Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
pa da.. bas tako.. meni je zalicilo na (specijalno za @Sacayak :) ):

Popovic: “joooj dje me nadje, jebem ti pravilo do 21”
Vitas: “tu su ostoja i miletic, na njima je odgovornost”
Ostoja: “tu su vitas i miletic nek trce bre dosta sam ja cupao”
Miletic: “pun mi kurac desnog beka, svi traze desnog beka, to mi je hvala, jebem ti desnog beka”
Zdjelar: “samo da me odbrana prebaci i iznese, Natho i Suma ce dalje, ja cu je uzmem”
Natho: “Zdjelar ce”
Suma: “Natho ce”
Asano: “koniciva i osmeh na licu, neam pojma sta se desava, vidi kakav teren za igru, ovo nema u japanu, hm zanimljivo”
Stevanovic: “joj al je dobra ona milica iz osmo dva”
Colic: “joj al je dobra ona milica iz osmo dva”
Sadik: “nica monako bajer.. gde cu, sta cu, gde ce degenek?”
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.617
Kaze Vucelic:
QLMzcz5.gif


Mislim da bi stvarno trebao da ostane dosledan onoj prvoj boldiranoj recenici i da prepusti strucnom stabu da refresuje ekipu jer covek ocigledno ne razume fudbal. Posle svega sto smo videli u prosloj sezoni i posle ova dva kola on prica kako nam nisu problem pojacanja vec motivacija i prepotentnost....kao fol strucni stab se pita za rezove u ekipi, a posle strucnom stabu jasno porucuje da ne planiraju drasticne promene u timu i da probaju da rese problem bez pojacanja...ili sa jednim novim igracem maksimalno....mada vise nisam siguran ni za tog jednog.

Postoji veliki jaz u kvalitetu izmedju defanzivnog i ofanzivnog dela tima i tu nikakva motivacija i taktika ne pomazu.....samo novi igraci koji mogu bolje da odgovore zahtevima.
 
Последња измена:

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Sad stavite prst na čelo. Jedno pitanje za sve -

Kako će igrači da reaguju? On ponudio ostavku, nije otišao i sad kao: “e momci, idemo dalje, rekli su mi da ste govna i da nije do mene”. Ko će ozbiljno da ga shvati kad je već bio spreman za paljbu, preuzeo krivicu i prebacio sad na tim.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Kerina mislio da se naprave rezovi od ovih igrača što imamo, na pojačanja ni ne pomišlja.
Dovešće možda tog beka, a što nemamo štopera, veznog pit bula, napadača ili krilo kao podrška Sadiku to ih sve zabole.
Baš bi pitao Sava da li se slaže sa tim (očigledno da), to bi nam sve objasnilo, uostalom videćemo.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Ali zato mu je zamjena, naša uzdanica, zalog za budućnost, Lazar Pavlović. Kad uđe svjež u sedamdesetoj to puca od snage, trčanja, želje za dokazivanjem.

Nemam ništa protiv momka, čak mislim da jeste talentovan, ali ima li Savo oči? Pa momak ne može da izdrži duel sa malo jačim pjetlićem a DESETKA je Partizana. Je li moguće da niko ne uzima u obzir fizičke karakteristike igrača? Pošaljite Lazara i ostale momke prvo na pola godine u teretanu pa tek onda kad ojačaju i nabace bar po pet kila da dođu da POKUŠAJU da igraju profesionalni fudbal, ovako se brukaju i oni, a i mi.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Sad se lomi sezona. Odmah se govna odlepe i posle lagano. Jebote mi smo uvek porađali svaku titulu a ovi sve to lagano. Valjda nisu imali tolika govna na čelu kluba. Jebote koliko govno moraš biti kada si veće govno od cigana, a cigani najveća govna
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pre 3 godine su ona dva Gruzijca bila bez kluba, veznjaci oboje, odlični fudbaleri, sećate se kako su ubijali sve reprezentacije u kvalifikacijama.Beše priča kao dovešćemo bar jednog od njih i ostade na tome.A tad bi rešili pitanje centralnog veznog, ne znam ni kako se zovu, ni gde danas igraju ali su bili tipovi igrača koji nam trebaju.
Ali gospodin Iliev je išao glavom u zid.Vidim da je savetnik, odnosno on ODLUČUJE i dalje koga dovodimo.
Da naši imaju malo mozga, rešilo bi se pitanje stranaca i povećalo na brojku osam.
Ali mi opet možemo imati 6 stranaca, i da zavisno od protivnika se menjaju.Ali dovođenje stranca na poziciji štopera je neviđeni debilizam i to nikako da shvate ovi u našem klubu.Pa bar štopere imamo i mogli smo Šapića da dovedemo umesto ovog Banjaka.
Da se da pola miliona za Šapića kolko sutra jer je zalog za neke 2,3 sezone.
Neko spomenu onog Rumuna beka, njemu nije ni data šansa a čovek je znao da predrubla, centrira, da se ubaci iz drugog plana.
Neverovatno je da kada ispadne jedan naš bek, onda ispadne i drugi i na naša dva štopera i jednog veznjaka protivnici ulaze u kontru.Pa u pionirima se uči da se linija pomera za jednog igrača, pa bek ide na štopera a štoper na poziciju beka.Kod nas toga nema, raspad sistema kad izgubimo loptu.
Oba beka, Šapić, centralni vezni, krilo koje daje GOLOVE i to je to.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Mi smo jedini klub na svetu koji u drugoj utakmici nove sezone donosi zakljucke kako moraju rezovi da se prave, kako ovako vise ne ide i sl...

Onda ce da zatvore sledece 2-3 utakmice, dok ponovo ne postanemo Barselona, cigani su odma tu iza coska.. pa ce opet kiks, i opet “rezovi” i sve tako u krug...

A nikad rez da se napravi tamo gde treba
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.309
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pojačanja će biti, ali za ovakve utakmice nisu problem pojačanja.
Milorad Vučelić, bivši trener, stručan da daje ovakve izjave.
Savo je valjda svestan da ima svilen gajtan oko vrata i da samo čekaju da ih uvede u le.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ovde se apsolutno ne slažem, pa ako si gledao mečeve, a jesi, verovatno si zaboravio kako su se pojedinci ponašali. Nije nam uzeo bod ili 3 samo ko nije došao na stadion.

Nikad nemoj da kažeš limitiranost. I ovaj sastav je najbolji u ovoj ligi. Dokaz su ti cigani. Drknemo ih gde ih sretnemo. Tu ima motiva, evropa ima motiva a za ligu ih boli kurac.

Dozvoli da napravim paralelu. 2003/2004 smo bili limitirani? Koliko smo samo bodova prosuli. Oces da mi kazes da je Kom Zlatica Podgorica ozbiljniji sastav. Ajde da bude da moramo da kiksnemo negde, ali i te godine smo kiksali svuda.

E kako sad to ne moze kod Ćelavog. Kako im je Stanoje jebao mater.

OFK - Partizan
“Bogune, još jednu promaši nećeš videti prvih 11”

Dosta mi je demagogije jer od demagogije nema plodova. Selektivni uspesi i birani mečevi nisu Partizan. Mi moramo da igramo da punimo svako kolo protivnike, sa krvnickim pristupom ću prihvatiti poneki kiks, sa kurcoboljom nikad.

Ne razumem o čemu pišeš?
Prošle godine nas je za celu sezonu nadigrao samo ManUtd u Engleskoj. Sve utakmice koje nismo rešili u svoju korist su čist rezultat limitiranosti tima i dekoncentracije. Limitiranost je igra desnog beka i svi golovi preko njega. Ne boli njega kurac već ne može više. Utakmica u Pazaru je bila prva koja je pokazala nedisciplinu, čak mi je delovalo da neki igraju očajno namerno jer ne mogu da verujem da profesionalni fudbaler može onakve stvari da radi. Prošle sezone je bilo loših utakmica ali ni jedna nije bila kao ova poslednja. Dešavalo se da budemo slabi, da manje trče, ali par igrača. U Pazaru niko trčao nije, zadnja linija nije postojala.

I priča oko Boguna je malo izlizana. Da je pameti bilo taj minuta ne bi odigrao kod nas. Upravo je u Novom Pazaru i nastavio karijeru posle Partizana. I taj potez Stanojevića koliko god nama bio simpatičan je debilan jer ne možeš od amatera zahtevati da ti rešava utakmice. Ništa manji duduk nije bio ni Krstajićev Jovančić ili onaj Mijić iz Subotice. Ne sećam se da je na njih neko vrištao. Isto sad tako može Savo da urla na Ivanovića ali ne vidim šta bi time postigao jer on svakako želi ali ne ume. Ti na koje treba da urlaš da bi nešto uradili ne treba ni da igraju, prosto. Nije ovo basket pa da imaš svoju mini-rolu sa klupe. Mora da se gazi svih 90 minuta i tu se slažem sa tobom. Borba i trčanje često mogu da zamaskiraju limitiranost tima, ali to nije dugoročno jer upravo limit igrača jednom dođe do izražaja, nažalost po nas.
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
566
Reaction score
756

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Želimo da utakmicu odvedemo u određene delove terena gde možemo da ranimo, napadnemo rivala i pokažemo kvalitet naših igrača“, istakao je Gvardiola.

Pitam se koji u koje to delove terena želi Savo da odvede ovu ekipu protiv ling long livadara ?
Predpostavljam da ocekuje da nas livadari napadnu svim silama, pa da se gore otvori prostor.
Ja drugo resenje ne vidim za ovakvu kompoziciju.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.309
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Slažem se u potpunosti da nije stručan, ali to ne znači da u ovom slucaju nije u pravu. Ako ovaj tim koji imamo ne može da pobedi Novi Pazar onda...
A da nam treba jači igrački kadar da bi mogli da ziguramo ligu je jasno svima.
Nebitno, čovek sem lizanja čmara svakoj vlasti od radnog iskustva nema ništa, a fudbalsku loptu ne zna ni da šutne, sve i da je pošten predsednik ne bi smeo da se oglašava o stručnim stvarima.
Sledeće je da Ostoja objašnjava Šćepanoviću kako da igra flex napad.
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
566
Reaction score
756
To da se kod nas u klubu pogrešne osobe pitaju za pogrešne stvari je jasno kao dan. Njegova obaveza kao predsednika jeste da napravi strategiju kojom će klud da se vodi i da implementera organizacionu strukturu koja to može da ostvari i prati rezultate. Ali... pekar, lekar, apotekar...
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ne razumem o čemu pišeš?
Prošle godine nas je za celu sezonu nadigrao samo ManUtd u Engleskoj. Sve utakmice koje nismo rešili u svoju korist su čist rezultat limitiranosti tima i dekoncentracije. Limitiranost je igra desnog beka i svi golovi preko njega. Ne boli njega kurac već ne može više. Utakmica u Pazaru je bila prva koja je pokazala nedisciplinu, čak mi je delovalo da neki igraju očajno namerno jer ne mogu da verujem da profesionalni fudbaler može onakve stvari da radi. Prošle sezone je bilo loših utakmica ali ni jedna nije bila kao ova poslednja. Dešavalo se da budemo slabi, da manje trče, ali par igrača. U Pazaru niko trčao nije, zadnja linija nije postojala.

Omašio si poentu. Nadigrali su nas svi prošle sezone koji su nam uzeli bodove. Poenta upisa je disciplina a ne limitiranost.

Upravo si rekao samo nas je ManU nadigrao tamo. Kako smo onda limitirani? Čoveče shvati da Partizan ima najbolji tim u ligi. Taj najbolji tim je gubio mečeve iz čiste nediscipline.
Zaboravio si šta je Savo pričao: “Imali smo neshvatljiv pad i izgubili. Izgleda da smo odustali od titule?!?”

Hoćeš da kažeš da Voždovac ima bolji tim pa nas drkne na sred JNA...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
FSS nas je ukanalio sa ovim pravilima o broju stranaca i ovo po meni retardirano pravilo da moraš imati 2 igrača iz u21.

Ajde na broj stranaca i ne možemo uticati, mada može se pametnije raditi i popunjavati taj broj onim što nemaš od domaćih, a to je desni bek.
No, nebitno. Mit je postao da mi imamo najbolju omladinsku školu u evropi, pa mi u regionu nemamo najbolju školu. Uništili su Teleoptik, ne radi se planski i ono što je deficitarna pozicija u srpskom fudbalu već ono što slučajno izbacimo to i ubacimo u prvi tim..
Posle ko zna koliko vremena ako se pravilno bude razvio Dragan Bojat (2003) imaćemo desnog beka iz omladinske škole kakvog smo trebali imati još pre 7 8 godina.

Dinamo Zagreb ima najbolju školu i najviše ulaže u struku. Rezultat je 11 datih fudbalera u lige petice, o tome sam već pisao, mi smo primera radi dali 6.

Espinosa, "Postoji dril i on stvari dovodi do automatizma. Recimo pravilo pet sekundi, ako izgubite loptu imate pet sekundi da je vratite u posed, ako ne pravite faul i vraćate se nazad. Kada smo bili u Bajernu, dva meseca smo to isključivo radili", objašnjava ovaj trener.. Ovo je Pepovo pravilo.

A to je ono što smaram, gde je timski presing i reakcija posle izgubljene lopte? Mi držimo odbranu visoko, a po izgubljenoj lopti niti radimo presing da je uzmemo nazad, a što je još gore vraćanja pojedinaca nazad su katastrofalna. Najviše mi u oko zapada Ćelavi. Koliko je čovek lagodan, puca nam kontra iz koje sudija svira penal i primamo gol, a čovek se šetka na poziciji napadača.

Savo traži Golasu sada! Ili njega ili nekog sličnog, treba nam radilica na sredini!
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
ovde ljudi pisu dosta kontradiktorne stvari...jedni se krste kako losu ekipu imamo
drugi kazu da ekipa nije losa samo je pravljena za evropu a ne za prvenstvo
a ovi treci da imamo najbolju ekipu...
kada se malo izanalizira dolazi se do toga da sem 2,3 igraca nama je ekipa jako losa...odbranu nismo imali losiju zadnjih 10 godina...
mora da se menja koncept ekipe za prvenstvo asano u spic sa sadikom ili 3 spica sa 3 centralna vezna bez krila....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top