Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.042
Reaction score
14.078
Локација
Kipar
Partizan trenutno ima najslabiji tim u zadnjih 40 godina od kada ga ja pratim. To znaci i u istoriji kluba.
Na sta smo mi spali kad izdvajamo dobre poteze pojedinaca iz njihovog mizernog ucinka.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.042
Reaction score
14.078
Локација
Kipar
Koje sezone smo imali slabiji ucinak i vise poraza u ligi?

Edit: Mislim na celu godinu da ne bude zabune.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
445
Reaction score
2.355
Dobicemo mi romuljage opet. Jadno igramo, prosipamo bodove. Na to nadovezi kako casni novosadjani izgaraju kad igraju protiv ovih, sklanjaju se, prave penale.
Urotili se svi protiv Partizana. Osim nas, koji nista ne mozemo uraditi.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Koje sezone smo imali slabiji ucinak i vise poraza u ligi?

Edit: Mislim na celu godinu da ne bude zabune.
Ti si napisao tim ne rezultate.
Svakako da bi prvi favorit u poslednjih 5,6 godina bio tim 2014/2015 a sezona 2012 2013 je takođe briljantna ali nije iz tog perioda, ali nisu za zajebanciju ni oni posle 2017e do dolaska Save.
A pre 10 je svakako bilo užasnih timova, ono što su uvalili bratu Ješi je za zatvor.
 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.042
Reaction score
14.078
Локација
Kipar
Ok, to nije 10 do 15 timova. :)
U sledecem postu sam objasnio da sam mislio na rani raspad, jos u Oktobru. Ne znam, ovako nesto ne pamtim.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.042
Reaction score
14.078
Локација
Kipar
Ne mogu cigani da ti pobegnu u oktobru 10 bodova ako ti imas normalan tim.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Moram nesto svima kolektivno da napisem/odgovorim sto se tice limitiranosti igraca.
Jebote,( nazalost sto je to poredjenje ) ali mi smo Partizan, iz Beograda, Srbije, gle cuda (hvala bogu) nismo Real iz Madrida, Spanije ili Borusija iz Dortmunda, Nemacke.
Na srecu mi smo Partizan, a na nesrecu nismo u rangu cak ni nekog Liona ili Sevilje ili ne znam ti ja koga.
Koji to igrac u Partizanu nije limitiran na ovaj ili onaj nacin? Pa samo onaj prodat u “vece” i bolje klubove od Partizana (Monako, City, Fiorentina itd itd)..

Stojkovic - limitirano culo vida, a cesto i svasta nesto pride, jel da nije branio bi bar u Nantu
Urosevic - limitiran ofanzivno
Banjak - limitiran ofanzivno
Markovic - limitiran tehnicki
Zdjelar - limitiran tehnicki i ofanzivno
Suma - limitiran fizicki i mentalno cesto
Natho - limitiran fizicki (godine) i defanzivno
Asano - limitiran u realizaciji cesto po par meceva bez suta u gol
Baebek - limitiran fizkicki (povrede)
Markovic - limitiran fizicki (povrede) i cesto mentalno i realizacijaki
Holender - limitiran tehnicki

svi su limitirani na ovaj ili onaj nacin, i zato su u Partizanu.
Ko toga nije svestan - nije normalan.
opet
Ko ne voli Partizan - nek umre svako.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
Ne mogu cigani da ti pobegnu u oktobru 10 bodova ako ti imas normalan tim.

Mogu ako namestaju i ako mi uprskamo i ono sto je do nas. Uz sve mane Stanojevica ovo je ipak razlika koja je stvorena van terena....niko ne moze da opravda kikseve Stanojevica ni dva poraza pod Savom na pocetku ali ovo sto cigani rade im je omogucilo 10+ bodova i to u mnogo vecoj meri nego sto su tome doprineli nasi kiksevi. Ono sto meni smeta je to sto nasi kiksevi nisu rezultat nekog ciganskog lopovluka (iako kradu kad god mogu) vec su pre svega rezultat jedne bezlicne, bezidejne i lose igre..... Jedna je stvar kad preores teren i odigras skolski i mocno (ili makar ubedljivo i sigurno) pa se mucenici preko puta tebe brane kao lavovi i onda ciganski sudija jednom pogresnom odlukom okrene tok meca i ti kiksnes.....a sasvim druga stvar kad igras totalno impotentno i ispod proseka pa jos i penal promasis i cupas se kao davljenik u finisu....i to ne bude izolovan slucaj vec se ponavlja iz utakmice u utakmicu.....muku mucis da napravis taj jedan gol viska
Zato ovi kiksevi idu Stanojevicu na dusu jer dosao je da donese pozitivne stvari i ne da nije doneo nista nego je prosuo i ono malo sto smo imali. Udjes u produzetke sa drugim timom Moldavije, ispadnes iz Evrope vec u 3.kolu uz standardno losu igru i ceo pristup koji se kasnije samo ponavlja, ne pobedis u derbiju, vodis tek 9 utakmica u ligi i vec stignes da na 3 prospes bodove, napravis kiks u istom momentu kad cigani kiksnu (i to izgubis pa oni uvecaju razliku iako su kiksnuli), imas uzasnu igru, igras na ivici kiksa svaku utakmicu.....sta pozitivno ocekivati od Stanojevica nakon svega ? Jel bilo kojim potezom pokazao da je sposoban da vodi Partizan ? Nekad smo sportski sektor mogli da razlikujemo od uprave bar po dostignucima i makar za dlaku, a sada tu razlike nema. Da mi je neko pre samo par meseci pricao da ce muceni Djukic bolje da vodi Partizan od "Stanoja" rekao bih mu da je ciganin i tacka.
 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.042
Reaction score
14.078
Локација
Kipar
Nikada jedan tim nije bio favorizovan u drustvu kao oni danas. To je glavni razlog naseg propadanja.
Iz takve atmosfere je i proistekao ovaj tim Partizana gde se jednom treneru ne dovode pojacanja i on se smenjuje pred glavne utakmice u Evropi. Ispadamo iz Evrope sa novim trenerom i onda se dovodi 6 igraca od kojih je jedan i po igrac!? Pa da li je to normalno? To je tolika nesposobnost da boli svakog iskrenog navijaca kluba. O kakvom timu mi pricamo kada je par onih koji vrede prodato a dovedeno 6 igraca od kojih mozda 1 zasluzuje da se pare potrose na njega.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Nije to nesposobnost to je zla namera.

Kada su funjare došle na čelo kluba, u januaru su klub napustili tadašnji Djuka i Leo (Lazović i Škuletić), a onda i šut karta Nikoliću, i to nije bilo dovoljno da kurva uzme titulu. Ništa ovde nije nesposobnost, samo zla namera.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Daj, bre, zajebi više branjenje neodbranjivog.

Nije nemanje sreće kad sa deset metara ne daš gol, kad iz jedan-na-jedan ne daš gol, ne realizuješ jedanaesterac. Ovo ne pišem zbog Holendera. Ako je to nemanje sreće, daj da se ne hvali Stevanović za odbranjeni jedanaesterac u Subotici.

Nemanje sreće je gol protiv Voždovca, koji je Šehovića izbacio iz ekipe, to je nemanje sreće.

Za nas, navijače, nemanje sreće je Stanojević umesto Sava. Moje mišljenje.
Tako nešto se dešava mladim igračima. Pa koliko smo u prvom mandatu preko Svete primili golova? Pitanje je zašto nije istrpljen? Tj pravo pitanje je zašto je tu utakmicu igrao Urošević na desnom beku, a ne Periša Pešukić koji je doveden kao rezerva? Pa i na krovu u pobedu od 1:2 je bekovski par bio Urošević-Brežančić. Šehović nije ni bio u ozbiljnim planovima Sava jer da je bio, sigurno bi bio istrpljen.

Što se tiče branjenja neodbranjivog. Govorim samo činjenice. A to su, da mi ipak igramo za nijansu bolje u ovih poslednjih par utakmica (Mačva, Spartak, pa i Niš, Proleter), vidi se neka ideja sa započinjanjem organizacije napada od zadnjeg ili centralnog veznog i da se taj isti vezni nađe u završnici. Drugo je to što je sada to nepopularno reći. A da imamo iole solidnog špica, druga bi se pesma pevala pa bi taj napredak bio još vidljiviji. Nekoliko je bilo takvih situacija, to slučajnost nije. Izdvojio sam ovo sa Šćekićem, pre mu je bila nuklearna fizika odigrati pas unapred, sad ne da daje pas unapred, već se posle odigranog pasa nudi i nastavlja kretnju i odigrava još jedan, pa potom završava akciju.

Igra u 2020. godini nam je ravna nekom Čukaričkom.
Ovo sada ne liči ni na šta. Ne sviđa mi se guranje Jojića na levo krilo, ne sviđa mi se Miljković na beku, ne sviđa mi se to što se naši igrači slabo kreću. Još jedan problem je taj što nam se još od Sava veza kreće i nudi baš sporo, imali smo 2 katastrofalne greške štopera. I Sveta i Vujačić su dali poprečne lopte i jesu krivi ali kriva je i veza što se ne otriva. Ne sviđaju mi se izmene, ne sviđa mi se tumbanje sa štoperima...

Mali Štulić mora započinjati utakmice, nek igra bar 45 minuta ali mora.

Stanoje ako želi da ostane na klupi mora ozbiljno pojačati ekipu, nek se mane dece Partizana koja nikom ne trebaju. Miljković mora biti zakucan na klupu, Jojića da prekomanduje na centralnog veznog, da dovede beka, štopera i špica.
 
Последња измена:

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.193
Reaction score
33.169
Локација
vaginamandibularia
Zasto se igraci Partizana ne raduju golu u 90. minuti?
Ko zna...
Takodje ko zna zasto su izmene kad vodimo uvodjenje svih preostalih bekova, stopera i zadnjih veznih uz izvodjenje ofanzivnih fudbalera.
Dodati na to i tumbanje odbrane, smenu golmana koji ti je sacuvao pobedu predhodno kolo odbranom jebenog penala u poslednjim minutima i sta reci.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top