Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
nakon hlađenja, mogu samo reći da više nikad ne pišem tokom utakmice, izbaksuzirao sam Sava za sve pare :gaah: (želim mu najveću sreću gdegod ide i da se što pre vrati u klub, neophodan nam je)

Apropo ostanka Stojanovića, ubeđen sam da su najneophodnije bile promene u stručnom štabu (od onih realnih, svi znamo gde problem leži ali trenutno nije realno da oni odu).
Duljaj kao prvi asistent umesto dunstera iz Javora rešava većinu problema, ostanak sjajnog kondicionog takođe. Sad je na Stanoju da pokaže taktički i motivaciono šta zna, a imaće punu podršku svakog racionalnog čoveka. Mnogo mi je drago što se vratio, iako imam dozu straha da to neće biti kao nekad, mada nisam ništa očekivao kad je prvi put došao, pa je ispalo savršeno. Jesam tad bio klinac ali je za mene bio i ostao omiljeni trener Partizana.

jedva čekam subotu.

EDIT: sajt FKP ima probleme na serveru, samo to su rekli
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Nije mi jasno ovo iscudjavanje “pojacanjima” Miljkovic, Sveta i Sehovic ako dodju.

Jasno je kao dan da su ovi iz uprave rekli i Savi a sad i Stanoju da smo dosli do gornje granice bidzeta i da sad imaju pare samo za krpljenje, odnosno platu svih prosecnih (ili ispodprosecnih) igraca u timu oko 100k godisnje. Jedino pojacanje koje Stanoje moze da ocekuje je Jojic ili neko drugi ulaskom u grupe LE do tada samo krpljenje.
Pa sta mislite sto Savo nije dovodio bekove i druge stopere, mogao je dovesti za platu od 100k bez obestecenja. Koji je kvalitet tih igraca? Mi prodajemo raznorazne igrace, pa sad Celu Miletica za 500k samo transfer. A mi bi za dzabe da dovedemo i jos za platu od 100k, pa nece da moze.

Ovo sto Stanoje radi je cisto krpljenje i premestanje igraca u21 na poziciju gde ce moci najmanje da smeta timu. Zamena za Miletica je Miljkovic. Ko je mogao da dodje za slicne pare u roku od 7-10 dana. Jedna Boranija iz druge Austrijske ili koje lige kosta 600-700k obestecenje plus plata, a pitanje nije koliko je bolji od Miljkovica nego da li je uopste bolji. Podrzavam dovodjenje Sehovica, imao je pristojan potencijal za razliku od ostalih koji se pominju, plus se resava pitanje u21 igraca.

Pristao je na ovaj tim, pristao je na ovaj budzet. Nema dovodjenja pojacanja dok se ne udje u Evropu, sad samo moze da bira izmedju kvaliteta Miletica sprintera, Urosevica, Brezancica i slicnih, gde svako ima neki kvalitet i brdo mana pa sta mu vise odgovara, odnosno sta moze lakse da zakrpi.

Nema mesta iscudjavanju. Pogotovu mladi igraci danas drze cenu na trzistu, a ovi iz uprave nude 0 obestecenje i 100k plata pa vi dovedite kvalitet.

To je sto je. Neka skrpi tim sto moze sada, da bar postavi neke prosecne igrace tamo gde ne smetaju i to je to. Ulaskom u Evropu se moze ocekivati pojacanje, mada znajuci upravu pitanje da li i tada.


Mene vise zanima kako se radi na treninzima i kako ce pripremiti naredne utakmice. Nakon najave da imamo dva treninga dnevno i ovo sto je kolega napisao (a verovatno je istina) da neki od trenera i noci u trening centru, mogu samo da kazem jedno veliko BRAVO. Sto bi Dule rekao, ko mnogo trenira ne pristaje tako lako da se preda, tako da sacekamo zvanicne utakmice pa cemo suditi.

Ja sam ubedjen da cemo izgledati mnogo mnogo bolje na terenu, da cemo biti cvrsci, kompaktniji, borbeniji za pocetak. Kasnije cemo da vidimo.

Ajde jos jednom, nek je sa srecom Sale.

:partizan-fan:
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.353
Локација
U pizdi materini
^ Ko ih jebe što nemaju pare igrali su LE prodali sve što je imalo neku vrednost u timu, neka traže od onog novinara iz uprave.

Ako ne mogu da obezbede novac neka se nose u tri lepe a ne da prave buku oko saveza a ista su bagra. Kažem da čekaju Stevanovića (možda i već prodat) pa onda moguće je i da odu, napravili su jsl prosek od kluba.

Ništa protiv posta kolege samo nadovezujem svoje razmišljanje.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.732
Reaction score
29.511
Локација
Beograd
premestanje igraca u21 na poziciju gde ce moci najmanje da smeta timu.
A koja je to pozicija gde se najmanje smeta timu? :D
O.k. najrizičnije je da je klinac tamo odakle mi možemo lako da primimo gol (golman, štoper, bek, zadnji vezni), ali ako ga stavimo napred a on nije bolji od matoraca, onda ,,tupimo oštricu,, našeg napada, a zna se da se unervozimo ako ne damo rani gol...
Ako stavimo Fiću i Čolu, onda su nam oba napadačka ,,boka,, klinačka...
Ako stavimo Denisa...ali ne na krilo nego u ,,manevar,, onda će neki od naših najboljih stranaca verovatno morati na klupu...a jedan stranac će nam već biti na tribini...
I tako...
Jedva čekam utakmicu pa da vidim šta je Stanoje izmozgao, mada se ne bih iznenadio da na teren, bar za ovu prvu utakmicu, izađe isti sastav koji je i Savo forsirao...čak i sa U-21 golmanom na golu...
Ali, pobedu očekujem samo tako!
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Pa to nije do mene nego do trenera :D

Da postavi igrace tako da se u igri sto manje osete njihove mane. Koje su to pozicije po Stanoju, videcemo. Iz svega se da zakljuciti da u buducnosti sigurno nece biti golman, vec levi bek ili desni stoper.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Jasno je kao dan da su ovi iz uprave rekli i Savi a sad i Stanoju da smo dosli do gornje granice bidzeta i da sad imaju pare samo za krpljenje, odnosno platu svih prosecnih (ili ispodprosecnih) igraca u timu oko 100k godisnje.

Sve bih ovo razumeo da nismo igrali evropu 3-4 godine i da nismo prodali igrace za 5-10 miliona, ali ovako...
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
- Nenad Bjekovic -

najveci( lazni) mrzitelj cigana
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.622
Reaction score
5.376
Morace jaci pritisak na ove nase "postene". Nek daju ostavke pa nek posle pljuju
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.138
Reaction score
27.907
Локација
Из Чикага (моји...)
Kao što je Zalad, prije još jednog u nizu banova, i najavio dobili smo novog trenera. Puna podrška Stanoju "malom Nikoliću"(barem nećemo morati da gledamo savinu depresivnu facu uz aut liniju), a Miloševića pretpostavljam čeka državna služba kod drugara u tzv.fss naravno pod uslovom da mu je firer oprostio onaj duel u utisku nedelje od pre dosta godina.
 

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Zar nije ogranicenje broj stranaca direktno protiv interesa Partizana, i uopste, protiv interesa srpskog fudbala? Jeste, i to iskljucivo da se ciganima olaksa put do titule, boli njih kurac sto smo toliko blizu do tog mesta na klupskoj rang listi, koje daje mogucnost da dve prvoplasirane ekipe idu u kv. za LS.

Isti je slucaj i sa bonus igracima. O skandaloznom sudjenju i da ne pricam.


Inace ja bih pustio Bjekovica da preuzme klub, samo bez nedica, ali sa Ilievom na mestu sp. direktora.
Da vidim sta ce ovo staro prdalo da prica iz pretsednicke fotelje Partizana, kada se bude nasao izmedju cekica i nakovalne.

Jer svakako treca opcija ne postoji, a ovi iz sadasnje uprave su izgubili svaki kredibilitet da i dalje vode klub. Porazeni su na svim frontovima, dosta su se sakrivali iza trenera i igraca, vreme je da odu.
 
  • Like
Reactions: Zex

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.359
Ova Bjeković je seronja težak. Čitam sada, gomila gluposti. Čovek kaže da je Partizan trpeo veću nepravdu za vreme Mirka Marjanovića nego sada... Mirko Marjanović je najbolji lik iz sveta politike koga smo imali u upravi. Zemunelo je napravljen za vreme njegovog mandata. E, Bjekoviću, prodao si se za nebitnu fotelju.
 

Прилози

  • IMG_20200911_073814.jpg
    IMG_20200911_073814.jpg
    4,9 MB · Прегледа: 26
Статус
Затворена за писање одговора.
Top