Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.711
Reaction score
29.409
Локација
Beograd
Do kurca.
Ostadoh bez centarfora za sutrašnju utakmicu!
Opasni Vitas mi ode, Ž.Bebek mi ugojen, Sadika i Matića smo prodali, Štulić i Holender kubure sa povredama, Suma je u bolnici pa ne može na skok.
Vratite mi bar Božinova!
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Izgleda kasapin treba da ubije nekog na terenu da dobije crveni.
U normalnim državama, savez za ovo rebne 5,6 utakmice zabrane, plus što je slomio nogu pre par kola još 6 utakmica.
A dobio je 2 žuta.
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Ne ocekujte od ciganskog saveza da uradi bilo sta normalno.
Vojno receno, ova operacija je planirana i pre sns-a, a psihov dolazak je olaksao, ubrzao i cak prosirio dejstvo : preuzeli su ligu, fss, predstavnike u evopi, sudijsku organizaciju...jednom recju, imaju sve. Sta moze Grobar da ocekuje od njih ? Nista dobro, nista pametno.

Imamo upravu ispusenih penzionera, pedera i najgore, kukavica koji se boje svoje senke, a kamoli da se suprostave velikom vodji...
Jednim potezom su ubili dve muve.
Potez - doveli su Stanoja, time umirili navijace, mada im mi ne prestavljamo nikakav teret.
Dve muve :
Prva, produzili su boravak u klubu, kako bi mogli jos vise para da pokradu, prebacili odgovornost sa sebe na trenera kojem ispunjavaju sve zelje (plus im odgovara ova sumanuta prodaja i kupovina, jer ce dodatno, neplanirano, da ukradu jos koji evro)...
Druga....mislim da se trenutno FK Partizan svesno i namerno kasapi, i time se umiruje veliki vodja, jer se urusava kompletan tim i time se omogucava ciganima da neometano igraju evropu u narednom periodu.

Da, mislim da nas Stanojevic svesno i namerno unistava, jer je nemoguce da mu ne valja niti jedan igrac proslog trenera !!!
Nemoguce je da nije potreban Sadik, a dobar je Baebek koji nije u formi, nije u kondiciji ili sta vec...
Nemoguce je da ne valja ni jedan levi bek iz LLSLS ali valja Obradovic koji nije igrao 3 godine fudbal....Mogao je da dovede koga je hteo...
Nemoguce je da ne primeti Zekinu kurcobolju ili nespremnost za ozbiljan fudbal.
Nemoguce je da ga L.Markovic "prodaje" vec 2,3 utakmice, a da on to ne vidi...
A sad ono najgore : Nemoguce je da je nas Stanoje (kojeg sam obozavao) dobar sa najvecim neprijateljima naseg kluba...ramadani, terza, onaj golman,....i nemoguce je da mi to ne primecujemo.
Tesko nama s'nama...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Majke mi ste dosadni sa tom vrstom spinovanja. Jedno je kritika a drugo je što pojedinci rade iako su višestruki povratnici na forumu.

Predavanje pred prijateljski derbi i nula nula.
Februar 2020.

Погледајте прилог 10718
Brzo se zaboravlja, glorifikuje se Savo iako se strašno pljuvao posle tog derbija, posle Kupa, Pazara... To je taj rolerkoster od pljuvanja do hvaljenja u zavisnosti od rezultata. Na tom derbiju smo imali napadača i rezervnog napadača kog je Savo tražio, pa smo izgledali kao da smo se juče okupili. Pre tog derbija smo imali tim na okupu koji nije imao obaveza sa reprezentacijom, takođe bitna stavka za napomenuti.

Stanoju zameram to što su dovedeni igrači koji su nespremni, zameram i Jojića što je odigrao toliko koliko je odigrao. Na kraju krajeva nije mu se smeo desiti Metalac, ogroman kiks. A opet stanem i razmislim da se nije desila povreda Sume, meni bi toliko logična izmena bila Marković/Jojić u drugom poluvremenu. I opet se ispostavilo tačno što sam pisao da je Suma morao sa klupe početi, nije isti kriterijum kartoniranja na početku utakmice i u drugom poluvremenu, snaga protivnika... Isto kao što je bilo jasno da će nazovi trener izaći sa željom da nas prebiju.

Mnogo, mnogo ranije su se trebali desiti i odlazni i dolazni transferi, najkasnije krajem avgusta. Ubeđen sam da bismo do oktobra izgledali na ekipu, isto kao što sam i sad ubeđen da bismo u novembru mesecu gledali drugačiji derbi.

Ja bih se isto opredelio za ova 4 stranca za koja se opredelio Stanojević. Tari sam pre derbija pisao, pa ako nije tako neka napiše, da ne ispadne da sam naknadno pametan.

Ekipa je fizički katastrofa pripremljena, pitanje je šta se radilo na letnjim pripremama? Da se vratim malo unazad i posle zimskih nismo bili ni blizu spremni kao što smo bili tokom prošle jeseni.

Ja bih voleo da vidim tu trenerčinu koja bi bez napadača, Sume napala cigane i dala 2-3 gola kao što je ovde jedan kolega napisao uz opasku da nisu bitne druge okolnosti na utakmici. Valjda nije bitno to što je Sanogo zaslužio crveni karton mnogo ranije nego što ga je dobio, izgleda da nije bitno to što je Pavkov odalamio Svetu pre povlačenja Jojića, izgleda nije bitno ni to što je Katai bio na rubu crvenog.

Nismo se mi povukli zbog taktike već zato što smo bili primorani zbog povreda, pravila i iscrpljenosti od reprezentativne pauze.
Fića Stevanović (90 minuta, 86 minuta za reprezentaciju)
Šćekić i Holender zbog povrede nisu bili u stanju ni sa klupe da pomognu.
Baebek i Jojić nespremni (ovo može da ide na dušu Stanojeviću, s tim da je drugi ipak imao više utakmica na proleće u odnosu na prvog)
Natko (68, 74, 57 minuta za reprezentaciju) i pored svega odigrao pristojnu utakmicu, dao gol loptu Markoviću.
Sveta (90 minuta)
L.Pavlović pomenuo sam da je u ovoj sezoni ukupno imao 31 minut odigran.
Štulić prelom nosa, netreniranje, koliko je realno da ubaciš klinca posle povrede procenite.
Denis Stojković-možda on jedini kao realan da je ušao nekih 15 tak minuta.

I ovako iskasapljeni, iscrpljeni, nespremni smo imali priliku da nokautiramo rivala (Marković stopostotna šansa i Asano zamalo pored gola).
Mi smo ovaj derbi mogli dobiti samo na želju i borbu i to pod uslovom da je Suma odigrao svih 90 minuta...

Ajde da se kritikuje kad treba da se kritikuje, razumem da neki mogu pisati neke neistinite činjenice od pre 4 godine, al nemoj da budemo baš toliko zaboravni šta se dešavalo pre 8 meseci gde smo imali sličan derbi... Dočekan je nož kao da je oteran trener sa 5 titula i bar 3 prezimljavanja evrope, kao da je on upropastio ekipu a ne da je već ekipa bila grogirana i na kolenima kad ju je preuzeo, ko to ne vidi ili neće ili ne zna ili je bezobrazan.. Nisu treneri najveći krivci, ni igrači što smo tu gde jesmo i u fk i u kk sekciji, zna se dobro ko su izvršioci, a ko naručioc ovakvog haosa u našem sd-u.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.310
Локација
U pizdi materini
Ne kukam ni ja sto prodajemo Vitasa.. ali to je tako tako neplanski stihijski..
u sta smo se mi pretvorili..

Verovatno su Sveta i Banjak planirani kao starteri a Vitas ne želi da bude rezerva. Ja bih ga lično dao i džabe tj ne bih ga ni dovodio mada kapiram tvoju poentu postajemo 'protočni' klub.

Javlja li se ko od VVV uhleba ? A zašto i da se javljaju kad leže plata na vreme.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.517
Локација
Žrnov
Odavno se nisam odlasku nekog igrača obradovala kao Vitasovom! Jedna tempirana bomba i menadžerska kombinacija manje..
Samo sam se plašila da ne prođemo sa njim kao sa Trajkovićem, da "proda" kad je bitno. Sreća pa nije imao mnogo prilike. :)
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
A bilo je, gde je i sta radi Fabricio.... jel slobodan igrac ?
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.255
Reaction score
18.176
Локација
Kej Republika
Поред срамотне игре, мени највећи утисак је да су убили Бога у нама и за то нема никаквог оправдања. Поготово код Станојевића коме је борба, туча, игра на резултат нешто препознатљиво. Срамота!
Za tucu treba i mesa u ekipi. Nama je prvih 11 bilo u proseku 1,65 visoko i 65 kila zive vage.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top