Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Sa koliko smo odbranbenih igraca i zadnjih veznih zavrsili mec...
Lazare, Lazare do kad ce da nas proganja Sansiro i tvoja realizacija.
Stanoje postavio svoju klasicnu taktiku za derbi (kukavicku), Simovic picka. Sve ocekivano
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.869
Reaction score
7.851
Jel Jojic preorarao teren?

nikad se necemo opametiti...
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.121
Reaction score
1.863
Локација
На ЈУГУ Канаде!
koji LOPOVLUK sunce ti jebem! što nam ne rekoše da partizan ovde ne sme da dobije i da režimci ne smeju da dobiju crveni karton (ovaj u 90+ ne računam)? dokle bre da govna iz uprave da trpe ovo????
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Sedeli smo u krilo Stojkovicu non-stop nakon primljenog gola, a izmena Natho-Smiljanic je bila pocetak kraja.....uzas od igre protiv bednih ciganstura koji ne znaju dva pasa da sastave...

Sto se mene tice Stanojevic je bivsi trener....ne da nista dobro nije doneo kad je dosao nego delujemo jos gore nego pre.
Nisam zeleo pre derbija da ga kritkujem ali nakon svih ovih losih partija i u Evropi i u prvenstvu, a narocito nakon derbija ne vidim vise nista pozitivno i optimisticki u njegovom vodjstvu. Sramotno impotentan takticki pristup...ovo nije Partizan. Nije problem ni u remiju koliko u nacinu na koji je on ostvaren plus ovo nije prva takva impotentna igra. Potrosio je sav kredit.

Ciganskim skotinama u plavom i crvenom jebem sto majki u picku. Oprostio je dva crvena cigansturama

Nasa uprava je zasluzila svecani prijem kod bande crvene
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Sto je do nas - da smo sastavili ekipu na vreme, da smo za derbi kao jednu od najbitnijih utakmica u ovoj jadnoj ligi imali napadaca kao sto nismo plus maler sa Sumom koji da je ostao ubedjen sam da bi bila druga prica i na kraju kao rezultat svega mi nemamo ofanzivnih opcija sa klupe kad je Lazar Markovic zamenio Sumu (ne racunam mlade i "zelene" Stulica, Stojkovica, Colica i Lazara Pavlovica vec mislim na Holendera i Bajbeka)... u prevodu = upravo jebem ti sve da ti jebem uvek i zauvek !!! Govna jedna... imao sam los osecaj cim su bile izmene Stevanovic - Lutovac i Natho - Smiljanic iako je Lutovac bio solidan...

Sto je do drugih opste poznatih stvari - govna ciganska nam opet ne bi dala gol da nije bilo ovog sumnjivog penala. Dobili satro sto kartona ali i penal, naravno. To je ta jednacina kod njih.

I za kraj scena koja predstavlja ovu drzavu Srbiju. Govna daju gol sa penala i bas kao "slucajno" kamera hvata kadar sa ciganske rupe kako sektasi pale vatromet. Ma sve slucajno kao zvalavi kada gostuje po televizijama "slucajno" i jebe ovaj glupi narod lazima.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.984
Reaction score
15.738
Локација
Beograd
I pored penala, koji je čist kao suza, mi smo odigrali kao pičke, sa posedom ispod 40%. Neverovatan izbor gde Holender nije ni na klupi koji je u ful treningu.

Stanoje, sve i da je pobedio ne bi dobio prelaznu ocenu. Pičkinski fudbal neću da gledam. I kontre su bile smeće. Jako loše. Neshvatljiv pristup kod 1:0. Sramota za trenera.

Crtaj sezonu.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.115
Reaction score
32.355
Локација
vaginamandibularia
Pre derbija sam mislio 0-2
Cigani treba da se ubiju, pa nama igraju dva markovica, lola, miljkon, neki jos tu rekovalescenti, igramo sa nula napadaca i oni cupaju bod sa ciganjskog penala.
Sto se nas tice, sve ste vec napisali. Pojedinci ni za balon vikendom.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Sa dva bivsa fudbalera na terenu, dobro smo i prosli. Sramota je da nas ovako prebiju na nasem terenu, bez ikakve reakcije sa nase strane. Sudija zutim kartonima i bezopasnim crvenim kompenzoavo tucu, ali to je ocekivano.
Za pohvalu Banjak, Sveta, Asano i po meni i Natko koji igrajuci na pola koplja spoji Lazara sa golom da resi utakmicu. Ali to je vec neka.druga prica..
Bravo i za Ficu i Zdjelara, ali tesko je igrati 8 protiv 10. Da ne pominjem Stojkovica koji je vrebao priliku da nas upropasti, samo mu se nije dalo veceras.
Steta, mogli smo bar malo zakuvati..
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Beze nam brdo bodova na startu sezone, igramo na svom stadionu, znamo da su kurcina od ekipe i da im se svi sklanjaju, znamo da imaju neandertalca na klupi, znamo da nam je ovo biti ili ne biti i jos umuvamo gol u petom minutu.

I sta smo mi odlucili? Da igramo kao Zlatibor. Bunkerica.

Ne znam da li mi je tuznije ovo sto radi Stanojevic, nevezano za ove izmene koje su sizofrene, ili to sto mi na klupi nemamo bas nikog ko je za profesionalni fudbal. Ne moze Natho, daj Lolu, nema ko... Nemamo vise ofanzivnih igraca - moze Obradovic po krilu, ionako nismo imali dva krstena napada celo poluvreme.

U ovom timu ima nekoliko ozbiljnih igraca koji prave razliku i koji bi u normalnom timu imali sanse da se popisaju po ovako ocajnim ciganskim vedetama. Takodje u timu imamo 6-7 klasicnih rekreativaca od kojih se ne zna koji je skuplji, a da ih sve sastavis jednog zdravog igraca ne bi napravio.

UPRAVA NAPOLJE!
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Šta se rukujete s ciganima, pljunite ih!

Osećaju Partizan?

Bolje da ne pišem šta osećaju.

To su nasa deca koja osecaju emociju Partizana. Sta rece ‘trener’, oni su mu odlucili derbije u proslosti.

Dok budemo terali Moreire, Klea, Tejga, Natka, Sumu, Asana, Sadika pobede u derbiju necemo videti.

Tumbicina skola...
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
Ja sam debil, koj kurac i gledam ovo govno od "takmičenja" u ovoj septičkoj jami od države!
Specijalac je samo čekao da dune sve mu mrtvo jebem, a to što je ovaj možda ostavio čoveka bez oka to nije ni za karton! Trebalo je izaći s terena i iz lige i aupm, koji je kurac uopšte i igramo!

A Stanoje i naša igra.... Razumem šta je hteo, ali ne ide to baš tako, ovo je sramota... Dobili bi bez penala i da im nije dozvoljeno da nas kasape po terenu kako stignu, oni su go kurac i ne bi nam dali gol da se igra 3 meseca ovako...

Ali pošto im je apsolutno sve dozvoljeno, cela ova liga odavno nema nikakvog smisla, ni derbi ni sport u ovoj jadnoj ciganskoj zemlji....
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.230
Reaction score
17.915
Локација
Kej Republika
Lazar Markovic i trener koji mu veruje, dalje sve jasno kao dan.

Da je Suma igrao, ovo bi bilo 3:0.

Braniš 1:0 na JNA? I nisi zaslužio više.
Pritom te kalafonci prebiju k'o pičku u sopstvenoj kući.


Vidim Stanoje kuka nema igrača. Pa nemoj nama da kukaš, nego burazerima iz uprave mrtve.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Nije mi jasno samo šta smo se koj moj povukli posle vođstva. Apsolutno nije bilo razloga za to. Odluka da se brani 1:0 nas je večeras koštala pobede.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.993
Reaction score
13.597
Локација
Kipar
Kako izgleda Lazar Markovic sa svojih 27 godina je bruka za profesionalnog fudbalera. Jedino obrazlozenje je da mu Partizan dodje kao fudbal u balonu sa drugovima iz kraja.
Drugi utisak derbija su izmene, preciznije Jojic Obradovic. Stici 8 bodova razlike u ovom prvenstvu je naucna fantastika i ti kao trener ne pokusavas da bar probas da pobedis.
Svi ostali utisci su u kategoriji ocekivano ukljucujuci i nepostojeci korner.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Ужас од игре ужасни смо били, и такви смо заслужили побједу, али са таквом игром не можемо и против судије. Ајде што корнер није био, пенал исто треба видјети, али заслужили су барем 5 црвених.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top