Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.000
Reaction score
11.773
Локација
JNA
Evo zašto je Đumi otišao iz Partizana!

Ukratko, imao je pre godinu dana karcinom grla i morao je da ceka do 2 godine kako bi obavio preglede, za to vreme je mogao umreti... Medjutim, pojavio se Savo i sredio mu preglede za 2 meseca. Djumi je resio da mu se oduzi tako sto mu je obecao da ce biti njegov pomocnik u Partizanu godinu dana. Doneo je Partizanu ofanzivnu i leprsavu igru i na kraju otisao mirne glave.

Veliki Djumi!:respect:respect:respect
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Volim da uradim svoju neku analizu, potencijalno težih ili lakših utakmica, gde moramo čvršće, obazrivije, iako sve to rade u klubu. Volim to i ovde da podelim. Sećam se da sam pretprošle sezone totalno sve pogodio kada je Đukić bio trener, i, kako će, lakim utakmicama u oktobru plus rep. pauza da sačuva svoje dupe još uvek na trenerskoj klupi... To je bilo ono kada smo u kupu igrali protiv Žarkova, čini mi se :D
Dakle, još 3 nedelje do početka prvenstva, Partizan NEMA pun sastav.
Ovi cigani na 3 nedelje pre početka, najavljuju menjanje pravilnika i povećanju broja stranaca. To može da znači, ali, nemamo toliko strance pa nas i ne zanima baš.
Mislim U19 ili kao što me ispraviše pre par nedelja kolege, U21 moraš da imaš minimum 2 u startnih XI, a koliko ja znam kasnije tokom igre NE mora da su na terenu, ne znam, mrzi me da listam pravilnik lige koja će opet biti nameštaljka.

Naš Partizan čeka borba za Ligu Evrope. Verovatno ćemo i biti nosioci u tom plej-ofu, iako se još ništa ne zna, na granici smo, ali, i da budemo, može da nam uleti neka zajebana ekipa. Dakle to se do tog oktobra i plej ofa mora stegnuti.
Ovaj raspored domaćeg prvenstva će se svakako promeniti zbog evropskih utakmica, ali analiziraćemo prema sadašnjim datumima.
Zato što smo gladni TITULE, ne može više ovako! Nećemo da budemo ikebana u fudbalu, i ne zanimaju nas više penaldžije s druge strane brda, ako mi odradimo svoje do kraja jeseni, to je to. Njima će voda u uši da uđe, pa neće znati gde da biju, e tada će biti ludila.
Ja bi da fokus bude na domaćem prvenstvu. Naravno i da igramo LE i prođemo grupnu fazu, realno trenutna ekipa Partizana iako neoformljena i sa rupama može to, s obzirom da su tu već 2. sezonu.
Videćemo hoće li otići Sadiq i za koje pare, kako će se uklopiti Banjak nazad, da li će desni bek biti Ćelavi ili će biti štoper a desni bek će biti možda doveden?!

1.KOLO, 01.08.2020
NAPREDAK - PARTIZAN

Novi Sad, Subotica ili Kruševac, nije moglo teže gostovanje. Dok se odgegaju iz BG po vrućinštini... ali dobro. Ne igraju se kvalifikacije za LE, koncentracija na meč maximalna, čvrsto pozadi bez ispadanja, a napred dajemo gol pa ne znam šta da je. Ovog puta nije jesen ili zima kada koriste kaljav teren maksimalno protiv nas. Ovo je jedno od najtežih gostovanja u sezoni.
2.KOLO, 05.08.2020
NOVI PAZAR - PARTIZAN

Mislim da ne bi trebalo biti problema, ali, samo 4 dana nakon KŠ ideš u Pazar. Da li direktno iz KŠ produžiti dole i trenirati, da li je to moguće, ne znam. Svakako je put veliko sranje i opterećenje za ekipu. Verovatno prazni stadioni zbog epidemije, pa će ovog puta bar to biti "lakša" okolnost dole, gde smo često kiksali. Kao i za KŠ, neće biti teren njiva, što su koristili protiv nas. Tako da se nadam da i ovde uzmemo 3 poena iako je teže gostovanje zbog puta, smaranja nakon KŠ, pa BG pa NP...
3.KOLO, 09.08.2020
PARTIZAN - JAVOR MATIS

Konačno na JNA. Ako imamo maksimalnih 6 u tom trenutku, ne vidim što ne bi lagano uzeli još 3. Ipak taj Javor zna da se pretvori u bunkerašku ekipu pa sam ih pozeleneo, da se ne opustimo toliko.
4.KOLO, 15.08.2020
RADNIK - PARTIZAN

Surdulica bez publike, šteta, prošetaćemo kroz ove kostolomce, stegnuće sigurno kolko mogu, igraće ko pičke, ali opet neće iskoristiti kaljugu od terena, što nam ide u prednost.
5.KOLO, 22.08.2020
PARTIZAN - INĐIJA

Brana Ilic opet na JNA :D Inđija, ekipa koja je pokazala da ima kičmu ranije, ne znam u kakvom su mentalnom stanju kao klub i da li će se sklanjati uglavnom kao tek novi u pingpongu računam na 3 boda. To je za sad maximalnih 15.
6.KOLO, 29.08.2019
VOJVODINA - PARTIZAN

Ovde nas čeka pička ciganska. Baš pred Ligu Evrope, ali, mislim da smo mu ostali dužni nešto. Kapiram da Savo uopšte nije naivan, a s obzirom da će se verovatno igrati bez publike, neće primati toliko njemu smetane uvrede, pa će biti sve u "sportskom duhu". Najzajebanija utakmica u avgustu, kao što vidite ima 3 zajebane, 1 osrednja, 2 slabije... Ovde da uzmemo 3 boda i ćao. Mislim da onda ide ta pauza za Ligu Evrope i reprezentacije, nemam pojma šta se menjalo sve.
7.KOLO, 12.09.2020
PARTIZAN - RAD

Nikad nećemo zaboraviti koliko je ovaj klub sjebao cigane, koje igrače nam je dao ali i šta su njegovi "navijači" uradili Evertonu. Nema mesta za taktiziranje bunarenje i glupiranje, tri boda su "must have".
8.KOLO, 19.09.2020
ZLATIBOR - PARTIZAN

Mislim da predsednik opštine Čajetina ima Partizanovu zastavicu u kancelariji. Ako im je još uvek on predsednik. Lagana tri boda.
9.KOLO, 26.09.2020
PARTIZAN - OFK BAČKA

Oprezno protiv napaljenih, ovi će da igraju bunker i to ne bilo kakav, već onakav kakav su i igrali par puta i skidali nam bodove... ali ipak je na našem stadionu... mora pažljivo.
10.KOLO, 03.10.2020
METALAC - PARTIZAN

KAKAV BRE Metalac, jeste da su ciganima oduzeli 3 boda pre nekoliko godina i slavilo se je, ali oni ne smeju da nas pipnu, iako igramo na njihovom terenu nakon plej ofa za LE. MORAMO da uzmemo 3 boda i da ovde imamo maksimalnih 30!!! Onda ide taj plej-of za LE pa sledi derbi na JNA.
11.KOLO, 17.10.2020
PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA

Derbi je derbi, odraćemo ih ako ekipa ima maksimalan broj bodova, već izlazimo ispred njih i ulazi im voda u uši, već oktobra! Sme li Savo izdržati i može li izdržati 10 kola represije? Mislim da može. Onda može i ekipa. Eventualni neulazak u LE ne sme da smori ekipu i navijače, bitno je da nakon derbija Partizan bude PRVI na tabeli!
12.KOLO, 25.10.2020
RADNIČKI - PARTIZAN

Niš nakon derbija opet erupcija grobarstva ako do tad puste stadione, kako god, gazili smo Radnički, što bi rekli nišlije koje ih ne vole "TRGOVAČKI", uvek kada nisu bili naprženi, a jesu par puta, a mi smo imali "TEŠKE NOGE". Dosta je floskula, ako budemo PRVI na tabeli ovde bodovi ne smeju da se ostave, a ako budemo PRVI znamo koliko će ovi da ujedaju da skinu bodove. Zato jedno od zajebanijih gostovanja.
13.KOLO, 31.10.2020
PARTIZAN - MAČVA

Pa ako smo uspeli da sjebeno cigane i niške cigane, što nam grobarska Mačva ne bi dala 3 poena?
14.KOLO, 07.11.2020
SPARTAK ŽK - PARTIZAN

Ovde smo ostavili bodove više nego što smo uzeli. Najteže gostovanje uz NS, KŠ... Ne znam, ili ih oderemo ili izgubimo glupo. Ali ako smo već prvi na tabeli nadam se naprženosti ekipe i uzimanju 3 boda, ne vidim po čemu će ovi biti bolji. Samo snaga volje!
15.KOLO, 21.11.2020
PARTIZAN - PROLETER

Igračka Slaviše Kokeze mora da ostane bez boda i u Humskoj ulici, nema šta da se filozofira.
16.KOLO, 29.11.2020
TSC - PARTIZAN

Ovi li nam uzeše bodove ove sezone? Nisu bili loši na iznenađenje svih, nameštaljke ili ne, nemam pojma. Nisam se toliko zagledao u njihove igre ali ajde, nek bude u grupu nekog gostovanja gde će biti "na nulu" a mi da damo gol po svaku cenu.
17.KOLO, 05.12.2020
PARTIZAN - ČUKARIČKI

Ovi nikad nisu bili loši i nikad nisu igrali bunker protiv nas, mogli bi možda kontrama da iznenade ali zatvoriš bočne strane i mogu da se slikaju.
18.KOLO, 12.12.2020
FK VOŽDOVAC - PARTIZAN

Pitanje je kad će ovo da se igra, odloži zbog LE ili šta već... uglavnom na tom krovu smo i kiksali i dobijali... ako budemo prvi na tabeli mentalna snaga je okej i idemo kao veliki favoriti, iako su ovi napaljeni uvek.
19.KOLO, 16.12.2020
PARTIZAN - MLADOST

Dolaze na JNA pa kao "lakša", inače su fizički jaki, ali ne igraju tolko ni bunkeraški... dok kad im gostujemo to uopšte nije naivno. Ako kao prvi završimo polusezonu, ovi mogu do kraja prvenstva samo iz penala da daju golove, biće im džaba.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.700
Reaction score
29.363
Локација
Beograd
Brate, ti ovakvim tempom skeniranja rivala i prognoziranja rezultata već osvojio i upisao titulu...
Još samo da te naši fudbaleri poslušaju i urade to na terenu, dakle, bez mašenja zicera i bez primanja kiks golova pa da se i mi ostali ponadamo ishodu tvoje prognoze...

Znaš kako je, delim tvoj optimizam, ali podsetio si me kad sam imao desetak godina i gledao čuveni album sa sličicama fudbalera prve savezne lige...pogledam tada ove naše Crno-bele, pogledam ove ostale i kažem, ove pobeđujemo, ove isto, ovi su slabi pobeđujemo sigurno, ovi su jaki ali pobedićemo, a ove, e ove ćemo naročito da pobedimo...i tako sve do kraja albuma... : )
Ja sam moj tadašnji optimizam zasnivao na tome jer sam verovao u Partizan, a i nekako je normalno da jedan dečak, na tek nekim počecima nekakvog svog životnog puta pre bude optimista nego pesimista...
...a sadašnji optimizam zasnivam na tome da i dalje verujem u Partizan, a i da mi je lepše da uvek verujem u titulu nego da kukam kako je nećemo osvojiti, a prvenstvo još nije ni počelo...

Nego, za sebe znam, ali kaži ti meni, na čemu ti zasnivaš te svoje prognoze (optimizam) o našim nanizanim pobedama?
Ceniš da smo se toliko ,,uigrali,, i ,,naučili,, svemu i svačemu (jer na greškama se najbolje uči), pa da onda sve ono što smo ,,prosuli,, prošle sezone sad odjednom (u istom sastavu ekipe) nećemo više prosipati...ili ceniš da ćemo ustvari prodati neke fudbalere pa da će doći neki novi i bolji od njih, koji milosti za protivničke golmane uopšte nemaju a u odbrani nikad ne kiksaju?
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Haha, drago mi je da mi je šareni post pročitan :D
Ovako poštvovani kolega,ako mi skupimo max bodova u prvih 6 kola (zaključno s NS) ide rep. pauza. Mi smo bar na deobi prvog mesta. Tu već prpaju govna i kreću medijski spinovi, što samo dodatno može da naprži fudbalere. Verujem Savi. Digo je za level igru.
Ako nakon toga i kiksnemo negde opet ima derbi pre pauze, gde na JNA ih otkibemo jer su pičketine bezkarakterne, opet smo prvi, drugi talas vode u uši oni će početi s kuknjavom ko da tone titanik. Sve dalje je psiha. Kad je ekipa svesna svoje snage. A ima zašto! I, Savo je bar do sad dokazao da nije bezveznjaković, uopšte. Ovako pametno napadački Partizan nisam dugo video.
Na tome zasnivam ... Fanatizam, napaljenost, znanje, fajt kod igrača i glava Miloševića. Plus pritisak pičaka iz Mateje Kežmsna kako "moraju", a oni će usrati i kvalifikacije, jer na klupi im je cirkus. Tu kreću da kenjkaju... Taman oko derbija. Još na žalost situacija s koronom gde su ljudi svesniji vrednovanja života itd i gde psiho ne može da bude skoncentrisan samo na njih, već mora da sluša zapad, a pička vrda, pa su ga skontali...gledaće on malo svoje dupe, jer nije hrabar da ne gleda.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.168
Reaction score
36.580
Svaka čast na trudu, samo se plašim da sve utakmice možeš da "zamažeš" crvenom.

Većina će da pogine protiv nas kao da im život zavisi (što ne bi samo po sebi bilo problem da već sledeće kolo protiv onih preko puta ne zaborave kako se šutira lopta), a protiv ostatka smo i sami već sposobni da zaseremo dobro poznatim pristupom "lako ćemo".
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Ma kad vam kažem, ovi su se politički malo ukakili nije sav fokus na fudbalu, braniće i KK... Naši u FK se ne daju s obzirom na naš KK :D sad ide zamena, ciganima kup nama titula :D zajebavam se, mislim da fokus mora biti na domaće prvenstvo jer ćemo grupe da igramo sigurno, jebeš ako prezimimo i izvučemo još 200 iljada evra. Bolje da mandovima uzmemo titulu i useremo im se u sve penale jebem im sve.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Meni brine to sto je Djumi otisao , mislim da je on najzasluzniji za fudbal koji je Partizan i prikazivao ove sezone za razliku od nekih pre . Sto se tice toga da igraju svi na noz protiv nas , da nam je svaka utakmica kidanje ...to je probelm koji svi nasi igraci iznose na pitanje kako gube bodove na "malim" utakmicama . Problem je to razmisljanje , njima se usadilo u glavu da mi ne mozemo da uzmemo titulu i u sezonu se ulazi sa tim mislima , a to ne valja nikako .
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Imamo našu školu prvu u Evropi, ko će se cima za pojačanja :D
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.700
Reaction score
29.363
Локација
Beograd
Prva u Evropi, jedanesta u Trećoj ligi Srbije, a sad napada i titulu domaće Supernjivalige! :D
Ali sve je relativno, čak i sama relativnost, što bi rekao Čika Ajnštajn, naučivši to od srpskih seljaka koji su mu pričali a Mileva Ajnštajn mu prevodila:

Mož' da bidne, al' ne mora da znači...
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Pre ćemo opet pojačati "klupu" (Radovan Ćurčić) nego igrački kadar. Nemam ništa protiv toga, naprotiv, stručnjaci su dobrodošli, ali mi već nekoliko godina unazad namenski ili imamo otvarač, a nemamo konzervu ili imamo konzervu, ali sa tupim otvaračem ala đukić, drulović..
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.375
Reaction score
5.155
Локација
Beograd
Дакле, распоред припремних утакмица је следећи:

16. јул, четвртак (Златибор)
ФК Трепча - ФК ПАРТИЗАН

18. јул, субота (Златибор)
ФК Младост Лучaни - ФК ПАРТИЗАН

22. јул, среда (Златибор)
ФК Златибор - ФК ПАРТИЗАН

26. јул, недеља (Београд)
ФК ПАРТИЗАН - ФК Пролетер Нови Сад
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.995
Reaction score
15.817
Локација
Beograd
Verujem da će tih 10% biti izmedju 2-4m€
Napravili smo ozbiljan posao sa ovim transferom da su dužni da investiraju u tim koji mora da uzme titulu ove godine.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top