Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Čekaj za tebe pitanje, ko je po tebi korisniji igrač Suma ili Zdjelar? @Grave

Suma nije igrač za Partizan, on je tip igrača za klub koji nema imperativ pobede, koji je pri vrhu tabele ili neka zlatna sredina. Da li je on ofanzivni vezni? Kakve su mu kretnje? Ne otkriva se i ne traži loptu. On je polušpic koji čeka loptu na nekih 30-tak metara, kad je koncentrisan i kada mu se igra odigraće dobro, kad ustane na levu nogu biće katastrofa. Da on ima dozu konstantnosti u sebi i da radi za ekipu, ne mora dati gol, asistenciju ali da radi za ekipu, reč ne bih rekao. Igrač inspiracije. Nema pobedničku crtu, kad mu vidim lice smorim se. Pogledaš Natka i dobiješ energije, živosti. Čim nema pobednički mentalitet to povlači i ono drugo, a to je da ne može biti lider sa takvim karakterom.

Sa njim kao glavnim igračem titulu videti nećemo. On može biti od pomoći da je ograničenje stranaca na 6, pa da pravi prevagu sa klupe ili čak i da počinje ali da u ofanzivi bude 3. igrač na kojeg se moraš osloniti kad ne ide.

Jednostavno mi se ne sviđa, smatram da nije za Partizan igrač.

Što se tiče kriterijuma kancera po tim, ne podležu svi. On je stranac, kao i u svakoj drugoj ligi, stranci su najviše na udaru kad ne ide, nisam ga doveo da mi bude prosek i da iskoči svaku 3. Već da donese kvalitet onog što nemam od domaćih. Asano takođe, zauzima mesto stranca, ima solidno veliku platu, a šta nam donosi u jsl? Tim je sklapan s brda s dola. Selekcija igrača napred katastrofa, a o odbrani tek da ne pričam.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Ko prati, ako je eto kojim slucajem ispratio igru Granade ove sezone.. (kao nekada davno Viljareal), e to je ono sto po meni Partizan treba i mora da ima kao model!

A zasto? Zato sto ima ulogu i na bunker i na kontru, naravno Granada je mali klub, i sa nekim boljim igracima bi to izgledalo jos bolje!

Uvek nas posed! Besomucna borba po svakom delu terena, na svojoj polovini nikad zezanje, na protivnickoj uvek dirketno, uvek pas u napred, u prostor.. nikad igras okrenut ledjima, nikad carinjenje lopte!
promene iz 3-5-2 u 4-4-2 i 4-5-1 u sred utakmice i to zato jer su im svi veznjaci toliko polivalentni da igraju i bekove po 30min utakmice bez problema!
Sut!! pa SUT sa 18-20-22-25m to samo prsti! DM CM bekovi.. ma svi prangijaju..
Kad igraju na kontru (gledao ih protiv reala u porazu 1:2) pa izgledalo je kao kontra Mancestera 99 (cole-york).. gomile pasova, duplih, “troduplih”..

kod nas kad vidim dupli pas skocim sa stolice! eeeeej! poradujem se kao ne znam sta da sam video.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
@Matke22

Apropo tvog pitanja, kratak komentar

Ne možemo porediti tako igrače, ko je korisniji po tim. Zdjelar je praktično zadnji vezni, ili centralni, on je radilica, trči za ekipu, pokriva.. Suma ofanzivni vezni, totalno druga uloga, drugi radijus kretanja, drugi posao. Kao da si ga pitao ko je korisniji, Everton ili Leonardo.
Ja bar to ne mogu tako posmatrati
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@Matke22 brate i zdjelaru je bas bas dosta smorena/uplasena faca.. nije nikakvo merilo..

imao je Suma trenutke kad je isao sam na celu protivnicku ekipu (komentarisali smo to ovde na forumu tada kao pohvalno), ili ono davljenje Donalda..

On po svemu sudeci jeste dosta nestabilan, ali kad se setim nekih njegovih igara, daleko da je los!
- gayciganikos u pireju
- prvi njegov derbi na jna, i ovaj pretposlednji
- molde kuci
- alkmar tamo
- united kuci

na svim utakmicama je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji, i nije prosto za dzabe izglasan za igraca sezone, ne mozemo brate sad da pisamo po tome, nije objektivno.
Ja bi vise voleo Zvonea Vukica sad sa jednom nogom nego Sumu na toj poziciji, ali jbg, u penziji je..
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Čekaj za tebe pitanje, ko je po tebi korisniji igrač Suma ili Zdjelar? @Grave
Ne postoji kriterijum koji može porediti njih dvojicu. Zato i tebe pitam na koju foru nekog smatraš da li je ili ne za Partizan.
i dobio sam odgovor:
-ne sme mrsiti sa loptom
-mora uvek asistirati kada mu se ukaže prilika
-mora biti konstanto opasan po gol kao Sadik i koncentrisan kao Zdjelar
-Pogledom mora zastrašiti i imati glad za pobedom kao Natko
Razumeo sam sve i hvala ti na odgovoru.
Slažem se sa tobom sve to što si naveo Suma nikada neće dostići i postati
i ako su takvi kriterijumi definitivno on nije igrač za Partizan.
Eto neću biti licemeran ako Partizan sledeću izgubi pa iskritikujem golmana koji baca rukom loptu Miletiću 20 metera ispred njega
Vitasa koga deca i ne driblaju već samo obiđu a mogu i da sačekaju loptu kada mu se vrati jer će je promašiti.
Ostojića koji pogledom praši pa misli da može zaledi protivnika kao Meduza i vezivati pertle...ili nekog drugog nije bitno.
Znaj da prvo mislim da sve to što si naveo Suma nije i niti će biti pa onda kritikujem ostale
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Au kolko ovde pojedinci ne prate fudbal.Pazi ti to, Suma se ne otkriva i ne traži loptu.
Pa jeste vi igrali nekad utakmicu protiv bunkera koji ima 3 zone odbrane a prvu čini jedan ili dva igrača?I onda još 5 i još 4.
Pa kako se probija takva zonska odbrana?
Probija se vrhunskim pasom, duplim pasom, solo prodorom, šutom iz daljine ili prekidom.
To je jedini način za probijanje.A mi probijamo po bokovima, gde i napravimo višak i onda centaršut a tamo nema ko da skoči i to je za ove cepanke štopere nešto najlakše.
Suma NE KREIRA IGRU.On igra u suštini drugog špica kod nas.Nema šta on da kreira igru.To rade vezni igrači.
Čovek daje golove, asistira i mi pišemo ovde o njemu.A ovi drugi, što ne daju golove, što ne asistiraju?Što ne pišemo šta će oni u Partizan.
Floskula ovih statističara da Suma nije igrač koji osvaja titule izvedena je iz statističkih podataka.Jebiga 21 vek i sad preko google vidimo ko je igrač za titule a ko nije.
Što nema veze sa istinom.
Nama uopšte Suma nije problem.On i kad primi loptu nema kome da odigra, a i taj pas retko ko isprati, možda Sadik.Pored Zdjlelara je neophodan jedan centralni vezni, koji će pretrčati ta 20 metara, podeliti siguran pas, očekivati povratnu da šutne ili podeli ka krilu.Jebiga, imate nacrtane rombove, trougle po internetu i možete da vidite ko gde stoji i ko greši pri postavljanju.To, Suma nije.
Ajde da pišemo kako naša krila kada bekovi uđu u dubinu ništa ne rade?
Ajde da pišemo kako naši bekovi apsolutno niejdnom ne isprate kontru protivnika i mahom su obojica daleko kod 16m protivnika?
Ajde da pišemo kako naš špic Sadik ne daje odmah povratnu loptu nego je vuče?
Imamo mnogo toga da pišemo al Suma je nama najmanji problem.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@nasa stvar bravo! ja iz upravo tih razloga placem za
3-6-1 ili 3-5-2

koji ce nam kurac bekovi i za sta oni sluze??
opet, uz zdjelara i scekica/golasa/koga god.. natho ce moci da seta po terenu a suma da ordinira tamo gde najbolje zna.. ili cemo moci da igramo sa 2 spica..
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Mnogo je zanimljivije da se vodi konstruktivna diskusija o tandemu štopera koji bi trebalo da počne (nastavi) da se uigrava.

Samo kad pomislim ko je u kombinaciji, kao Carpenter da ih je birao na audiciji za horor film. Možda Savo da proba formaciju 0-9-1?

Sad bez zajebancije, mirnije sam gledao utakmicu u nedelju kad je kamera prikazala klupu Partizana, pa bih, sistemom eliminacije, odabirom manje lošeg, nastavio sa Vitasom i Banjakom. Prvi je s razlogom osporavan, mada u njemu vidim neke kvalitete. Jak je, mislim da je dobar u duelu 1 na 1, ima dobru dugu loptu, snažnu praćku, visok je, pa bi mogao da se zezne i neki od 10+ kornera na meču prosledi u gol (mada kad pročitam šta sam sve naveo, preterah). Drugog ćemo tek da vidimo, ali mislim da će se njemu tražiti partner. Moraće mnogo da se radi s njima, ali možda bi vredelo pokušati.. Ostojić se pokazao vrlo drzak u Pazaru, toliko da je zaslužio da zaduži opremu Teleoptika, što bi moglo biti win win za Partizan. Miletić kao da se prezasitio. Onog pridošlog sa frizuricama ne znam ni kako bih okarakterisao. Vujačića sam se setio pre slanja objave, simpatičan tip.

Pošto smo dobili bez primljenog gola (neverovatno, ali tačno), korektno bi bilo da se ne menja odbrana. To se odnosi i na bekove. Možda kvarimo planove Brezančiću, koji kao da sa zamenikom kapitena Lolom povezuje staž na klupi, ali forsirao bih ga do maksimuma, bar kad se traži pukotina u bunkeru. Lutovca isto. Ako biramo bekove, neka budu makar ofanzivni.

Savo je ili izgubio glas u svlačionici posle Pazara, pa ne sme da zucne o pojačanjima (protiv uprave) ili čeka da uđe u parkirani autobus nekog od sledećih protivnika?!
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
ja cu se ponoviti, Rajko da otvori malu skolu kornera, i svi da budu u obavezi da je pohadjaju!

Rajkov korner protiv Javora, najbolje izveden korner od proslog Rajkovog protiv nekoga.. sramota!!!
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.132
Reaction score
14.286
Локација
Brdo Banovo
Stig'o iz bana.. 10 dana za rec TRAGIKOMICNO ( 12 slova) .

Oslikavala pocetak novog/starog prvenstva. Partizan dosao do toga da je Krusevac (pre)ozbiljno gostovanje i bez publike a o raskom drugoligasu i da ne pricamo...skupili se ljudi dve nedelje ranije i daju nam tri komada, kao iz zenskog polnog organa?!

Nase uigrane vedete na celu sa strucnim stabom i ljuljaj Curcic Javore, dva gostovanja, pet primljenih golova...

Sve to posle tri sezone u kojima za kurvom zaostajemo malo manje od xxx bodova, a tabela nas interesuje prvih mesec dana.
Onda krece tragedija sa komedijom i u Jelen, Lav, Tuborg, Longling ling smo egal sa Cukarickima, Vojvodinama i Niskima.

Timcina uigrana, ne trebaju nam pojacanja, igramo jako Evropu, jako protiv Terzicevih pulena a ostalo im ispod casti?!

Licno nema vise nikakvih opravdanja za "vruca gostovanja" oko Surdulice, Palanki i na krovovima trznih centara.
Ili da se bore, grizu za titulu ili isto misljenje o svima njima, igracima, sportskom sektoru kao misljenje o upravi- mars iz Partizana!

Raspravljate se o Sumi, Nathu, ko sta na kom delu terena od njih pruza, frljanje sa formacijama?
Pa sve mu jebem, da napad igra moj brat Ostojic, sa sve Mileticem a Suma i Sadik da zauzmu njihove pozicije MORAJU da pobede na svim ovim gostovanjima.

3-4-3 3-6-1 2-7-1

Ako svi ovi nasi stranci, plus najbolje od dostupnih domacih igraca i Lalatovica ( novi mitski junak) ne mogu da nas nestresiraju od 1.og kola lige sa dvadeset klubova...posle tri preslikane sezone gde ih nije pobedila samo intergalakticka prostitutka?

Sta tu ima da nije tragikomicno?

Proslo pedeset utakmica a mi jos raspravljamo gde je mesto Sumi, koliko trci Natho i da l da ih stite Zdjelar sa Scekicem. Sve cekajuci Markovica da prodise a nekog beka da centrira.

Umesto ovih silnih banova, koji su vidim fino rasporedjeni, svaki admin po jedan, dva...STVARNO, bez ironije ili podjebavanja bilo bi mnogo svrsishodnije da se vodeci ljudi foruma malo vise ukljuce pisanjem, ako je ikako moguce.
Realnim stavovima, razmisljanjem, bez obzira sto smo Grobari.
Valjda je ostalo jos nesto da se kaze..da se ne citaju samo vlazni snovi ili ruzicasti slonovi u vidu 38-0-0.
Pardon, sada vec 37-0-1



Izvinjenje za Goran Tomic duzinu posta, avgustovsko drmanje kaveza uz par hladnih piva. Bez namere da nekog uvredim.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Slažem se sa tobom sve to što si naveo Suma nikada neće dostići i postati
i ako su takvi kriterijumi definitivno on nije igrač za Partizan.
Eto neću biti licemeran ako Partizan sledeću izgubi pa iskritikujem golmana koji baca rukom loptu Miletiću 20 metera ispred njega
Vitasa koga deca i ne driblaju već samo obiđu a mogu i da sačekaju loptu kada mu se vrati jer će je promašiti.
Ostojića koji pogledom praši pa misli da može zaledi protivnika kao Meduza i vezivati pertle...ili nekog drugog nije bitno.
Znaj da prvo mislim da sve to što si naveo Suma nije i niti će biti pa onda kritikujem ostale
Mislim da nema potreba za ironijom. Kritikovao sam ja i odbranu i krila, samo se za to niko nije pecao. A to pišem od novembra da je odbrani potreban kompletan remont i da ćemo imati problema na leto. Za krila sam drvio od oktobra-novembra pa sve do maltene danas. Pisao o klupi, pojačanjima. Nisam samo o Sumi... A za licemerstvo nisam ciljao na osobu nego na generalno većinu koja se sad tek digla, do pre početka prvenstva nas nekoliko je pisalo da smo isti i da neće biti dobro.

Šta je to pa Suma pa da se ne može reći realno stanje. Da, volim kad vezni red što manje komplikuje, kad se razmišlja unapred, kad se odigra iz prve-druge, kad se posle pasa nastavi kretnja itd. Fudbal je jednostavna i lepa igra, kada se igra kako treba.


Suma NE KREIRA IGRU.On igra u suštini drugog špica kod nas.Nema šta on da kreira igru.To rade vezni igrači.
Pa to sam ja i rekao, da nije vezni igrač već polušpic koji čeka na 30 m i šta uradi uradi. Ne radi kao ofanzivni vezni, ne menja mesta, nema kretnju ofanzivnog veznog.
I uopšte nije floskula da Suma nije šampionski igrač, to je tako pa je tako, nema to puno veze statistika. Jedno se slažem sa vama, a to je da nam nije najveći problem, mada ponavljam se i pre sam ukazivao na ostale igrače ne samo na njega.

A ovo što drugi ne davaju golove i asistiraju? Pa ko da daje gol? Sadik koji nije gol igrač? Asano koji nije direktno krilo pa ni ne asistira ni ne daje na nivou na kom bi trebao da daje jer imamo špica kojem najjača strana nije realizacija. Imamo klinca na kojeg je bezobrazno staviti zadatak da da 20 plus golova, njega ne krivim. Imaš Markovića koji je više povređen nego zdrav.

Ko će da da 25 plus golova u 38 kola? Ovo je bre poluamaterska liga, 5 brzina ispod evropskog fudbala. E to je problem. O Sumi neću više pisati, nisam sujetan, Partizan mi je na prvom mestu i evo voleo bih da ima na kraju sezone 15 asistencija i 25 golova. Samo što je problem što ni u ovoj raspaloj ligi on ne može da poveže 5 dobrih utakmica.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Mislim da nema potreba za ironijom. Kritikovao sam ja i odbranu i krila, samo se za to niko nije pecao. A to pišem od novembra da je odbrani potreban kompletan remont i da ćemo imati problema na leto. Za krila sam drvio od oktobra-novembra pa sve do maltene danas. Pisao o klupi, pojačanjima. Nisam samo o Sumi... A za licemerstvo nisam ciljao na osobu nego na generalno većinu koja se sad tek digla, do pre početka prvenstva nas nekoliko je pisalo da smo isti i da neće biti dobro
Ne znm zašto ti izgleda kao ironija skup odgovora koje sam dobio i hronološki ih poredjao.
Zaista trunke tu ironije nema već samo postavljen jednčina kako bi došao do toga kako je moguće da je jedan igrač osnovni problem Partizana.
Prethodne postove nisam čitao zato sam te direktno i pitao za postove koje interpretiraju smo jedno- da je Suma osnovni problem Partizan.
Da igra bazirana sa njim ne donosi titule i da dzabe što je najbolji pojedinac jer je zapravo i kao takav urušava Partizan i ostale.
Izvini to su tvoje reči i nemam šta ja da se pecam na drugo.To su krupno izrečene stvari koje sam voleo neko da mi objasni razloge zašto je to tako.
Jer ovo je forum a ja sam sklon da oblikujem mišljenje prema nečemu što je dobro obrazloženo.
Mislim da su tvoji racionalni odgovori krivi zašto to izgleda kao da je ironično :
-ima uvek više od 5,6 dodira sa loptom
- stav luzera
- ne dobacuje loptu
- ne učestvuje u igri,čeka loptu
-Ne igra konstantno dobro kao Sadik i Zdjelar.
Ja ne mogu da ne kažem da si u pravu jer je sve to individualno prilagodjena percepcija.

Ono što mogu da ti dokažem snimkom je da on ima manje dodira sa loptom pri nastavku akcije od Sadika i Zdjelara
Da prošlogodišnji mečevi taktiku protiv nas su koristili sledeću:
-udvajali Sumu i Tošića
-Napadali preko Miletićeve strane.
Svi do jedne ekipe.
Prosto da prostije ne može biti,ko je probao drugačije i da izmišlja toplu vodu samo se zajebao.
Posao Zjelara i iznošenje lopte u polje napada nije radio ni Zdjelar ni Natko već Pavlović.Bizarno ali korisno jer predispozicije dvojca ne trpe agresivca na sebi.
Sadik,Suma,Tošić i Pavlović su jedini igrači od prošle godine koji imaju više od 2 izdržna duela prilikom udvajanja.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
Izvinjenje za Goran Tomic duzinu posta
Тај зликовац, Горан Томић, успео својим парапсихолошким моћима да убеди људе да пишу дуге постове, а и у то да Сума није баш тако лош играч, колико би неки желели да јесте...
И сад вероватно седи кући пред компјутером и задовољно чита те постове, јер не мора да се мучи да их сам пише! :D
:ziveli
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ne znm zašto ti izgleda kao ironija skup odgovora koje sam dobio i hronološki ih poredjao.
Zaista trunke tu ironije nema već samo postavljen jednčina kako bi došao do toga kako je moguće da je jedan igrač osnovni problem Partizana.
Prethodne postove nisam čitao zato sam te direktno i pitao za postove koje interpretiraju smo jedno- da je Suma osnovni problem Partizan.
Da igra bazirana sa njim ne donosi titule i da dzabe što je najbolji pojedinac jer je zapravo i kao takav urušava Partizan i ostale.
Izvini to su tvoje reči i nemam šta ja da se pecam na drugo.To su krupno izrečene stvari koje sam voleo neko da mi objasni razloge zašto je to tako.
Jer ovo je forum a ja sam sklon da oblikujem mišljenje prema nečemu što je dobro obrazloženo.
Mislim da su tvoji racionalni odgovori krivi zašto to izgleda kao da je ironično :
-ima uvek više od 5,6 dodira sa loptom
- stav luzera
- ne dobacuje loptu
- ne učestvuje u igri,čeka loptu
-Ne igra konstantno dobro kao Sadik i Zdjelar.
Ja ne mogu da ne kažem da si u pravu jer je sve to individualno prilagodjena percepcija.

Ono što mogu da ti dokažem snimkom je da on ima manje dodira sa loptom pri nastavku akcije od Sadika i Zdjelara
Da prošlogodišnji mečevi taktiku protiv nas su koristili sledeću:
-udvajali Sumu i Tošića
-Napadali preko Miletićeve strane.
Svi do jedne ekipe.
Prosto da prostije ne može biti,ko je probao drugačije i da izmišlja toplu vodu samo se zajebao.
Posao Zjelara i iznošenje lopte u polje napada nije radio ni Zdjelar ni Natko već Pavlović.Bizarno ali korisno jer predispozicije dvojca ne trpe agresivca na sebi.
Sadik,Suma,Tošić i Pavlović su jedini igrači od prošle godine koji imaju više od 2 izdržna duela prilikom udvajanja.
Za Pavlovića sam pisao da je on bio taj koji je iznosio loptu. Sve se manje više slažemo.

Osnovni problem je loša selekcija koja ne pije vodu u domaćoj ligi. Odbrana, sredina, napad. A Suma je samo ogledalo FK-a. Kakav glavni igrač takvi i rezultati. U evropskim je pokazao da mu je lična statistika ispred ekipe. A kritikovao sam i ostale, od odbrane preko sredine do napada ali dobro. @Grave

U pravu je jedan kolega koji ne želi pisati kritike prema pojedinim igračima jer bi usledilo ovo.
 

Tarantino

Početnik
Учлањен(а)
23.10.2019
Порука
118
Reaction score
336
Локација
Stara Pazova
Kad tacno je to pokazao,jel kad nas je izvukao protiv Moldea kuci,ili kad je asistirao Sadiku protiv Malatije,kad je dao gol Alkmaru pa "namerno" izasao s terena da ovi izjednace?
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
564
Reaction score
743
Osnovni problem je loša selekcija koja ne pije vodu u domaćoj ligi. Odbrana, sredina, napad. A Suma je samo ogledalo FK-a. Kakav glavni igrač takvi i rezultati.
Svi znamo da je cilj bilo da se udje u grupe, jer je tu novac i tako je i napravljen tim. Tako da je prema tome napravljena i selekcija.

Često pominjes da je Suma glavni igrač, a ne znam na osnovu čega si to zaključio?! Jel to ima veze sa cifrom koju smo platili za njega ili je nešto drugo u pitanju?
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ne mislim ja ništa loše u tome što razmišljaš na taj način.
Ali pokušavam da dokučim ako se već slažeš da je fudbalsko znanje i umeće većine igrača u našem dresu zapravo za Teleoptik kako je Suma koji nam je opet vidim slažeš se ogledalo toga?
Valjda trener napravi strategiju kako će se igrati.
Ako nema Ilića biće ovako,ako je Leonardo biće ovako,ako je Tavamba igramo ovako.
Ali kako će nama biti bolje ako Suma ne igra.
Kako mi to treba da igramo da bi Partizan bio opasan bez Sume.
Ne pije vodu dosta toga što si mu zamerio ali opet to bez video sekvenci ne možeš dokazati nekome i više je stvar ličnog utiska.
Večeras ću sve njegove dodire sa loptom izvući na klipu pa ćeš mi objasniti šta je problem tu
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Evo gifova sa utakmice protiv AZ-a. Najbitnija utakmica u sezoni!

36. minut se igrao, Suma se zajebava na 2:0 umesto da odigra pas na stranu za Asana.

39. minut ne odigrava pas za Uroševića, već ide na 3 igrača ispred sebe i 3 iza, 2 lepa driblinga samo što od toga nismo imali ništa.

61. minut na 2:0 ne odigrava pas Sadiku.

Ovu utakmicu mu neću oprostiti, da sam trener jebao bi mu sve po spisku i na poluvremenu i na kraju utakmice.. I Sadik je u ovoj utakmici imao čistu situaciju da odigra Uroševiću ali je izabrao lošije rešenje. Slot je lepo rekao očekivao sam da će nas samleti, nismo znali gde se nalazimo.

Ozbiljna i disciplinovana ekipa se ne zajebava na 2:0 nego ide da da još 2.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Tu utakmica je izgubljena zbog sokantnih izmena i jos sokantnijih propusta odbrane. Suma je dao gol, odigrao vrlo dobru partiju, stvarao pritisak odbrani Az-a kad god krene sa loptom, nisu se osecali sigurno da napadnu, uzeo im je samopouzdanje.....kad su izasli on i Natko vise nije imao ko to da radi i ovi su nas napali bez zadrske i bojazni da ce primiti gol iz kontre. Kazu da je lako biti general posle bitke ali ovo je jedna od utakmica gde mozes da budes 1000% siguran da bi pobedili samo da Savo nije napravio ni jednu izmenu. I dan danas ne razumem sta ga je nateralo da izvuce Natka i Sumu, a ubaci Vujacica, Brezancia na krilo, Scekica......pogotovo ovo sa Vujacicem na stoperu i 5 pozadi, rupcaga u sredini terena, pritiska bez, seli u krilo Stojkovicu...pomracenje uma.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top