Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

ALEKSANDAR K.

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
41
Reaction score
86
Локација
Glasgow
Pustio sam par mjeseci da prođe vrijeme od odlaska Miloševića, pa da kažem svoje mišljenje o vođenju tima od strane Stanojevića...a prije bi da se obratim Upravi :Ko je i zbog čega dao sva prava Stanojeviću da dovodi igrače koje hoće?Da li to znači da svaki trener ima odriješene ruke da to radi?Miljković????Obradović i Jojić??? Sada apsolutno razumijem zašto nisu mogli uopšte da igraju u Turskoj i Poljskoj, ni sjenke onih igrača koji su bili prije.
Nevjerovatno tvrdoglavo vođenje tima od strane Stanojevića, forsiranje Stojkovića,pa on sam je danas napravio par šansi za Čukarički, pun respekt za sve što je dao ,meni (koji sam branio aktivno u 3 ligi bivše Juge) ne ulijeva nikakvu sigurnost više...86 minut, neriješeno, ljubi loptu i krsti se, tj.zadržava vrijeme...Stevanovića na gol,završenapriča.
Forsiranje par zadnjih utakmica Vujačića u odnosu na Banjka, ima smisla ako guraju da ga prodaju drugačije kriminal..
Miljković nije kriv ,daje dečko sve od sebe realno igrač kalibra za Voždovac..nestavljanje u tim Uroševića koji može, na uštrb Obradovića koji zna ali ne može odluka na uštrb kluba...Jojiću hajd da damo još zimske pripreme, pa ako i poslije toga ne može rastanak...mali Stevanović ovako kako igra u mjestu nema mjesta ni kod nas, a kamoli u MC..igramo bez klasičnog centarfora, ZAŠTO????Pa nismo mi Barselona ..Nema Bajbeka guraj Štulića, na stranu današnji gol,jak je, može se zagraditi, stati na loptu, odigrati povratnu, vezati za sebe centarhalfa, sve te sitne stvari koje mnogo doprinose da se ekipa može odmoriti i uhvatiti vazduha kad krene da pada...da ne govorim koliko je neprofesionalno prodati sve špiceve i ostati samo sa jednim koji je tek došao.
Suma, pa on za 10 minuta uradi ono što Natho,Jojić Stevanović ne mogu za ostalih 80 minutu, shvatam ako stvarno nema snage za 45 minuta, kad bude imao mora biti starter..Natho Majstor, Hvala mu, neka ide u Izrael i ubode penzionerski ugovor, sve zna,ali nema više pluća za ozbiljan fudbal..pa ja ne želim da gledam Partizan koji jedan Čukarički nadtrči 20 minuta drugog poluvremena....Marković povreda trbušnog zida hronična, on je karijeru završio, doveden je samo kao ime da smiri navijače, Hvala mu poštujem ga Ispisnica...Ja molim Upravu, lijeva,Stanojevića, da dovode igrače koji mogu koliko god to smiješno zvučalo trčati, trčati i kad se umore opet trčati primjer Asano,Holender onda se tek nečemu možemo nadati...
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.306
Reaction score
3.900
Локација
Kobasicarija "Venac".
Budi dobar, budi dobar
Dzoni bi gud!!!
Opet ne mogu da se otmem ubedjenju da je ovo model po kom bi se moglo reci:”ovako se osvaja titula”.
Nije bilo dobro, jos manje lepo za oko, ali iscupali smo pobedu. Imamo suvise kljucnih igraca u losoj formi(jojic, natko, fica), zatim povrede, pa virus, lud vetar...ja licno nisam nezadovoljan posle cuke. Ponovo nismo primili gol, ali ovaj put uz veliku dozu srece i nesposobnosti gostiju.
suma! Videvsi sastav, automatski sam pomislio:”samo da ne budemo u minusu dok on ne udje”.
Cestitke stulicu za gol prvenac. Decko je kao stena, i price da fizicki ne moze u seniorski fudbal ne piju vodu.
sad na krov!
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Dzigericu su mi pojeli dok Suma nije usao.
Previse je kod nas igraca istog tipa
Sporo se razmislja, igramo mnogo alibi lopti.
Kretanje bez lopte- ne bas dobro.
Nizak nivo fizicke pripremljenosti
Krila nemamo, bekovi se ne obaciju a i kad se ubace lopta odmah ide nazad
Nesigurni u defanzivi
Ipak radujem se pobedi i prvom golu malog Stulica
Vratilo nam se za neke izgubljene bodove
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
image_6483441.JPG

Prvo ovim majmunima iz Mozzartsport-a da jebem mater bezobraznu! Zabraniti im pristup stadionu doživotno ili je ovo napisano po nalogu?

Da, Asano je bio loš u prvom poluvremenu, ali ne zbog toga što je Asano loš igrač već zato što ga je trener fenomenalnom taktikom onesposobio da pokaže šta zna. Prelaskom na krilo je odmah prodisao i proigrao, dobio slobodu i samopouzdanje jer on nije igrač za samostalno guzičanje napred.

Kao što je Asano proigrao na prirodnoj poziciji tako je i Partizan odmah proigrao ulaskom Sume, koji šalje pozdrave kritičarima još jednom. I dalje sa njim nije to delovalo sjajno jer ni on ne može sam da vuče tim ali se njegova energija odmah videla. A zašto nije delovalo sjajno? Pa zato što iza sebe nema trkače slične sebi, nema sa kim da odigra. Jojić jeste dao sjajnu loptu Sumi odakle smo potom i postigli gol ali ono što Zeka pokazuje na terenu je blagi užas.
Čestitke Štuliću na prvencu. Ne znam da li je ovo dovoljno da mali konačno dobije više minuta pa i mesto startera (jer drugog zdravog špica nemamo), ne znam šta će novo Stanojević da izjavi. Jako teška utakmica, sa puno šansi Čukaričkog, baš kako je trener Stanojević i najavio. Mi smo u prvom poluvremenu pretili samo posle kornera, uz onaj jedan šut Natha. To je ipak za pohvalu jer su nam korneri obično bili bespotrebno trošenje vremena a ne mali broj puta i šansa za protivnika iz kontri. Maki je imao par pokušaja, što glavom što nogom a pozadi je bio odličan. Prava poezija, neko reče. Slažem se potpuno. Naravno, naše veliko pojačanje na levom beku po ko zna koji put nije završio utakmicu. Ali trener više puta reče da će igrati najspremniji. Obradović je čist primer toga! Jojić nekako izdrži 90 minuta... nekad... A ni on ne bi morao baš to da izdrži. Pošteno bi bilo da traži nekad izmenu, čisto da nemamo igrača manje na terenu. Miljkoviću je izgleda lopta polomila rebro prilikom onog prijema lopte. Sreća stvarno što imamo Sumu inače bi bilo sve ovo tužno što mi gledamo na terenu. Kad on igra bar nešto može fudbalski da se vidi od naših jer da ne bi njega verovatno bi mi ono letenje Markovića ostalo kao najupečatljiviji potez utakmice. Šta učini čovek strašno. Interesantno je da nam konstatno najgori na terenu budu oni igrači koje je Stanojević tražio i doveo. I baš kod tih igrača se vidi nedostatak snage. Ali dobro, lakše je za sve okriviti stance kao dežurne krivce. Buuuu Natho, Asano i Suma!

Prođe mi prva četvrtina zbog fudbalera. Košarkaši to nisu zaslužili!
 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.032
Reaction score
13.990
Локација
Kipar
Nismo briljirali ali smo pobedili i treba biti zadovoljan. Cukaricki jeste jedna od boljih ekipa ali ovo nije igra koja ide uz ime Partizana.
Od ostalih utisaka najjaci je Birmancevic. Jos jedan od vecih propusta nase skole u rangu Radonjica i Bosancica. Takve karaktere treba u startu prepoznati i odstraniti iz kluba pa nek budu cigani u maticnoj rupi.
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
670
Reaction score
4.445
Локација
Kosovska Mitrovica
Kad pljujete Stanojevica, da li se identifikujete sa Zeljkom Panticem? Ono, ne znam sta je veceras trebalo da se desi, da bi neki ovde bili zadovoljni? Da rutiniramo Cukaricki, sa 5-0? Inace, bas nam je to bila praksa sa njima, u poslednjih nekoliko meceva.. I uvek smo sa njima lagano izlazili na kraj. Bukvalno, za sve sto je dobro.. To je eto, slucajnost. A sve sto je negativno, e to je vec zasluga Stanojevica. Nemam nameru da ga branim, nem' nista od toga.. Ali ne vidim razlog, zasto se covek ovoliko napada?

UPRAVA NAPOLJE!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.850
Reaction score
13.491
Vrlo vazna pobeda ali ono sto mi je draze od tri boda to je sto ih je doneo bas Stulic i to kad je najteze - u samom finisu. U Suminoj asistenciji je stalo sve - kreativnost, individualnost i timska igra.

 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Kad pljujete Stanojevica, da li se identifikujete sa Zeljkom Panticem? Ono, ne znam sta je veceras trebalo da se desi, da bi neki ovde bili zadovoljni? Da rutiniramo Cukaricki, sa 5-0? Inace, bas nam je to bila praksa sa njima, u poslednjih nekoliko meceva.. I uvek smo sa njima lagano izlazili na kraj. Bukvalno, za sve sto je dobro.. To je eto, slucajnost. A sve sto je negativno, e to je vec zasluga Stanojevica. Nemam nameru da ga branim, nem' nista od toga.. Ali ne vidim razlog, zasto se covek ovoliko napada?

UPRAVA NAPOLJE!
Pa recimo da igramo fudbal, što ne radimo od kad je došao, ništa više.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
a dobro, trebalo je vremena izguglati ovo. Ide ti dobro kao i provociranje.
Nabrojani fudbaleri (Dmitrović???) izgledaju mlađe 20 godina od ovog našeg plus je garant imao više puta tu povredu nego svi oni zajedno.
Kakve veze ima da li je izguglano ili nije? Kakve veze ima koliko je puta ko imao tu povredu, rekao si laž, neistinu. I sad možeš da ideš kao kiša oko Kragujevca koliko hoćeš.
Serem se u tu taktiku, eto.
Koliko minuta je odigrao Suma to veče? 75+? Nemoguće! A ima snage za 60??? Tačno, bolje da uđe i juri rezultat, da skapa u produžetku, nego da igra od starta, donese dobar rezultat pa onda od 65. minuta odmori i da trener primeni taktiku kao protiv Zlatibora.
Ti ili ne čitaš ili ne kapiraš. Kad imaš zdravog igrača i kad ga ne ubaciš od početka već od drugog poluvremena to se naziva taktikom. A Suma nije bio SPREMAN da igra od početka. Sam je izašao i izjavio to da je to bio dogovor njega i trenera. U produžetku je pao sa fizičkom snagom što opet daje zaključak da nije taktika već ono što je sam izjavio, nedovoljna sprema.

Pričaš mi o guglanju, daješ mi definiciju činjenice, a sve to da bi pobegao od toga da si post zasnovao na laži, da si pametovao da u profi fudbalu povreda trbnušnog mišića ne postoji, a ja ti pokažem da postoji i dam ti primere. Pa onda opet postavljaš na Forum neistinu i vadiš kontekst rečenice sa konferencije da li namerno ili nenamerno, ne znam ali to tebi kao ozbiljnom članu ne pristaje, a pre svega kao uredniku.

"Ja sam zadovoljan mislim da, meni je bitno bilo da nam protivnici nisu stvarali šanse, da nismo imali problema, a i menjali smo pojedine igrače, prihvataju polako ono što ja želim tako da smo stabilniji ne samo poslednja četvorka već i cela ekipa".
Bilo mi je bitno da nam protivnici ne stvaraju šanse. Ovo je tvoje, a ovo iznad boldovano ono što je on rekao.

Voleo bih da je rešimo u prvom delu, ali imaće i Čukarički dosta šansi
Ovo je tvoje iznad, a evo šta je on rekao.
"Pa ja bih voleo naravno da bude to u prvom delu ali kažem mislim da će utakmica biti neizvesna, intenzivna. Za razliku od ovih ranijih kod kuće sa dosta šansi, mislim da će oni imati isto šanse. Znači moramo biti spremni na sve, na jednu intenzivnu i pravu utakmicu, oni su kažem direktni, konkretni, u svakom trenutku mogu da postignu gol, tako da videćemo."

E sad ja ne kapiram pa mi ti objasni. Da li tvoje rečenice što si postavio imaju isto značenje sa onim što je on rekao? Vidim da napadate čoveka i kad treba i kad ne treba, pa me to nekako tera da stanem na stranu čoveka kad on nije kriv. I staću uvek za svakog ako je napadan neistinama. A o fudbalskim kritikama mislim da ne zaostajem za vama koji mu leđa jedva čekate videti.


Pozdravio te Suma i večeras i svako veče. Kad štucaš, on te pominje i pozdravlja.
Iz ove rečenice izbija frustriranost. Kad god je Suma odigrao na nivou, ja sam pohvalio. Navijam za Partizan, a ne za pojedinačne uspehe igrača. Dakle kritikujem i hvalim po zasluzi. A više puta sam pisao da kad igra da je jedan od najboljih igrača lige. Ove tri utakmice od kako se vratio iz povrede je odigrao na nivou na kom treba igrati veliku većinu.

Na stranu sve ovo, ja te poštujem i volim te čitati pogotovo na fudbalu. Poluvreme je u basketu počelo, otegnuo sam.
 
Последња измена:

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.995
Reaction score
15.817
Локација
Beograd
Kad pljujete Stanojevica, da li se identifikujete sa Zeljkom Panticem? Ono, ne znam sta je veceras trebalo da se desi, da bi neki ovde bili zadovoljni? Da rutiniramo Cukaricki, sa 5-0? Inace, bas nam je to bila praksa sa njima, u poslednjih nekoliko meceva.. I uvek smo sa njima lagano izlazili na kraj. Bukvalno, za sve sto je dobro.. To je eto, slucajnost. A sve sto je negativno, e to je vec zasluga Stanojevica. Nemam nameru da ga branim, nem' nista od toga.. Ali ne vidim razlog, zasto se covek ovoliko napada?

UPRAVA NAPOLJE!

Da podsetim na 1:1 kad sam kao malo dete skakao na Jugu.
Zabrinuto sam pitao @Matke22 na pvt da li dobijamo ovo? Čukarički se nama ne sklanja. Nije ni ciganima do pred koju sezonu. Bezbroj prosutih bodova. I pored svega, dobili smo zasluženo, mogao je Maki da ga metne, mogli i oni, ali ne vidim razlog za nezadovoljstvo.

p.s. Neka mi p**** k**** željko pantić slinavko koji truje sve redom kako je Stanoje prevara. Stanoja treba kritikovati kao i sve kada je za to vreme, ali tendeciozno polivanje govana po takvoj grobarčini je sramota za svakoga koji misli da navija za ovaj klub. Samo pogledajte njegovo učestvovanje, reakcije, motivaciju. Da, krenuo je loše, ali sam prvi za to da ostane dugo, izgradi jak sistem i taktiku gde nećemo primiti gol na svakom meču i uvek dati jedan više. To je šampionski tim.
 
Последња измена:

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.910
Reaction score
4.203
ako si upravu, znaci jos 6 meseci najvise godinu dana decko ce nositi nas dres
tako da... uzivajte dok mozete
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.995
Reaction score
15.817
Локација
Beograd
Статус
Затворена за писање одговора.
Top