Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@President
Sve si lepo sročio. Eto pitao si i mene da ne branim Stanoja već da kritikujem kad ne valja. Iako nisam mogao već na prvom evropskom meču, već Metalac a pogotovo ovakav pristup sa ciganima ne mogu. Ne mogu da svarim sastav i rezervne igrače.

Ozbiljno ću se zapitati ako protiv Niša budem video Bejbeka i Holendera. Holendera sam gledao, igrač koji je blizu fizičke spreme Asana ti nije ni na klupi u meču sezone?! Vrlo sam razočaran taktikom i rosterom za ovaj meč. Da li je njega neko pitao gde su njih dvojica, to sam propustio?

Mora ovo mnogo bolje Stanoje...a za ovu sezonu je sada prekasno.

Pazi, ja sam konstatno pisao o manama Stanojevića i njegove taktike, prepirao sa ljudima, između ostalog i sa tobom, ali ni u ludilu nisam mogao da zamislim da će nam prirediti ovakvu taktiku u derbiju. Iskreno, bojao sam se samo Stojkovića i da nas on može koštati bodova. A nas je bodova koštalo to što nismo napali nesrećne cigane.

Što se tiče ova dva nova krilna napadača, par sati pred utakmicu informacije koje smo dobili kažu da je Mađar povređen a Francuz potpuno nespreman sa 10kg viška. Tačno ili ne, ne znam ali nije ih bilo u protokolu.

FUN FACT:
2012. godine su Lazar Marković i Jean-Christophe Bahebeck bili kandidati u konkurenciji od 40 fudbalera za nagradu ˝Golden Boy˝ koju dodeljuje italijanski list ˝Tuttosport˝. Sada zajedno muče muku sa spremom u našem Partizanu.
 
Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.863
Reaction score
13.587
Pa da....svako drugo objasnjenje osim tog nema smisla. Sve mu jebem cigansko!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.863
Reaction score
13.587
Problem je sto ovo nije sudija nego covek koji treba da izvrsi zadatak pa otuda i sumnja na to da je ovaj poskok iz radosti, a ne zbog pravila. Tako da mislim da je sudija spojio lepo i korisno u ovom poskoku. On nije video da lopta nije zakacila Smiljanica, a bio je odmah pored....ni povlacenje Zdjelara nije video....nista osim penala nije video.
 
Последња измена:

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
@BiP najveća ugradnja se vrši domaćim igračima.Ono pravilo FSS je namerno takvo da bi se digla cena našim igračima i izvlačio keš iz kluba.Samo zamislite da mogu 6,7 stranaca da igraju.Pa mi bi za platu od 500k doveli 7 odličnih stranaca i onda bi ostalo mesto samo za desetak, baš kvalitetnih domaćih.Naravno, plata domaćih bi pala drastično, bila bi oko 100k, danas je 300k plata najmanje ovim rezervistima u klubu, što se vidi po FI.
@PFChampion pa brate realno ovaj ga drzi dugo a dres je takav da zna da to ne sme da radi, ja ne razumem zašto ga je uopšte vukao.Pa svaki sudija svira za ono penal, jeste problem korner i crveni za onog mesara u 53 minutu je morao da bude.Sve druge sudije bi još gore sudile po našim iskustvima iz prethodnih derbija.Ali to je posao uprave, ona štiti igrače, uprava je nesposobna i zato mora da ide.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
evo dve zive smesne i poucne price!
pre 20tak godina ujak mi je bio trener kadeta Proletera iz Zrenjenina, malo pre “fuzije” sa Banatskim Dvorom.
I u toku neku utakmice roditelji, vise njih vriste “sutiraj” “sutiraj” i tako nesto dere se na klince i njega (trenera) jer eto ne mogu sutnu ne mogu daju gol..
Ujak puko, dosao do ograde i rekao ko mi od vas da gol sa 16m posle utakmice 100maraka!! imate po 3 suta, za 3 gola 300maraka. Ako ne date ni jedan da vas ne cujem vise ja utakmici, smetate deci!
Njih 5 se javilo! 15 suteva, 0 golova, kaze Ujak da su jacine udarca bile takve da je nogama branio!

druga prica je o mojoj malenkosti koja sa svojih 25 glumi glavnog sudiju na prijateljkom mecu kadeta Radnik Bjeljina - Sloga Doboj.. glavni dobio proliv kazu ovi “aj ti Partizanovac Beogradjanin” kazes da se razumes, aj sudi..

Izdrzao sam 15minuta i zatrazio da ipak udje neko od trenera.. i nije (tada) kondicija bila problem! nego bre nista ne vidis, ovi se stipaju iza ledja, ovaj izbija loptu dok ti u glavi donosis odluku da je faul u skoku, desava se drugi faul na zemlji, a pomocni mase off..

Deluje nama sa tribina mnogo toga u fudbalu lako i egzaktno, medjutim daleko je od toga!
Ja urlam na Lazara zasto nije stao na loptu i pustio Erakovica ili “kroz kapiju” ili da napravi faul u opasnoj zoni.. ali isto tako znam da ni razmisljati u tom trenutku nije lako..

Fudbal nije povrsna stvar.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
No eto Stanojevic je i dalje tu i ja se samo nadam da je sve ovo plod neuigranosti ekipe i da ovo sto igramo ni Stanojevic nije zeleo....to mi je jedina nada, a osim tog drugi razlog za optimizam nemam jer za sad Stanojevic ni jedan veci plus nije upisao.

Problem je što je Stanojević posle utakmice izjavio da je potpuno zadovoljan našom igrom, da smo bili bolji i da je nezadovoljan samo bodom jer su nam oni dali ˝taj GO´ iz penala˝. Tada se i svađao sa Dijanom.

Što se tiče faula nad Zdjelarom, veruj mi nije bio. Da ga Katai nije vukao mogao je još tad svirati penal za bolide i verujem da je prećutao samo zbog obostranog povlačenja.

IMG_1955.jpeg
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pavkov je napravio faul nad Svetom.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
@kujblo70 u tom rangu ništa ne vidiš zbog kretanja igrača.Mnogo je lakše da se sudi viši rang.
Mi u suštini imamo katstrofalnu školu za sudije.Imamo katostrofalan pritisak na sudije u 3 i 4 rangu takmičenja.
Srbija treba da ima maksimum 3 profesionalna ranga.
Superliga i prva liga sa 10 do 12 klubova.
i treća liga sa 18 do 22 kluba.U treću ligu može da uđe samo klub koji ispunjava određene uslove uz 500 soma kotizaciju na primer, kao depozit koja mu se vraća na kraju sezone.
Ostavio bih prostor za 5 stranaca i da igrači iz EU se vode kao domaći.
U ligi od 10 klubova, svi bi se borili za Evropu ili opstanak.Zanimljiva sezona do kraja.To je manje neregularnosti.Još ako bi kao ustaše imali 5 mesta u Evropi, pa cela liga bi se borila za Evropu i lep keš za naše klubove.
TV prava bi morale da donose svakom klubu bar 500 000 eura.I da imamo normalan savez, mi bi ovakav sistem napravili.Ali nekome to ne odgovara.A to je vladajućoj partiji, mora svako selo da ima fudbalski klub a tako i sigurne glasove.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@nasa stvar stoji, nama su sudije u rangu fudbalera.

Kad cujem “ijaaaao” znam da ide pistaljka za tim.

Seoski fudbal - seoske sudije.
Seoske uprave - seoski savez..

Bez uvrede za bilo koje selo, prosto taj je izraz.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.160
Reaction score
4.322
Kupovao je polovnjake kao na kvantaškoj pijaci, sada očekujemo rezultate. Pa, ideja da igra Jojić, Lola i polu - Lazar je idiotska. Cigani su nula od ekipe, a mi branimo 1:1. Čovek je zabagovao u 2010. godini. Idi, gradi karijeru na drugom mestu, nema vremena, žurimo...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.723
Reaction score
29.462
Локација
Beograd
Fudbal nije povrsna stvar.
O (i u) fudbalu može jednostavno, može komplikovano, sve kao i u životu...

Pročitah tvoja iskustva (šut sa 16m i sudija na terenu) pa da se ,,pohvalim,, da sam odigrao jedno celo celcato poluvreme na pravoj pravcatoj utakmici velikog fudbala, doduše ,,prijateljskoj,, i za klub nižeg ranga - i da umal' nisam umro koliki je to bio napor... :icon-lol:

Samo...fudbal zato i trebaju da igraju fudbaleri a ne ,,ljubitelji fudbala,,... :confused-smiley-013:

Kad se samo setim debelog Božinova, inače baš simpatičnog lika, koji je ipak potrčao bar malo i dao za nas neke golove (doduše ne baš u velikim utakmicama), i silnih kritika koje su mu upućivane na Forumu...
A sad, eto, dovedosmo Ž.Bebeka koji ima ,,10 kila viška,,...
Jbg, Boža je bar bio ,,simpa,, lik, eto, da je bar u BGD-u, pa da mu se pripomogne oko tih devojaka od kojih ne može da se odbrani...ili bar prof Vuletić da pripomogne na ,,pravni,, način...oko tih nekih koji bi da nevinog Božu...iskoriste...(ko nije čitao, nek nađe na netu, da ne prepričavam : )

Bilo je ovde dosta ,,povika,, i na onog jednog fudbalera koji se protivu nas ,,istakao,, po mrežama...pa je to pojedincima bilo gore nego da je uradio ne znam šta, ali, eto...i on je mogao da potrči na terenu, ako ništa drugo...

Ne pišem vam ovo da ,,dižem tenziju,, nego naprotiv, da je ,,spustim,, i da svi malo ,,stanemo na loptu,,...
Evropu smo ,,izduvali,, u prvenstvu ,,debelo,, zaostajemo...ali fudbal se ne prati samo zbog uspeha i trofeja, nego i zbog same utakmice, a ko navija za Partizan onako kako treba da se navija za Partizan, taj ne bira ni protivnika ni utakmicu ni takmičenje!

Sutra je ta ,,tekma,, za Kup, i red je da uradimo ono šta treba i kako treba - nas ,,ljubitelja fudbala,, neće biti na JNA, a na terenu naši fudbaleri moraju da dokažu da su - fudbaleri. Ne igraju protiv ,,strašnog,, Šarla Akrobate, ne igraju protiv ,,nepobedivog galaktičkog šampiona,, (iz 1946.-e) i ko god da je u našem timu - ovo sutra MORA da se dobije i sigurno i ubedljivo.

Suma neće biti u timu, evo lepe prilike za sve one koji bi da mu ,,rado vide leđa,, ili za one koji bi rado da mu uzmu ,,minutažu,, da se pokaže da i bez Sume mi možemo da zaigramo fudbal...

I, kad se već prisećam prošlosti (moja igračka karijera, debeli Božinov, igrač koji je u Partizanu nepoželjan a igra u njemu) - da se prisetim još nečega:
Čim je onaj zlotvor Danilo Grujić ,,svirnuo, (inače sasvim postojeći) penal za nas, na početku sezone u Kruševcu, prosto sam znao da će to biti ,,alibi,, da se i protiv nas sviraju takvi ,,povlačenje,, penali - kad god to bude bilo potrebno...
Jednostavno, prilikom svakog kornera i prekida uvek ima ,,elemenata,, za penal, samo je pitanje, ne samo sudijskog kriterijuma, nego i njegove volje (ili afiniteta, ili namera) koji će tim da ,,nagradi,, (ili da ,,kazni,,) a koji neće...
Međutim, Jojić je u derbiju Elvisa potpuno oslobodio svake odgovornosti - napravio je ,,penal k'o vrata,, i to ispred samog Elvisovog nosa - da ga ovaj nije ,,svirnuo,, Sanogo i ostali ,,cigani,, iskopali bi mu oba oka...

Eto, beše šta beše, nadam se da će Suma potpuno da ozdravi, pa i da se, jednog dana, vrati fudbalu i karijeri od koje živi, a da će Partizan sutra da zaliči na Partizan i da se vrati igranju fudbala!
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
869
Reaction score
1.916
Локација
Kuci
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
potpuni idioti, ajmo rasprodaja, drmaju se fotelje
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top