Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
@Oplenac

Ne pogadja me njegov status, jedva cekam da mu vidim ledja, ali imao je mnogo gore partije nego prosle dve. Da li je to dovoljno? Naravno da nije
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Ja sam verovatno jedan od najvećih kritičara trenutnog (ne)steučnog štaba, ali oko Miljkovića se malo preteruje.

Odje se oko svega preceruje a ne samo oko njega.

Evo sad ni Stanojevic ne valja. Sad cemo more Murinja dovest, no i njemu bi nasli manu vrlo brzo.

A uprava ne valja?
Pa sto ne izadjete na ulice da cerate upravu? A ne mozete od tuzne tribine...aha ta fora.

A zabranjeni dok su bili zivi i ratovali sa tom istom tuznom tribinon vi ste se tad pravili neutralni. E neutralni evo vam sad tribina koja je trn u oku svima, sad ce oni da vam skinu upravu.


Prastajte, morao sam.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.994
Reaction score
13.602
Локација
Kipar
Nije mi jasno kako olosima na svim nivoima vlasti koji guraju ciganku ne dosade fudbalska takmicenja u Srbiji. To je toliko izvesno da fudbal vise nema nikakvu svrhu. Nekad je bilo 'zvezdino prolece', inace sinonim za bezocnu kradju, a danas prolece pocinje u leto i traje cele godine. Ovakav aparthejd prema jednom klubu nije postojao ni u Frankovoj Spaniji.
Vezane su nam i ruke i noge dok nam je glava odsecena. To je Partizan danas. Klub bez ikakvih sansi u svim sportovima.
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Jednostavno receno slabi smo i to je to. Nema tu sta da se prica. Kako smo kiksali prosle sezone, tako kiksamo i ove sezone, tako smo mogli i danas da kiksnemo. Znaci prosle sezone sve primamo golove na kraju utakmice, tako primamo golove na kraju utakmice i ove sezone, tako smo mogli i danas da primimo. Danas smo imali srece, spasila nas je precka, a onda odmah u sledecoj kontri dali manje vise srecan gol. Ovom timu mnogo toga fali da se ne lahemo. I pored toga sto je nas tim tim koji imas previse oscilacija, svi znamo sta se radi u korist sekte crvene, tako da, da dodje Klop, nama ne moze pomoci. Al sto se kaze ogrejace obasjace sunce iznad humske ulice. Idemo dalje, kakva su takva su al tri boda su tri boda, iako je tuzno gledati ovakav Partizan.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.560
Reaction score
1.040
Miljkovic danas medju najboljima, ako ne i najbolji na terenu.

Danas.

Припрема утакмице Пролетера НС је и била да се пусти Миљковић што више са лоптом. Први пут када му је неко изашао у блок, било је у 91. минуту.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Moram da pohvalim Sumu i izdvojim tri situacije gde je ispao drugarčina i dobar saigrač prema Holenderu. Prvo i prvo niko mu nije oteo penal nego je Suma sam dao loptu Holenderu. Drugo, posle promašaja je Suma bodrio Holendera. Treća situacija je posle gola, gde ga je zagrlio. Bravo Suma!

Drugi igrač kojeg želim pohvaliti je Šćekić. Pokazao je u ovoj akciji ne samo da ume dati pas unapred, već i posle tog pasa nastaviti kretnju, odigrati još jedan pas i završiti akciju. Jedina zamerka je ta što je on završio, u boljoj poziciji je bio Holender ali dobro. Druga situacija je kada je izbacio Asana, posle kojeg je usledio Asanov centaršut i uklizavanje štopera i izbacivanje lopte u korner. Vidiš Šćeko da može, pusti pasove unazad.


q7zL3p.gif


Treći igrač kojeg takođe moram pohvaliti je Miljković. (Na stranu što mi se ne sviđa)
Odigrao je danas ofanzivno jednu odličnu partiju. Loptu prema Holenderu posle koje je bio penal, poslao je on. Imao je povratnu loptu Holenderu, koji je tukao u golmanov ugao. Povratna ka Sumi čiji je šut bio izblokiran. Centaršut za Šćekića. I na kraju povratna lopta ka Holenderu (iako zakačena od strane defanzivca) posle kojeg je usledio gol. Dakle 5 dobrih lopti je poslao.

I za kraj. Nije baš istina da ne postoje neki pomaci u igri za ova 2 meseca. Gol koji smo postigli u Subotici (Šćekić) i akcija koju sam postavio. Dakle ideja da jedan od veznih posle započete akcije je i završi, je nešto što nismo imali priliku gledati do sada, pogotovo Šćekića. I ova kombinacija pasova koju smo izveli je primer da se jednim dodirom i brzom pas igrom može probiti bunker, pogotovo sa 7 do 8 igrača u završnici. Dakle, što manje petljanja, što bržih oslobađanja od lopte.
@Zlatiborpfc Ciljao sam na to da je mučenje igrati bez gol napadača, a još veće mučenje na šta sam i aludirao je igrati uopšte bez bilo kakvog napadača. Što je današnja utakmica i pokazala, mi smo danas prikazali solidnu igru napred, stvorili smo 15 šansi, a dozvolili samo 1 udarac na naš gol. Protiv Spartaka na 1:0 smo imali 2 stopostotne šanse i da se to dalo druga bi se priča pričala. Dakle stvaraju se šanse i bez tog napadača, nije baš toliko crno kao što se piše.

O stvarima koje mi se ne sviđaju u sledećem postu.
 
Последња измена:

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.040
Da li baš niko u našem klubu ne vidi na šta mi ličimo, t.j. ne ličimo? Ili ih baš sve zabole stojko, mislim na ove što vide.

Kako se lako dođe iz situacije gde ne možeš da dočekaš tu sledeću utakmicu u situaciju: Pa zar mora opet?!
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256
Upravi je ovo najbitnije:
1. Vođa zadovoljan
2. Osigurana pozicija (dakle ako središ prvu stavku)
3. Da se igrači prodaju što brže i za što veću lovu (nema vremena za formiranje igrača)

Mada niko od njih se ne bi bunio, ako usput napravimo neki razultat (koji nikako ne ugrožava stavku 1).

To je realnost i nema šta pozitivno da očekujemo od njih. Još jedna realnost: Neće sami otići ma koliko god se brukali. Neće ih sigurno oterati bivši igrači. Neće ih sigurno otetati navijači, kao što nikad nismo do sada.
 

Lik

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
10
Reaction score
9
Локација
Beograd
Ovo kad čujem tipa "pobeda se piše idemo dalje", "bitan je samo rezultat", "ovako se osvajaju titule" i slične floskule, pomisli čovek da igramo dobro mesec dana pa eto jedan meč da premostimo lošije smo odigrali, ili jurimo rivala na bod razlike pa nam je svaki bod bitan, a mi kurca ne igramo već 2 meseca.
Ja sam kritikovao Stanojevića kad je došao jer mislim da je ispodprosečan trener sveukupno gledano i da živi 10 godina od jedne dobre polusezone i da se na one budalaštine oštrenja kurca na Bogunu pali samo klinčadija, ali sam isto tako rekao i da takav kakav je očekujem da digne igru u domaćem prvenstvu.
Ovo je jadno čak i za ta moja niska očekivanja, bilo je i pauza i vremena bar nešto da se uigra, ne tražimo čuda, ali nije mi baš realno da i dalje otvaramo protivnika autogolom, penalom ili samoubistvom nekog protivničkog igrača.
Kapiram da će biti bolje posle zimske pauze, ali realno šta imamo od toga...
Poštovani druže, ne znam ko je admin na ovom forumu, ja sam novi član. Prvi put sam odlučio posle šarloa da otvorim nalog i da kritikujem Stanojevića, njegov fanatični fan i administrator na ovom forumu me suspendovao mesec i po dana samo zato što sam rekao da je u dva mandata oštetio debelo partizan. Da je ostao Milošević mi bi danas bili na toj Jebenoj petnaestoj poziciji,mada na moju žalost Mandovi uz 4 pobede mogu sami izboriti to mesto jer danci i Kiprani neće više boda uzeti. Dakle prestići će ih grci, a možda i mandovi, gde bi nam 2022 automatski pripalo mesto u kv za lš, a i sigurna pozicija u grupnoj fazi Euro takmičenja. Ovako će biti podjednako teško ući u konferec ligu kao i u Ligu europe jer će najverovatnije biti neki tim poput Šarloa u 3 i 4 kolu. Na duže staze mogu da predvidi katastrofu Partizana.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Treći igrač kojeg takođe moram pohvaliti je Miljković. (Na stranu što mi se ne sviđa)
Odigrao je danas ofanzivno jednu odličnu partiju. Loptu prema Holenderu posle koje je bio penal, poslao je on. Imao je povratnu loptu Holenderu, koji je tukao u golmanov ugao. Povratna ka Sumi čiji je šut bio izblokiran. Centaršut za Šćekića. I na kraju povratna lopta ka Holenderu (iako zakačena od strane defanzivca) posle kojeg je usledio gol. Dakle 5 dobrih lopti je poslao.

Upravo tako, zato napisah njegov najbolji mec od povratka u Partizan.
Ono sto je TRAGEDIJA je sto je Miljkovic jebeno najspremniji igrac na terenu u ovom trenutku! i to je ocigledno, uz Slobu Urosevica!
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Уредник
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.718
Reaction score
11.097
Локација
.
Poštovani druže, ne znam ko je admin na ovom forumu, ja sam novi član. Prvi put sam odlučio posle šarloa da otvorim nalog i da kritikujem Stanojevića, njegov fanatični fan i administrator na ovom forumu me suspendovao mesec i po dana samo zato što sam rekao da je u dva mandata oštetio debelo partizan. Da je ostao Milošević mi bi danas bili na toj Jebenoj petnaestoj poziciji,mada na moju žalost Mandovi uz 4 pobede mogu sami izboriti to mesto jer danci i Kiprani neće više boda uzeti. Dakle prestići će ih grci, a možda i mandovi, gde bi nam 2022 automatski pripalo mesto u kv za lš, a i sigurna pozicija u grupnoj fazi Euro takmičenja. Ovako će biti podjednako teško ući u konferec ligu kao i u Ligu europe jer će najverovatnije biti neki tim poput Šarloa u 3 i 4 kolu. Na duže staze mogu da predvidi katastrofu Partizana.

Smanji doživljaj. Niko te nije banovao zbog kritikovanja Stanojevića nego ti je kolega dao poene zbog vređanja Partizanovih igrača i trenera. Nismo tabloidan forum gde ćeš da se registruješ i samo kreneš u pljuvačinu, kritika je uvek moguća, vređanje nije.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Na stranu što sam se smejao 5 minuta na komentar gifa :D, ali koja je fora s reakcijom njihovog igrača pred praznim golom, jel mislio da je ofsajd ili je stvarno toliki mentol da se savije ispod lopte, totalno nejasna situacija.
Što se tiče Miljkovića i pored svih hvalospeva ja bih ipak izdvojio pas za Asana dok je ovaj jedno 2 metra u ofsajdu, onako fudbalski iz prve.
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.355
Reaction score
2.997
Локација
Tamo gde su Grobari
Meni deluje da smo odigrali malo tečnije nego inače. Pokušali smo da odigramo sa što manje dodira. Posle penala se sve raspalo, drago mi je zbog Holendera. Svaka čast Miljkonu na asistenciji, najjača njegova reakcija mi je bila posle gola, kako je pokazao prema Stanoju:D Ofsajdi su posebna priča...

Koliko sam poludeo posle gola (pozitivno), toliko sam negativno kada je Markec pustio njihovog igrača! Par minuta pre toga, ista situacija na drugoj strani, samo što je njihov igrač pametan i ruši Sumu. Ovaj naš ga prvo vuče, svi očekuju da ga sruši ali jok, lik ga pušta! Falilo je samo da ga pogura...

To me užasno nervira, tako uvjek primamo golove. Čekamo da sami od sebe izgube loptu da bi krenuli u napad.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top