Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Nekoliko puta pišeš kako je Asano ostavio igrače na cedilu a onda kako si na njegovoj strani i da je uprava kriva. Odmori malo i pusti Asana na miru da pije sake dok gleda izlazak sunca
a sto to tacno ne ide jedno sa drugim? sta je ovo dual kolor svet? ili je crno bez i malo belog ili kontra?? sta je sa vama ljudi??

Ovi su ispali govna prema Asanu i to AUTOMATSKI cini Asana potpuno aboliranim od bilo kakve greske??? jel vam dobro bre svima?
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
335
Reaction score
832
Локација
Kraljevo
Naravno da je cist ( u mojim ocima ). Jedan od najvecih profesionalaca koji je imao tu privilegiju da nosi nas dres. Barem od onih koje ja pamtim, da se ogradim. Od srca mu zelim sve najbolje u nastavku karijere, hvala mu na svemu.

Duguju mu se :
- premija za kvalifikaciju u Ligu Evrope od prethodne sezone
- premija za osvojeni kup prethodne sezone
- 4 plate u tekucoj sezoni
- bonus za 15 datih golova u tekucoj sezoni.

ako ja ovde pisem neistinu, onda je tu istu neistinu izgovorila jedna profesionalno vrlo bliska osoba Asanu.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Ovi su ispali govna prema Asanu i to AUTOMATSKI cini Asana potpuno aboliranim od bilo kakve greske??? jel vam dobro bre svima?
Ne nego ce Vazura da trpa pare u dzep na racun kluba, a ovaj ce da radi svoj posao besplatno.

Casno je isplatiti coveku ono sto mu je garantovano ugovorom. Izdaja je ne postovati tu rec i ime kluba kao strane u ugovoru.

I onda nije sve crno-belo? Sve je crno matori. Ovo sto rade nakon svega je samo jos dublje ukopavanje i blamiranje, jer o izdaji i casti govore najveci izdajnici u istoriji FKP, koji usput nemaju ni trunke casti.

Svako ko pristaje na takvo burazersko poslovanje, koje nam godinama nanosi stetu i koje ce tek da nam nanese stetu jer ce jos vise da beze od nas ko da smo sugavi, je izdajnik mnogo veci od Asana.

Trebao je da im se jos posere na sred klupskih prostorija i svlacionice, pa tek onda da ode.

I nemoj da se lazemo da ce Stanojevic da se buni zbog ovog. "Otisao je u trenutku kad nam je trebao, mogao je da saceka, moramo i mozemo bez njega, reagovao je ishitreno i sad je suvisno pricati o tome. Ne osvrcemo se nazad, idemo samo napred brze, jace i bolje". Kladim se u bubreg.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Изгледа да Стојковић и Марковић нису изолован случај и да већина дели њихов став, а можда и сви....барем ови домаћи који осећају Партизан. Фудбалери су се овде изгледа толико навикли на непрофесионализам тј. на то да уговор никад није онакав какав изгледа да не могу да схвате овај потез Асана....они то стварно не могу да схвате, Асано је далеко изнад њиховог схватања професионализма. Друга планета.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Stegli su se utisci, odakle početi...

ono što je sigurno jeste da je cela ova priča ukazala da je jedino bitno za klub da preživi ove štetočine i ovaj tmurni period koji je bez dileme najteži u istoriji kluba. to je fraza koja se toliko često koristi i nekad se preteruje s njom ali kad pogleda bilo ko šta se sve desilo u ovom periodu od zadnjih par godina, mi smo u takvom kurcu da je to nemoguče opisati, a što je još gore, jako teško rešiti.

Stavku po stavku:

normalan razum nalaže da kad se dogovoriš s nekim, taj dogovor poštuju obe strane, jer je to poetna dogovora kao takvog. Niko ovde ne bi trpeo da mu plata ne legne na dan na koji mu je obećana u firmi, a ako bi neko trpeo onda on to i zaslužuje. U moru izjava raznih strana, ne vidim da neko spori to da se Asanu stvarno duguje lova. Samo se izvlači teza "pa znam brate ali nisi morao baš sad ae istrpi ljubi brat sve ćemo ti dati". toga nema NIGDE u svetu, i onda se posle pitamo što nas nema nigde? Pritom, plata je zakinuta čoveku koji je po skoro svima ovde među dva ili tri najbolja igrača, univerzalno poštovan zbog svog pristupa na svakoj utakmici, koji je bio takav da mu skoro nijedan igrač u modernoj istoriji kluba ne može parirati - uz visoku dozu sportskog profesionalizma (dovođenje ličnog kuvara kako bi ostao fizički spreman, evidentan napredak po pitanju efikasnosti ispred gola i formacijskog postavljanja ove godine u odnosu na prethodnu) i ličnog integriteta (poštovanje prema protivniku nečuevno za ovo blato ovde).

Burazersko poslovanje nas je dovelo do ove tačke, a još onda i javljanja dežurnih glasnogovornika. Ako su LM i Stojković uspeli da sami sastave ona saopštenja, dopuštam da mi ceo forum piša u usta. Oni su se našli pozvani da komentarišu nečiji finansijski status? Stojković nigde van Srbije objektivno nije napravio ono što je mogao kao golman i bio je u mnogim klubovima, a dok je omaleni zli Japanac davao gol u Holandiji, ti si ga primao sa tri četvrtine terena i direktno kumovao našem ispadanju. Jel je tebi i novopečenom kapitenu smetalo to kad legne plata prvog u mesecu u Sportingu i Viganu i sličnim mestima, pa ste vratili te pare jer "klubovi imaju još tri nedelje fore da daju novac pa ćemo mi kao dobri Samarićani da vratimo jer kapriamo da je teško i može kasnije da stigne lova i ljubi brat", ili ste samo dizali nule na računu?

O malom splavaru tek poneka - jel izdajnik čovek koji traži ono što mu pripada i što je zaslužio ili si najveći izdajnik ti koji izgledaš kao rekreativac, samo sedam meseci stariji od istog čoveka kog kritikuješ? Najveća sramota si ti, jer si izdao svaki klub u kom si bio i klub koji ti je dao masnu i debelu svotu novca da greješ klupu kao radijator. Otišao si u taj Liverpul, igrao si godinama na tim predsezonama, dobijao po 100 šansi i po celoj Evropi išao od Anderlehta do Fenerbahčea do Fulama i nigde nisi ništa uradio jer te je boleo kurac. Molili su timovi iz Holandije i Grčke da dođeš kod njih, budeš glavna zvezda, rehabilituješ karijeru. Tebe je boleo kurac, ti si se zakucao u fotelju kao pičkousta nakaza koja je postavila ove koji su te doveli jer ti je odgovaralo da kaplje lova dok je vaga kukala svaki put kad staješ na nju a tvoj fudbalski talenat vremenom propadao. Vratio si se ovde i svaku važnu utakmicu zasrao a primaš svotu novca za naše uslove kao da si iskoristio sav svoj potencijal kad si odlazio iz Partizana kao mlad, perspektivan i istinski jako talentovan mladić. Doduše, kad izdaš samog sebe i svoj potencijal, sve ostalo je manje važno.

I super je što si uzeo taj novac, obezbedio si porodicu za narednih 50 godina, svaka čast. Samo nemoj molim te ti da pričaš o sportskim motivima jer te sve vreme od Benfike isti ne zanimaju, hronično si povređen - po dve nedelje ovde, par meseci ovamo, pet dana onamo, jer ti je draže da provodiš vreme na splavu nego da ne izlaziš iz Teleoptika. To nije pitanje nesreće, već jedne opšte nezainteresovanosti. Pričaš o tome kako ste se svi vi trudili da strancima učinite plezir i da im pomognete da im bude ugodno? Ni tu niste uradili posao kako treba, svi kolektivno je trebalo da Asanu popušite ako treba na sred svlačionice jer je on morao godinu dana da pegla nesposobnost tebe i tebi sličnim da izdržite više od tri minuta bez da vam duša bude u nosu. Nikolu Jokića u Denveru pitaju za svaku odluku u ekipi jer znaju da im je najbolji igrač i žele da ga zadrže jer cene to što radi, e tako ima i vi da radite i za Natha i Sumu i Zdjelara i tog Stojkovića i ko god je tu najbolji, sve dok se ponaša na mestu, a nismo videli niti čuli nijednu negativnu stvar o ponašanju Japanca. Kad budeš bio najbolji, onda će se to raditi za tebe.

Njegovi golovi su vaša zasluga? Super, šta se onda tu pecate? Taman možeš ti tu da iskočiš ili Jojić ili Bajbek ili bilo ko drugi. Ups, ipak ne možete jer niste ta klasa i nikada nećete biti.

Ovim smo uradili sledeće:
- izgubili najboljeg igrača u sred sezone i to tri nedelje pred utakmicu sezone
- ostali bez svote novca koja bi nam vrlo verovatno odredila čitav letnji prelazni rok
- pokazali da nismo NIŠTA naučili od slučaja Sulejmani i Živković (da li će konačno neki da shvate)
- zatvorili sebi vrata budućim velikim pojačanjima koji su videli ovo
- potencijalno oterali ostale najbolje igrače koji su sad videli kako se klub ponašao prema jednom od njih (ko zna koliko se svima duguje)
- svakako ostajemo bez klinaca i drugih jer je mrsko da se finansira budžet iz kase kluba koju prethodno uprava nije opelješila

rekao bih da je ovo karma, ali kad vidim kako ovaj skup degenerika radi, verujem da nisu mogli bolje da sjebu klub i da oni svoj posao rade sjajno.

O Sadikovim stavkama i ugovoru tek neću, uveren sam da niko živ ne zna tačno kakav ugovor je sklopljen i kad stižu koji bonusi a ovde se osam meseci svađamo oko toga i sve od ovog momenta postaje potpuno besmisleno.

Jedina pozitivna stvar je ta što osvajanje kupa nama ionako ne bi ništa značilo osim što bi zamaskiralo potencijalan slom u klubu koji bi se desio mogućim ispadanjem u kvalifikacijama za Konferenciju gde ionako moramo kičmu da izlomimo da se dogegamo u grupe s ko zna kakvim sastavom. Ovo je ogolilo neke stvari i sad je sve jasno i onima koji su najmanje znali.

Jug je nažalost kao takav ugašen i ostaće tako dok ovaj ne padne. tačka. ja bih najviše voleo da može nešto da se uradi ali nema ni ko da povede ni kako.

Smradovi, svi do jednog, i ovi što vršljaju u klubu, i ovi koji su ih postavili, osveta će biti bolna i jebitačna, gorećete u paklu.

Ne menjati adresu i ostati u ligi je bukvalno jedini cilj do promene, izboriti se do iste će biti skoro pa nemoguće i stvarno nemam živaca da mislim o tome. Rekao sam davno: kako davati podršku nečemu što mi pljuje u facu svaki dan i ide kontra svake tačke zdravog razuma do ovakvih mera...

Samuraj je u ovoj priči u pravu kao što je neko gore napisao i to je jedina istina jer istorija to potvrđuje (Trinkijeri, Janković, Tošić, Mačvan, nastavi dalje), i ja mu poručujem: uzmi svaki dinar i to sa kamatom.
 
Последња измена:

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Mora se reći da je Partizanov skauting napredovao. Kao nekad i trenažni proces.
Uz investicije i narodno utemeljenje.
4 aspekta crno-belih najviše su i uzurpirana, maliciozno je i podlo, da se provlači kako smo odraz Ajaksu, ravnamo se sa Moldavcima, Southemptonom, kapital u Dubajiu, Novosibirsku, pop up KosovO FighterS, KUD KaraBrenović.

Ko voli, prati Partizan, ako ode neko, koga ukradu, proteraju, zavedu, od fudbalera nam, i znamenitih ličnosti, ne treba brigati, svi oni ostave traga i srce na terenu i zaveštaju svoje ime i slavu Partizanu i svojim pristalicama, vrate se katkad i ulažu sredstva. Ko voli da protestuje i umoljava ih, nek izvoli...

Al što ne reći, mnogi smatramo, previše i crno-bele dece i profesionalaca nestanu, kad čkapi zgadiju, grupom fićfirića označimo?

Nanana Liga šampiona i Dupla Kruna Ole...šta je u lepom i zdravom pamćenju, te putanje i vrednosti treba održavati i propagirati!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
amo se izvlači teza "pa znam brate ali nisi morao baš sad ae istrpi ljubi brat sve ćemo ti dati". toga nema NIGDE u svetu, i onda se posle pitamo što nas nema nigde?
Ovo baš i nije istina. Inter je u januaru dugovao plate igračima za jul, avgust, novembar i decembar. Eto osvojiše ljudi titulu. Trebao je sačekati kraj sezone i onda zapaliti, ovako nije ispao korektan prema saigračima i ne vidim uopšte ništa sporno u izjavama Stojkovića i Lazara Markovića, jedino je sporno to što su oni potpisnici tih izjava, a ne Zdjelar, Natko, Holender itd.

Meni je ovde jedino drago što govnari neće dobiti ni dinara od transfera, a mi i da smo ostvarili transfer njegov ni tad ne bi klub video Bog zna kakve pare.

Obe strane su krive, krivica uprave (najveća krivica) jer posluje šibicarski, a Asanova što je na ovakav način napustio ekipu. Kako god da okreneš on će te pare dobiti na sudu, a ne verujem baš da mu igraju 3 nedelje ulogu, mislim da je tu posredi transfer da može da dobije pare na ruke.

Kako god da okreneš, trpi klub, ne mislim na upravu naravno.

Ali dobro, apsolvirali smo odavno da smo mi jedan amaterski klub koji služi da bude ikebana sa kvinslinzima u upravi i klub koji nema navijače da stanu iza njega.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.992
Reaction score
11.710
Локација
JNA
Do sada sam kao najveće dete i zaluđenik u sebi verovao da će biti bolje, ali izgleda da neće. Previše je sve ovo za mene, ova odvratna atmosfera u i oko kluba. Srce mi se cepa i duša me boli zbog mog Partizana. Sistematski smo uništeni skroz. Ne znam šta je najpametnije uraditi u ovoj situaciji, ravnodušan sam skroz...
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
hteli da ga zavaljaju u neku arabiju pa malo prestali da mu placaju stan/platu/oba.
Misle to je glupi japanac, vidi ga sto se rastrco.
Asano je cist kao suza u ovome.

@Matke22

Pročitaj ovo gore onoliko puta koliko ti je potrebno da shvatiš. Dokle god ima ljudi koji ovako rezonuju, kao društvo ćemo ostati zakucani za samo dno. Zbog ovoga će sutra i tebe na poslu zajahati neki Vazura, a ti pusti da te jaše još tri nedelje, tri meseca, tri godine ili tri decenije da ispoštuješ nekog Markovića koji drka kurac dok ti radiš za obojicu kao crnac. Pa će onda i mene da zajaše neki Vučelić jer je video da je Vazuri lepo i da prolazi. Mlad si ali nisi mali, usvajaj, nemoj da puca kičma kasnije jer će te iskoristiti svaka šuša.

Asano je svoje poštovanje prema saigračima, treneru i klubu pokazao zalaganjem i surovim profesionalizmom na, i van terena i ništa više nije važno. Nijedan gaf, nijedna mrlja, nijedan klan. Lažno moralisanje čoveku koji je dao tvom klubu svaki deo sebe je baš nezahvalno.
 

Kazimir

Početnik
Учлањен(а)
27.07.2018
Порука
117
Reaction score
125
Локација
Beograd
Do sada sam kao najveće dete i zaluđenik u sebi verovao da će biti bolje, ali izgleda da neće. Previše je sve ovo za mene, ova odvratna atmosfera u i oko kluba. Srce mi se cepa i duša me boli zbog mog Partizana. Sistematski smo uništeni skroz. Ne znam šta je najpametnije uraditi u ovoj situaciji, ravnodušan sam skroz...
Ja bih uradio nešto što je uradio Fejnord kad je bio u sličnoj situaciji. Oni su neke 2007,8 ostali bez novca zbog nesposobne uprave i loših odluka (doveli Babovića između ostalog) a osim toga videli su da njihovi rivali imaju više para od njih pre svih Psv i Ajaks i da ne mogu da se takmiče ravnopravno sa njima. A onda su odlučili da 2,3 godine uopšte ne dovode pojačanja za koja trebaju da se plate obeštećenja nego samo da dovode igrače za džabe ispod radara i da guraju klince iz svoje omladinske škole. Bilo je promašaja i teških trenutaka, između ostalog izgubili su od Psva 10-0 ali neke igrače su i pogodili i promovisali i naplatili kao što su Vajnaldum, De Vraj itd. Ono što je najvažnije publika se vratila, posle su postali prvi klub u Holandiji koji je sam uz neku malu pomoć svojih navijača uspeo da vrati čitav dug i bude na nuli. Nikome ovo ne namećem, već je čisto neko moje razmišljanje koje ne mora da se svidi svakom i nadam se da nisam otišao previše u off topic.
 

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Asanu hvala za sve sto je uradio za Partizan i zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri.
Da je ovo samo gorka pilula od nesposobne, lopovske bande koja vodi nas klub nekako bi i presli preko ovoga s..nja.
Nazalost ovo je samo jedan korak urusavanja i destrukcije FK Partizan i SD Partizan u celini.
Jasno je da iza svega stoji veliki strumf, koji vuce konce iz pozadine, kao nalogodavac, a
poltronski duo V&V su tu da sprovode u delo sve naloge.
Oterali su Savu, rasprodali najbolje igrace upola cene (da bi nas ostavili bez prihoda), ispali smo iz evrope,
nakon toga je jos ostalo da se nastavi sa rasturanjem tima.
Logicno najbolji igrac je bio Asano koji je planiran za prodaju da bi obezbedili prihode za normalno poslovanje kluba,
Da se to ne bi desilo isplanirali su diverziju u formi ne placanja prihoda i povrh svega najcrnje, da se ne placa stanarina koja je prelila casu.
Da znam ko je to izveo polomio bih mu obe noge....
Nema sumnje i nasem strpljenju sa ovom bandom od uprave je dosao KRAJ.
Pre okupljanja treba imati jasnu viziju nasih zahteva:
Da uprava podnese ostavku, da se sazove skupstina, itd itd
U tom smislu nadam se da cemo biti ujedinjeni u zahtevu za PROMENAMA.
Dosli smo do kraja, ako budemo cekali od dragog nam kluba nece ostati nista.....

:napred-partizan:
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Evo i narkomancina se javila da kaze da je Asano bezobrazan i sebican. Prema informacijama kao sd je imao platu 10.000€, a Partizan za njega dinar nije uzeo, znaci nista nam nije donio. On Partizanu nije oprostio ni jedan evro, a sve je uzeo i ucjenjivao druge da oprastaju dugove zarad cistih papira. Govno jedno ogavno, ako Bog da da ikada naletim na njega pljunucu ga po sred face one male slinave narkomanske.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.115
Reaction score
32.355
Локација
vaginamandibularia
Kao sto rekoh, ovakav skup ogavnih ljudi na, uz i oko terena nismo nikad imali.
Bukvalno nema sta tu da se prati.
kakav fudbal, kakvi bakraci.
Citanje izjava povezanih sa klubom izaziva takav transfer jada da je to neverovatno.
Ovo sranje u koje se klub pod sns-om transformisao, to nije Partizan.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.953
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Изгледа да Стојковић и Марковић нису изолован случај и да већина дели њихов став, а можда и сви....барем ови домаћи који осећају Партизан. Фудбалери су се овде изгледа толико навикли на непрофесионализам тј. на то да уговор никад није онакав какав изгледа да не могу да схвате овај потез Асана....они то стварно не могу да схвате, Асано је далеко изнад њиховог схватања професионализма. Друга планета.
Rekao bih da je ovo možda jedan od bitnijih razloga što nam je klub pun nekadašnje "djece Partizana", današnjih rekonvalescenata.... i tek će da bude pun.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.129
Reaction score
14.276
Локација
Brdo Banovo
Sportski, finansijski, moralni vrhunac ove uprave je prodaja igraca na prvu ponudu. Al Ahli, Al Hilal, Al sta nas briga, pise par nula- prodaj. Da l se nekom ide tamo i zavrsava ozbiljna karijere, nije bitno. Nema cekanje druge opcije, neke trece, samo zavaljaj. Naravno, uz famozne procente koji sportski deo kluba nikada nece videti niti ce biti iskorisceni za pojacanja.

Na stranu sto lazu za njih, pa je kao sad u slucaju Sadik bonus za klub ne 20 golova, nego 25. Valjda nisu ocekivali da ce toliko da postigne, pa kao, e 500 hiljada ako da dvadeset komada. Postigao toliko, ali je odjednom lestvica na 25. Jednostavno. Meni vise lici da je cifra bila npr.15 golova, bonus je tu, ali psssssst. Taman da oni to malo nezvanicno podele izmedju sebe i lebdece stranke.

Ako nesto preostane, podmire se ovi sto osecaju klub, natapaju sveti dres znojem i krvlju, ostavljaju poslednje atome snage i ginu jedan za drugog.

Vitezovi nasi.
Nego, ne secam se nesto, jel su dali podrsku njihovom kolegi Ostojicu kada nije bio isplacivan i kada su ga drzali van tima?


Cekamo sledeceg....
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
810
Reaction score
2.660
Локација
.
Ja bih uradio nešto što je uradio Fejnord kad je bio u sličnoj situaciji. Oni su neke 2007,8 ostali bez novca zbog nesposobne uprave i loših odluka (doveli Babovića između ostalog) a osim toga videli su da njihovi rivali imaju više para od njih pre svih Psv i Ajaks i da ne mogu da se takmiče ravnopravno sa njima. A onda su odlučili da 2,3 godine uopšte ne dovode pojačanja za koja trebaju da se plate obeštećenja nego samo da dovode igrače za džabe ispod radara i da guraju klince iz svoje omladinske škole. Bilo je promašaja i teških trenutaka, između ostalog izgubili su od Psva 10-0 ali neke igrače su i pogodili i promovisali i naplatili kao što su Vajnaldum, De Vraj itd. Ono što je najvažnije publika se vratila, posle su postali prvi klub u Holandiji koji je sam uz neku malu pomoć svojih navijača uspeo da vrati čitav dug i bude na nuli. Nikome ovo ne namećem, već je čisto neko moje razmišljanje koje ne mora da se svidi svakom i nadam se da nisam otišao previše u off topic.

To moze kad imas upravu koja radi za klub i ima za cilj da se izvuce iz te situacije, a kod nas je slucaj da uprava tezi tome da klub sto vise sjebe i propadne. Mladih igraca ce uvek biti taman toliko da ih uvaljaju nekom za koje milionce da pokriju svoje dupe, povratnika takodje kojima je propala karijera pa ce doci ovde kao velike grobarcine i prosipati price o ljubavi prema klubu.. pri tom nece igrati za dzebe ni oni nego ce imati veca primanja od tamo nekog stranca koji pravi razliku na terenu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top