Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
@alboy75
Suma je u zadnjih par utakmica (a i generalno ove sezone) po mom mišljenju katastrofalno igrao, nije bio ni bleda senka onog od prošle sezone, konkretnost 0, uvek 7 poteza više kad treba da se slomi protivnik, čini mi se da nema motiva i mislim da je došlo i do zasićenja s njegove strane i da bi trebao da se pusti da ide negde da uzme lovu dok još može. Pogotovo sada kada je otišao Savo koji ga je praktično digao iz mrtvih prošle sezone.
Preterali smo s pricom o njemu, ja prvi...
Ima on nekih trenutaka kada ce nam koristiti, nazalost to je premalo za ono sto nam treba.
Slazem se, hvala mu za gol ciganima do neba, i za jos par utakmica (uglavnom u Evropi) ali vreme je za rastanak, naravno pod uslovom da dodje neko iole kvalitetno resenje (drugacijeg profila).
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.361
Reaction score
3.806
Локација
NBG
Uf mnogo pogrešnih i lažnih teza je plasirano ovde od početka sezone.

Dok nam otvoreno uništavaju klub spoljni i unutrašnji neprijatelji, mi se snebivamo oko igre.
I Stanoja će potrošiti kao i Savu.
Pa ćemo dobiti trenera kakvog zaslužujemo (tipa Drulović, Ćurčić itd.)
Titula i čišćenje sopstvenih redova od petokolonasa (Vazura, nediceva zaostavština) je apsolutni prioritet

P.S. Miljković je dogovoren pre Stanoja
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Citam po ovim biltenima zvezdane(humora radi) da smo opet dobili penalom,nezazluzeno.A najbolji tim mlecnog puta rasturio shegrte sa krova.

U meni neko zavodoljstvo sto je tako,i volio bih da je do kraja tako,da se mucimo sa svima da im probijemo bunker,da nam sude penal u svakoj narednoj i to u 93-toj,a kad dodze zvezdana na volej 3 komada,prc,jedan Miljkovic,ostala dva moze i vedeta zvezdane zabole me bubreg.

@inzinjeru brate reci NE alkoholu.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
394
Reaction score
2.726
Локација
Novi Beograd
@Grave @President

Pa ajde da stavimo celu listu koja pojacanja je zeleo za doselekciju. Sehovic, Markovic, Cumic i Jojic. Od ove cetvorice, trojica su za Partizan (bez Markovica). Sehovic mozda ne bi pravio razliku, ali popunjava bonus i ne bi bio losiji od Urosevica (potencijal), Cumic bi se borio za startnu i doneo malo drugaciji kvalitet, Jojic bi doneo ekstra kvalitet.
Zaboravio sam i Dzigi Ninkovica koji bi isto doneo kvalitet.

E sad vi se jedino hvatate za Miljkovica.
Da li podrzavam dovodjenje Miljkovica? Naravno da ne. To ne znaci da mu necu dati sansu da se pokaze. Razlog zasto ne krecem sa pljuvanjem? Pa ajde da kazemo da je Milietic glavom bio daleko od Partizana, ono na kraju su bile sramotne partije. Budzet koji je dobio za dovodjenje zamene za Miletica svi znamo, 0 za transfer i oko 100k za platu. Posto smo u najosetljivijem periodu sezonu, kada se ona lomi da li je trebao da odugovlaci sa dovodjenjem beka (vidimo iz prilozenog koga su mu jos od zelja doveli) ili da dovede dopstupnog Miljkovica koji moze odmah da uskoci u tim? Alternative domacih igraca su bili Vlalukin koji se povredio i Boranija. Ajde da vidimo koga od ovih igraca biste vi odabrali a da usput nemate vremena za uigravanje. Da li da se rizikuje sa Miljkovicem i da proba da se uigrava za najbitnije utakmice ili da se ceka da se zavrse transferi Vlalukina i Boranije koji bi potrajali, i pored toga ne bi imali i ovo malo vremena da se uigraju a pitanje je da li su uopste kvalitetniji od Miljkovica.
Sve u svemu ovo nije transfer koji podrzavam ali mu dajem kredita jer je bilo premalo vremena da se dovede domaca zamena koja nesto vredi.

Ostali igraci koje je zeleo su igraci koji mogu da doprinesu igri Partizana, i vidimo sta uprava radi po tom pitanju. Ipak nesto ppozitivno moze da se kaze da je bar javno izasao i rekao da ih ocekuje od proslog ponedeljka. Za sada jedno veliko nista.



Kad se pogleda sira slika ipak mi se cini da Stanoje nije posegao za Maticima, Scepovicima i Nikolicima, vec da je Miljkovic izuzetak, odnosno samo krpljenje rupe (a alternative su slicnog kvaliteta) da bi se sto pre uklopio za najbitniju utakmicu protiv Sarlroe.

@Стојанче Ристевски

Ne znam ko je pisao hvalospeve nakon Rada? Vec sam napisao da Rad nije za dublju analizu jer je slab protivnik ali da su se videle neke drugacije ideje nego na proslim utakmicama.



Poenta cele ove rasprave nije da dokazem da Stanoje sve radi idealno. Daleko od toga, on ima gomilu mana, moguce cak i da ne napravi uspeh sa Partizanom u ovom mandatu ali to ne znaci da mu treba skakati za vrat za svaki potez i posle svake utakmice sad na pocetku. Bice vremena za kritiku. Ja licno verujem da ce napraviti odlicnu pricu, i da ce uci u Evropu, cije bi opet zasluge poneo i Sava jer je ovo sada 90posto njegova igra.

Neka nam je sa srecom protiv Sarlroe. Ja sam ubedjen da cemo proci i da ce doci do izrazaja kvaliteti Sadika, Sume i Asana pre svih.
:ziveli :napred-partizan:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Hajde da preformulisemo tvoj argument: kako ce linglong bunker razbijacki Partizan da prodje u toj Evropi?

Izvinite, na kojoj poziciji je Partizan zavrsio ligu sezone 65/66? Partizan nije seljacki, mediokritetski klub, koji treba da se meri sa Novi Pazarom, Zlatiborom, Napretkom i slicnim klubovima, uz duzno postovanje.

Da li vi razumete da nema apsolutno nikakvog smisla usmeravati svu snagu u ligu u kojoj se jedan bod razlike racuna kao 15 u normalnim uslovima?
A moje pitanje je kako da igramo sledece godine ligu evrope ako ne budemo bili prvaci?

A to kako bi igrao Partizan u drugoj filozofiji u evropi, ne mogu znati.
 
Последња измена:

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
@TaraNdrel
Ne znam zašto me pitaš o alternativi na mesto Miletića.
Ja sam se nadovezao na tvoj post o promeni koncepcije igre i vaspitanju.
Igrali smo protiv ekipa koje nisu nikako merilo a pritom si ekipu koju imamo okarakterisao kao nesposobnu za te izazove...možda jaka reč ali nešto slično.
Da li govorimo o igračima koji su juče završili kurs fudbala a do tad jurili na poljani brda Jastrebca pa ne umeju da odgovore izazovu protiv igrača koji realno možda su sad završili kurs taj što pričam.
Eto ja se slažem za potrebno vreme ali se kosi sa onim što se nekolicina zalažete pa i ti uostalom promenom kompletnog Partizna kako bi neko imao čist papir pred sobom...pa onda meriti ono što se kaže
To ni Murinjo ne bi dobio da dodje kod nas sa sve arapskim sponzorom .
Dan je bio loš...slažem se
EL Utakmica je bila pod pritiskom ...slažem se
Zlatibor je bio deo umora i taktike da se odmore...slažem se.
To govori u pravcu strpljenja i vere u rad.
Ali ta religija koju propagirate podrazumeva teranje inta u startu i procesuiranje odredjenih igrača koje izaziva samo konflikt..a na veliku štetu Partizana
pečat i razlika,sad će fudbal da krene kad oteramo ovog i onog,miljkon bolji od Miletića ,oružije u napadu...
Pa gde nestade to strpljenje?
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.949
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
@TaraNdrel
pisano je, no to nije poenta.
Poenta je da Savo nije otišao nego je smenjen. Jer da je otišao ne bi ga Stanoje zamenio za 5 minuta.
Poenta je da je Stanoje kontaktiran zimus.
Poenta je da je Stanoje kontaktiran više puta prethodnih godina otkad je ova uprava tu.
Poenta je da je doveden da se vaskolika grobarija oduševi trenerom koji je napravio veliki uspeh sa Partizanom, pre 10 godina.
Poenta je da je Savo otišao, smenjen kakogod posle krađe protiv jedne Vojvodine.
Poenta je da klub nije nikako zaštićen.
Poenta je da se treneri troše na traci, da je potrošen jedan koji je imao bar malo talenta, za razliku od kamarile netalentovanih.
Poenta je da nije problem u Stanoju nego ono što on sada predstavlja jedan gipsani zid između nas i njih kojim se pojedinci u lepom sećanju oduševljavaju umesto da shvate da je opet odrađen lep igrokaz.
Poenta je da ako je problem u Stanoju da je to taj Stanoje stati na njihovu a ne na našu stranu kada bude teran novi Moreira, Kleo, a dovođen neki Babović, Smiljanić bogtejebo.
Poenta je da je Stanoje u drugoj rečenici predstavio Partizan kao odskočnu dasku, kao i Savo s čim nemam ni 1 posto problem, ali tu se i vidi koliko veruju u duži projekat ovog kluba.
Poenta je šira slika a ne treneri.
I onda sad ja treba da se radujem drugom mestu sa 5 bodova zaostatka, mesto 15 i opet vreći za udaranje u Evropi. Mislim da imam pravo na suprotno.
A ko mi kaže, "pa sačekaj daj šansu" dovoljno dugo pratim ovaj klub i koji mi je krv popio i vidim konstantne obrasce da znam kako se sve ovo završava godinu dana unapred. Jedini treneri za koje sam se zajebao u jednom trenutku su Savo i Jokan. A pri tome više puta sam ponovio Stanoje je bio najbolja slobodna opcija za trenera, i ja da sam u upravi da je Savo stvarno doneo ostavku verovatno bih njega tražio, ali to nije poenta. Naprotiv.
@Matke22 vidim da si mi postavio pitanje, da ne budem nekulturan, ti si meni na ignore listi od tvojih vrtenja u krug na košarkaškim temama, ništa lično ali ne mogu da se stalno vrtim u krug a da se maši čista suština. Da ne bude da ti ne odgovaram zato što sam bahat, nego ne vidim tvoje postove, sada sam video jer je post ispod mog pa sam kliknuo na dugme. za prikazivanje ignorisanog sadržaja
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.132
Reaction score
17.817
Локација
U Kinšasi
A suština suštine je ovo što Stojanče kaže da mi je Partizan krv popio. Osećam se usahlo.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Lepota igre me ne zanima, sve dok ne budemo imali obezbeđenu grupnu fazu LE i budemo prvi na tabeli sa minimum +6 u odnosu na musavce.
Stanoje je isti onaj kao i u prvom mandatu. Više puta je naglašavao onda da je on prvenstveno takmičar. To znači pobediti.
Poštujem ako mislite da je bolje da budemo heroji kao TSC protiv Steaue, ali se ne slažem. Naravno da su mi u poslednje 2 utakmice živce pokidali, ali rezultat je tu, tako da ću preživeti koji km živaca manje.

Ukrali nam čist gol, dosuđen čist penal za nas i priča se da Partizan nezasluženo pobedio?! Neverovatno!

Ono što me posebno raduje to je što ne izbacujemo loptu kada ovi legnu da se valjaju. Pa neka se valjaju i dalje.

Miljković više nego korektan bio. Popović odličan! Banjak mi skratio život onim driblingom :pop

Sve u svemu, sezona nam se lomi u četvrtak. Belgijanci su brutalni, gledala sam ih u petak protiv Beršota. Nije nemoguće da ih prođemo, ali biće vraški teško.
I ja sam isto takmicar.
I ne pristajem na lepotu bez rezultata, u bilo cemu.
Problematicna je flozofija.
Dacu sebi za pravo da kazem, bar ja tako smatram da je Gvardiola najbolji trener na svetu sto se tice fudbala.
I njega zanima rezultat, nadam se da cete se sloziti, Tonija Pjulisa takodje, kao i Rafu Beniteza.
Osim sro volim Partizan, ne simpatisem niti jedan fudbalaki klub. Mogu reci da me raduju pobede Barselone i Milana, ali i to je verovatno vezano za njihovo opredeljenje i to sto te klubove smatram kao perjanice razvoja modernog fudbala.
Pa ako je godinama unazad bilo ko sumnjao da je rezultat samo proizvod dobre igre Flik je sa Bajernom ove godine urazumio razuzmne ljude.
Rezulatat (bar za velike klubove) mora biti i jeste proizvod dobre igre.
To je i deo nase istorije i nasledja.
Molim vas ne prrizivajte rezultat bez igre, jer to je isto kao i rezultat bez kvalitetnog rada u biznisu, kao i Nobleova nagrada za Mir obami, kao i Nobelova nagrada za knjizevno delo bez poteklo iz loseg pera.
Zato, igra je starija od rezultata!
Rezultat je proizvod.
Sampionske ekipe bez igre ne postoje, to su slucajevi, okolnosti, prilke...
Mi smo Grobari, za nas je igra svetinja, najcesce ce nas pokrasti, a kad se to ne desi, mi cemo biti sampioni, jer mi smo Partizan.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Problem je u upravi, tj u sns vlasti. To je svima jasno.

Koja evropa, lebe mekani? Koja evropa objasnite mi samo to. Šta ćemo igrati sledeće sezone ako se ne pošibamo za titulu? Ne znam da li vam je jasno da od sledeće sezone igramo to trećerazredno takmičenje u kojem nagrade neće biti približne nagradama le, a to povlači ono drugo pitanje da ni odlazni transferi neće biti veliki. I da je ostao Savo i da je odigrao maestralno evropu, prošao grupe, sledeće sezone ne bi imao šansu to ponoviti...

Napravili ste mit od jesenjeg učešća u le. Solidno izdanje u kom se nismo obrukali i ništa više od toga.
Partija protiv AZ-a u gostima je za izučavanje kako se ne treba igrati. I treba da služi za primer narednim generacijama. Da klub ima ljude kakve bi trebao imati, posle te utakmice bi letele novčane kazne igračima i transferi na zimu.

Umesto toga mi se dičimo tom evropskom epizodom i pravimo još luzerskiji mentalitet u fk-u. Astana nije za komentarisanje, ni senka kluba od pre par godina, Mančester kući je za pohvalu, AZ obe utakmice katastrofa sa igračem više onako završavati utakmice..

Znam da sam ti na ignoru ali pomenuo si u nekom prethodnom postu reč direktan špic, pa sam se našao prozvanim, ja sam tu reč koristio dosta puta za krila, možda si kao i sad kliknuo na prikazani sadržaj pa mislio na mene, a možda i grešim. I velika je zabluda to oko novog špica, da se ne može dovesti stranac koji je gol igrač, a da pri tome ima zadovoljavajuću brzinu za evropu.

Partizan nije tamo neki Čukarički pa da se zadovoljava sa 7-8 dobrih utakmica u godinu dana i pri tome da u tih 6 evropskih ne prođe grupu. Takvom sezonm se upravo oni mogu zadovoljiti.
 
Последња измена:

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.129
Reaction score
14.276
Локација
Brdo Banovo
Nikolic vs Drulovic
Milenkovic vs Jokanovic
Rasovic vs Tomic
MILOSEVIC vs StlTANOJEVIC

Rasporediti ih kako hocete, ali to je izmisljena dilema i ne postoji. Svako je od njih (probao) vodio Partizan najbolje sto je mogao/znao.
Neko imao sastav za domacicu, evropu, drugi "birali" takmicenja, ali su svi valjda radili za dobrobit Partizana..i sebe, naravno.

Od starta su krenuli iz minusa, Jokanovic, Nikolic, prvi mandat Stanojevica su uspeli da ga pretvore u plus, obezbede titule Partizanu, sebi bolje finansijske, sportske uslove.

Minus je naravno sto te "dovode" razne spodobe koje sede u upravi naseg fk. Ko god sedne na klupu kluba, mora da se u startu zaprlja, saradjujuci sa raznim Djuricima i jos raznijim Vazurama i slicnima. Koji ce im to kurac u zivotu.
Kad su vec tu, treba im dati podrsku, ne zbog njih, nego radi Partizana.
U ovom univerzumu dao sam podrsku Milosevicu, radio je koliko je mogao ( valjda?) i koliko je imao prostora u ekipi kakva je Partizan. Sa klimom u i oko kluba koja je svakako bolesna.
Isto ceka Stanojevica, bar od mene. Podrska u borbi za titulu...da, za TITULU i prolece u Evropi.
U ovom univerzumu, to ocekujem od svakog trenera Partizana , uprkos spodobama u upravi.
Glupo svakako, ali je tako.
Sa sve raznim Babovicima, Lolama, Necama, MILJKOVICIMA.

U nekom drugom svetu, svakako bih birao Murinja, ili bar povratak Jokanovica, stoperski par Milenkovic - Pavlovic sa Mitrovicem u spicu.. al to nam je, sto nam je.

Uprava napolje !!!
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Sto se tice desnog beka, trenutno, da nije stranac najskuplji je Miletic..

ja licno bi digao dve ruke za Rukavinu ispred Miljkona.. ali jbg...

ostajem pri stavu da za linglong bunker ekipe bekovi visak na terenu.
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Sacuvaj me Boze vise ovih rasprava i argumentacija treba prodati X ili Y igraca jer ce onda doci igrac koji je jedno hiljadu puta bolji i ima da nam svane odjednom. Stvarno ne vidim uopste potrebu za trosenjem reci i zivaca na ove rasprave dalje.
Svi znamo ko nam je u Upravi i da ce pare u slucaju bilo kog transfera samo biti izvucene iz kluba. Mi realno mozemo samo jos gore od ovoga sto igracki sto rezultatski i to je jebiga izgleda to.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
I Milošević pobedio cigane skoro u svim derbijima, ima 2 iksa mislim, par puta šutnuli na gol.Daj mi u četvrtak da izbacimo ove pa pisaćemo o derbiju koji mora da se uzme kao i titula.Al mora u četvrtak da se prođe prosečan tim, koji u suštini nama i odgovara.
Oni spori štoperi, pod presingom ima da izgube lopte i eto golova.
Samo što bi morala promena Marković ili Denis umesto Stevanovića.Tu nema šta da se diskutuje, mali mora jednu na klupu da se malo sabere.Sve je odigrao od početka i stvarno loše igra a Markec bi tu brzinom pravio opasne probleme.Opasano brza krila su neophodna tamo uz Sadika, Sumu i da se reši to najzad u prvo poluvreme.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top