Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.992
Reaction score
11.710
Локација
JNA

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.451
Znaju ovde neki moju pricu o preseku i guranju klinaca po cenu svega..

Jovic je bio bolji od Lazara Markovica sinoc!
Sveta Markovic je najbolja opcija pozadi!
Stulic dao vise od povredjenog Baebeka ove sezone!

i sad ce neko da me ubedi da Lazar Pavlovic ne bi odigrao bolje od Natha sinoc?
Bazdar u spicu kao spic umesto Holendera laznog krila i laznog spica?
Stevanovic da i od Asana!!!
Stojkovic? Colic? Puric?
ima njih jos i bice ih jos

То је то. Генерација Ћирића и генерације ближе том периоду су некако добијале више поверења и шанси. Неко ће рећи да је другачији поглед на фудбал био и другачије време али мислим да се ради "само" о менталитету тренера. Данас се тренери плаше да дају шансу тим надолазећим клинцима, а и кад раде то најчешће се не усуђују да "гурну" у промет већи број тих младих играча него се ограниче на неког од њих и ту је углавном највећи мотив евентуална зарада од трансфера, а не промовисање играча који ће да носи клуб у годинама које долазе. Нисмо ми ниво Барселоне па да је толико јака конкуренција да је тешко дати шансу младом играчу. Ко зна шта би било са Блекијем да никад није добио шансу. Можда би успео упркос томе, а можда би сад играо српску лигу. Премало поверења дајемо младим играчима из наше омладинское школе, а превише повратницима. Те "изгореће" те ово те оно....горимо како год окренеш. Не верујем да би неки клинци лошије изнели ову сезону него што су је изнели поједини "прекаљени" првотимци.....ем би нас коштали много мање ем би постојала шанса да нам се дугорочно то исплати и у резултатском и у сваком другом смислу...... А овако не знам како ће да нам се исплате Обрадовић, Јојић, Л.Марковић, Холендер, Бајбек, Миљковић......Брежанчић...
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.121
Reaction score
32.410
Локација
vaginamandibularia
tuzno za citanje.
Od busanja u grudi do pre koje kolo, preko najava kao na derbi nece ni ici ako ne dobijemo metalac, do pusenja kuca po medijima putem hvaljenja cerge koja je eto toliko jaka iz prekida da je gol dala i zabarima. Nahvalio ih je vise nego ciganjski mediji.
Gledavsi jucerasnju utakmicu, postavlja se pitanje sta je koji kurac radjeno da se spremi ova utakmica. Nismo bili jadni ko predhodni derbi kad smo igrali bunker dobrih 60+ minuta ali ono drugo poluvreme je tragedija.
U tekstu kaze kako sa Natkom bolje izgledamo na terenu.
Juce se Natko nije video.
Obradovic katastrofa, lazar markovic katastrofa, Jojic katastrofa.
Na poluvremenu izlazi klinac koji je bio opasan po rome i sledecih cetrdesetak minuta nas nema na terenu.
Pikavac ti daje gol posle kornera, pa ako si vec tako lepo prepoznao da su romi jaki iz prekida, sto se koji kurac nisi spremao za iste da ih odbranis?
Od poraza protiv radnickog gledam utakmice bez trunke zara, niz pobeda koji smo juce prosuli ne sporim ali sporim to sto ni jednu jedinu jacu utakmicu nismo odigrali kako treba.

O tretmanu pojedinih igraca u timu, sastavu i boze sacuvaj izmenama ostavljam drugima da sude. Nemam snage niti ce sta god da napisem na bilo koji nacin da promene situaciju.
Ocekujem da izgubimo koji bod do kraja, sad kad se demoralisemo.
Sto se tice kupa, romi ce sad da se psihicki uzdignu i ne vidim ko od ovih koje trener izvodi na teren moze da im spreci da nas opet dobiju. Sem Asana koji ima takav stav da ce da se trudi maksimalno ma ko bio protivnik, al to je valjda do mentaliteta.

Ono sto me je razocaralo, uz naravno rzultat, je potpuno odsustvo zelje i inata kod pojedinaca. Delovali su na terenu kao da igraju prijateljsku sa Teleoptikom, a ne jebeni derbi sa romuljagama. Da su preorali teren, muski poginuli, igrali cvrsto, u meso... Ne bih im zamerao ni 2% koliko im zameram sada. Da te cigani prebiju na terenu a ti odigras ko pickica, takvi igraci nisu ne za Partizan nego za sport uopste. Kad je tvrdo tu se pokazi, u suprotnom u cirkus pa zabavljaj decicu duplim pasovima sa meckom i slicno.

Utisak sezone je da igramo mlako i da to vecinu u klubu ne pogadja. Lepo im na drugom mestu, i to je to. Cast izuzecima.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Iznervirao me sa izjavom!

Izgledamo bolje sa Nathom al nemamo spica koji bi to materijalizovao??? jel to poruka?

Sa Sumom isto izgledamo dobro, ali nismo u kontinuitetu - to razumem, i u pravu je, ali Suma jedini od 30 igraca sam sebi napravi sansu za gol

Suma i Natho ne mogu zajedno mi lici na Moreira i Ilic ne mogu zajedno.. a mogu!
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Napisao je Zatucani Zapadnjak lepu rečenicu od ovih koji su se izvukli iz rupa do onih koji su nosem parali oblake zbog niza i one nerealne priče kako ćemo ih razvaliti. Ne znam samo po čemu se podcenjuje ovaj tim čerge koji je sigurno jedan od njihovih najkvalitetnijih u poslednjih 15 godina, što je posledica naravno ulaganja ovog režima u njih i zadržavanja nosilaca.
Kanga, Katai, Ivanić, Ben odlični individualci, nisu to baš nemači pojma kako ovde pojedinci žele predstavljati.

U kupu kad budu izašli u startu sa najjačem sastavu, odnos snaga će biti 60:40 u njihovu korist.

Nemaš odbranu komplet, nemaš špica i na kraju nemaš stranca kao što su bili Dijara, Moreira, Kleo ili Leonardo koji su svojim ekstra kvalitetom donosili pobede u derbijima.

I Natko i Suma odlični igrači, jedan centralni vezni koji vapi za krilima i špicem, drugi igrač poteza, kad podvučeš ni jedan ni drugi nisu oni za koje možeš da kažeš oni su noćna mora cigana.

@kujblo70 Suma i Natko ne mogu zajedno, Lazar Pavlović odnosom nije zaslužio da uđe sa klupe, a kamoli da počne utakmicu. Od svih klinaca što imamo, jedini koji ima kvalitet da igra u 11, a da ovo pravilo ne postoji je mali Jović. :D
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sme se naravno izgubiti derbi.
U pravu je čovek da je dugoročni cilj svakog trenera u Partizanu nažalost postao samo titula a ostalo šta dođe.
Većina navijača Partizana istina nema ništa protiv toga.
Ali ovo se ne sme raditi.
Ne sme se govoriti da je prvenstvo regularno.
Ne sme se svršavati na partije cigana pa bio to i običan član foruma a kamo li trener Partizana kome je valuta dobrog posla koliko se nosimo sa ljudima koji davanju golove jednom Milanu.
A sa druge strane merilo loše igre biti( pa čak i na provokaciono pitanje nasesti i izgovoriti) prcanje tvog igrača "pogledajte drugo poluvreme sa njim je Partizan igrao lošije"
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@Matke22

Suma i Natho po meni mogu zajedno, neka bude da ne mogu..

Natho 63000€ mesecno bez poreza i bonusa
Suma 60000€

Lazar Pavlovic 1800€

ako me razumes, ako ne nikom nista.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
@Slomljeno srce pa pošto si stručnjak za Jupilier ligu, onda je fer i da kažeš da taj Šarlroa koji je 11. ima 42 boda, a Ostende koji je 5. ima 49 bodova.
Ali, iz tvojih upisa sam stekla utisak da "biti fer" ovde nije tvoj zadatak.

Još mi teže nego sinoć. Stanojevićev poraz 1/1, jer je dozvolio da ekipa ostane u svlačionici na poluvremenu.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Malo je reći, razočaravajuća izjava od strane Stanojevića.
Izjava, il bolje reći "analiza".
Ono, kada pročitaš nešto i.. Baš te baci u bedak.
Od hvaljenja cigana..
Otprilike.. Parafraziram.. "Nismo mi bili toliko loši, koliko su oni bili dobri"
Do izjave, kako smo bili "bolji" sa Natkom.. A, Natko se na žalost, video nije. Kao da nije ni igrao utakmicu.
Bili smo bolji sa Natkom (koji se video nije), u odnosu na drugi deo sa Sumom. Gde jedan od retkih, koji je bilo šta i pokazao u tom drugom delu i jeste bio Suma.
Ne L. Marković, ne Miljković, ne Obradović, ne Jojić.. (Iz nekog razloga pobrojah baš ovo četvoro, iako većina ostalih, bila baš loša).
Smatrao sam da je Stanojević, doktor fudbala za njihovog trenera. Ovaj drugi ga na žalost, hteli to da priznamo ili ne.. Definitivno nadmudrio juče. Ne zbog tog jednog gola i pobede. Već zato što su imali neku ideju, cilj, znalo se šta hoće i to sproveli u delo.
Ovo.. "Iz prekida su davali golove i boljim od nas".
Deluje mi kao skidanje odgovornosti sa sebe (A, ima je. Morao je bolje da pripremi utakmicu. Ako znaš gde su i kako opasni. Ne praviš onda glupe faulove u zoni odakle imaju taj prekid. Drugačije markiraš, drugačije se postavljaš. A, ne da ti neko da onakav gol. I to sam izmedju 4 naša igrača. I niko kriv. "Davali i boljim od nas").
Mnogo bre idealizuje druge, a ne vidi sopstvene greške il mane. Pritom, ovo nije reč samo o jednoj utakmici, proteklom derbiju.
Nekako se u trenutku setih Moreire.
Da me neko ne shvati pogrešno, il ne kaže da sam kontradiktoran sam sebi (Koliko u prethodnoj svojoj poruci, dadoh podršku Stanojeviću).
Stanojević i dalje uliva moju podršku. I iskreno se nadam da će izvući neke pouke nakon poraza u derbiju.
Al, da mi se ne svidja njegova analiza derbija. Malo je reći da mi se ne svidja i da sam razočaran istom.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Prizivaju neki Vladu Ivica, a ja vad pitam, zasto bi Vlada dolazio u ovaj mulj, gdje zna da titulu nece osvojiti dok je pizdousti na vlasti? Zasto bi ozbiljan trener njegovog renomea pristajao da mu menadzeri kroje tim i da mu je neizvjesno hoce li mu igraci primiti platu i kada? Da mu uprava odredjuje sta smije, a sta ne smije da kaze itd. Nemojte da se zajebavamo, Vlada moze biti trener u nekom paralelnom univerzumu, gdje je Mijat predsjednik kluba, Sale Ilic potpredsjednik, sa stoperskim tandemom Bleki i Kalaba, sa veznim redom gdje igraju Everton, Asano, Leonardo, Natho, Stevanovic, a u napadu biramo izmedju Mitra, Vlahovica, Djuke i Sadika. P.s evo vidim Leonardo je bez kluba
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
625
Reaction score
2.029
Zatucani zapadnjak- sa uzivanjem sam procitao svaku tvoju rec. Sve potpisujem
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.122
Reaction score
1.863
Локација
На ЈУГУ Канаде!
Ja jednostavno ne mogu da se otmem utisku da nama fali špic igrač (tipa Đurđević) još od, gle čuda, 2017.... nisu to bili ni Rikardo, ni Sadik (ova dva su mi pre nešto polušpicOvi (kao i Tavamba) a ni sad Asano ni Holender... možda treba dati šansu Baebeku ili Džoniju Štuliću... Sad sa ovima nekako na kup pa da onda razbijamo OD POČETKA sezone 2021/22! Inače baš me interesuje koga ćemo izvući sutra i GDE ćemo igrati to polufinale (pošto će se, izgleda, igrati JEDNA ( :confused-smiley-013: ) utakmica)! i za kraj jedna Duletova: I ovo će se jednom lane zvati!
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
rikardo je bio najbolji spic od svih tih pomenutih..da smo njega imali juce verujem da bi bila drugacija prica
ova sredina i nije toliko losa ali fali pravi spic. ovaj koji je stalno povredjen ne moze se smatrati igracem i moraju da gledaju neku bombu za sl sezonu na toj poziciji...kao i prioritet ostanak asana i sume
 

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Ovakvi postovi ne da smrde, nego zaudaraju na isektasenu gamad iz rajkove septicke jame. Cuj obrisali ste patos, iz nulte ambicije za nadigravanje, dali kalafonci gol iz korne i onda im je zalizani sudijski smrad dozvolio da pojedu 20 minuta. Nepustanje prednosti, onaj aut, svaka sporna lopta je pripala drzavnoj kucki.


Vucicu pederu. Ciganske picke mogu samo da mi popuse kurac.
Da mi nije u interesu bolje Partizanovo sutra ne bih ni bio na forumu.
Ako je tebi 0:1 dobar rezultat za Partizan, pre ce biti da ti potices iz r.s. j.
Nakon prospavane noci jos uvek ne mogu da se smirim sto smo izgubili i zbog nacina na koji smo izgubili.
Da stvar bude jos gora dosao je intervju Stanojevica, gde nema ni jedne reci samokrotike, a istovremeno hvali punim ustima kalafonce.
Time je samo prosuo so po rani, i pravi budalama, svakog ko ima zdravu pamet.
Ako mozemo da se slozimo oko necega, to je da imamo neprijatelje, pocev od Vucica, sudijske organizacije FS Srbije, pa do unutrasnjih, koji su nazalost rukovodeci ljudi Partizana. Rasturili su nam vaterpolo klub, KK je u raspadu, a sledeca meta je FK Partizan.
Nasim neprijateljima svakako odgovara nejedinstvo kako u klubu tako i medju navijacima.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.157
Reaction score
4.280
Posle (ne)prospavane noći, slegli su se utisci. Stanojević treba da ide da ne bi doživeli neku novi Šamrok. Morao je Urošević umesto Obradovića i Stevanović umesto Jovića. Mi smo počeli da se zadovoljavamo pobedama protiv Surdulice, to nije Partizan. Ozbiljan trener bi rešio juče goveda sa par golova u mreži Snežinog dojebnika.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Oni ce htjeti i duplu krunu koju cekaju od ljeta 2007, ako se ne varam.

Na nama je da ispravimo greske, probudimo u sebi dodatni inat i pokvarimo planove.

Najiskrenije se nadam da cemo ih izvuci sutra na zrijebu u 13h.
Jos ako bude na nasem stadionu, tim bolje.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Izgledamo bolje sa Nathom al nemamo spica koji bi to materijalizovao??? jel to poruka?
Jeste Natko odigrao lošu utakmicu ali i kao takav juče je izbacio Jovića i otvorio mu kontru 2 na 2, okliznuo se mali na centru...
Izbacio je takođe i Holendera desno, koji je ispred sebe imao livadu ali je Elvis prekinuo akciju i vratio faul. 10. ili 11. minut se igrao ako se ne varam.
Prečki Holendera je prethodio pas Natka ka Joviću, 1 na 1 Jovića sa Borjanom je opet prethodila lopta Natka.

Eto ti 4 lopte koje je dao u prvom poluvremenu, od te 4 lopte 2 su bile stopostotne šanse, a jedna je mogla to biti da Elvis nije perfidno prekinuo akciju.

Imao je jedan opasan prekid, gde je degenek skinuo Vujačiću loptu.

Natko na svakoj utakmici će dati svoj doprinos u vidu gol lopti, samo ima jedan problem, a taj problem sam očekivao da će biti rešen dovođenjem Jojića, a to je trka...
Voleo bih kad bismo igrali 4-3-3 formaciju, 2 trkača i Natko u vezi, tad bi tek on došao do izražaja ali avaj.

Iz ove utakmice može što šta da se izvuče, nadam se da se Stanoje opametio i da će osvežiti štopersku poziciju i poziciju desnog beka.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Stvarno ne znam sta bih rekao nakon derbija sinoc. Iako se i sam jesam potajno nadao da cemo da ih dobijemo i to vecom razlikom, cim je pocelo, vidio sam da od te ljubavi nema nista. Onda sam smatrao da se to Stanoje vraca na onaj svoj model iz prvog mandata i da ih sigurno dobijamo.

Sve dok nije doslo drugo poluvrijeme i ovo

Da mi je neko rekao da ce cigosi biti ti koji ce vise riljati i zeleti pobedu, jebo bi mu mater

Kao neki pokazatelj da ce biti tako je ono klizanje po terenu. Pa ako se toliko klizete tokom jednog, valjda je logicno da nesto uradite (promjenite krampone) tokom pauze. Iako mi nije jasno ni zasto to nisu uradili odmah. Valjda se zagrijavaju prije utakmice...

A cak mislim da je i to unijelo dodatnu nesigurnost i pogubljenost. Mi koji smo niski smo cijelo drugo igrali na neke duge lopte. To cim pocne me nervira otkad gledam fudbal. Kao one utakmice kad neki tim u nadoknadi bjesomucno pokusava da centrira i tako da gol bez obzira ima li to efekta ili nema.

Ono sto moram reci je da uopste ne mislim da smo odigrali i to prvo poluvrijeme ne znam ti Bog zna kako dobro. Imali jesmo dobre sanse ali smo mogli da ih imamo mnogo vise da se nasi nisu klizali i djelovali na trenutke kao da nisu igrali zajedno. Tu jedino Jovic ima opravdanje zbog mladosti i jer mu je prvi derbi a on pred kraj napravio i najbolje sanse.

Nadam se da Stanoje ovim izjavama samo zavarava svoje stvarne namjere jer, ako nije tako, uskoro cemo poceti kao u kosarci. Doci cemo dotle da ne da nemamo konkurentan tim nego da nemamo tim koji ne moze ni da pomisli da bude konkurentan i da onda sve gledamo kao nesto normalno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top