Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Kako stojimo sa sudjenjem? Ko nam sudi i sta mozemo da ocekujemo?
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Već dobrih 10 dana ja sam pod adrenalinom derbija, naložen sam toliko da sam samo o današnjoj utakmici razmišljao. Biti ili ne biti za nas, u današnjih 90 plus minuta nam staje čitava sezona, ako pobedimo ostajemo u igri za titulu, ako se izgubi ili odigra nerešeno ova sezona je završena.

Izdvojio bih rečenicu sa konferencije nazovi trenera, neću ja lepiti ništa na vrata svlačionice, mi ćemo zalepiti pobedu na JNA. Ako dodamo na to i izjavu Gavrića gde želi ubedljivu pobedu, pre toga izjavu tvorzića mislim da nam veća motivacija od ove tri izjave ne trebaju. Isto tako nazovi trener je najavio pristup utakmice sličan kakav su imali na njegovom prvom derbiju. Tad su nas prvi put posle ko zna koliko vremena prebili, to se jednostavno NE SME desiti, ne mogu oni nas u našoj kući tući. Moraju znati pičketine gde su došli, moramo im pokazati ko igra otvorene utakmice, a kome se sklanjaju rivali! Naš pristup mora biti od početka agresivan!

Jedna zanimljiva činjenica.
Od 14 do sad odigranih utakmica, Rodić je odigrao 13. Samo na 5 je odigrao 90 minuta, ali i u tih 5 je bio zamenjen na jednoj u produžetku u 106. minutu. Na drugoj utakmici je bio zamenjen u 78. minutu. Na petoj, šestoj, osmoj, jedanaestoj je odigrao prvih 45 minuta i odmah nakon prvog je bivao menjan. Na 7. utakmici je odigrao samo 30 minuta kao izmena. Na 9. i 12. utakmici je odigrao 57 i 53 minuta.
Dakle Rodić mora biti ubijen u pojam po njegovoj strani, rovit igra već 2 sezone, još ako bude igrao Katai na levom krilu, nije mu odbrana jača strana. Smatram da im je to slaba tačka. To se mora iskoristiti.

Isto važi i za Gavrića koji će nastupiti rovit, ući mu 2 3 puta jako u duel i da se podsvesno krene čuvati.

Ono što se meni ne sviđa kod nas navijača i generalno što provejeva u medijima je ta činjenica da nam nisu dali gol na 4 utakmice i kao da je samo pitanje da l ćemo ih dobiti sa 2 ili 3 gola razlike. Specifična je situacija i ne bi me iznenadio nijedan rezultat. Mene konkretno brine naša odbrana, Sveta i Miljkon ali ajde šta je tu je. Agresiva i želja za borbom ne smeju izostati.

Ja bih ih čekao i igrao na kontru i polukontru. Isto kao što važi za Rodića, važi i za ostatak tima, nisu spremni fizički i uglavnom padaju od 65 minuta pa nadalje. I tu i očekujem da ih slomimo od tog 65 do 90 minuta. E zbog toga bih Sumu i Lazara ubacio u drugom poluvremenu, da donesu potrebnu prevagu svojom svežinom, brzinom i lucidnošću. Od Sume očekujem da reši derbi, ovo su njegovi tipovi utakmica gde on voli da igra. I još jedna zanimljiva činjenica u vezi Sume, u prethodna 3 derbija je ušao sa klupe 2 puta i dobili smo oba derbija.

Moramo biti strpljivi, prepustio bih im loptu, ušao bih agresivno u utakmicu. Sem Zdjelara i Uroševića moramo imati još bar 4 igrača koja će tući, ti kad uđeš sa 6-7 igrača agresivno, sudija ne može i ne sme iskartonirati sve igrače. Ako samo 1 2 igrača uđu kako treba saseće nas kartonima i ćao. To sam i prošli put pred derbi pisao.

Sanogo je krljač klasični, u nekoliko prethodnih utakmica je zaslužio crveni ali se izvukao. Pritisak na sudije mora postojati posle prvog njegovog agresivnijeg starta. Sredina je ta koja dobija utakmicu i ako uđemo kako treba, ako ih prebijemo na sredini, rezultat neće izostati.

Zdjelar treba prangijati češće, ima šut i treba van 16m pokušavati. Od Joje tek očekujem da pokušava kad god bude imao priliku za šutem.


I kao što pesma kaže, nek ne igra ko se lomi, kom ne kuca srce čelično! Kojih god 11 da izađe, želim na terenu da vidim 11 krvoločnih pitbulova, želja i borba ne smeju izostati! Gazi govna napredna! Neka ga da bilo ko!
 
Последња измена:

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Izgleda da nam Bajebek ispada iz protokola zbog pravila o broju stranaca, a Asano nam centarfor. Mada ipak treba sacekati zvanicnu postavu sat vremena pred tekmu ali kako stvari stoje tako ce biti.
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Otkud ova informacija,do sad se nije pominjala?
Pa neki stranac mora da ispadne iz protokola, s obzirom da Bajebek tek dosao, nije igrao 100 godina fudbal niti je uigran sa ekipom s jedne strane i ima logike da on ispadne iz protokola, a sa druge strane je glupost igrati bez klasicnog centarfora i uzdti se u nesrecnog Asana da moze da ga umuva ciganima. Postavu je izbacio malopre mozzart a ista postava je i u zurnalu, s obzirom da mozzart vecito zna informacije iz kluba kontam da je tacno.
 

Kalimero

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
46
Reaction score
71
Локација
Beograd
Ovo je jedna utakmica iz kategorije besmislenih, ako izgubiš biće totalni fijasko iako on već uveliko traje (nezvanično) a ako pobediš upada se u iluziju koja može biti pogubna po klub (ali ne i po upravu) da si nešto uradio a faktički nisi ništa jer bodovna razlika ostaje manje-više nedostižna. Odgovorno tvrdim da je klubu potreban sistem a ne jedna pobeda. Definitivno da taj sistem ova uprava (a i trener) ne mogu da uspostave jer da su mogli, uradili bi to odavno. O treneru neću ništa jer je dosta toga rečeno i neću da ponavljam.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top