Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
Prvo i pre svega, čestitam momcima i Stanoju osvojena tri boda na gostovanju u Užicu.

Što se mene tiče, igrač Zlatibora je sa obe ruke uhvatio loptu i izbacio van terena. Eto toliko me interesuje ovaj penal u ligi u kojoj mi tri godine tražimo da se uvede VAR, ali jelte, ko nas jebe. Daj da se osvoji prvenstvo iz 1946.

Što se tiče priče Savo vs. Stanoje, to je potpuna besmislica. Savo je prošlost i naš trener je Stanoje.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Prvo, potrebno je vreme da se sad avi naviknu na Stanoja, a i on na njih, drugo, pa ovakce utakmice su bile i bice ih svake sezone... I onda kada smo 6 uzastopnih uzimali mi smo igrali ovako lose utakmice... To je moranje... Npr svi pamtimo onaj gol u zadnjim minutama, Smiljanica protiv ofk, a da je ostalo 1-1... I to je bila losa utakmica ali je pozitivnija atmosfera bila medju navijacima, nije se toliko pljuvalo. Sad dobijes utakmicu i ne valja. Normalno da ne valja, ali i u prvom poluvremenu imali sko sanse... Samo popraviti realizaciju, biti sigurniji i to je to... Da smo dali u prvom, mi bi dobili sa 2-3:0 lagano... A ne bi odigrali nista bolje, samo bi imali prostor da ogramo. Mi konstantno nemamo prostor... Najbitnije, popraviti realizaciju, pod hitno, i ne bacati prvo poluvreme...
 

DzimiKG

Početnik
Учлањен(а)
15.08.2018
Порука
94
Reaction score
120
Локација
Kragujevac
Samo bih molio sve da se ne koristi razvaljivanje Mancester kao pozitivan argument, ili AZ-a gde u 2 utakmice sa igracem manje gubimo prednost. Protiv Junajteda u 2 utakmice doziveli 2 poraza bez datog gola. Voleo bih da ne velicamo poraze jer smo velik klub, vidim svi se uhvatili za taj Mancester kao da smo dobili 3:0. Igra je bila perfekcija, ali sta to vredi. Eto kao veceras da bude svaka utakmica, penalom Tatka oko 80. minuta za pobedu i ja sam prezadovoljan. Savo je forsirao prelep fudbal, neko je vadio statistiku, Savova ekipa je bila efikasnija od nekih sampionskih, ali jednostavno fali cvrstine i sigurnosti u odbrani. Deluje mi da cemo to sa Stanojem dobiti. Inace, govna nam ponististe cist gol, vidim sad se pravi haos od jos cistijeg penala. Ovi realni kojima je ovakav penal odvratan ili ciganski, tesko da se mogu nazvati navijacima Partizana.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Osim uvođenja VAR-a, trebalo bi da se zalažemo i za uvođenje više kamera koje prate utakmicu, da se propisano rasporede, jer ako kamera "ne vidi" detalj poput obaranja Lutovca u Moldaviji (za koji je igrač i dobio karton) ili igranja rukom u kaznenom, onda to sigurno nije penal za Partizan
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.084
Локација
Beograd
Zlatibor nije neki tim, Belgijanci jesu, ali - pobeda je pobeda. Sve dok se pobeđuje...možemo mi da imamo milion zamerki, ali...cilj je ostvaren.
Sfintul George 1:0 iz penala, Zlatibor 1:0 iz penala, Šarloa 1:0 - i to iz penala? Nemam ništa protiv. Natho ne mora ni da igra, sačekaš penal, uvedeš ga, da gol, izvedeš ga.
Sve je dobro dok se pobeđuje. Gledao sam na Areni 1, a tu nije bila cela utakmica, tako da ko zna šta sam video a šta ne, ali, jesmo pobedili? Jesmo. E onda je sve u redu.
Ja gledao Teleoptik danas, lepo i brzo igraju i trude se i trče i stvaraju šanse i...izgubili 2:0. Partizan pobedio 1:0.
I, šta je bolje?
Dakle, sve o.k. nemam primedbi za Partizan. Šta je bilo bilo je, kako se odigralo odigralo se, tri boda su ,,upisana,, na našem ,,kontu,,.
Teraj dalje.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
@Zatucani slazem se za Miljkona sve sto je odradio nije nista losije od ostatka tima jedino umjetnicki dojam nije na njegovoj strani radi onog pokusaja suta na gol i pogadjanja Sadika. U tom momentu mi nije bilo do smijeha jer je jos bila nula ali da smo vodili pao bih sa fotelje.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.297
Reaction score
3.860
Локација
Kobasicarija "Venac".
U inat rezimu!
Potpuni je besmisao analizirati jucerasnju igru. Nema ovde mesta za pricu o taktici, izboru igraca, da li je moglo bolje i zasto. U uzicu je izvojevana jos jedna pobeda u ratu protiv brojcano nadmocnijeg neprijatelja. I to neprijatelja koji je podmukao isto onoliko koliko je mocan
Bravo stanoje
Bravo markec
Bravo bibras
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
394
Reaction score
2.726
Локација
Novi Beograd
Samo kad se završila ova beda od utakmice! Dočekali smo da se branimo protiv Zlatibora, da trener uvede Ostojića umesto Markovića, da odugovlačimo sa ubacivanjem lopte... Zlatibor je ekipa koja je primila najviše golova u ligi i mi nismo ništa mogli da im uradimo. Istina je da nam je poništen čist gol i sigurno bi utakmica išla u drugom pravcu. Ko zna, da je priznat gol Matiću možda bi već od starta drugog poluvremena Ostojić bio na terenu. :icon-rolleyes:
Potpuno su mi nejasne izmene na poluvremenu. Po mom mišljenju Denis Stojković uopšte nije bio loš, uz Lazara sigurno najraspoloženiji u prvom poluvremenu. I Stanojević ga vadi. Takođe, ni Matića ne bih vadio već bih Sadiq-a umesto Fiće uveo, ali ja nisam trener. Da je gol priznat Matića ne bi izveo jer je odradio posao. Čovek je dao gol, nije on kriv što je sudija degenerik.
Ali i taj poništen gol nije alibi za nastavak očajne igre. Mi čestitu šansu nismo stvorili a Zlatibor uopšte nije igrao bunker, tako da ne znam šta sad može biti razlog ovako loše utakmice. Imali smo prostora ali naše akcije nisu ličile ni na šta. Najbolju šansu na utakmici su imali ovi cigani za Zlatibora. Sreća, Popović je odbranio. Stvarno odlična odbrana. Lagano je ispao Vitas, više se ne iznenađujem, ali je klinac baš baš dobro reagovao. I u drugom poluvremenu je imao dve odlične odbrane. Jesu to bili šutevi sa distance ali siguran je bio. Jedan korner je loše ispratio ali ajde. Natho večeras više pogrešnih pasova nego dobrih. Ali opet drago mi je što je igrao bar zbog penala, da me ne boli glava ako neko drugi uzme da šutira. Da li je bio penal - stvarno ne znam. Onaj što je izbio loptu sigurno nije igrao rukom već grudima a ovaj prvi, ispred, njihova devetka, to se ne vidi ni na usporenom. Naši su tražili, Široki svirao.
Stanojević je izjavio da je Zlatibor odigrao fantastično pa se nadam da je ovo bio dobar protivnik pred Evropu. To što imaju najgoru gol razliku u ligi ne znači ništa. Zlatibor je pritajeni tigar skiveni zmaj.

Neka bude ovako očajno i protiv Belgijanaca, samo da se prođe. A za posle... treba se zapitati.


P.S. Šut Miljkovića u Sadiq-a obeležio utakmicu. Realno potez kola!

Kako jedan tim može biti van pameti za ovu ligu? Kakav je to tim za ovu ligu? Tu se gleda trener, da li zna probiti bunker ili ne zna, kako može stvoriti što više šansi. Ovaj tim je bolji od svih ovih superligaških. Može ti biti jedan dan loš, ali ne možeš se na svaku utakmicu vaditi zbog igrača.

Pokazujete osnovno nepoznavanje fudbala a najglasniji ste.

Za pocetak Stanojevic je nasledio tim koji je selektovan suprotno cemu on tezi, iskljucivo za igru u tranziciji, nasledio je tim gde nije imao vremena da prodje pripreme sa njima i da pokusa da promeni stil igre koliko moze (jer su ovi igraci totalno jednodimenzionalni i mogu igrati na nivou u samo jednom sistemu igre), odnosno da se igraci naviknu na drugacije stvari koje trazi novi trener. Nasledio je tim u trenutku kad je imao 7-8 dana da trenira sa ekipom pred najvaznije utakmice u sezoni.

Ko je mogao da ocekuje korenite promene u najbitnijem delu sezone? Samo nepoznavalac fudbala. Vec sam pisao o tome da je mogao da utice samo na korekciju odredjenih stvari u igri a to se najvise odnosilo na pristup igri, zelju, disciplini u igri koja je mnogo nedostajal kod Save, prekidima i nesto direktnijoj igri u nekim segmentima. Da lil je dovoljno 7-8-9 dana da se sve ovo dovede do zeljenog nivoa? Naravno da nije, ono sto se trenutno vidi jesu samo neke ideje na kojima se radilo (takticka disciplina, prekidi, u nekim slucajevima nesto dirketnija igra). Treninzi na kojima je moglo da se nesto promeni su zavrseni 2 dana pred pocetak utakmice sa Radom. Posle toga sledi period kad imamo 3-4 dana izmedju utakmica, to su otprilike 2 treninga ako i toliko na kojima moze da se radi na korekciji igre, ostalo vreme sluzi za oporavak i pripremu za predstojece utakmice (posto nam je ovo najbitniji deo sezone i odredjuje u kom ce pravcu ici finansije samim tim i roster ekipe). Kao sto sam vec pisao sledi nam period u kome ce se raditi na oporavku igraca, specijalima za utakmice i na taktickoj pripremi utakmica. To znaci da nam se igra nece MENJATI u narednom periodu, vec ce zavisiti najvise od toga kako su do sada pripremljeni i protivnika. Ono sto se ocekuje jeste rad na disciplini, taktickim minijaturama i zelji da se na bilo koji nacin dodje do pobeda. Igra se nece promeniti ni protiv Sarlroe ni posle nje ako je razmak izmedju utakmica 3-4-5 dana. Ono sto ce biti drugacije protiv Sarloe jeste da nece igrati bunker i da ce biti prostora za tranziciju sto nama fali kao hleb.

E sad da odgovorim na pojedinacne izjave.

-Zasto je Stanojevic pripremao penale protiv Sfintula i zasto je sve vreme pricao 'samo smireno' cak i u produzetku?
Zato sto je nasledio tim koji je Savo selektirao i koji je imao problem u svakoj jebenoj utakmici da probije bunker. Da podsecam samo od pocetka sezone: Novi Pazar, Krusevac, tvrda Vojvodina, RFS. Ovo je samo u ovoj sezoni. I onda se pitate zasto je Stanoje pripremao penale? Jos jedna informacije je da je on pripremao utakmicu za svaku situaciju a to je za rezultat 1:0,2:0 za nas, 1:0, 2:0 za njih, produzetke i penale. Znaci za svaku situaciju. Dobio je tim gde za 8 dana mora da resi probleme koje Savo nije mogao za godinu i po. I sta ste ocekivali? Sta je najbitnije? Prolaz. Nismo u situaciji da resimo sve probleme u igri jer nemamo vremena. Ja sam ocekivao da uradi sve da se dodje do prolaza. Da li sam zadovoljan igrom? Ne da nisam, nego je sramotna. Ali to mu nikako ne mogu zameriti jer niti je selektirao tim, niti je imao vremena da iz korena promeni igru iili taktiku. Najbitnije je pobedjivati za sada i da se udje u Evropu. Za igru cu mu suditi za 1-2 meseca umereno, pravi sud igara tek nakon polusezone. To ne znaci da necu suditi za rezultate.
Zasto je pricao smireno i u produzetku? Zato sto je Savo izgubio ove sezone utakmice od Pazara i Vojvodine u trenucima kad smo vodili i nismo imali smirenosti u igri. Kako smo primili gol protiv Krusevca? Tako sto smo napadali sa 10 igraca. Stanoje se opredelio se za igru gde cemo stvoriti nekoliko sansi i zatvoriti sve protivniku, cekali smo individualni kvalitet da dodje do izrazaja. Da li je trebao da se zaleti sa 10 igraca pa da se ponove Pazar i Krusevac? Povucite paralelu sa RFS utakmicom gde se ni Sava nije zaleteo jer je bio preveliki ulog.

-Stanojevic je ziheras.
Ovo bih mogao da kazem da je selektrirao tim i prosao celokupne pripreme sa njima. Inace Savo "ultraofanzivni" trener je pobedio RFS 1-0 iz penala.

-Sramota kako dobijaju zute kartone na kraju utakmice za odugovlacenje
Da li je to doslo sa Stanojevicem? Sta je Vitas pokusao protiv RFS-a, da slomi nogu coveku? Stojkovica da ne spominjem. Ima tu jos gomila situacija da se to radilo kod Save.

-Izmene Stojkovic-Stevanovic i Matic-Sadik protiv Zlatibora
Stanojevic je rekao da ne zeli previse da mesa karte. Sadik nije bio spreman za 90 minuta zato je i poceo Matic, Natho nije spreman da izdrzi tempo 2 utakmice nedeljno, Stevanovic nije u formi i probao je da da minute Stojkovicu (da ga razigra), Scekic je trebao umesto Natha ali je imao probleme pa je uleteo Lola.
Stojkovic je igrao sasvim solidno u prvom poluvremenu, pokretljiv, brz korak ali i greske u pasu... Nikako nismo mogli da dodjemo u 100postotnu sansu. Da bi resili utakmicu trebali su nam igraci sposobni da potezom-sutem rese mec. Koliko god Stevanovic bio u slabijoj formi, i da mu je potreban odmor za Sarlrou, on ima potencijal da resi utakmicu (dao prelep gol protiv Rada).
Sa potencijalnim ulaskom Sadika umesto Stojkovica mi bi presli na formaciju sa dva klasicna spica, time bi izgubili igraca u polju. Posto ni sa igracem vise u polju nismo sposobni da pasom dodjemo do 100postotne sanse da li mislite da bi sa dva klasicna spica to uspeli? Kroz pas ni da se igra jos dva dana. Promena stila igre (vise centarsuteva itd)? To je jako tesko u situaciji kada nisi imao dovoljno vremena ni da ispravis osnovne nedostatke u igri a ne i da uz to menjas stil igre u toku utakmice = prevelika kocka.

-Kakav je to tim koji treba da pobedjuje slabije protivnike? Ovaj tim je najbolji u ligi
Za pocetak treba reci da je ovaj tim uzasno selektiran protiv slabijih timova. To sam pisao jos prosle sezone. Iskljucivo za igru u tranziciji i protiv ekipa koje ostavljaju prostor. Sadik pored svih vrlina koje ima on nema zavrsnicu, nema igru glavom i ono sto je najbitnije za slabije protivnike on NE NAPADA loptu vec samo prostor. Suma pored svih vrlina nema sposobnost da jednim udarcem resi utakmicu, nije gol igrac, a posto igra na poziciji poluspica i njemu je glavna mana da NE NAPADA loptu. Sa druge strane Suma ne napada ni prostor, slabo se krece i ceka loptu u mestu. Asano je igrac manje u polju i pored svih vrlina njemu je glavni nedostatak to sto ne ume da resi 1 na 1 protivnika, uz to i on ne napada loptu, ali savrseno napada prostor. U ovom timu jedino Markovic ume da napadne loptu, da li ona dolazi sa boka, visoka, po zemlji, videli smo danas i glavom ali je njegov problem sto je za sve ove godine neigranja izgubio ostrinu u igri.
Ovo iznad vam je odgovor zasto se ne centrira vise i zasto moramo kroz pas da dodjemo do gola. Ovo vam je i glavni razlog zasto smo primali mnogo golova i kiksali kod Save jer nije uspevao rutinski da resava slabije pa je morao da se zalece sa 10 igraca. Odbrana nije glavni problem toliko primljenih golova, vec selekcija ofanzivnih igraca.
Kada se sve ovo pogleda postavlja se pitanje da li nama treba doselekcija za Sfintulu, RFS, Pazar, Zlatibor? Ako bi igrali jednu dve utakmice u sezoni protiv ovakvih ekipa logicno da je odgovor da nam ne treba. Ali ako imgramo 95posto utakmica protiv ovakvih ekipa naravno da nam terba drugacija selekcija igraca. Stanojevic kad je dolazio je pricao da je sa ovakvim tipovima igraca primoran da igra takav stil i da ce pokusati da se on adaptira na njega i da se posveti nekim korekcijama igre.
Doselekcija nam je potrebna da bi ovakve rivale rutinski pobedjivali, a ne da ako ne damo gol u prvih 30ak minuta krece rudarenje.

Najzanimljivija stvar ovde na forumu jeste da se najvise za igru protiv bunkera zale ljudi kojima su svetinja Sadik, Suma i Asano. To je toliko smesno da je neverovatno. Ovi momci ce odigrati odlicno protiv Sarlroe, ja sam ubedjen, ali ce vec sledece kolo u ligi da odigraju kao do sada. To je kao da su mi za basket u reprezentaciji glavni igraci Teodosic, Bjelica i Jokic u istoj petorci (fizikalije i agresivnost najveci problemi) a bunim se sto nemamo granitnu odbranu. Pa to tako ne ide.



Ono sto je meni najbitnije kod trenera jeste da pokaze karakter, da zavede disciplinu u igri i da ne bira takmicenja u kojima igra (tek nakon toga stil igre). Djukic, Kiza Milinkovic i Savo su birali takmicenja i to mi je toliko luzerski mentalitet da nemam reci. Marko Nikolic i Stanojevic u prvom mandatu su treneri koji nisu birali takmicenja nego su u svakom isli do kraja, koliko su mogli. To im je i donelo trofeje sto je najbitnije za Partizan. To da li ce osvojiti 3-4-5 bodova ili 8 u LE mi predstavlja zelju tek nakon postizanja pobeda u kontinuitetu - trofeja u Partizanu.
Bas zbog ovoga su mi omiljeni treneri poput Ser Alexa, Pepa Gvardiole, u kosarci Zeljko Obradovic, Dule Vujosevic i poslednji sto je bio kod nas Trinkijeri.
Kada sam video zelju sa kojom je Partizan igrao i Abu i Evroligu/Evrokup i kup i domacu ligu to me je dovelo do toga da vidim POBEDNICKI mentalitet. To su treneri za velike klubove. Sa kojom zeljom smo igrali jebeni kup pod Trinkijerijem a mogli smo ga zrtvovati zbog paklenog rasporeda. Sa kojom zeljom smo igrali i Abu i kup i domacicu pod Duletom a mogli smo da biramo "bitnija" takmicenja jer smo igrali Evroligu.

Marko Nikolic je to najbolje pokazao na delu, jednu od najvecih izmisljotina kako je samo Evropa bitna i ko se tamo pokaze, a da se ne spomene da ti treneri biraju takmicenja. Lako je bajo moj to raditi kad biras takmicenje, kad te boli pajsla za ligu, kup, predajes se vec u Avgustu. Otisao u Videoton, klub bez tradicije, nakon osvojene lige svi iz kluba su rekli da zele Evropu i da im je to primarna zelja. Marku je to leglo za CV kao budali samar, da mu prioritet bude Evropa i utakmice u LE posle umesto lige, pa je sa limitiranim timom usao u LE i odlicno ga odigrao. I to sa sve "defanzivnom" igrom. Ili mozda seljackom kako vise volite da omalovazavate. I to mi je skroz ok za klub bez tradicije, bez navijaca i slicno. Imaju zelju da se pokazu u Evropi.
Ali veliki klubovi sa tradicijom ne smeju da biraju takmicenja u kojima ce igrati. Ja mogu zivot da dam, da je Stanojevic mogao da uzme koji bod u LS sa onim timom da mu prvenstvo nije bilo primarno takmicenje. Uvek je naglasavao i da pored LS, liga je prioritet i mora da se osvoji. Da je birao takmicenja i ladio igrace na domacim utakmicama (i fizicki i mentalno) mogao je da uzme 1-3 boda. Ali jebiga, nije birao takmicenja a kvalitet tima nije bio dovoljan za 2 fronta.


Kao sto sam vec pisao, naredne utakmice se dobijaju na motivaciju, zelju, disciplinu, takticke minijature i neke individualne kvalitete. Nemamo mi vremena vise za poboljsanje igre jos bar 2 nedelje. Ono sto je bitno je da cemo imati vise prostora protiv Sarlroe i da ce doci do izrazaja kvaliteti i Sadika i Sume i Asana. Ja sam ubedjen u prolaz.


Ono sto je jasno je da protiv bunker ekipa ako mislimo da pobedjujemo u kontinuitetu ne smemo igrati sa Sadikom, Sumom i Asanom zajedno. Za pocetak je bar to promenio i ubacio Markovica na poluspica, sto mislim da ce i dalje nastaviti da igra protiv slabijih protivnika. I uopste ne zelim da umanjujem njihov kvalitet koji nesumnjivo poseduju, ali da bi bili prava takmicarska ekipa koja moze da igra i protiv bunkera i u tranziciji mislim da je potrebna drugacija selekcija igraca u napadu. Recimo Rikardo - Markovic/Leonardo je ono sto bih ja voleo da vidim kod nas uz ostanak Asana. Ako je to vec sad nemoguce onda moraju dovesti Jojica po svaku cenu jer ce nam doneti prekopotrebnu direktnost u igri i prekid.


I nemojte vredjati inteligenciju sa tim izjavama evo vam Matic umesto Sadika. Jeste brale bas mi je zelja da gledam Matice, Scepovice, Nikolice, Saponjice umesto Sadika. Kao primer neko da da je bolje bilo da Oklahoma gradi igru oko nekog drugog superstara umesto oko Vestrbruka a ja mu odgovorim, evo ti Ali Nikolic (ili neki igrac iz G lige ili kako im se vec zovu rezervni timovi) umesto Vestbruka pa da vidimo koliko je onda bolje. Ako se vec prica o doselekciji ono pricamo o istom kvalitetu a drugacijem tipu igraca. I to ne mora biti umesto Sadika, moze i umesto Asana ali je na nasem nivou lakse pronaci gol igraca na poziciji spica nego gol igraca na poziciji krila (za Sumu vec racunam da imamo Markovica pa mogu da se rotiraju).



Kao sto je selekcija igraca u nasem timu problem za bunker tako je i selekcija igraca u reprezentaciji problem u suprotnom smislu, problem protiv boljih ekipa, problemi sa presingom i tranzicijom. Nije slucajno sto reprezentacija ne moze da pobedi niti odigra bilo kakvu dobru igru protiv boljih ekipa jer sa onakvom kosarkaskom selekcijom igraca ne postoji presing i tranzicija. To opet govori o onome sto sam pisao, nisu ti igraci losi, a ne mogu ni biti jer igraju u najboljim timovima u Evropi, samo nam je takva selekcija najboljih igraca. Matic, SMS, Mitrovic, Tadic, Ljajic, Kolarov, su igraci koji ne mogu igrati presing i forsirati tranziciju. U top ekipama nekako se istrpi 1 takav igrac a mi u reprezentaciji imamo 5-6 takvih igraca, gde pritom ni ostali igraci nisu atlete pa da probaju da nadomeste.
I kad ne postoji presing i tranzicija dolazi se do toga da igrace boli k za dres, a u stvari je problem da je jako tesko igrati sa toliko igraca koji imaju taj hendikep i onda to izgleda kao da ih boli k.

PS. Inace Natho je u katastrofalnoj formi, kriminalnoj. Zdjelar nam je motor ekipe.
 

Contador

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2018
Порука
31
Reaction score
24
Локација
Novi Sad
Ovde se pišu neke stvari koje veze nemaju sa istinom:
  1. Da. Stanoje je tata. Disciplina se vidi. Vi koji ste trenirali fudbal valjda vidite razliku kako se reaguje kad se izgubi lopta kod Stanoja. Ili samo gledamo krajnji rezultat. Igra danas je bila dobra u svim poljima i bleda u završnici. Na to dodaj poništen čist gol
  2. Miljković je doktor u defanzivi za Miletića. Da, terali smo ga, ali dečko defanzivno odradjuje korektno
  3. Popović stiče samopouzdanje i svakim minutom je sve jači
  4. Da, biće to taj Partizan. Molim vas za strpljenje. Onako, grobarski vas molim. Dajte čoveku da sredi i zategne sve. Svaka pobeda, pa i 1:0 je bitna za glave ovih momaka.
Ti si izgleda jedini partizanovac na ovom sajtu
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
Kako znamo i umemo moramo do derbija imati sve pobede ili nerešeno uz prolaz u Evropi.
Nije slučajno što su se govna oglasila sinoć, nije slučajno što govedo ne priznaje čist gol i posle toga nam sudi penal za koji niko ne može da kaže ni da li je bio ili ne, pošto sjajna arena snima sa jednom ipo kamerom.
Zamisli njihovi igrači okružili i napali sudiju posle došuđenog jedanesterca i sad to treba da je neko merilo.
Napali su oni sudiju i što nije svirao ofsajd Lazara Marakovića, a on bio na našoj polovini.
Kad se jedna ekipa iz Super lige usprotivi odlukama saveza ili kad neka ekipa koja protiv nas igra na nož (tako i treba da igraju) se odvaži da na nož odigra i protiv cigana, onda možemo da pričamo o našim igračima.
Do tada momci u crno-belom samo napred i ređajte pobede do osvajanja titule, makar sve bile ostarene minimlanim rezultatom!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
@TaraNdrel
Većina posta govori o proekciji tima i odabira odredjenih zadatak kao i vaspitno obrazovni rad sa takvim timom.
Većina posta pada u vodu ako se uzme u obzir da je Miljković odabir u šestomesečnom konkursu za goreće mesto.
U uzročno-posledičnim izgovorim ide i ono da ne bira trener već uprava ali posledično to znači da trener neće raditi na svom već uprava .
Zabluda je da prodaja Sadik ,Sume,Asana možemo dovesti dobra dva igrača jer ćemo imati para.
Para u Partizan nikad dosta -dokazano mnogo puta i mnogim transferima poput ovogodišnjeg sa Pavlovićem.
A vaspitni rad koji se vidi razlika se ogleda kao i rad na prekidima.
Tačnije ne možeš ti Asprilji lupiti šakom o sto i reći tebi od sutra manja plata,pa da govoriš o promeni autoriteta već može se na dugoročnim primerima pričati o motivaciji za bolju igru u napadu i odbrani pa bilo to i "dam ti službeni auto" ali posle desetine utakmica i dva derbija.
To znam da Stanoje može ali za to je neophodno vreme da se dokaže.
Ono što je vidljivo u ovom mandatu u vaspitnom delu je odugovlačenje po ceni karton zarad rezultata i česta simuliranja. Vidljivi rad na prekidima dok nema golova iz istih vidi se samo isto kroz tu prizmu tačnije na tri utakmice tri puta ide lopta "na bugarski".
I opet se provlači priča o titulama...

Za vreme mog života moju emotivnu dopunu u vidu Partizana želim da ispunim pobedama protiv Cigana i tim osećajima koji idu uz to pa bilo to i na "bugarski" sa njima a za sve ostalo da uzivam u igri kao što ljudi uživaju u filmu koji je napravljen da bude dobar.
Titule će i onako za vreme života moga unuka da prepišu sebi nekim dekretom .
Žao mi je što ovaj post je prožet upravo onim što prezirem a to je naglašavanje mana trenera koga cenim ali užasna je ov fenomenologij koji političari uvek koriste -Mi ćemo al ne možemo jer su ovi prethodni zajebali.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Prvo, Miljković je bolji od Ćele na beku, što i nije teško.
Drugo, Miljković postaje glavno oružje za napad na Stanoja, što je bizarno.
Kako? Tri utakmice odigrane protiv timova koji nisu imali nameru da prelaze centar.Tačnije jedan tim nije želeo da prelazi centar,drugi imao igrača manje pa nije mogao a ovaj poslednji protivnik uglavnom ono što je napadao išao na desnoj strani.
Kontre koje su izgradili bilo je nekoliko iz njegovih grešaka.
U ovoj utakmici je imao dva ofanzivna izleta jedan loptu koja je posle centaršuta otišla ...pa ne gde treba ...i super udarac iz naleta sa 16 metara koji je mogao povrediti Sadika.
Kako je glavno oružije za napad?
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.208
Reaction score
6.986
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Dajte bre ljudi malo podrške, samo Miljković, pa Miljković. Ok, svi smo mišljenja da je trebalo drugo rešenje, ali čovek je tu sada i to je to.
Sada je podrška SVIM igračima i Stanoju najbitnija, čeka nas jako ozbiljan meč u četvrtak, svi oni čitaju forum, dajte podršku!

Idemo u Belgiju po pobedu!
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.418
Reaction score
7.649
Локација
E-WEST
Neću bre da podržavam Miljkovića ni da mi je brat rođeni. On je najgori fudbaler koji je ikad igrao, čovek ne zna da hoda pored lopte, a ne nešto da uradi sa njom. Onaj šut u Sadika je demonstracija njegovog antitalenta.

Cela mudrost je, imaš 2 beka koji stoje kao drva na 50 metara od gola, oni stoje. Stoje i dobiju loptu i proslede je najbližem, a često unazad štoperu. Od toga bih se i ja odbranio.
Ako lopta stigne na 30m od gola, ide se kroz sredinu, jer na krilima nema ko da raširi i to je to.

Penal, ne postoji dokaz da je bio ili nije.

Na sve to igramo u nepoštenim uslovima.
U evropi neprijateljski žreb.
U upravi lopovi.

Srećno mazohisti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top