Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.992
Reaction score
11.710
Локација
JNA
@Zalad
U prvenstvu ravne nuli, znas i sam zbog cega, a kup osvajamo, jer je to jedino takmicenje koje ne mogu da nameste.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
А погледајте само филтриране ботовске коментаре испод те вести
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Štoper i desni bek su potrebniji od špica, špic se može dovesti i u junu za novu sezonu, a štoper se ne uigrava tako lako.

Mi trenutno imamo samo jednog štopera koji zaslužuje dres kluba.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ja ti znam trojicu nabrojati, to su Sveto Marković, Bojan Ostojić i Maki Banjak.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Kupovina Svete treba biti prioritet na ljeto, Ostojiću da se poklonimo svi za angažovanje i zahvalimo za sve što je pružio u Partizanu i ostao toliko dugo, pa makar samo da širi klupu.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Дакле само десни бек дошао да се Миљкон не осећа претерано безбедно и то је то. Што имплицира да је Станојевић имао готову екипу пре зимских припрема (2-3 месеца тј. на 11 утакмица) и под условом да нико не оде више јер као што написа неко "стално заборављамо да је зимски прелазни рок - одлазни"..... Тако да бићу задовољан ако ова екипа остане на окупу. У супротном - пиши пропало.....јер након сваке продаје смо све слабији. Улагање мизерно у односу на приходе од трансфера......али ето корона, дуговања....није лако :cekanje:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@Sacayak
Ostojić je dobar štoper i pre svega dobar čovek, što se mene tiče dokle god ima želju za fudbalom mora imati mesto u 24 igrača kluba. Ruku na srce ima 36 godina i gledati na njega kao startnog štopera je neozbiljno, gledati na njega kao rezervu i kao igrača koji može da uskoči i odmeni startnog štopera ok. Kad odluči da završi karijeru, voleo bih kad bi ostao u klubu i da uči nove klince zanatu.

Za Svetu Markovića sam rekao šta sam imao pre priprema, utakmica sa Rubinom je pokazala sve ono o čemu sam pisao o njemu. Na svakoj jačoj utakmici imaće probleme kakve je imao na utakmici sa Rubinom. Plus što mu nije strano da šalje poprečne lopte na sredini terena i iz toga stvara kontre protivnicima.

Maki Banjak jedini ima kvaliteta za startnih 11, mada ni on ne odskače preterano ali je izmislio fudbal za saigrače.

Odbrana je tragikomičnija malo više u odnosu na prošlu sezonu, jedina razlika je što smo prošle sezone imali Pavlovića, a sada ga nemamo. I baš zato mora da se dreši kesa i da se dovede kvalitetan domaći štoper, a nije da ga nema na tržištu. Ako nam je stalo da napravimo nešto sledeće sezone.

Isto tako i golmanska pozicija mora da se reši. Ima preko naših koji bi doneli potreban kvalitet i rešili pozicije golmana, štopera i desnog beka. Samo naravno treba platiti.

Golman, štoper, desni bek, zadnji vezni (jer Zdjelar verovatno ide), krilo i špic, pa da pričamo o tome kako imamo neke ozbiljne namere za titulu i evropu.

I ne pišem ja ovo zbog utakmice sa Rubinom, iz aviona se vidi da odbrana ne poseduje kvalitet renomea našeg kluba. Ne uzbuđujem se zbog pripremnih utakmica, bitnije je da se fizički spreme i podignu formu za početak prvenstva, a rezultati na priprema su totalno nebitni.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top