Čestitke Stanoju na prvih 100 na klupi Partizana (kao treneru : ) ... da vrati titulu u Humsku i uđe u LŠ, pa da se posle dogovaramo o nastavku saradnje...

Čestitke i na ,,laganici,, jedne ubedljive pobede (od 3:0)...
Već smo se bili odvikli da je Linglongligaše moguće lagano rutinirati iz kola u kolo, a eto, moguće je...
Nije mi se dopalo što je Stanoje pre utakmice izjavljivao ono ,,zadovoljan sa 1:0,, nije problem da on to izjavi kao taktičko-propagandni-obaveštajni-kontraobaveštajni potez...ali u svlačionici igračima mora da kaže, šalim se ja to za 1:0, navlačim ih, gazi boraniju!
Nisam baš ni pristalica toga što im, za vreme utakmice, viče ,,dobro je, dobro je, strpljivo, strpljivo,, dok oni ,,obigravaju kao kiša oko Kragujevca,, i igraju neki ,pasivan rukometaški napad,,...ja bih radije da ih zgromimo još od početka, mada znam da nije to baš tako lako na terenu, koliko je lako pisati za tastaturom...
Ali, nebitno je šta ja mislim za vreme utakmice, krajnji rezultat se gleda, Stanoje je izgleda zaista tata-mata za domaću ligu i ,,rešavanje,, ovih Surdulica i sličnih, ALI, kao i većina srpskih trenera, prvo misli na odbranu (na izjavi posle meča ističe da je zadovoljan jer nam nisu uputili šut) - dok ja uvek PRVO mislim na napad!
Evo, ovi klinci su dobili šansu, ali nisu baš pokazali da su je zaslužili - protivnik je bio sa igračem manje, u nok-daunu, načet sa 3:0...a Lazar Pavlović se propisno obrukao promašivši gol iako je bio ,,sam kao duh,,!
I rezultat umesto da bude uvećan...ostao je isti...
A zaista je začuđujuće videti da i u Partizanu postoji tako nešto kao odličan centaršut sa desne strane koji upućuje bek!!!
Gledam ja ovo danas i zadovoljan sam što smo klasa u odnosu na Surdulicu...ali mi je stalno na pameti i kako je (i koliko) Rubin Kazanj bio klasa za nas ono na pripremama...
Ja razmišljam i malo dalje od ove nedelje...
Pitanje je ko iz tima odlazi, ko ostaje, može li se tim graditi od tih koji ostaju...ajde, ova sezona će se završiti kako će se završiti, ali nam je tim tako sastavljen da ima baš dosta iskusnih igrača koje godine ,,sustižu,, i dosta mladih koji još uopšte nisu ,,zreli,,...
Treba i tu Evropu valjda igrati tako da imamo i tamo čemu da se radujemo...