Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Kad treneri budu shvatili da se titule osvajaju na ovakvim utakmicama i da su tri boda najvaznija onda mozda nekad ponovo nesto napravimo...

Gospodin Marko Nikolic... pod njim nam nisu protivnici za polusezonu stvorili sansi koliko nam je samo danas Novi Pazar..

Bice celavi pominjan jos dugo dugo....

ne moze se amaterizmom i neznanjem nista napraviti..
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Videli smo 2016/2017 kako je trener nebitan iako je klub truo. Samo jak trener sa autoritetom može da vodi veliki klub. Savo je talentovan trener koji se uči na greškama kod nas i koji nikad neće uraditi ništa jer ga igrači ne poštuju. Dokaz je lice Natka i Sume/Asana kod izmena.

Opet da podsetim da smo pali upravo kod ovih izmena protiv AZ Alkmara. Čovek je tvrdoglav i nema autoritet,čim nema autoriteta nema ni discipline.

Bez discipline nema rezultata, to ću ja iz mog direktor ugla da vam kažem. Mada znate to i sami.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.626
Reaction score
8.760
Локација
"preko bare"
Iako znam kakva nam govna sjede u upravi, ja se svake sezone ponadam da možemo nešto bolje uraditi i osvojiti titulu. I onda se desi nešto ovako i tresne me o zemlju.

Mislim da promjena trenera neće ništa bitno promijeniti, dokle god se promjena u upravi ne desi. A to očekivati u "naprednoj" Srbiji je čak i luđe nego očekivati titulu. Promjena se možda i desi, ali čisto sumnjam da će biti na bolje i zbog dobrobiti kluba.

Savi jedino zamjerim što se barem malo ne pobuni i što svojim izjavama ovim govnima daje legitimitet. A ako stvarno misli ono što izjavljuje, onda i nije nešto bolji od njih.
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Mene i ne cudi toliko sto smo izgubili ali da je tuzno da primimo 3 gola od teskog drugoligasa je anderstejtment. Nadam se da svi shvataju da smo slabiji puno od prosle sezone i ako ne odluce da dovedu 2,3 pojacanja (pojacanja) a ne igraca ne treba se puno uzdati u nesto vise. Ne znam da li treba Savo da ide,mozda nije ni los trener ali nema skim da radi,pocevsi od uprave pa do ovih takozvanih fudbalera. Ne znam do kad traje transfer rok ali nesto moraju da dovedu. Ili mozda gospoda ceka da se osigura evropa pa onda. E pa onda cemo biti u minusu 10 bodova........a tad ce biti kasno.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.731
Reaction score
29.493
Локација
Beograd
Mislim da promjena trenera neće ništa bitno promijeniti, dokle god se promjena u upravi ne desi.
Ma o.k. uprava, trener...ali brate, da jedan slab drugoligaš ovako ,,otrese,, Partizan...pa zar igračima uopšte treba trener i uprava pa da dobiju ovo?!
O.k. neka je i Savo ,,uprskao,, stvar, loše menjao, ali, brate, i taj koji uđe sa klupe, i on je kao neki igrač Partizana...znači ne igrač slabog drugoligaša, ne igrač jakog drugoligaša, ne igrač prvoligaša, nego igrač - Partizana...i ,,otresu,, ga poluamateri...
Pa jebem ti život i jebem ti sve!
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
ja izgleda na ovom forumu ulazim samo da se izjadam nesto
mnogo je lako kad je lepo, pohvali se u par recenica
ovako kad je strasno i tuzno ne esej vec knjigu bi mogo da ispisem
niti bi pisao o svojim losim osecajima,znate kakvi su
niti o igri, znate kakva je bila
3 dana traje prvenstvo
2 derbija, nista nije izgubljeno
kada se tako posmatra
a kada se posmatra kroz ono sta se danas desilo, danas je kraj prvenstva
kao da nije na nama da mi biramo i navijamo i volimo
niti na nekom iz uprave ili igracima
kao da smo svi izgoreli zajedno i slusamo RATM u nekom podrumu ili jos bolje receno nekoj zemunici iz koje smo izbacili sve sto imamo
a okolo nas zajedno s nasim igracima su samo poroci u vidu alkohola i opijata koje zajedno konzumiramo
i ne postoji indjija, sledece utakmice, evrope i derbi
ne postoji trening sutra ne postoji ni glas
samo cutimo i ubijamo se cime dohvatimo i niko nema glavnu rec jer ne postoji ni rec
jebem ti sranje vise
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Dal je moguce da ne pominjete los teren i da ne palamudite o penalu?

A da, vi hocete Savu jos sansi da dajete???

Ja kada sam pricao u januaru da Savo nije trener za nas pola foruma me popljuvalo.

Kada sam to opet rekao prije zadnjeg derbija vi ste ga opet branili.

Izvolite sada branite ljudsku gromadu, trenersku gromadu od Sava...


Postao si mi odvratan ko Ivica miš. Savo mrs iz kluba!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.618
Sve u svemu ponovo cemo samo mi da ispadnemo grbavi jer ovakvim utakmicama samo dajemo legitimitet bandi crvenoj i ovoj smesnoj ligi....
Nije meni problem sam ovaj poraz koliko je problem sto je sada i definitivno jasno da Savo nikada nece izvuci pouke ni iz cega jer ovo nije prvi ovakav uzasan kiks.....tvrdoglav do kraja, zivi u nekom svom sarenom svetu i gotovo.....a to je preneo i na igrace....
Nikad nisam voleo statistiku, uvek sam voleo sve da posmatram zdravorazumski, podrzavao sam Savu zbog nekih stvari koje je doneo ali dosao je momenat kada vise nista nije na njegovoj strani....osim uprave mozda jer im je stvorio priliku da prodaju igrace...... I prosle sezone smo imali bolji start u ligi....sve smo gori jbt.... Ne vidim vise razlog za optimizam sa Savom na klupi, a jos manje sa ovom upravom..... Ipak, smatram da Savo i dalje treba da ostane u klubu ali na nekoj drugoj funkciji u sportskom sektoru ako hoce (mozda pri omladinskoj skoli) ali kao trener ne, dosta je bilo, nije to za njega, nema agresiju, lako pada u malodusnost, nije fajter.....treba nam prekaljen trener, ozbiljan covek koji je prosao sito i reseto u trenerskom poslu, psiholog, motivator....jbm ti i taktiku i trening jer za to se uvek lako nadje neki strucnjak , nama je glava problem.......

Jedan je Celavi....
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.626
Reaction score
8.760
Локација
"preko bare"
@Goran Tomić
Ma sve stoji što si rekao, ovaj tim Partizana bi trebao da pobijedi ovu ekipu lagano i bez trenera i uprave. I ja verujem da bi bez njih i pobijedili. Ali baš zato što imamo ovakvu upravu i trenera (donekle), igrači nisu ono što bi trebalo da budu igrači Partizana.

Ne znam šta se konkretno dešava u klubu, ali je očigledno da atmosfera nije dobra. I igrači vide, isto kao i mi, šta uprava radi i kako vodi klub. I šta se, na kraju krajeva, dešava u državi i ligi. Da makar imaju nekoga ko će ukazati na sve to i stati u njihovu odbranu, vjerujem da bi bilo bolje.

Ćelavi je to uspio uprkos upravi, a ne uz njihovu pomoć. Teško da ćemo opet naći takvu osobu za trenera. A čak i da nađemo, teško će se opet sve ponoviti kao te sezone. Pogotovo u ovakvim uslovima.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.301
Reaction score
37.265
Da nije pridržavao klupu sve bi se srušilo, tako da nije baš sve loše bilo danas...

Edit: Ako se neko ikada stvarno drzne da dira grb, onda u paketu mora da ide i himna. Novi hit: "Mrak, mrak, mrak, mrak, pao mi na oči..."
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Bio sam revoltiran i besan kad sam pročitao Savinu izjavu kako smo mi kompletiran tim, a verujem da sam dosadio i Bogu i narodu na forumu kukajući za 3 pojačanja i pojačanjima na klupi. E sad mislim da nam u startnoj postavi fale više od 3, zaboravih ko se sprdao na moju opasku da nam fale 3 startna igrača. Savo traži pojačanja!

ODBRANA
Od novembra meseca sam pisao da ako prodamo Pavlovića, da u zimskom prelaznom moramo dovesti njegovu zamenu, pa potom kad smo ga prodali, pisao kako je amaterski zadržavati nekog ko neće biti tu za sledeću sezonu. Pisao da od leta trebamo dovesti takođe kvalitetnog štopera i desnog beka. Još tada se naslućivalo da ćemo imati problema u odbrani, pa mi smo sa Strahinjom bili bušni u odbrani, a kamo li bez njega... To se još tada trebalo razmišljati. Rezime: desni bek je pod moranjem, a štoper ako je moguće ikako zbog nagomilanih kombinacija.

SREDINA
Dalje. Nama treba centralni vezni koji će da hapsi na sredini, koji će da šparta 90 minuta kao Zdjelar i da obojica zajedno daju slobode Natku. Da odigra pas napred, da je siguran na lopti, da se nađe u završnici. Zdjelar je vrlo zahvalan igrač, koji bi meni bio zamenik kapitena, a Natko kapiten. Obojica su vrh vezni igrači za naše uslove i greota je što nemaju nekog ko bi ih upotpunio.

KRILA
Po mom mišljenju dosta loše selektirana ekipa za ligu. Imamo špica takvog, da jednostavno prema njemu moraš graditi ostatak ofanzivnog tria. Dakle krila moraju biti gol igrači. Da li mi imamo takva krila? Imamo golobradog klinca koji igra toplo hladno. Danas će napraviti dar mar, imati fantastičan dribling, lep gol iz slobodnjaka, a već na naredne 3 utakmice neće preći ni jednog igrača, izgubiće 2 lopte iz koje će uslediti 2 gol šanse. I to je normalno, nema još 18 godina i sasvim su normalne takve amplitude kod njega.
Njegova zamena je igrač koji je više povređen nego zdrav, da je zdrav drugu priču bismo pričali, a pošto nije, odmah problem.
Drugo krilo je igrač čija je jedna od boljih strana defanziva, krilo kojem treba prostor, koji voli kontru, tranziciju. Da li mi imamo to u našoj ligi? Pa imamo možda na 3 do plafon 4 utakmice, ostaju nam još 34 utakmice u kojima se krljamo sa bunkerašima, a pošto imamo špica koji je igrač u polju, a ne golgeter pitanje je ko će dati 20 plus golova od njih trojice? I da li on vredi tih 500 hiljada godišnje obzirom na njegov učinak napred? Po meni bi vredeo da na drugom krilu imamo igrača koji ima dribling na malom prostoru i egzekuciju i špica golgetera.

Rezime: Potrebno nam je krilo koje ima dribling na malom prostoru i koje je na ti sa egzekucijom, umesto koga od ove trojice, ne znam ali je potrebno.

E sad dolazimo do Sume, ne želim da ga komentarišem jer je to po meni prežvakana tema i sto puta smo prešli i za i protiv. Ako ćemo birati između njega i Natka, mislim da je jasno ko je ovde višak. Sa pojačanjem na centralnim bi prodisali u sredini, Natka bi iskoristili maksimalno, on peške ofanzivnog veznog može da igra. Zamena Natku, Denis. Jer to što igra Suma, može i Denis.

ŠPIC
Potreban nam je gol igrač, al svi znamo dokle god je Sadik tu, oni takvog igrača dovesti neće.

KLUPA
Lukić i Docić, pogrešili ne bi.

Ako želiš ostati Savo, traži pojačana i menjaj, promene moraju biti korenite.

Edit: Pričao sam već jednom na forumu da je nedopustivo da broj 10 ili 9 nose igrači koji mu nisu dorasli. A mali Pavlović tom broju nije dorastao, mora još da jede pasulja...
 
Последња измена:

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
573
Reaction score
799
Savo treba da ode. Previse sansi je dobio. Trecu godinu je počeo a vec tropa i to od Pazara koji ne bi pošteno ni usao u cingl cangl ligu da nije leto koronovo. Jedino promenom vlasti i hapšenjem mafijasa sa juga mi mozemo da se nadamo promenama kao i igrama od pre 5,6 godina i vise kad je bio Stanoje i Marko. TO ova placenicka sns uprava nece da dozvoli kao ni dovodjenje kvalitetnih igraca. Sto gore to bolje. Njima pickpusti rukovodi i dzaba se mi sekiramo. SVI znamo ko su VVV... svi znamo kako je Savo glasao pa se savio. Sta da radimo... Da zamrznemo fk Partizan do boljih vremena. Meni se cini da 80% lige imaju bolji tim i trenera od nas... Ilizorno je pricati o pojacanjima... ko da ih dovede? Vazura... taj ne ume sam ni cipele da kupi. Valjda crnje ne može biti. Nemam vise ni gram tolerancije za ove tzv. igrače.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Ajde više smoriste sa Ćelavim. Da tim preko puta nije bio toliki krš i najgori u njihovoj istoriji, ne bismo uzeli titulu (a imali smo najjači tim u zadnjih 10ak godina). Dokaz koliko je ova liga užasna i odvratna i koliko je faktički nebitno ko dođe i ko ode dokle god ne ode skroz uprava koja se neće libiti da potroši pare i dovede pojačanja i da se izbori za regularne uslove. I koliko je uprava apsolutno centar svega.

A igra danas je bila živ užas, Savo ako bude ćutao i trpeo i ne bude se borio ili ako proceni da je sve ok, nije ništa bolji od njih.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.958
Nama treba trener kao sto je bio onaj nijemac zabiravio sam kako se zove, sto su igraci povracali na pripremama, a svaki koji napravi pas ka golmanu ili vrati nazar ka stoperima, placa takav pas 50€. Ko stane 20€ pa nek izvole onda. Nemam nista protiv Ivanovica licnk, ali mi gubimo, on okrenut ledjima ka protivnickom golu. Nevjerovatan lil. Pavlovic se nije vidio. Tanko za nekoga ko nosi tezinu desetke na ledjima.
 
  • Like
Reactions: BaX

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
400
Reaction score
1.503
Danas smo bili katastrofalni i to je za svaku kritiku.
Koliko sam se obradovao kad smo okrenuli na 1:2 ali eto, neverovatno šta smo ispustili.
I pored svega toga, poraz kao poraz me nije toliko uplašio koliko me plaši pomisao da drolja ko zna kad neće kiksati zahvaljujući sklanjalicama i da se izrazim pizdama koje jedva čekaju da skinu gaće pod, doduše, nenormalnim pritiskom sistema i jednog čoveka.
Normalno je u fudbalu izgubiti, gube mnogo jači timovi od nižerazrednih, nije se to samo Partizanu desilo.
Dešava se loš dan, ne znam da li je Savo trener za nas, ne znam koliko je realno očekivati pojačanja u ovakvom sistemu u kojem se nalazimo...
Ali znam da će protiv nas svi kidisati a njima se sklanjati i u takvim uslovima očekivati titulu ravno je naučnoj fanstastici.
Da se poludi i gotovo.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Današnja utakmica u Novom Pazaru nije bila fudbalska utakmica već stadijumi kroz koje prolaze narkomani, u ovom slučaju navijači Partizana, pošto smo navučeni na ovaj klub. Ništa se ne dešava, pa nas spuca u čelo gol protivnika, borimo se pa nas probije na lepo, milina i na kraju kriziranje i koma!

@Precednice nikad tacniji opis Partizana,a ja navucen na njega i sad nema nazad,overdose.
ZIVEO PARTIZAN,I MI SA NJIME,NEMA PREDAJE.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top