Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@espinosa pa upravo to, nije stranac pa nije prirastao srcu navijača Partizana. Ovo da se ogradim ne delim igrače po tome da l su stranci ili domaći. Ja bih najviše voleo da je ograničenje na 6-7 stranaca i ostalo klinci iz škole i kvalitetni povratnici i naravno Nemca za trenera.

Što se tiče Uroševića. Momak ima muda do poda, sportsku drskost, solidan u skok igri, stoji blizu svojim krilima, spreman kao zverka al jebiga ne zna da centrira, što je složićemo se u 2020. godini veliki minus. Al nije u redu da se ostali njegovi kvaliteti nipodištavaju. Svaki derbi bi mi i on i Saša Zdjelar počinjali ali svaki.

Asano tehnike nema, šut nema ali je izrazito taktički pismen. I ja to cenim, samo primećujem da u ovoj ligi to nije dovoljno, pogotovo za ekipu koja pretenduje da osvoji titulu. Ali složiću se sa nekim od prošlih postova da nam on u ofanzivi nije najveći problem. Mogu da se kladim da bi se i Asano pljuvao samo da je domaći igrač i da bi verovatno imao iste epitete kojima je lepljen primera radi Đole Ivanović.

Dosta čudno je kad ovde izneseš neku kritiku na ovaj sastav i pojedine igrače, aj da su nam doneli neke uspehe pa i da razume čovek, ovako kažem, jedino bih za Zdjelarom i Natkom žalio.
 
Последња измена:

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Naravno da Asano nije najveci peoblem, momak nije problem uopste.
Ono sto trenutno pruza igracki za mene je ispod proseka.
Suma i Lazar su najbolji individulaci u ekipi.
Prvi ima raznih bubica, ali i ogranicenja, pa nema konstsntu, ali je vrhunski individualac.
Lazar je 5 godina bio van fudbala i ovo sada je cena.
Da li mi to treba da radimo... Za takve igrace treba. On je nase dete i vrhunski potencijal.
Klub sa takvim igracima nikad nije na gubitku.
Mi smo od njega vec jednom zaradili, mozda cemo ponovo. Nije ok spocitavati njegovu platu.
Trenutno je na nivou rekreativca, jbg.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.550
Reaction score
10.855
Niti Urosevic ima muda do poda niti ima sportsku drskost, nego je fudbal ucio po livadama pa mlatara nogama i bije kao lud. I to moze da prodje protiv prosecnog krila u linglongu koje nikad nije napustilo linglong ligu, ali svako iole skolovan to koristi, pa se desi da mu Van Bisaka skloni loptu tako da ovaj 20 sekundi ne zna gde je ili da ga sugavi Lalatovic opterecuje celu tekmu jer zna da je ovaj kiks-masina ili da nesto sam od sebe izvede tipa da brani krilo sa spoljne strane...

Da je imalo fudbalski skolovan i da moze da zna tacno sta radi i gde se krece, taj njegov ocajan centarsut bi se dao zanemariti jer nije da se neki bek nekad isticao time u Partizanu, mada je imalo izuzetaka. Uz to je fizicki stvarno top, ali suva fizicka sprema bez trunke fudbalskog znanja moze da koristi samo ako si atleticar, mislim da pozicija startnog beka u klubu kakav je Partizan mora da bude nedostizna za takve. Naravno, pricam o normalnim okolnostima u kojima ne gubimo sanse za titulu u oktobru i u kojima ne vracamo Miljkovica, Obradovica i slicne u klub.

Moramo da prestanemo da branimo ljude koji su greskom u klubu. Vazi i za kosarku trenutno.
Ili ima kvalitet za Partizan ili nema, ne postoji nista izmedju. Urosevic je sigurno jedan od onih koji nemaju, ali ih nazalost u ovom trenutku ima mnogo.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Nisam primetio da bilo ko ovde idealizije Asana, al ajde, ako vam je tako lakse da provucete tu vasu pricu.
Matke, ti idealizujes Natka bez ikakvog pokrica, on je najlosiji od svih stranaca kod nas a treba da pravi najvecu razliku, jer cini mi se on ima i najjaci ugovor a upravo tvoji argumenti se baziraju na tome. Te fore da tim treba da igra za njega, pa da trojica trce za njega su van svake pameti, ni za Pirla nisu trcali najbolje da ce za njega

Dok primera radi, espinosa bi davao sansu Markovicu, verovatno do sudnjeg dana.
Obican pravolinijski jednodimenzionalni bivsi trkac, sa tehnikom suta jedne bukve
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Suma, Natho, Asano, Zdjelar, Stevanovic (pa i Banjak...a Stojkovic, Colic i Pavlovic svakako velik zalog za buducnost i ne bi valjalo da ih se odreknemo prerano) su ponajbolji igraci u nasoj ekipi i poslednji kojih se treba resiti......kad se resimo raznih Miljkovica i dovdemo bolje od njih na tim pozicijama tek onda ima smisla resavati pomenute igrace i oznacavati bilo koga od njih slabim tackama...ali to kod nas ide skroz naopako godinama, decenijama unazad. Mislim... ako verujete da ce doci igrac bolji od Sume ili Asana onda znaci da niste bas pratili rad (trenutne, a i svih ostalih) nasih uprava prethodnih godina. Mada ne morate da idete predaleko unazad dovoljno je da se osvrnete na Sadikovu zamenu......(Bajbek ima kvalitet ali on fudbala kod nas nece da se naigra iz poznatih razloga)
 
Последња измена:

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Kad je došao Natko, vidjali smo promenu strane, pa one duge paseve gde je spajao krila sa golom, pa pasove izmedju linija, nije gubio loptu na sredini, dok danas pravi opasne greške na sredini koje mogu da nas koštaju golova (protiv Šarloa pred kraj utakmice na primer).
Nešto se desilo sa njim, uopšte ne igra dobro.Svaki duel gubi.Sve manje šutira iz izglednih pozicija i kad to uradi, veoma je loše.Dug je ovo period kako loše igra u suštini on loše igra godinu dana.
Kao da je na svežinu igrao kad je došo a sad prođe pripreme, jedne, druge i lošiji.Godine čine svoje izgleda.
Nadam se da se vrati u formu, da gledamo one dijagonalne duge pasove, da budu čvršći u duelu, da šutira precizno kao što zna iz 16m, da spaja špiceve sa golom, on to zna i ume.
 

Jovanka Redzepovic

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
20
Reaction score
16
Локација
Bgd
U ovoj ekipi nema profesionalnih fudbalera. Natho je to nekad bio. Jedan od najinteligentnijih fudbalera te srednje klase. Ovo ostalo kod nas su poluamateri. Neznanje i lopovluk uprave, neznanje trenera i neznanje igraca. Sjajna kombinacija.
Bila bi fora posle sveke tekme praviti anketu za nasjmesniji potez na utakmici, a gledajuci nase igrace. Kakva bi tu konkurencija bila. Na kraju sezone anketa za najsmesniji potez godine i kao nagrada Miljkonova kopacka.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.997
Reaction score
13.666
Локација
Kipar
Da sam Lazar bilo bi me sramota da uzimam tolike pare i budem totalno nespreman u bilo kom klubu a pogotovo Partizanu. Onaj trk u derbiju gde u kontri nema snage da istrci 30 metara u sprintu,u prvom poluvremenu, mu nikad necu zaboraviti. Kao i izdanje iz Belgije.
Dok mi njega razigramo procice dve godine minimum. Uz to platicemo njegove usluge kao jednog od najskupjlih igraca bruto 2 miliona evra. Cisto bacanje para.
Da je stranac najurili bi ga posle 3 meseca.
Ako zelimo normalan klub ovakvih 'emotivnih' transfera ne bi smelo da bude. Retka su nasa deca, sa dobrom karijerom, koja su se vratila u klub drage volje i sa skromnim zahtevima a da jos mogu da igraju na solidnom nivou. I da su pri tome imali neku drugu dobru ponudu.
Emocije su samo nase i samo mi bezrezervno pratimo klub i gubimo zivce zbog svakog neuspeha.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Nama treba vreme. Uveren sam da u ovim igračima ima kvaliteta barem za ovu bednu ligu. Nismo mi tolko slabi.
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Vec sam se bio zabrinuo sto je proslo skoro nedelju dana a da Matke nije spomenuo Sumu u negativnom kontekstu, ali eto nas opet.
Fascinantno da koja god tema bude u pitanju uvek se zavrsi sa njegovim pljuvanjem/teranjem Sume.
Ja mislim da ovoliko nisam bio ogorcen ni na bivsu devojku kad me je ostavila.

Apel na Moderaciju da se isprogramira nekako da cim napise Suma u nekom postu da mu Forum automatski ne objavi taj post jer ovo je stvarno vise prevrsilo svaku meru sta covek radi.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Vec sam se bio zabrinuo sto je proslo skoro nedelju dana a da Matke nije spomenuo Sumu u negativnom kontekstu, ali eto nas opet.
Fascinantno da koja god tema bude u pitanju uvek se zavrsi sa njegovim pljuvanjem/teranjem Sume.
Ja mislim da ovoliko nisam bio ogorcen ni na bivsu devojku kad me je ostavila.

Apel na Moderaciju da se isprogramira nekako da cim napise Suma u nekom postu da mu Forum automatski ne objavi taj post jer ovo je stvarno vise prevrsilo svaku meru sta covek radi.
Napisao sam jednu reč koga bih prodao, šta sad tebe to vređa. Jel ti Suma brat?

Sramote nam klub treću godinu zaredom, pa rođenog brata bih izbacio iz kluba ako je u interesu Partizana. I da, ne bih prodao samo njega, prodao bih 70 posto ove ekipe, oterao bih struku, upravu i krenuo sve ispočetka jer je ovo sramota šta se radi. Mi svake jebene godine u oktobru mesecu ostanemo bez titule. Ne igramo ex-yu ligu pa da zaostajemo 10 bodova, već sa poluamaterskim ekipama koje nemaju tople vode za tuširanje i osnovne uslove za treniranje. E to je sramota prijatelju, da te takve ekipe svake godine skalpiraju, jer su izgubili strah. I svojim kiksevima dajemo legitimitet ovoj nameštenoj ligi.

Smeta mi to što od 4 igrača napred nemaš ni jednog krštenog koji je prevaga, već svi su kao neki znalci al samo na bljesak.

I sad tebi smeta moj post o Lazaru (jedna reč o Sumi), a ne smeta ti sve ovo?
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
U ovoj ekipi nema profesionalnih fudbalera. Natho je to nekad bio. Jedan od najinteligentnijih fudbalera te srednje klase. Ovo ostalo kod nas su poluamateri. Neznanje i lopovluk uprave, neznanje trenera i neznanje igraca. Sjajna kombinacija.
Bila bi fora posle sveke tekme praviti anketu za nasjmesniji potez na utakmici, a gledajuci nase igrace. Kakva bi tu konkurencija bila. Na kraju sezone anketa za najsmesniji potez godine i kao nagrada Miljkonova kopacka.
A možemo i da glasamo za najciganskije komentare, a nagrada za pobednika, počasni ban "Jovanka Redžepović".
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
 

Jovanka Redzepovic

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
20
Reaction score
16
Локација
Bgd
Ozivljavanje karijera propalih fudbalera je nasa specijalnost. Kakav je to greh prema klincima koji bi dusu i srce ostavili na terenu da im das samo 5' trave na JNA. Dovodis Lazara, Miljka, Ivana... od kojih sve zajedno imas koristi kao od Urosevica, recimo. Ali, lepo je praviti kombinacije.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Lazar da je zdrav i spreman kao što nije, igrao bi negde za 2 mil godišnje. Mi smo se kockali sa nadom da ćemo ga dovesti u red, da će odigrati dve godine pošteno i da ćemo ga prodati, ali kako trenutno deluje nećemo se mnogo ovajditi. Deluje mi ili se bar nadam da nije problem u pristupu i želji, već da je toliko fizički na lošem nivou da ne može da ispuni ni deo očekivanja koja svi imaju od njega.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Prije Dzamont Gordon.
Drugi Lazar ozbiljno pretenduje na titulu Zagorca.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top