Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.002
Reaction score
11.797
Локација
JNA
E pa braco, neka nam je sa srecom, trebace nam.
Momcima takodje zelim svu srecu, i njima ce trebati. Zelim da se bore, da igraju pametno i da ostavljaju srce na terenu.
Da vratimo titulu gde joj je i mesto!
:napred-partizan: :pfc: :partizan-fan:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Za Sadika nisam rekao da treba da se proda, već da će ga verovatno prodati.

Za našu ligu je i problem koncepcija igre koja mora da se menja, ako želimo da pobeđujemo u serijama. Ko će nam onda davati golove, ko je taj igrač sa ekstra kvalitetom napred koji će u svojoj koloni imati upisane golove?

Od njih trojice mi jedino Suma ne valja, obrazložio sam više puta zašto, dok Asana je zahvalno imati u timu zbog defanzive a trpi opet napad. Pa jebemu miša valjda je primarno za krilo da namešta i da daje golove. Najviše bih voleo da grešim i da će se Asano preporoditi golgeterski u ovoj sezoni, što gledajući njegovu karijeru teško da će biti, mada i mnogo lošiji igrači od njega su u ovom raspadu od lige imali golgeterski preporod pa će možda i on.

Sulejmanija sam pomenuo jer će biti slobodan igrač, nebitno je ime, eto neka bude igrač koji je tipski sličan Leonardu.
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Docekao sam da Partizan ima brze igrace, a cekam od kad sam se rodio i sad Asano ne valja, Suma ne valja, Sadik da se proda.
Ја и даље чекам јебеног бека који може крштено да убаци (центрира) лопту, а да то није продукт случајности. Не знам да ли ћу то дочекати, не верујем:confused-smiley-013::buhaha
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Krećemo iz Kruševca, koga nismo dobili prošle sezone, ako pogledamo zadnjih desetak utakmica, oni su verovali ili ne uspešniji od nas, pa se nadam da ćemo se dozvati u pamet i pobediti sutra. Bilo bi lepo da nas ne nervirate na početku.
Ja sam takav pesimista što se ove sezone tiče da se izvinjavam svim članovima foruma, sere mi se od naše uprave, sere mi se od ovih goveda koja su nas uzjahala, sere mi se od zadnja dva vezna, štopera na beku, mitskog bića levog beka nedočekanog, ludog golmana i oživljavanja propalih karijera bivših igrača. Defetizam ne treba da bude opcija, ne želim da ga širim ali kao izgrebana ploča se ponavljam, dok je nama ove uprave, mi belo od crnila nevidesmo.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Sta mislite, hipoteticki, da li bi Asano mogao da igra beka, ili jednostavnije da bude neki “wing bek” i ore celu tu stranu?
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Ovaj tim Partizana ima da jebe nanunaninu SVIMA,a narocito nama.
PARTIZAN Globetrotters veceras u vasem gradu,dodzite da vidite uzivo boga fudbala,kralja zongliranja,japanca brzeg od metka....
I SVE NA KURAC,NAPRED PARTIZAN.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Evo malo statistike za domacu ligu. Postavicu ovde, ako ne odgovara pomerite na drugo mesto.

Sortirano po vrednosti lige i broj timova u najvecem rangu.
1596265644737.png

20 klubova: Engleska, Spanija, Italija, Francuska, Srbija (2020/21)
18 klubova: Nemacka, Portugal, Holandija, Turska, Poljska
16 klubova: Rusija, Belgija, Ceska, Svedska, Norveska, Belorusija
Manje od 16: sve ostale drzave.

Sortirano po relativnom broju stranaca:
1596265973430.png

U samom vrhu:
1. Slovacka
2. Island
3. Crna Gora
4. Izrael
5. Farska Ostrva
6. Estonija
7. Srbija
8. Severna Irska
9. Gruzija
10. Makedonija

Lepo drustvo!

Nase prvenstvo vec sada mnogo zaostaje za ligama koje su u gornjem delu UEFA tablice. Ako se ovo pravilo o broju stranaca ne promeni, stagniracemo sve vise i vise dok ostala prvenstva napreduju. Ali mi radimo sve protiv nekog napretka i uvodimo iz godine u godinu nova ogranicenja i glupa pravila.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Kup i ligu evrope si nam doneo, ajde Savo sada titula.

Laganih 1:3 danas i početak jedne pobedonosne, ja se nadam što duže serije.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.864
Reaction score
13.596
@zive
Ali mi radimo sve protiv nekog napretka i uvodimo iz godine u godinu nova ogranicenja i glupa pravila.

Meni se cini da savez godinama radi samo protiv naseg napretka...ili da ga uspore ili da ga zaustave.
Da mozemo da dovodimo strance koliko hocemo bili bi (minimum) kao Ludogorec u najboljim danima ali sa dodatkom nasih talenata - luksuza koji Ludogorec nikad nije imao, a ni mnoge druge ekipe sastavljene od stranaca. Zamislite ovu ekipu sa dodatkom Leonarda, Evertona, Rikarda, Enakea, Valientea i jos po nekog stranca kojeg nismo imali prilike ni da povezemo sa Partizanom.....pa plus nasi klinci na sve to....pravi spoj.
Sa druge strane cigani imaju uigran sistem - sa savezom kontrolisu pravilo o broju stranaca, pomocu drzave su rupa bez dna u koju se samo sipa lova pa dovode strance koliko hoce i stranci im donose prevagu u Evropi, a u domacoj ligi se oslanjaju na vanfudbalske stvari....i protiv tog sistema mi osim znanja i motivacije nemamo drugo oruzje. Znanja nam nije falilo od kad je ovaj strucni stab tu sa ovom ekipom ali za titulu je falilo vise motivacije i nadam se da cemo je pokazati ove sezone.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.163
Reaction score
4.335
Današnja utakmica pokazaće nam čemu se možemo nadati u novoj sezoni. Napredak je uvek ginuo protiv nas, a lagano puštao bodove svojim gazdama. Retko odvratan tim, voleo bih da ih napunimo. Ove sezone biće borba sa vetrenjačama, najmanje 12 klubova će skidati gaće pred Ciganima, uključujući i nove ligaše, naročito taj pišljivi Zlatibor, njihova nova filijala. Jedini koji će sigurno da ginu protiv bagre smo mi i TSC, njima svaka čast.
 
  • Like
Reactions: BaX

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Koliko mi je žao što imam finansijske prilike sada, ali zbog korone ne mogu da budem u KŠ, žao mi je kao kad sam bio mali pa posle poraza ili kada jednom za malo nisam došao na utakmicu. Neverovatna žal.
Ipak!!!
U KŠ je sve počelo 2008., pa se sve tamo i završilo, one tamo neke godine...
Ovu sezonu počinjemo tamo! Nadam se ne slučajno!!!
Кажем вам да још сам увек с вама,
а многи су порази за нама.
Многе су године за нама,
ја и даље волим ПАРТИЗАНА!!!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
NAJAVA KOLA:

Linglong Superliga Srbije, sezona 2020/21 - 1.kolo:

Subota, 1.avgust 2020 od 17:30h

Krusevac, stadion "Mladost": Napredak - Partizan (TV-prenos: ArenaSport 1, ArenaSport 1 Montenegro, ArenaSport 5 Croatia, SportKlub 2 Slovenia)


788.png
VS
669.png


Pre same najave utakmice sa nama "neugodnim" Napretkom, prvo mali uvod pre nove sezone...

Evo vec nam se priblizava i pocetak nove sezone u ligaskim nadmetanjima. Nakon neuspesno zavrsene prosle "skracene" sezone (bez trofeja) krecemo u novi pohod. Ovaj put sve su glasnije najave iz kluba da je prvi i osnovni cilj - titula. To ustvari treba da nam bude uvek prvi cilj ali eto iz kluba su se "setili" da je to sad najbitnije. Mozda razlog lezi i u cinjenici da ce od sledece sezone u evrokupovima biti drugacije. Tacnije, u najavi je novo takmicenje koje ce vise biti "sporedno" nesto tipa kao nekadasnji Intertoto kup. Dakle, ako ne budes bio sampion u ovoj sezoni sledi ti to sporedno takmicenje pa ovima iz uprave je verovatno "voda u usi" jer gde ce da rasprodaju igrace (njihov jedini cilj) preko tog mizernog takmicenja? Ipak zna se sta se gleda i prati... Liga Sampiona, Liga Evrope... a ako ne budes sampion - od toga nema nista jer sto se ove nase lige tice svaka druga "evropska" pozicija vodi te u "novi" Intertoto kup. I opet se vracam na to da je u ovoj sezoni nas osnovni cilj - ta titula. A da li smo sposobni da je osvojimo - videcemo. Takodje, ova nastupajuca sezona bice i specificna po tome sto ide u vreme virusa Covid19 pa nece biti publike na tribinama sigurno neko vreme.

Prvi protivnik na tom putu nam je "nezgodni" Napredak i to u Krusevcu. Prvo cemo da se osvrnemo na statisticke podatke sto se tice medjusobnih ligaskih duela (od sezone 2000/01 pa do sad) sa Krusevljanima a posebnu paznju obraticemo na mecevima na tom gostujucem terenu...

Krusevac:

12 utakmica
6 pobeda Partizana
2 remija
4 pobede Napretka
gol-razlika 15:9 (+6 u nasu korist)


*Kada se pogleda ta statistika dolazimo do toga da nije lako dobijati Napredak u Krusevcu iako imamo blagi pozitivan skor ali... U poslednje vreme itekako imamo problema sa njima. Poslednji put smo ih dobili tamo 2015.godine (0:2) golovima Branka Ilica i Andriije Zivkovica kada smo i obezbedili titulu te sezone tom pobedom. Posle toga - nijedna pobeda tamo evo vec 5 godina... Igrali smo jos 4 ligaske utakmice tamo nakon toga i uspeli samo jednom da dodjemo do boda (2:2) i cak 3 puta da izgubimo (2:1, 2:1, 1:0). Ne racunam kup-utakmicu gde smo ih ubedljivo dobili (0:4) u sezoni 2018/19 ali ajde i to da napomenem iako je bila kup-utakmica.

Beograd:

15 utakmica
10 pobeda Partizana
4 remija
1 pobeda Napretka
gol-razlika 34:17 (+17 u nasu korist)


*Kada su mecevi u Beogradu u pitanju tu smo nesto ubedljiviji iako smo znali i na svom terenu da kiksiramo protiv njih. Svakako svima u secanju poslednji mec kada smo od 2:0 porazeni na kraju sa 2:3 i nakon toga smo poceli da gubimo trku za titulu sa "nedodirljivim" ciganima koji ne bi kiksali u ovoj ligi i da su im Real i Barsa protivnici. Ali da se vratimo na nas... Izvucicu jos jedan podatak kao veliko upozorenje pred ovaj mec... U poslednjih ukupno 8 ligaskih utakmica sto kuci sto tamo imamo sledeci skor sa njima: 1 pobeda Partizana, 4 remija i cak 3 pobede Napretka. Ne da je zabrinajvajuci podatak, vec vrlo, vrlo jeziv i za veliku opomenu.

Ukupan ligaski skor (od sezone 2000/01):

27 utakmica, 16 pobeda Partizana, 6 remija i 5 pobeda Napretka uz gol-razliku: 49:26 (+23 u nasu korist)

-Sto se nas tice pred ovu utakmicu nemamo ozbiljnijih problema u smislu izostanaka igraca (osim povredjenog Lakcevica) svi su spremni za subotnju utakmicu. Naravno, sad ima i ta stavka da moraju biti dva mlada startna bonus igraca makar do kraja prvog poluvremena (verovatno golman Popovic i Filip Stevanovic) ali Savo mora naci resenja za svaku utakmicu pa tako i za ovu u subotu koja nam je jako bitna kao i sve druge ostale ali ne smemo vise dopustiti kikseve kojih je bilo i previse prethodnih sezona. Ocekujem manje-vise isti sastav kao u poslednjoj pripremnoj utakmici protiv novosadskog Proletera.

-Napredak je inace proslu sezonu zavrsio kao deseti (10) na tabeli. Koliko ja znam odigrali su tri prijateljske utakmice pred ovu sezonu: Mladost Lucani (poraz od cak 6:0) Zlatibor (0:0) i Zvezda (poraz od 2:1). Po meni Napredak je jos slabiji sto opet ne treba da nas zavarava ali nema vise nekih igraca koji su znali i nas da "muce" kao sto su naprimer Igor Ivanovic ili Bjelos koji nam je dao gol u onom porazu od 2:3 ili Vukadinovic. Od njihovih igraca sada posebnu paznju treba obratiti na dobro nam poznatog Oumarua ali opet... najbitnije je kakvi cemo mi biti? Ako budemo kakvi treba da budemo niko od njih nam nece biti problem. Tako da sve zavisi od nas... Nema vise biranja utakmica, nema vise bilo kakvih kalkulacija... svaki protivnik u ligi nam je bitan, sa svakim treba igrati ozbiljno i do kraja i sve ih pobediti ili bar ogromnu vecinu - ako zelimo titulu a zelimo - nema vise popusta ni za koga, sve u krv i meso !!!

I za kraj, kako kaze pesma sada vec kultne Grupe JNA:

"daj nam krv daj nam znoj
nek naš san sad bude tvoj
samo hrabro vodi nas do pobede"


I tako sve do titule...
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Može se i sa ovim timom uzeti titula da imamo normalnu upravu, koja će izneti sve krađe u zadnje 5,6 godine i jasno izneti u javnost da pičkoustasti stoji iza svega.Kad god smo imali saopštenje u vezi suđenja, isto se koliko toliko vraćalo u normalu.
Ne možeš ti na 15 bodova razlike da se buniš.To se radi odmah.
I da jasno svi partizanovci izađu iz FSS, da se traži momentalna ostavka predsednika FSS, onog šurbatovića gana, sudijske organizacije.
Da se jasno kaže da iza svega stoji režim, što i jeste istina.
Pa i ostali klubovi će stati uz nas i da se krene u rušenje saveza.
Ovakvo suđenje NIKAD nije bilo u našoj ligi.NIKAD!!!
 

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Želim nam za sada sve pobjede u mjesecu avgustu, pa onda opet 1. septembra isto tako za septembar, pa sve tako do maja sledeće godine valjda to bude dovoljno za titulu. Kvalitet imamo, za ovu našu ligu, a sada izgleda i riješenost svih u klubu da titulu i osvojimo. Krece jedna od meni zanimljivijih sezona. Neka se momci samo bore na terenu, gdje je i najvažnije, pa valjda i ta nagrada dođe nekad po zasluzi, a to je titula prije svega, ali i neki trag u evropi, neki novi iskorak.

Ajmo mi!!!

Napred Partizan!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top