Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Konačno sam uživao sve vreme! Baš sam zadovoljan. Lopta ide brzo, ne komplikuje se, šutira se, trčanje non-stop. Malo je to sve stalo kad su ušli klinci ali generalno odlična utakmica.
Čujem da ovaj Radulović najavljuje prodaju Sume. Ja ne znam koga planiraju da dovedu umesto njega jer je ovaj čovek pola ekipe, minimum.
Zdjelar i Šćekić su u formi, Saša nešto manjoj ali je opet konstantan, pa je zaista tuga da jedan sedi na klupi ali ova formacija sa jednim od njih uz kreativnog Natha a ispred Suma je ono što se meni lično najviše sviđa.
Maki je za mene i definitivno prvi desni bek ekipe. :D

Čestitke svima za utakmicu i sigurnu pobedu. Sad odmor, pa onda da malo ludimo u prelaznom roku, pripreme pa nastavak ove šugave lige. Sada se ne sme omanuti sa sastavljanjem tima jer ovo što se sad uradi mnogo će uticati na narednu sezonu. Sad se mora napraviti tim koji je sposobar da igra konstantno na 3 fronta. Savo je u zimskom prelaznom roku mnogo zakazao i sve ovo danas ima dosta veze sa tim. Nadam se da će Stanojević biti pametniji.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Bravo Stanoje, bravo crno beli :pfc:

Još samo govna da kiksnu jednu utakmicu u 5 godina. Jebem ti ligu da ti jebem.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.830
Локација
Beograd
Mislim da je Stanoje zaslužio ne samo kredit nego da bude i duže rešenje. Menjanje trenera nas ubija već godinama a Stanoje pokazuje isti pristup i sad već i rezultate (nizove) koje je imao u prošlom mandatu.

Vratilo mi se zadovoljstvo, vera i ushićenje pred ovaj prelazni rok.:partizan-fan::navijac

Još bolje možemo, za sada pokazujemo da smo sve jači.

7 0 0 16:1 je niz u ligi nakon Radničkog!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.709
Reaction score
29.402
Локација
Beograd
I čekamo da se završi utakmica na kojoj će valjda biti nekih dobrih, lepih i fudbalskih stvari, pa da pohvalimo malo... :icon-lol:
Pa eto, dođe i taj dan i ta utakmica kad možemo samo da hvalimo, svaka čast Crno-beli, sve je bilo kako treba, sigurna pobeda, vođstvo na vreme, lepi golovi, dobre akcije... Tako se igra! Bravo! :clap
Eto, u ,,oproštaju,, od ,,jeseni,, mi konačno ,,naštimasmo,, taj naš ,,orkestar,, da bude kako treba...a sad sledi pauza...

Toliko od mene zasad, pa ajd da se trenutno ,,odjavim,, sa Foruma da idem da vidim može li i Metalac malo više da ,,zakuva,, ovu sezonu...
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.610
Reaction score
8.645
Локација
"preko bare"
Čestitke na pobjedi, još jednoj u nizu! Kako je Stanoje počeo, priznajem, nisam očekivao da možemo imati ovoliko pobjeda zaredom. Drago mi je da nisam bio u pravu.

Stvorena je dobra osnova da se sve ovo nadogradi u zimskom prelaznom roku. Nadam se da će upravo ovoga puta, za promjenu, da pomogne, a ne odmogne u tom procesu. To mi je teško da povjerujem, ali nada umire poslednja. U svakom slučaju čeka nas, kao i uvijek, haos u radio Milevi. :D
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
671
Reaction score
4.448
Локација
Kosovska Mitrovica
Osmi uzastopni trijumf uz gol razliku 17:1! Zaista, svaka cast Stanojevicu i igracima! Treba da nam bude drago, sto su se neki eto ogresili o Stanojevica. Ne zameram, nije da nije imalo povoda.. U svakom slucaju, cekamo prelazni rok, pripreme.. Pa da vidimo sta i kako. Nekako, kao da je steta zbog pauze. Taman smo uhvatili zalet..
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.531
A kome nije drago?!

Cestitke i na igri i na pobedi, ovo je Partizan.
Asano odlican, mada su svi bili na nivou kakav mora biti. Lep niz pobeda, neka se nastavi i na prolece.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.542
Reaction score
803
Mogu da napravim celokupnu analizu stanja u našem FK i pre svega igre.
Ali dovoljna je jedna reč za nas tim pod Stanojevićem, JADNO.
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Steta za Jojica, da je dao gol u onoj situaciji 1 na 1 mislim da bi ga bar malo podstaklo da se dobro pripremi i bolje odigra sledecu polusezonu
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.039
Reaction score
14.061
Локација
Kipar
Jedna od laksih pobeda ove godine. Izgleda da je tim nasao formulu za nasu ligu. Nadajmo se dobrom prelaznom roku i da ce se najavljena prodaja Sume uraditi planski sto znaci da se ocekuje bolji igrac. Isto tako ocekujem da je sa Zdjelarom sve u redu i da nece biti neprijatnih iznenadjenja.
S obzirom da samo prvak igra evropu, trecerazredna takmicenja se ne racunaju, situacija po Partizan nije najbolja jer nece biti znacajnog priliva novca. To znaci da cemo prezivljavati od transfera najmanje u naredne dve godine. Zbog toga je mnogo vazno da se ne prave greske u selekciji i da se pogadja sa novim igracima gotovo stoprocentno.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Stanoje mora da ide, Zdjelar mora da ide, Asano mora da ide, Suma mora da ostane, da dodje neki holandez i da konacno igramo fudbal...
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
Ispostavlja se da je Savova formacija i princip igre dobitna kombinacija. Šteta što nije ranije shvatio.

Ovaj tim ima štofa ali i dalje ima mnoooogo toga da se radi. Odlično je što je krenula serija dobrih pobeda. Raduje defanzivna stabilnost i dobra igra Vujačića.

Samo želim da dobijemo derbi i da se makar cimamo do zadnjih par kola. Kao što sam rekao, skromna nada za sada.

Da se dobro odradi prelazni rok, pre svega i dalje na beku i na mestu zadnjeg veznog. Ako Suma i Zdjelar zaista idu mi skoro sve gradimo od starta osim ako Jojić i neki novi tučaroš zauzmu ta mesta ili Natho postane pet godina mlađi (11/11 penali inače)

Čestitke svima.

P.S. Takuma Asano je blago, molim Boga da ostane u Partizanu do kraja karijere.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top