Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
jedan kasni osvrt na utakmicu..rad def nije protivnik na osnovu kojeg cemo donositi zakljucke..nama su problem neka gostovanja novi sad,nis ,krusevac,subotica,b.brdo i tu smo gubili bodove...tako da sacekajmo malo teze utakmice pa onda da napravimo analizu.
sto se tice igraca ..vidim dosta vas hvali markovica .
imao je drugaaciju ulogu u timu ali i dalje ovo deluje poprilicno amaterski nema volje,energije,snage,brzine ...
cak i kada bi imao sve ostalo sem brzine pravio bi razliku ..kao sto je ilic,natko pa cak i tosic koji je izgubio brzinu opet je nekim potezima pokazivao da je klasa u odnosu na njega. ...lazar je nazalost propao fudbalski i njegov domet je neka druga liga srbije ...kada bi se poredio sa zivkovicem videcemo sta njega ceka mada mislim ista sudbina kao i lazara ...mene je samo strah da zbog forsiranja markovica ne propadne pavlovic...krenuo je dobro pa uleteo u losu formu ali mlad je igrac treba mu pod ozbiljnim trenerom kao sto je stanojevic dati sansu..jer ako kazemo kako je savo napravio sadika u sjajnog napadaca zasto ne bi stanojevic od pavlovica napravio dobro play-a ...mislim da bi cak i u toj trenerovoj zamisli asano bio opasniji na toj poziciji spica
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§

"Piper je pogrešio, tu nema sumnje, i tako pomogao Partizanu. Očigledno je bilo da je napravio previd, kao i njegov pomoćnik. Mada je najviše greška Pipera", objašnjava Anđelković.

Čekao sam samo koje govno će se javiti i reći ovako nešto.

Idemo do kraja sami protiv svih!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
где беше она слика фсс цзбг
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256
Glede Pantica...
Na stranu moje misljenje o upravi, koje je dobro poznato, ali zaista moram da primetim nesto...
Zeljko Pantic nema ni trunku ljudskog u sebi. Nema veze to sto je do juce istu ovu upravu hvalio i branio, nazivajuci neprijateljima, cak i navijace Partizana koji su kritikovali upravu.
Sta hocu da kazem... Da meni neko toliko puno pomogne kao roditelju, i u finansijskom i u marketinskom smislu, pa jbt i u ljudskom smislu, ja bih ako nista drugo, bar precutao. Ako ne bih imao lepe reci i zahvalnost, savest mi ne bi dozvoljavala da po ljudima koji su mi pomogli kad mi je pomoc bila najpotrebnija, ne prosipam kofu govana.
Ali, avaj...
Takvim ljudima nikada nije dosta...
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.132
Reaction score
17.819
Локација
U Kinšasi
Koji će nam kurac strane sudije na derbiju, kad ih ionako jedino tu karamo. A sa ovom ostalom boranijom ce da im sudi elvis, nikolic, obradovic, ono govno iz NS i drugi. Samo ce da daju legitimitet svim kradjama.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.449
Sve je to guranje prasine pod tepih.....osecaju cigani pritisak i pokusavaju da idu linijom manjeg otpora i da pri tom nastave sve po starom.
Drzava moze da obezbedi regularno, normalno, dostojanstveno takmicenje i bez stranih sudija i bez VAR-a, drzava moze sve ali ocigledno nece i sve ovo je samo rezultat nezainteresovanosti drzave za regularnim takmicenjem. Neka pomazu cigane finansijski i neka im pumpaju pare ako im je to od nacionalnog znacaja boli me kurac ali neka obezbede bar regularno takmicenje, neka imaju stila bar jednom u zivotu, neka osvoje nesto zato sto su bolji, a ne zato sto moraju.
 
Последња измена:

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
543
Reaction score
976
Sa stranim sudijama ih mozda naguzimo da ih bas boli. Jedino to. Nekih 4-5 komada, pa da ih eventualno ugasimo tako.

Sadik ce imati manje prostora za lomljenje kicmi, ali mora da popravi igru glavom. Da ima trzaj. Kao da se plasi da udari loptu glavom. A nije da ima neku frizuru, pa da je cuva :D . Uz bolju igru glavom on bi duplirao golgeterski ucinak. Viskok je, zajebana kretnja, odlicno postavljanje. Samo taj trzaj.

A davace on jos golova i u onim svojim ludim solo prodorima kad bukvalno pojma nemam gde ce da ode, ali ne znaju ni odbrambeni igraci pa ih voza kao volove.

Onaj njegov gol, jedan od prvih, na nasem stadionu, sa leve strane iz skoro pa mrtvog ugla(prema severu,prvo poluvreme je bilo), ne secam se protiv koga, ali taj gol i dalje ne mogu da objasnim kako ga je munuo.:cool: Bice toga jos. Bitno da on zna i da mu uspeva.

Asanu u koga sam sumnjao i prozvao ga, jer sam ocekivao nekog madjionicara kao sa mog avatara, mog neprezaljenog brata, se izvinjavam. I samo napred tigre i samuraju nas. Pozitiva 1oo posto. Setite se vriska decurlije kada je usao u igru protiv Moldea. Volimo ga i volim ga.

Za Savu mi je krivo. VIdecemo Stanoja. Da zategne odbranu(Miljkon:pop), a da nam napadacki deo bude ubitacan kao do sada i da idemo u Evropu pod moranje.

Mali Fica je biser. Kakav gol i sut u stilu Ronalda. Kako mi je imponovalo da gledam mladog Pavlovica prosle godine u nasem dresu, tako sada malog Ficu.

Ima sta da se vidi od nas, zato nam treba velika scena. Evropa. CIgane karamo standarno, a sa stranim sudijama i Stanojevim ludilom, mozda bude i neki potop. Da zatvorimo ono tamo, a kod nas... Bar 4 komada, da pisemo istoriju i okrenemo tocak srece.:napred-partizan:

P.S. Nisam napredni bot. Banditu sam se izvinio za psovanje familije, jer je to ruzno. Ovo ostalo smo ispeglali, sve ok.;) ;-)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top