Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
@nasa stvar

Ajde ti sveznajući oladi malo sa ovim potcenjivačkim upisima na svakoj temi. Nek si ti njemu objasnio da on nema pojma, a obrazloženja su ti kriminalna, dok su ti upisi ujedno bolno nepregledni svaki put kad te čitam kao da si koristio google translate

Prvu situaciju si obrazložio, ako sam dobro razumeo rečenicom "Suma ne odigrava pas Asanu jer zna da će ovaj upropastiti pas, jer ga igrač AZa prati koracima unazad". Momak, ne lupaj gluposti, lopta ide u prostor ovaj odbrambeni ne bi stigao da se okrene a ne da spreči bilo šta. O konstataciji da će Asano upropastiti pas neću uopšte da pričam, ostavio bih to tvojoj kugli, kartama ili pasulju u koji gledaš.

Situacija br.tri, opet mu govoriš da ne poznaje i nema pojma, obrazloženjem da je Sadik 2 puta bio u ofsajdu kad je ovaj hteo da mu prosledi loptu.
Svašta, imao je vremena koliko hoćeš da ga spoji sa golom, odlučio se za desno krilo, i to je to. Kakav bre ofsajd, da je hteo 5x bi mu bacio pas u prostor.

Apsolvirali smo da Suma ima ne jedan, nego dva poteza više u čistim situacijama. To ne menja stvar da je on jedan od ponajboljih igrača kod nas, i da je tehnički najobučeniji igrač ove lige. Takođe, Suma je najmanji problem u ovom timu.

A ti momak, kad već nekog prozivaš za nepoznavanje materije, bar se potrudi da to ne izgleda ovako diletantski
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ma nije imao vremena jer je to težak pas.Ma problem je što on traži ovde idealan pas koji malo fudbalera može bez greške da pošalje a i mnogo pre vremena.Golman je verovatno negde na penalu i postoji mogućnost da iseče.Pas mora da bude odmeren da bi Sadik koji je brži od štopera išao direktno ka golmanu.Mnogo precizan pas tu treba i mahom takvi pasevi završe da igrač bude ka aut.
Ima Suma ihaha višak poteza al ne u ovoj situaciji.Nemoj da se zezamo da treba neko da odigra poluefe pas od 15m da lopta bude daleko od golmana i da Sadik dođe pre štopera.Težak je to pas, nije nemoguć al to niko ne igra nego čeka i posle dva puta ima prosti dijagonalni pas ali je ovaj u ofsajd realno.
Tako je pas Asanu, zato jer se igrači naši poznaju i Suma zna da Asano neće da dribla ka unutra igrača Aza već da će ići spolja i šutirati, zato i nije dao pas i ne samo Suma ni Natko mu ne daje takve pasove kad ima Asano igrača blizu, daju mu samo u prostor kad utrčava.
 
Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Odbrana je glavni problem i tu ako se konsolidujemo preokrenucemo sve u nasu korist.
Lutovac je dobro resenje za beka ali on ne moze da igra sve utakmice do zimske pauze. Boranijasevic je mogao da bude solidno resenje za rezervnog beka....sad strepimo od Miljkovica vise nego od Pesukica.
Levo Urosevic i Brezancic zadovoljavaju pogotovo se vidi da je Brezancic podigao formu u odnosu na period kad je dosao plus se mnogo bolje uklapa u ovu taktiku barem kad je liga u pitanju.
Banjak je dobro resenje ali Vitas je rizican, igra troplo-hladno ali je najmanje rizican od ostalih igraca koji su u konkurenciji na stoperskoj poziciji. Popovic nesiguran, cesto gresi u pasu....Stojkovic ima silaznu putanju...
Suma sumarum:
Lutovac-Banjak-Brezancic/Urosevic....igraci koji ulivaju poverenje kad je posledja linija u pitanju. Od ostalih niko ne uliva poverenje ali je Vitas najmanje rizican...za sad. Lutovac bez konkurencije na beku. Banjak ako izostane sa neke utakmice bice drame.....
A na sve ovo pojma nemamo sta nas ceka kad prodaju Sadika.....a jos ako prodaju i Stevanovica....eto problema i napred.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Suma je jedan od odgovornih za milion kontri koje smo usrali prosle godine ( Ali i jedan od najzasluznijih sto smo te kontre imali). Cesto ima potez viska, lose otvara prostor, a zavrsni pas i realizacija su mu slabije strane. Da ima malo bolji pas i zavrsnicu, vrijedio bi 50 miliona.

Takav kakav je, Suma je uz Sadika, Zdjelara i Natka najbolje sto ovaj tim ima. To nije stvar ukusa, vec cinjenica.

Sto se zamjerki na prethodnim stranama tice - trci vise od Natka, konstantniji je od Stevanovica i Markovica, nije nista sebicniji od Sadika i slicno...
Najsmjesnije su price da nije sampionski igrac... Kako se to mjeri?

Uglavnom, promasena tema. U timu imamo mnogo vece probleme, a ni to nije glavni razlog kikseva, vec to sto strucni stab ne uspijeva takticki i psiholoski izvuci maksimum iz ove ekipe.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Inače i štoper Aza ima izvaredno markiranje, 20 metara ne dopušta lagan pas, i momenat kad ide ka sredini je momenat za pas, al je tad u ofsajdu, vidite na klipu kako gleda ka Sadiku, tad je želeo da prosledi pas i to je idealan momenat bio.Moramo priznati da dosta puta Sadik izjebe sa ofsajdom, mnogo manje nego na početak al to je ova situacija.
Mi nemamo problem sa ovim tranzicijima, čak ih i savršeno završavamo.Mi imamo problem kada sa 10 igrača protivnik brani gol.
Naši bekovi su na njihovoj polovini a krila uđu na mesto veznjaka, Suma i Sadik su na 16m.I onda bek vrati na štopera, okrenemo krug do drugog beka i tako u krug.
E tu je problem jer naša krila moraju mnogo više da se kreću, čak i da menjaju mesta, kao i Sadik i Suma, tu nam nedostaje kretnja.Naši bekovi su inferiorni da krenu ka driblingu, a njih čak i puštaju da imaju višak, pošto i da pogode centaršut ko će tamo da skače?Sadik, Suma, Asano, Stevanović?
I onda protivnik nabije igrače u manevar i iz 3 pasa nam prave kontru.To bi trebali da rešimo ako Sumu i Natka stavimo iza Sadika, a bek mora da pokrije Natka, ne može Zdjelar da brani kontru sam, ili naši štoperi koji su negde na centru.
Tako da ja sumnjam da mi nemamo dobro selektirana ni krila ni bekove ni centralnog veznog za našu ligu, najmanji su nam problem timovi kao Az ili javor koji napadaju i koje rešavamo tranzicijom iz navedenih klipova, koji su zaista dobro odrađeni.Zato i pišem da čovek ne razume, to nam nije uopšte problem u igri i ne znam zašto se to potencira.
 
  • Like
Reactions: MAK

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444

Natho još jednom pokazuje da je sposoban da se podredi ekipi hijerarhiji u istoj i da nije egoman.
- Ne znam ko piše takve gluposti. Nije posao nas igrača da pričamo o tome ko bi trebalo da bude kapiten, a ko ne. Ništa od toga što je napisano nije tačno. Stojković je naš kapiten i mi igrači smo srećni zbog toga - istakao je Natho.
_____________________

Pretpostavljao sam podsvesno da nas cackaju cigani ali nekako se zajebah i prihvatih kao istinu.....sto dalje implicira da bi vest u vezi Miljkovica mogla da bude iz iste kuhinje kao i ova laz o otimanju oko trake.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.992
Reaction score
11.710
Локација
JNA
Evo vratih se iz bana, verovatno zato sto sam iz besa izvredjao Savu, igrače i upravu i ubuduce cu pokusati da se nekako obuzdam. :D Elem, ono sto sam hteo da kazem je to da se meni ova uprava izuzetno gadi, jer su sve pokrali i izgleda nemaju prebijene pare. Svakim danom sve nize i nize padaju. Citam vesti u vezi Partizana i prosto me stomak zaboli kad vidim sta rade. A Savo je saucesnik i od mene je izgubio svako postovanje posle utakmice sa Pazarom. Necu da upotrebim neke teze reci kako ne bih ponovo bio banovan, Savo je neko koga sam ja izuzetno voleo i cenio, ali on mene sada podseca na Djukica. Podseca me na taj period, kada ovaj nije znao gde bije. Gledao sam konferenciju pred Javor, i posle recenice gde ga pitaju da li ce Docic u Partizan i da li dovodimo desnog beka, Savo za prvu ladno odgovara da smo na poziciji zadnjeg veznog popunjeni ( LOLA SMILJANIC, Scekic) i smeska se , a na drugu odgovara "ne znam odakle te informacije, mi smo i tu popunjeni sa Lutovcem( krilo ) i Mileticem ( stoper ). Imao bih jos puno toga da kazem, ali necu da dobijem ban ponovo i da mracim, vazim za velikog optimistu i verovao sam da mozemo uzeti titulu ove sezone. Sada ni sam nisam siguran.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@nasa stvar

Veze nemaš.

@Matke22

Suma je izuzetan pimpler, bruka jak na lopti. Ali nije fudbaler u smislu šta bi fudbaler trebalo da bude u 2020. godini. Da je Nejmar, treba ti ekipa kao PSŽ-ova da ga sakrije. Savo treba da se odluči oko toga da li je trener kluba koji insistira na rezultatu, ili je tu da maže oči navijačima i štiti govna iz uprave.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
@LazarP pa evo ja sam tu da me ti naučiš.Samo bi trebalo to moje neznanje argumentovano da objasniš.Izvolte.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Argumentovano, evo.

Dugo pišem da je Suma, a i cela ekipa, najopasnija po protivnika u tranziciji kroz sredinu.

U konkretnoj akciji protiv AZ-a, Suma je akciju razvio kao diletant. Početnik. Ako nije odigrao dupli pas sa Sadikom u prva dva dodira (u tom periodu odbrambeni igrač koji brani prostor i Sadika istovremeno ne može da izabere pravu kretnju u odnosu na nameru naših igrača), morao je da u poslednjih trideset metara proba kretnju dva koraka u desno i da otvori prostor za pas koji bi i petlić mogao tačno da uputi, ili da sebi otvori poziciju za otvoren udarac sa 20m. Uradio je ništa od navedenog.

Sve vreme dok vuče loptu imao je otvorenog Sadika za pas, nije ga uputio jer se nadao da će štoper da mu otvori pistu na penal zato što će više da pokrije bočni prostor. Amaterski.
 
  • Like
Reactions: Dzo

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
@LazarP dupli pas je da odmah iz prve odigra, to je besmisleno u ovoj poziciji i u prva dva dodira bi lopta išla ka autu da je odigrao.
Na trećem dodiru može da odigra, postavlja se pitanje gde je golman i pas mora da bude idealan između štopera i golmana.Možda može i kratku dijagonalu al baš precizno mora da ide da bi lopta došla ispred Sadika.
Na četvrtom dodiru on želi da mu doda i ovaj je u ofsajdu.
Nije imao sve vreme Sadika zato što i golman igra fudbal a ne vidimo gde je..Imao je loš prijem(prvi dodir), besmislen je pas na drugom.Na trećem može.I na četvrtom je u ofsajd.
Nije mi jasno dal pišeš za treći ili četvrti dodir da može dijagonalni pas da odigra.Verovatno na trećem.Al bi pas trebao da ide ispred štopera.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Az neće da nam bude protivnik, izbaciće Plzen.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Ponistili smo kletvu slova "A" protiv Astane :D Okacicu celu utakmicu samo da je nadjem da se podsetimo kako je to izgledalo u Evropi tih 4-1 sa Lutovcem na beku.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top