Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.194
Локација
Nickname
Možda rano donosim zaključke, ali Bajebek po meni nema mentalitet za igrača Partizana.
Igra sebično u odnosu na sve ostale saigrače a za svoju sebičnost nema pokriće u vidu golova. Jedino juri sopstvenu statistiku.
Ako ih ne načnemo na vreme, bojim se da ne zajebe nešto u derbiju. Daj Bože da grešim.

Bravo crno-beli!
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Tako se to radi kad je ekipa našpanovana, 90 minuta nema stajanja! Iako sam kritikovao Vujačića, ovaj put moram da ga pohvalim, očigledno ima jako dobar osjećaj pozicioniranja pa je uvijek u pravom trenutku na pravom mjestu u protivničkom šesnaestercu, pa redom otvara ove bunkere, bravo!
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.122
Reaction score
1.863
Локација
На ЈУГУ Канаде!
Bravo momci!!! Ovo je Partizan koji hoću da gledam! Partizan koji MELJE!!! Odavno nisam imao taj osećaj da jedva čekam sledeću utakmicu! Šteta za ovu pauzu od DVE (???) nedelje... ali dobro! Hvala ti Stanoje na tome!
Nadam se da kod Holendera nije toliko strašno kao što izgleda. Ali imamo mi i za njega zamenu.
Još bi da pomenem svu (mlađu (18-40 god)) žensku familiju onima sa zastavicama kod "ofsajda" Markovića! :angry-smiley-002: Ako se ovo radi protiv poslednjeg na tabeli, šta li se tek sprema protiv prvoplasiranih "poštenjačina"?
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Nema tu mnogo sta da se prica, ovo je fudbal kojim se osvaja titula, a ubedjen sam da ce se to i desiti sledece godine ako sve bude kako treba...Da nismo napravili 2-3 neocekivana kiksa bili bismo i sad u igri.

Plan za transfer period: sacuvati kako znamo i umemo Svetu Markovica, otkupiti Holendera, resiti se Baebeka i Banjaka i dovesti kvalitetnog napadaca i stopera. Ostale igrace bih sve zadrzao, eventualno bih prodao Sumu ako stigne dobra ponuda.
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
559
Reaction score
1.665
Локација
Vranje
Haaa vrlo lagano! Kako je lepo kad u glavi samo pogađaš u kojim minutima pada gol. Parni Valjak melje, nema stajanja!!!
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Mozda nije ni lose sto su nam sudije (mahaci, mozda) uzeli dve veoma dobre sanse, i sto Holender nije dao golove iz onih situacija da se psihicki spremimo i na ono sto takodje moze da se desi. Iako mi nikako nije jasno kako su oni posljednji na tabeli. Ne mogu reci da su losi, stavise.

Sto se tice nasih, nastavljaju da napreduju pod vodjstvom Stanoja i njegovog staba, ali posebno odskace Markec. Danas ga nije bilo samo na nasem golu. Narocito mi se svidja sto ima dobar pregled igre i kako lako nadje igraca.

Zao mi je sto Holender ne dade gol, a pogotovo sto se povrijedio. Nadam se da se brzo oporavlja.

Parni valjak neka melje!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
Imam samo Arenu 1, tako da onaj ,,kombinovani,, prenos gde su više prenosili makedonsku i hrvatsku ligu nego Partizan i ne mogu da uračunam u neko gledanje današnje utakmice...
Ipak, sve je jasno, Parni valjak melje, nema stajanja!

Samo da pozdravim momke i Stanoja i da im kažem da su nas potpuno oslobodili stresa i nervoze, gledao ili ne gledao utakmicu, znao ili ne znao šta se tamo dešava na terenu, ZNAM da će Partizan pobediti - i to ubedljivo! Mnogo lep osećaj. :D
Teraj dalje.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.412
Reaction score
4.585
I ponovo četiri različita strelca...
Zamislite da Jović igra sa druge strane brda, pravile bi se specijalne emisije o njemu, zvali bi ga Falkao i evropski timovi bi se pobili oko njega...
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Nece oni nidje. Ni jedan ni drugi. Bar jos godinu igraju kod nas.
Zapamtite sto sam vam rekao.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top