Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
@mmm odakle ti info?
Da ,dovescemo desnog beka i pobijediti sve do kraja:buhaha
A neke cemo skloniti pa ce ovi sa klupe dobiti sve do kraja:respect:buhaha.
Zajebavaju se s nama, ovo treba prestati gledati pod hitno.
nisam hteo da citiram ovaj jebeni portal, ali evo, potvrda. Ma klasicno mazanje ociju, bole njih kurac za titulu bitno je prodati igrace i uzimati debele bonuse
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Da se ne lazemo, nemamo lidera. Suma nije lider on ne moze da nosi ovaj tim do titule. Jedino sto moze da izvuce ovu sezonu jeste jedan stranac da nas posteno usere i da dodje neki tipa Sulejmani i da Markovic odigra sezonu zivota, sve ostalo je teska borba za kup i drugo mesto.

Pa nama tek dolaze lalatovici i ostala govna (citaj cukaricki, radnicki nis), a mi nismo kadri Pazar i Napredak da dobijemo.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
760
Reaction score
2.815
Локација
Banja Luka
Mazanje očiju svima nama je da nam je ove sezone prioritet titula u ovoj našoj ligi.Kako bagra da proda nekoga,kako da mu cijena naraste,pa neće valjda po ovim našim njivama.Njima je prioritet Evropa tj da prodaju sve što se prodati može a titula je već rezervisana za državno mezimče i za nju našu lopovsku upravu zabole ko za lanjski snijeg.Svi cemo mi ovo brzo zaboraviti poslije neke serije od desetak pobijeda ili pobjede u derbiju,i onda poslije prvog kiksa ajmo jovo na novo.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
On ovu ligu može igrati peške, pravi veznjak. A da bi igrao pešice, sem Zdjelara fali još jedan veznjak da trči za njega.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ovom timu treba par disciplinskih mjera, pa tek onda da mi pricamo o fudbalu kako i sta igrati. Kao npr slanje u Teleoptik na neodredjeno, zakucavanje na klupu, karantin prije utakmice za citavu ekipu. Stanojevic je znao kako se kuronje spustaju na zemlju. Isto i Marko Nikolic je dobro znao zasto je Gogua bio van tima iako smo mi pizdili jedno vreme sto ne igra i sl. Vermez npr nije znao kako treba, i njegov je stav bio "necu ja da lomim preko koljena".

Trebas da budes šef (Englezi lepse kazu "team manager) i prema time moras znati sta pricas, i kako se odnosis prema kome. Ako ne rijesis problem loseg radnika koji unazadjuje i steti kolektivu, i time ponistava rad dobrog radnika, zbog cega na kraju svi ispastaju, naravno da ce prije ili kasnije sve otici u kurac. Niko nece raditi svoj posao kako treba a ti ces dobiti otkaz.

Cini se da je i Savo tip koji ne lomi preko koljena ili prosto ignorise problem zalaganja i ponasanja kod mnogih igraca. Da se razumijemo, zasluzio je otkaz samim time sto je dopustio ovakvo stanje u ekipi, ovakvo ponasanje, i sraman poraz od drugoligasa. Medjutim, posto evo zvanicno ostaje trener, treba da stavi prst na celo i da se zapita kako i sta dalje. Nema vise mjesta za kurcenje i tvrdoglavost. Imao si jedan stav u vezi pojacanja, ok ispostavio se kao pogresan, dovedi nove igrace. Imao si jedan koncept igre, ok ispostavio se kao los, pomjeni nesto. U suprotnom dovidjenja zdravo, zasto da gubimo vrijeme jos pola godine ili godinu kao sa Djukicem onomad.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Klub je usao u sezonu bez ambicije za titulom jasno je kao dan.

Ekipa bila jedva druga prosle godine, obrukala se X puta najstrasnije i sada tako uigrani, razdragani te puni elana ce da osvoje titulu.

I Primoz Ulaga je htio medalju na Olimpijadi u Sarajevu, stari me natjerao na Igman napolju -20 ali ne ide. Nakon prve serije skokova predzadnji.
Partizan me podsjeca na Primoza 84'- te.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.208
Reaction score
36.740
Pa tačno na vreme. Što je brzo to je kuso, tri puta meri jednom seci...

Da su neka srećnija vremena rekao bih da jedva čekam da vidim ko će biti taj bek po hitnom postupku, ali mislim da je bolje da ne znam.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Onaj slobodnjak Uroševića je najbolji rezime cele utakmice sa naše strane. Onako bi mogao da šutne svaki drugi forumaš.

Samo što to nije sramota igrača koji ne zna, već trenera koji mu je dozvolio da priđe lopti. Ali oprostićemo mu jer je razočaran.

Nažalost, došli smo u situaciju da se plašimo bauka iz prošlosti u likovima Vermeza, Ljubinka, Kize i to je jedini razlog zašto nam je Savo prihvatljiv.

Sačekajmo da odradi još dve, tri godine kod nas, ako se dobro sećam, toliko je rekao da mu treba do tima iz lige 5.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
On ovu ligu može igrati peške, pravi veznjak. A da bi igrao pešice, sem Zdjelara fali još jedan veznjak da trči za njega.
Zbog tog pešačenja smo i popušili u Pazaru. Ima da se grize non-stop. NIje se video juče. Jednom Suma bude na terenu ali ne igra, jednom Natho, i sve tako. Svako mora da grize. Tako neki i nedostaci mogu da se zamaskiraju, kao kod Nikolića na primer.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ljudi, jedna reč DISCIPLINA!!!!

Ovo je Partizan nanu vam naninu. Onako da se vučeš po terenu i da te trećeligaš jebe. Nek neko odgleda Bjelsu i intervju sa igračima Lidsa kakva disciplina je tamo, ako ne verujete modelu Ćelavog gospodina.

Sve što gledamo protekle 3 godine je NEDISCIPLINA kojom ne dolaziš do rezultata, ko god da igra.

Savi kad vidim bes na licu i kad budem video da urla na igrače poverovaću da je naučio. Do tada izgled kao da te je neko jebo mi nije za trenera Partizana.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@Direktor_Grobar

Ne sećam se nediscipline prošle sezone a ispušili smo svugde zbog limitiranosti pojedinaca koji nisu imali zamene a oni su i dalje ovde, a zamene još uvek nemaju.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
Kvalitet je na prvom mestu pa tek kad to imas moze iz ozbiljnijeg ugla da se govori o drugim stvarima: taktici, disciplini itd, a na koliko mesta u timu mi imamo kvalitet koji je dostojan Partizanovih ambicija ? Presek je morao da se odradi i pre priprema ali kad vec tada nije onda mora sada dok ne bude kasno, a 5 je do 12. Ako hocemo do titule to sto smo bolji od cigana ne znaci puno, ocigledno.....trebamo biti bolji u skladu sa nasim ambicijama i u skladu sa situacijom u ligi, a ne samo u poredjenju sa ciganima jer ne igramo normalnu ligu da bi se ponasali tako kao da par kikseva nece biti problem....moramo da budemo bar korak ispred ove lige u kvalitetu tima, a mi cesto i dva koraka gubimo, a kamo li da budemo jedan ispred.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top