Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Passar

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
8
Reaction score
15
Локација
Требиње
Честитам довођење Станојевића (изменама је појасно зашто га нико није хтео), пун комби истрошених полупроизвода, и честитам на дербију одиграном без нападача, где је неки разлупани тим из рупе диктирао темпо 90 минута.
Отерани Садик је вредео као цео Партизан, то је сасвим јасно.
Није се очекивала победа, чисто због закона вероватноће где ганфери нису шутнули на гол 4-5 утакмица, али довести екипу на тај ниво да немаш нападача и одиграти овако при заостатку од 8 бодова је више него трагикомично.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Bio sam prinudjen da gledam utakmicu na areni. Pa da ovom prilikom se najebem matere obojici ciganskih komentatora. Smradine jadne. Dalje, Markovic masi nevjerovatnu priliku, a Zekino pomracenje uma, budi Bog s nama. Ne znam, borili su se, ali nekako mlako, sastav slabasan. Ciganske picketine su nas krljale i lomile, onaj sanogo je trebao crveni da dobije vec u 60. minutu. Bas sam tuzan i razocaran, cigani su kurton od ekipe.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.056
Reaction score
4.203
Локација
Humska 1
Nama treba pobeda, covek ubacuje Obradovica i Vitasa. Sve sam video. Kulirao sam pljuvajne po Stanoju ovde na forumu i dalje necu nista ruzno reci, ima kredita, bar sto se mene tice... Ali ovo je bilo bas pickasto. Pa ako bar jedan od novajlija nije mogao na 1:1 da odigra zadnjih 10, 15min, onda ne znam koji moj su dovedeni.

Kada sam gledao usporen snimak sanse Lazara Markovica, bilo mi ga je nesto i zao. Igrao si nekada u Benfici, presao u Liverpul i dopustis sebi da izgledas u onoj situaciji onako kako izgledas protiv lika, koji je do juce igrao u Graficaru i poklonio nam loptu za gol.

Generalno utakmicu odlucila povreda Sume i u tu svaka analiza staje. Mislim da bi mi sa njim na terenu ovo mnogo ranije resili, ne znam zasto. Sveta Markovic me razoruzao za sada, jaka utakmica do kraja meca.

Koliko su cigani jadni ne govori samo teren, vec i ono kinesko slavlje sa severine na 1:1. Ultra seljana, kao i trener koji na zabarskom psuje sudiju. Gospoda, al u kurcu (izvinjavam se na recniku).

Teraj dalje.

NAPRED PARTIZAN!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.040
Reaction score
15.455
Локација
Храм фудбала
koji LOPOVLUK sunce ti jebem! što nam ne rekoše da partizan ovde ne sme da dobije i da režimci ne smeju da dobiju crveni karton (ovaj u 90+ ne računam)? dokle bre da govna iz uprave da trpe ovo????

Pitanje je dokle cemo mi da trpimo ovo, ovima iz uprave potaman, eno Vuletic vec sjeo za komp da posalje pismo FSS da ima kaze da cemo se najstrasnije naljutiti ako i dalje nastave da nas kradu, kao godinama unazad.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Kad smo mi sa ovako nakaradnom igrom i na terenu pogubljenim Miljkonom (tresao sam se svaki put kad on dotakne loptu), Markovicem koji je ocigledno zaboravio da igra fudbal, umornim Nathom, bez klasicnog napadaca i bez Sume uspeli da vodimo veliki deo utakmice i mogli da dobijemo ovu gamad onda ima neke nade.

Licno ja Stanojevica ne bih jos terao sa klupe ali ne zbog starih zasluga vec zbog toga sto bih voleo da vidim kako ce izgledati ova ekipa kad on prodje pripeme sa njom i uigra je po njegovim zamislima. Ovo sto je nasledio od Save je dobro ali opet svaki trener ima svoju filozofiju igre i igrace koje vidi na odredjenim mestima.

Naravno kao i svakome od nas krivo mi je sto nismo uspeli da bar sacuvamo rezultat ako nista drugo a drago mi je sto smo gamadi pokazali gde im je mesto i da pojma nemaju..
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Ne verujem šta čitam!!!
Igrali smo protiv kasapa, koji su igrali rukometnu odbranu, i koji crveni ne bi dobili do sutra da je ostalo 1:0, a ovako su ga dobili kad je stvar rešena da se šatro ispegla krađa kod penala, odnosno kornera koji je majmunčina dosudila, a bio je na metar od lopte. Serem mu se u usta!
Ostali smo bez Sume koji je jedini kreativni igrač u ekipi, pa logično je bilo da ćemo igrati ovako kako smo igrali i pobedili bismo da ne igramo u srpskom mulju.
Saglasan sam da je Jojić ispao neviđeno glup, da je Lazar ispao običan baletan kad ne može da izdrži nečiji dah na vratu, da Asano nema baš najbolji pregled igre s obzirom da je mogao Stevanovića da spoji sa golom kad je ciganima bila voda u ušima, ali i sa svim tim promašajima kontrolisali smo igru.
Čestitam, momci!! S obzirom kakva nam je klupa, kakva nam je uprava, kad smo se "pojačali", kako svi rade protiv nas, čestitam na igri, ciganka će biti unakažena na sledećem derbiju!!!!!
 
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
353
Reaction score
2.222
Локација
Kraljevo
Nema poente ulaziti u dublju analizu utakmice kada na terenu imate Markovića i Jojića. Igrati derbi sa onakvom fizičkom spremom njih dvojice, neozbiljno je pa čak i za ovakvu zvezdu. Ne kažem da je imao neki preveliki izbor, ali neko je i za taj mali izbor odgovoran.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.157
Reaction score
4.280
Ovde su falili Šćekić, Ostoja i Sadik. Iako su Banjak i Sveta igrali dobro. Falio Šćeka na sredini.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Ne znam kakav vise komentar dati nakon svega vidjenog, a da nije u pitanju teska kritika i prema treneru i upravi i svima.
Uprava napolje. Nova uprava koja ce da radi u korist Partizana + novi trener,....bilo koji drugi scenario apsolutno ide u korist cergarima.
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Vidim Stanoje kuka nema igrača. Pa nemoj nama da kukaš, nego burazerima iz uprave mrtve.
Ma vagon fudbalera da se dovede, pa da on lepo skocka ekipicu.
Ocekivao sam Lazara Pavlovica ili Denisa Stojkovica umesto Jojica jos na poluvremenu ali ne, gospodin oseca ko oseca Partizan a ne vidi da je Jojic nepokretna cisterna? I na kraju umesto njega udje levi bek, takodje bivsi igrac???

Samoubistvo kluba u direktnom prenosu.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Pazite u rupu ih dobijamo 100% sa uigranom francuzom, novim krilom...ovo je bio prinudni sastav koji ne jedini mogao da izadje. Za titulu je kasno. I ovo danas bi dobili da Suma nije povrijedjen u 15 minutu.

Ko god kaze da Stanoje ne voli Sumu radi istorije sa Moreirom veze nema sa zivotom.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Koliko mene boli ovo ja ne mogu da opisem, ovako osakaceni bez 11 fudbalera, znaci nisamo imali ni 11 imali smo mozda 8 koji mogu da igraju derbi mi njima jebemo majku, ne znam zasto ste ocekivali leprsavu igru da li ste videli nas sastav. Ali cim sam video da raspalo govno elvis sudi sve mi je bilo jasno.

Lola..... u 61. minutu....
.......................
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Ma mi smo danas odigrali lose uglavnom zato sto mi nemamo fizicki spremne igrace, pre svega mislim na napadacki deo. Nije meni bio problem to sto smo stali u blok nakon gola, vec to sto nismo mogli da odradimo tranziciju. Mnogo puta smo imali sansu da povucemo kontru, a niko da istrci osim Asana. Lazar istrcao 30 metara sprinta i nije mogao da sutne loptu kako treba, crko covek. Jojic ni toliko. Sadik bi pojeo cigane u ovakvoj tekmi i tek sad vidimo koliko znaci kad imas igraca koji trci kao navijen i vrsi presing. Ove nase zvezde vise nikad nece igrati u top 5 ligama sa ovakvom spremom. O sudiji i kradji je odavno vec suludo pisati...

P.S. Zelim i da kazem da mi je drago sto sam pojeo govno i sto je Fica dao gol, a Sveta odigrao vrlo dobro.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top