sam pisao o dve gluposti koje ovde provejavaju, a Tarandrel me je podsetio svojin postom. A to su da mi umesto Sadika zelimo bata djora spica i da je samo evropa legitimno takmicenje.

@Ludwig je to napisao pa te pitam, koja ce se to evropa igrati sledece godine ako ne budemo bili sampioni? Prodaju diktiraju igre na derbiju i igre u grupnoj fazi le, a mi tu le necemo igrati sl godine ako ne postanemo prvaci. Isto tako pare od tog trecerazrednog takmicenja ce biti duplo manje nego u le. Tako da ne znam koju to evropu zelite igrati...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
pre gotovo 100 godina, u nekim novinama na ostrvu ovako su se ocenjivali igraci:
0-3 ekstremno lose
4 veoma lose
5 lose
6 prosecno
7 dobro
8 vrlodobro
9-10 odlicno

Posto dajem sebi za pravo da posle svake utakmice “ocenim” ekipu, eto dodacu i ocene sad uz objasnjenje.

Popovic (8) skolski postavljen kod svakog prekida, glasan, i ono meni najdraze REFLEKSAN.. ima refleks ko mladic od 20 :)
Vitas (6) opet je poleteo u prazan prostor i otvorio najbolju sansu protivniku na utakmici, sa svojom visinom na ofanzivnom prekidu bez ikakvog ucinka
Banjak (8) pored Vitasa izgleda kao doktor fudbala, sjajno ako mozemo da ga racunamo u Belgiji
Miljkovic (7) par puta preplasen ali par puta odlicne reakcije i pravovremenog postavljanja, los bek, ali bek.
Urosevic (6) opet ispada u trouglu, opet skuplja kad treba da siri, siri kad treba da skuplja, nadam se da ce podici formu i zasijati u Belgiji
Zdjelar (7) motorino, ali i dalje u dizanju forme.. imao je 3 kontakta glavom, sva 3 katastrofalna.. lepo (kao i uvek) delio krosove, propustio da sutne par puta, ide polako na gore, tek ce da kida!
Smiljanic (7) bez greske, ali i bez nekog ucinka, lepo odmorio Natha ili Scekica poluvreme. Glasan na terenu, radi na podizanju ekipe!
Asano (7) ne moze on na bunker, nadomesti to vracanjem na svoju polovinu i potpuno rastereti beka, doktor discipline
Stojkovic (7) moj miljenik se izgleda malo uplasio prve postave, ispao nejak u par duela, ali prekid je velemajstorski! svaki korner (pogotovo onaj u gol) je gde treba, bice od njega nesto!
Markovic (8) falila realizacija da bude odlicno! uporan, motivisan, vidi mu se “varnica” u ocima ista ona koja se ne vidi kod nekih igraca vec neko vreme.
Matic (5) spic, onih fizickih predispozicija, spic koji ne dobija sansu gotovo nikako, dobije je i uradi sta?

Natho (7) poceo da predaje 3 lopte po utakmici protivnicima u noge.. uz standardno 0 oduzetih.. treba mu neki klik nesto, odmor sta god.. treba mu i treba nama. Dao bi mu da sutira penal za moj zivot, toliko.
Sadik (6) Bog fudbala je potrosen, ali bice pravi u Belgiji, znam, verujem, nadam se!
Stevanovic (7) razmrdao celu stranu, uradio sta je do njega.



Pomozi Boze u Belgiji ako ne budemo na 200% voljnog momenta, na 300% koncentracije i 100% realizacije.,
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@TaraNdrel

Stanojević nije projektovao ovaj tim ali zato kreće remont ekipe dovođenjem Miljkovića? I zašto je trener prihvatio posao ako mu se ekipa ne svidja. ˝Ne sviđa mi se tim, ne mogu da pomognem, totalno drugačije baziram igru, neću prihvatiti ponudu˝, to da je rekao bilo bi pošteno. Došao je, prihvatio se posla, nema osnova da ˝jauče˝ na igrače. Ali ajde, da vidimo koga će dovesti, šta će promeniti. Dovođenjem Miljkovića treba da se završi sva priča o njegovom/našem nezadovoljstvom igračkim kadrom. Sam sebi je zapušio usta oko pojačanja dovođenjem veselog Miljka.

Nemam preterano vremena ali napisaću ti i za Vitasa i njegov karton. Da, to je Vitas uradio i nađi mi ko je na forumu to opravdao. Ja sam išao toliko daleko da sam rekao da je to potez za igrače iz rupe.

I još ovo, Zlatibor nije igrao bunker ni blizu onom bunkeru koji su igrali ostali timovi protiv nas.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@Војвода Путник
Nisam ni očekivao neki ozbiljniji komentar, ne izlazi iz šablona, čekaj da napišu određeni forumaši nešto pa ponovi i ti za njima, nemoj slučajno dati svoje mišljenje. I sve što sam pisao za Sadika piše se sada, od toga da mu treba gol igrač u paru ili direktna gol krila, preko toga da mu je realizacija katastrofa, prijem, igra glavom, priprema pred šut loša. Pisao da će uticati odlazak Sava na njega i da možemo očekivati lošije partije...

Uhvatili ste se za Miljkovića, a prebijene pare nema u klubu. Miljković i kao ovakav je upgrade u odnosu na Ćelavog na osnovu ovoga što je sada pokazao. Nije imao ozbiljnije provere, nadam se da će određenim prodajama, pitanje bonusa i desnog beka biti rešeno jednim udarcem.
Pitanje je zašto se u klubu nije razmišljalo u pravcu stranca na beku, a nije da nije bilo slobodnih Portugalaca tokom leta.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.509
Reaction score
4.724
Локација
Na vještičinoj sisi
@Grave
Prelistaj postove od kako je došao Miljković i šta je Stanoju sve napisano u vezi toga.
Ne branim Miljkovića, ali kad se zna da Ćela ide, a uprava nema ni centa, niti ima namjeru da dovede beka, to je bilo jedino rješenje. To što se nama diže kosa na glavi od njega i što ne postoji čovjek na forumu koji bi ga vratio, to je druga priča.
I baš je on Stanojeva želja?!
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Sudiš da je Miljković upgrade na Miletića posle utakmica sa Radom, Sfintulom i Zlatiborom?
Wtf, pa na tri tekme jedva da su nam 3 puta polovinu terena prešli, a Miljkon je već stigao da napravi neke "fenomenalne" poteze. Da ne pričam o tome što je u napadu najbolji kada se ne vidi.

Opet ponavljam, on je igrač za koga se kaže da je odigrao solidno/dobro kada ne napravi neko sranje epskih razmera.
I kada ti trener jedno takvo "pojačanje" dovede, ako je to po njegovom ukusu,koga da onda očekuješ da ti zameni nosioce igre (koji se non stop teraju otkad je Stanoje došao), pogotovo sada kada nema ćoravog dinara u klubu?
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.949
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mislim da niko sa fronta "pro Savo" nije lud da ne kapira da Stanojević nije ovaj tim selektirao pa da mu to front "pro Stanoje" stalno objašnjava kao papagaj.
Isto tako niko nije ni lud da očekuje neke epohalne pomake u igri posle nedelju 2 dana ( ja u suštini do priprema).
Ali isto tako se mora istaći da je to odgovor na licemernost gde se posle utakmice protiv Rada koji sam sebe otvara auto golom kod kuće, ovde sere po Savu u fazonu eto jedna utakmica i sve je drugačije "šta je bilo ćutimo a ?". Kao da Savo na tom stadionu nije dobio Inđiju i Javor sa gol razlikom 9 : 0.
Pa je napredak - partizan bila najgora utakmica u istoriji, a sada protiv Zlatibora se odjednom igra takmičarski, i popravljena je odbrana - protiv Zlatibora i Sfinktera.
Znači ako nešto ne valja, pa ne može to da se popravi Savo je zasrao, ako valja to je Stanoje sredio za nedelju dana.
Pri tome, ali ja ne znam šta da očekujem kada Stanoje seletira ekipu. Šta će da promeni 11 igrača?
Možda sam ja lud, ali ja smatram da ovde ne treba ništa mnogo da se menja, samo da se ojača par pozicija, ali ne sa Lianovim kombinacijama i da je tim kao koncepcija solidan.
A mogu ovde da najavim da sam uveren da će tim u februaru biti gori, ne boli od ovog, samo što će se možda skupiti par igrača ala Lola, Babović prekaljenih fudbalskih pregalaca koji nisu "previše brzi", jaki u poziciji, što bi rekao Štitarac i koji će odlično "igrati takmičarski fudbal, doduše samo u ling longu".
Ako je cilj da manje ubedljivo budemo drugi na kraju, onda je to ok.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Zato sam i napisao da nije imao ozbiljnije provere, ovo što je odigrao do sada je sasvim korektno. Ćelavi je i protiv amatera plivao, prolazili su ga kao da ga nema. Na njegovoj strani su nam redovno pravili šanse. Protiv Pazara je briljirao. Ja očekujem da se dovede desni bek tj. nadam se da će biti doveden i to bonus. Miljković kao zamena je zadovoljavajuće rešenje.

Ćelavi kad je već igrao na beku, trebao je biti zakucan za polovinu i igraču na 2 do 3m blizine, a igrao je kao da je Kimih lično u napadu.

I ono što si napisao pre neki dan za licemerje, ne znam šta je licemerno kad se kaže da iako je otišao i dalje se može suditi jer je selekcija njegova. On je jedan od retkih trenera koji je imao potpunu autonomiju u dovođenju igrača, dobio je što je hteo u prošlom i u zimskom prelaznom roku, isto tako su stopirani neki transferi (Suma i Sadik). Stanoju ćemo suditi kad bude promenio filozofiju ekipe i kad ekipa bude pravljena kako on to bude želeo, a ne kako mora.

I Tara i ja smo iskucali romane, dali argumente ali ništa kao povratnu informaciju dobili nismo. To jest, dobili smo argument u vidu Miljkona. :D
Zanima me Stojanče, na kojim pozicijama misliš da trebamo ojačati konkurenciju? Desnog beka i štopera ne računam, to se podrazumeva. Po mom mišljenju 4-6 igrača koji bi momentalno uskočili u prvu postavu.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Pokazujete osnovno nepoznavanje fudbala a najglasniji ste.

Za pocetak Stanojevic je nasledio tim koji je selektovan suprotno cemu on tezi, iskljucivo za igru u tranziciji, nasledio je tim gde nije imao vremena da prodje pripreme sa njima i da pokusa da promeni stil igre koliko moze (jer su ovi igraci totalno jednodimenzionalni i mogu igrati na nivou u samo jednom sistemu igre), odnosno da se igraci naviknu na drugacije stvari koje trazi novi trener. Nasledio je tim u trenutku kad je imao 7-8 dana da trenira sa ekipom pred najvaznije utakmice u sezoni.

Ko je mogao da ocekuje korenite promene u najbitnijem delu sezone? Samo nepoznavalac fudbala. Vec sam pisao o tome da je mogao da utice samo na korekciju odredjenih stvari u igri a to se najvise odnosilo na pristup igri, zelju, disciplini u igri koja je mnogo nedostajal kod Save, prekidima i nesto direktnijoj igri u nekim segmentima. Da lil je dovoljno 7-8-9 dana da se sve ovo dovede do zeljenog nivoa? Naravno da nije, ono sto se trenutno vidi jesu samo neke ideje na kojima se radilo (takticka disciplina, prekidi, u nekim slucajevima nesto dirketnija igra). Treninzi na kojima je moglo da se nesto promeni su zavrseni 2 dana pred pocetak utakmice sa Radom. Posle toga sledi period kad imamo 3-4 dana izmedju utakmica, to su otprilike 2 treninga ako i toliko na kojima moze da se radi na korekciji igre, ostalo vreme sluzi za oporavak i pripremu za predstojece utakmice (posto nam je ovo najbitniji deo sezone i odredjuje u kom ce pravcu ici finansije samim tim i roster ekipe). Kao sto sam vec pisao sledi nam period u kome ce se raditi na oporavku igraca, specijalima za utakmice i na taktickoj pripremi utakmica. To znaci da nam se igra nece MENJATI u narednom periodu, vec ce zavisiti najvise od toga kako su do sada pripremljeni i protivnika. Ono sto se ocekuje jeste rad na disciplini, taktickim minijaturama i zelji da se na bilo koji nacin dodje do pobeda. Igra se nece promeniti ni protiv Sarlroe ni posle nje ako je razmak izmedju utakmica 3-4-5 dana. Ono sto ce biti drugacije protiv Sarloe jeste da nece igrati bunker i da ce biti prostora za tranziciju sto nama fali kao hleb.

E sad da odgovorim na pojedinacne izjave.

-Zasto je Stanojevic pripremao penale protiv Sfintula i zasto je sve vreme pricao 'samo smireno' cak i u produzetku?
Zato sto je nasledio tim koji je Savo selektirao i koji je imao problem u svakoj jebenoj utakmici da probije bunker. Da podsecam samo od pocetka sezone: Novi Pazar, Krusevac, tvrda Vojvodina, RFS. Ovo je samo u ovoj sezoni. I onda se pitate zasto je Stanoje pripremao penale? Jos jedna informacije je da je on pripremao utakmicu za svaku situaciju a to je za rezultat 1:0,2:0 za nas, 1:0, 2:0 za njih, produzetke i penale. Znaci za svaku situaciju. Dobio je tim gde za 8 dana mora da resi probleme koje Savo nije mogao za godinu i po. I sta ste ocekivali? Sta je najbitnije? Prolaz. Nismo u situaciji da resimo sve probleme u igri jer nemamo vremena. Ja sam ocekivao da uradi sve da se dodje do prolaza. Da li sam zadovoljan igrom? Ne da nisam, nego je sramotna. Ali to mu nikako ne mogu zameriti jer niti je selektirao tim, niti je imao vremena da iz korena promeni igru iili taktiku. Najbitnije je pobedjivati za sada i da se udje u Evropu. Za igru cu mu suditi za 1-2 meseca umereno, pravi sud igara tek nakon polusezone. To ne znaci da necu suditi za rezultate.
Zasto je pricao smireno i u produzetku? Zato sto je Savo izgubio ove sezone utakmice od Pazara i Vojvodine u trenucima kad smo vodili i nismo imali smirenosti u igri. Kako smo primili gol protiv Krusevca? Tako sto smo napadali sa 10 igraca. Stanoje se opredelio se za igru gde cemo stvoriti nekoliko sansi i zatvoriti sve protivniku, cekali smo individualni kvalitet da dodje do izrazaja. Da li je trebao da se zaleti sa 10 igraca pa da se ponove Pazar i Krusevac? Povucite paralelu sa RFS utakmicom gde se ni Sava nije zaleteo jer je bio preveliki ulog.

-Stanojevic je ziheras.
Ovo bih mogao da kazem da je selektrirao tim i prosao celokupne pripreme sa njima. Inace Savo "ultraofanzivni" trener je pobedio RFS 1-0 iz penala.

-Sramota kako dobijaju zute kartone na kraju utakmice za odugovlacenje
Da li je to doslo sa Stanojevicem? Sta je Vitas pokusao protiv RFS-a, da slomi nogu coveku? Stojkovica da ne spominjem. Ima tu jos gomila situacija da se to radilo kod Save.

-Izmene Stojkovic-Stevanovic i Matic-Sadik protiv Zlatibora
Stanojevic je rekao da ne zeli previse da mesa karte. Sadik nije bio spreman za 90 minuta zato je i poceo Matic, Natho nije spreman da izdrzi tempo 2 utakmice nedeljno, Stevanovic nije u formi i probao je da da minute Stojkovicu (da ga razigra), Scekic je trebao umesto Natha ali je imao probleme pa je uleteo Lola.
Stojkovic je igrao sasvim solidno u prvom poluvremenu, pokretljiv, brz korak ali i greske u pasu... Nikako nismo mogli da dodjemo u 100postotnu sansu. Da bi resili utakmicu trebali su nam igraci sposobni da potezom-sutem rese mec. Koliko god Stevanovic bio u slabijoj formi, i da mu je potreban odmor za Sarlrou, on ima potencijal da resi utakmicu (dao prelep gol protiv Rada).
Sa potencijalnim ulaskom Sadika umesto Stojkovica mi bi presli na formaciju sa dva klasicna spica, time bi izgubili igraca u polju. Posto ni sa igracem vise u polju nismo sposobni da pasom dodjemo do 100postotne sanse da li mislite da bi sa dva klasicna spica to uspeli? Kroz pas ni da se igra jos dva dana. Promena stila igre (vise centarsuteva itd)? To je jako tesko u situaciji kada nisi imao dovoljno vremena ni da ispravis osnovne nedostatke u igri a ne i da uz to menjas stil igre u toku utakmice = prevelika kocka.

-Kakav je to tim koji treba da pobedjuje slabije protivnike? Ovaj tim je najbolji u ligi
Za pocetak treba reci da je ovaj tim uzasno selektiran protiv slabijih timova. To sam pisao jos prosle sezone. Iskljucivo za igru u tranziciji i protiv ekipa koje ostavljaju prostor. Sadik pored svih vrlina koje ima on nema zavrsnicu, nema igru glavom i ono sto je najbitnije za slabije protivnike on NE NAPADA loptu vec samo prostor. Suma pored svih vrlina nema sposobnost da jednim udarcem resi utakmicu, nije gol igrac, a posto igra na poziciji poluspica i njemu je glavna mana da NE NAPADA loptu. Sa druge strane Suma ne napada ni prostor, slabo se krece i ceka loptu u mestu. Asano je igrac manje u polju i pored svih vrlina njemu je glavni nedostatak to sto ne ume da resi 1 na 1 protivnika, uz to i on ne napada loptu, ali savrseno napada prostor. U ovom timu jedino Markovic ume da napadne loptu, da li ona dolazi sa boka, visoka, po zemlji, videli smo danas i glavom ali je njegov problem sto je za sve ove godine neigranja izgubio ostrinu u igri.
Ovo iznad vam je odgovor zasto se ne centrira vise i zasto moramo kroz pas da dodjemo do gola. Ovo vam je i glavni razlog zasto smo primali mnogo golova i kiksali kod Save jer nije uspevao rutinski da resava slabije pa je morao da se zalece sa 10 igraca. Odbrana nije glavni problem toliko primljenih golova, vec selekcija ofanzivnih igraca.
Kada se sve ovo pogleda postavlja se pitanje da li nama treba doselekcija za Sfintulu, RFS, Pazar, Zlatibor? Ako bi igrali jednu dve utakmice u sezoni protiv ovakvih ekipa logicno da je odgovor da nam ne treba. Ali ako imgramo 95posto utakmica protiv ovakvih ekipa naravno da nam terba drugacija selekcija igraca. Stanojevic kad je dolazio je pricao da je sa ovakvim tipovima igraca primoran da igra takav stil i da ce pokusati da se on adaptira na njega i da se posveti nekim korekcijama igre.
Doselekcija nam je potrebna da bi ovakve rivale rutinski pobedjivali, a ne da ako ne damo gol u prvih 30ak minuta krece rudarenje.

Najzanimljivija stvar ovde na forumu jeste da se najvise za igru protiv bunkera zale ljudi kojima su svetinja Sadik, Suma i Asano. To je toliko smesno da je neverovatno. Ovi momci ce odigrati odlicno protiv Sarlroe, ja sam ubedjen, ali ce vec sledece kolo u ligi da odigraju kao do sada. To je kao da su mi za basket u reprezentaciji glavni igraci Teodosic, Bjelica i Jokic u istoj petorci (fizikalije i agresivnost najveci problemi) a bunim se sto nemamo granitnu odbranu. Pa to tako ne ide.



Ono sto je meni najbitnije kod trenera jeste da pokaze karakter, da zavede disciplinu u igri i da ne bira takmicenja u kojima igra (tek nakon toga stil igre). Djukic, Kiza Milinkovic i Savo su birali takmicenja i to mi je toliko luzerski mentalitet da nemam reci. Marko Nikolic i Stanojevic u prvom mandatu su treneri koji nisu birali takmicenja nego su u svakom isli do kraja, koliko su mogli. To im je i donelo trofeje sto je najbitnije za Partizan. To da li ce osvojiti 3-4-5 bodova ili 8 u LE mi predstavlja zelju tek nakon postizanja pobeda u kontinuitetu - trofeja u Partizanu.
Bas zbog ovoga su mi omiljeni treneri poput Ser Alexa, Pepa Gvardiole, u kosarci Zeljko Obradovic, Dule Vujosevic i poslednji sto je bio kod nas Trinkijeri.
Kada sam video zelju sa kojom je Partizan igrao i Abu i Evroligu/Evrokup i kup i domacu ligu to me je dovelo do toga da vidim POBEDNICKI mentalitet. To su treneri za velike klubove. Sa kojom zeljom smo igrali jebeni kup pod Trinkijerijem a mogli smo ga zrtvovati zbog paklenog rasporeda. Sa kojom zeljom smo igrali i Abu i kup i domacicu pod Duletom a mogli smo da biramo "bitnija" takmicenja jer smo igrali Evroligu.

Marko Nikolic je to najbolje pokazao na delu, jednu od najvecih izmisljotina kako je samo Evropa bitna i ko se tamo pokaze, a da se ne spomene da ti treneri biraju takmicenja. Lako je bajo moj to raditi kad biras takmicenje, kad te boli pajsla za ligu, kup, predajes se vec u Avgustu. Otisao u Videoton, klub bez tradicije, nakon osvojene lige svi iz kluba su rekli da zele Evropu i da im je to primarna zelja. Marku je to leglo za CV kao budali samar, da mu prioritet bude Evropa i utakmice u LE posle umesto lige, pa je sa limitiranim timom usao u LE i odlicno ga odigrao. I to sa sve "defanzivnom" igrom. Ili mozda seljackom kako vise volite da omalovazavate. I to mi je skroz ok za klub bez tradicije, bez navijaca i slicno. Imaju zelju da se pokazu u Evropi.
Ali veliki klubovi sa tradicijom ne smeju da biraju takmicenja u kojima ce igrati. Ja mogu zivot da dam, da je Stanojevic mogao da uzme koji bod u LS sa onim timom da mu prvenstvo nije bilo primarno takmicenje. Uvek je naglasavao i da pored LS, liga je prioritet i mora da se osvoji. Da je birao takmicenja i ladio igrace na domacim utakmicama (i fizicki i mentalno) mogao je da uzme 1-3 boda. Ali jebiga, nije birao takmicenja a kvalitet tima nije bio dovoljan za 2 fronta.


Kao sto sam vec pisao, naredne utakmice se dobijaju na motivaciju, zelju, disciplinu, takticke minijature i neke individualne kvalitete. Nemamo mi vremena vise za poboljsanje igre jos bar 2 nedelje. Ono sto je bitno je da cemo imati vise prostora protiv Sarlroe i da ce doci do izrazaja kvaliteti i Sadika i Sume i Asana. Ja sam ubedjen u prolaz.


Ono sto je jasno je da protiv bunker ekipa ako mislimo da pobedjujemo u kontinuitetu ne smemo igrati sa Sadikom, Sumom i Asanom zajedno. Za pocetak je bar to promenio i ubacio Markovica na poluspica, sto mislim da ce i dalje nastaviti da igra protiv slabijih protivnika. I uopste ne zelim da umanjujem njihov kvalitet koji nesumnjivo poseduju, ali da bi bili prava takmicarska ekipa koja moze da igra i protiv bunkera i u tranziciji mislim da je potrebna drugacija selekcija igraca u napadu. Recimo Rikardo - Markovic/Leonardo je ono sto bih ja voleo da vidim kod nas uz ostanak Asana. Ako je to vec sad nemoguce onda moraju dovesti Jojica po svaku cenu jer ce nam doneti prekopotrebnu direktnost u igri i prekid.


I nemojte vredjati inteligenciju sa tim izjavama evo vam Matic umesto Sadika. Jeste brale bas mi je zelja da gledam Matice, Scepovice, Nikolice, Saponjice umesto Sadika. Kao primer neko da da je bolje bilo da Oklahoma gradi igru oko nekog drugog superstara umesto oko Vestrbruka a ja mu odgovorim, evo ti Ali Nikolic (ili neki igrac iz G lige ili kako im se vec zovu rezervni timovi) umesto Vestbruka pa da vidimo koliko je onda bolje. Ako se vec prica o doselekciji ono pricamo o istom kvalitetu a drugacijem tipu igraca. I to ne mora biti umesto Sadika, moze i umesto Asana ali je na nasem nivou lakse pronaci gol igraca na poziciji spica nego gol igraca na poziciji krila (za Sumu vec racunam da imamo Markovica pa mogu da se rotiraju).



Kao sto je selekcija igraca u nasem timu problem za bunker tako je i selekcija igraca u reprezentaciji problem u suprotnom smislu, problem protiv boljih ekipa, problemi sa presingom i tranzicijom. Nije slucajno sto reprezentacija ne moze da pobedi niti odigra bilo kakvu dobru igru protiv boljih ekipa jer sa onakvom kosarkaskom selekcijom igraca ne postoji presing i tranzicija. To opet govori o onome sto sam pisao, nisu ti igraci losi, a ne mogu ni biti jer igraju u najboljim timovima u Evropi, samo nam je takva selekcija najboljih igraca. Matic, SMS, Mitrovic, Tadic, Ljajic, Kolarov, su igraci koji ne mogu igrati presing i forsirati tranziciju. U top ekipama nekako se istrpi 1 takav igrac a mi u reprezentaciji imamo 5-6 takvih igraca, gde pritom ni ostali igraci nisu atlete pa da probaju da nadomeste.
I kad ne postoji presing i tranzicija dolazi se do toga da igrace boli k za dres, a u stvari je problem da je jako tesko igrati sa toliko igraca koji imaju taj hendikep i onda to izgleda kao da ih boli k.

PS. Inace Natho je u katastrofalnoj formi, kriminalnoj. Zdjelar nam je motor ekipe.
Potpis na sve, i o Sumi i o Sadiku, Stanoju...
Jeste duzi post al vredi procitati, sve argumentovano (ne sa izmisljenim argumentima o tri zicera a covek se nije sastavio s loptom...)
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kao i ono sto smo igrali sa Savom od pocetka sezone, i ovo sto sad igramo ima svoj rok trajanja. Sve ima rok trajanja ali od kvaliteta i smislenosti igre zavisi koliko dug je taj rok. Ako igras dobro, onda imas vise mehanizama u igri kad napadas i kad se branis, ako igras lose onda igras sablonski, ides glavom kroz zid. Sve je to povezano i sa kvalitetom ekipe, dal neka ekipa ima predispoziciju da igra dobro i da ta igra ima duzi rok trajanja. Mi imamo brzih igraca, imamo i onih koji znaju sa loptom, imamo i one koji ulaze u duele i dobiju ih. Koliko imamo igraca koji mogu sve to odjednom? Cini se premalo.

Poprilicno sam se zasitio tog fudbala, koji je toliko interesantan da citavo poluvrijeme mogu presjediti u istoj pozi. Zalijetanje nasih krila u sredinu gdje gomila igraca, iznova svaki put ne donosi nista, u najboljem slucaju dobijemo korner. Ako Stanojevic ne uspije da nasoj igri da neku sirinu, skoro svaki vikend ce biti mucenje.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
@alboy75
Suma je u zadnjih par utakmica (a i generalno ove sezone) po mom mišljenju katastrofalno igrao, nije bio ni bleda senka onog od prošle sezone, konkretnost 0, uvek 7 poteza više kad treba da se slomi protivnik, čini mi se da nema motiva i mislim da je došlo i do zasićenja s njegove strane i da bi trebao da se pusti da ide negde da uzme lovu dok još može. Pogotovo sada kada je otišao Savo koji ga je praktično digao iz mrtvih prošle sezone.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
@Ludwig je to napisao pa te pitam, koja ce se to evropa igrati sledece godine ako ne budemo bili sampioni?
Hajde da preformulisemo tvoj argument: kako ce linglong bunker razbijacki Partizan da prodje u toj Evropi?

Izvinite, na kojoj poziciji je Partizan zavrsio ligu sezone 65/66? Partizan nije seljacki, mediokritetski klub, koji treba da se meri sa Novi Pazarom, Zlatiborom, Napretkom i slicnim klubovima, uz duzno postovanje.

Da li vi razumete da nema apsolutno nikakvog smisla usmeravati svu snagu u ligu u kojoj se jedan bod razlike racuna kao 15 u normalnim uslovima?
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
To što se nama diže kosa na glavi od njega i što ne postoji čovjek na forumu koji bi ga vratio, to je druga priča.
I baš je on Stanojeva želja?!
Znači ne postoji način da se napravi tim po ukusu trenera jer igrače dovodi uprava.
Ali bi trebalo da prodamo najbolje igrače kako bi se napravio koncept tren...hoću reći uprave.
Pa šta sam ja rekao drugačije?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top