Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
@Cleo kako da ne a Sumu provlači ni krivog ni dužnog svaki dan.Al zato je Miljkon zatvorio sve nazad a pobedjivali smo jer je Jojic pretrčao 12 km a pri tom nema ni asistenciju niti gol.
@Direktor_Grobar primili smo jedan gol samo zahvaljujući sreći.A da se kaže da je to bilo odlično, i da smo zatvarali sve prilaze golu, to onda nema veze sa istinom.Odigrali smo od kad je on trener 2 solidne utakmice i sve loše, to su činjenice.I tek kad ovaj što pretrči 12km nije igrao, i desni bek koji zatvara sve nije bio u sastavu, mi smo odigrali naš najbolji meč.I naravno bila je formacija koju je forsirao Milošević.To je skontao tek protiv Spartaka.
Ako ne dovedemo novog trenera, nećemo ostaviti nikakav napredak ka tituli a nećemo igrati ni grupnu fazu.Još veći problem biće opstanak kluba, pošto mi moramo imati 20 miliona eura godišnje a kad nam ne igraju mladi igrači i kad nema Evrope, to znači da će dug rasti.
Doći će i to vreme, pa možemo videti ko je u pravu.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
760
Reaction score
2.814
Локација
Banja Luka
Iz aviona se videlo jos po dolasku Stanojević priprema teren za prodaju Sume,takav sraman odnos prema našem najboljem igracu mu se nasmije oprostiti,ali zato svi trebaju da se ugledaju na Jojica i njegove majstorske igre koje su u rangu nekog rekreativnog iz balona za mali fudbal.Ja samo ne znam otkud Sumi volja da pruža onakve partije obzirom na očigledno bušenje od strane trenera.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.857
Reaction score
10.830
Ми имамо (немамо) 20 милиона годишње били претпоследњи на табели без продатог играча или играли ЛШ са вишемилионским трансферима. Погледај под Ђурићеву еру, погледај у циганмалу преко пута. Пара ће бити довољно да ми будемо иза курве и то нема везе ни са трансферима ни са парама од Уефе.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.857
Reaction score
10.830
Ма то није спорно. Сума, Асано и већ дуже Здјелар су нам главни играчи. Ни не причам о игри, резултатима и тренутној ситуацији, него само апострофирам део око новца. Прави се нека инфантилна прича да ћемо као клуб да просперирамо са типа 100 милиона евра ушлих у клуб. А клуб ће од тога видети курац.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.828
Локација
Beograd
@nasa stvar

E jbg, ne mogu da pričam argumentovano kad je sreća da primiš samo jedan gol u 8 utakmica.

Nisam ni ja poleteo do neba zbog ove serije ali da je put oporavka jeste, da igramo odlično u kontinuitetu još ne, ali da vraćamo krv u očima vidi se. Kritikovao sam Stanoja kad je trebalo mora sad da stanem uz ispravne stvari.

Za kraj, ne priprema nikakav teren za Sumu. Ako ćemo tako onda sprema i za Markovica. Za obojcu je izjavio da bi zeleo da ih ima u timu. Moj stav oko Sume znas, to je nas Maradona. Ne bi ga prodao za 5 a ne 3. Ostavio bi ga do kraja karijere.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Stvarno pomislim da ima nade a onda čujem izjave za Štulića, Jojića i Miljkovića.

Za Štulića je možda pogrešio što mu nije ranije davao šansu ali ga ovaj nije ubedio na treninzima da zaslužuje da igra više?
Da sam znao da će Štulić odigrati ovako dobro, kao u poslednje vreme, možda bih mu ranije dao šansu. Možda je to bila moja greška, ali me tad nije ubeđivao na treninzima da je to – to
Realno, ko koga ovde zajebava? Možda je ove gluposti pokupio od Krstajića jer je bivšem SD-u smetalo kako se Diarra ponašao na treninzima a to što jebe na utakmicama nema veze. Čuj ˝DA SAM ZNAO˝, nerealno majke mi!

Zeka Jojić pretrči 12 kilometara, pojavljuje se u obe faze, donosi stabilnost, sad što nije produktivan... E, zato smo pobedili osam puta zaredom.
Znači zbog Jojića smo pobedili 8 puta za redom? I on u ovakvom nikakvom stanju zaslužuje javne pohvale a Suma kritike jer ne odigra svaku utakmicu na top nivou i ne reši nam sve golom i asistencijom u 5 minuta!? I koga boli ona stvar koliko Jojić pretrči? Sam kaže ˝sad što nije produktivan...˝, pa za koji moj trči 12 kilometara po utakmici? Navijača Partizana upravo zanima produkcija, konkretnost, rezultat i doprinos igrača a ne neko uzaludno trčanje. Čovek se u ove dve izjave ˝posvađa˝ sam sa sobom.

Izuzetno sam zadovoljan i Aleksandrom Miljkovćem, zatvorio je sve prilaze golu, imali smo i veliki broj šansi preko njegove strane.
Ukratko - MI SMO SLEPCI!
Nije morao da pravi analize i izveštaje posle utakmice, dovoljno je da je čitao moja sranja u kojima sam pisao o Miljkoviću i njegovoj igri i brutalnim greškama za gotovo svaku utakmicu. :D Ako sam negde omanuo i greškom ukazao na problem Miljkovića u određenoj situaciji ja se iskreno izvinjavam ali čisto sumnjam da sam ga greškom ˝ocrnio˝. Posebno ga pratim jer ga ne podnosim, što i ne krijem, te ne dozvoljavam više sam sebi da se nerviram na ovako glupave izjave kojima se navijači Partizana prave magarcima!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.828
Локација
Beograd
Ali isto tako činjenica je da posle rokade na beku mi ne primamo toliko. Da, dečko ima nedostatke, ali da je bolje rešenje od ćelavog, hm, pa pokazalo se jbg.

Ja isto ne verujem da njega gledam u dresu nakon Genka ali da ga mrzim, ne, da mi smeta, ne smeta, da nam treba bolje rešenje tu, gde ne treba.

Slažem se da su mu izjave diskutabilne, ali ne verujem da imaju neku dublju pozadinu. Da nije vezao ovaj niz pa da kažeš ajde pakuj se polako i nosi ih sa sobom, ovako, ako nastavi da nadogradjuje igru može meni da smeta Pera Mika Laza i Žika koliko vole, sve dok moj Partizan melje ja sam dobar.
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
564
Reaction score
743
Realno, ko koga ovde zajebava? Možda je ove gluposti pokupio od Krstajića jer je bivšem SD-u smetalo kako se Diarra ponašao na treninzima a to što jebe na utakmicama nema veze. Čuj ˝DA SAM ZNAO˝, nerealno majke mi!
Da si trener da li bi pruzio sansu klincu na utakmici ako ne trenira dobro?!

Znači zbog Jojića smo pobedili 8 puta za redom? ... Čovek se u ove dve izjave ˝posvađa˝ sam sa sobom.
Nigde nije rekao da smo zbog Jojica pobedili 8 puta za redom, jer je i sam rekao da nije produktivan. Mislio je na igru tima u oba pravca i ozbiljan pristup treningu koji ima npr. Jojic. Da ne bude zabune, nisam insajder, zakljucak sam doneo na osnovu njegovih izjava.

Posle utakmice, dovoljno je da je čitao moja sranja u kojima sam pisao o Miljkoviću i njegovoj igri i brutalnim greškama za gotovo svaku utakmicu.:DAko sam negde omanuo i greškom ukazao na problem Miljkovića u određenoj situaciji ja se iskreno izvinjavam ali čisto sumnjam da sam ga greškom ˝ocrnio˝. Posebno ga pratim jer ga ne podnosim, što i ne krijem, te ne dozvoljavam više sam sebi da se nerviram na ovako glupave izjave kojima se navijači Partizana prave magarcima!
Ovde se slazem sa tobom, vecinski zato sto Miljkovica ne mogu da smislim. :D
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.418
Reaction score
11.795
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@nasa stvar
Je l si ti procitao sta je covek rekao?
Kaze da svima ukazuje na greske i svakog kritikuje u svlacionici, a to sto kaze za neke igrace javno na konferenciji to je zato sto ga konkrentno pitaju za tog igraca.

Ovo je najmoronskije opravdanje za govna kojima je ispolivao Sumu. Srećom prodat je Sadik, za Natha ga manje pitaju, a Asano se izgleda promenio na bolje.

Kako napisa amansio, evo mu jedan idiov PLJUC.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
631
Reaction score
3.838
Ovo je što je Stanoje rekao za Sumu je čist bezobrazluk. I tu nismo mi problem nego sam Suma posle ovoga. Sam će otići. Ja da dam 3 gola i imam 7 asistencija na 13 utakmica kao prednji vezni od kojih sam pola počeo sa klupe, i da trener ovo kaže otišao bih istog momenta, al bi mu se prvo najebao keve ispred cele svlačionice. Dobio bi možda 4 utakmice od ovih 8 bez Sume, ako i toliko. Sramotno, nezahvalno i loše za svlačionicu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top