Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.421
Reaction score
5.623
Локација
beograd
Ako pažljivo pročitaš, videćeš da sam zapravo branio Sava uvek.
Ali mogu da shvatim da to ne razumes, ti si bese bacao govna na Sadika? Xexe
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Zanimljivo je gledati kakav će biti prelazni rok kod Stanoja koji sledi.

Taj prvi je bio takav da smo izvukli Savića za samo 300 hiljada, doveli Ilieva i Vukića bez obeštećenja, relativno jeftino doveli Kamaru i dobro odradili pozajmicu za Stevanovića, Smiljanića, Stojkovića. Kasnije je došao Tejgo u sred sezone na pozajmicu i izdominirao. Međutim bilo je i zalutalih kao što su Radiša, Boja, Adija, Babinjo, Kizito. Ono što brine je što smo tad ostali bez faktički cele ofanzivne oštrice (Dijara otišao na pozajmicu, Kleo prodat, Moreira oteran/prodat u zavisnosti koga pitate).
Zato me ne bi čudilo da u ovakvoj situaciji, s obzirom na to šta se piše, ostanemo bez Sume i Asana ili obojice.

Ono što je usledilo i sami znate, napad Edu-Jovančić da ne spominjem. Savić prodat pre Genka, Raća u Blekburnu, Fejsa uvaljan, Iliev prodat. Osim Volkova i Ivanova skroz minimalan doprinos (Saša Marković tek kasnije). Dakle ako izuzmemo oprobane varijante, a većina iz onog prvog roka su bila oprobana rešenja, Stanojeva prošlost ide u prilog tome da će u najboljem slučaju ubosti jednog od tri dovedena igrača. Nadam se da je naučio iz tog iskustva i da bolje procenjuje situaciju i igrače koji su mu potrebni.

radiću po stoti put presek tima, ali mislim da je to neophodno zato što se previše ide u te nek vradžbinske kuloare i slične stvari. nije posao trenera da iskače i priča o organizaciji takmičenja i svim tim stvarima, za to moraš da imaš odgovorne ljude a ne seoske đilkoše u kancelarijama. Posao trenera jeste doduše da se ne smeška na konferenciji za štampu posle poraza i prizna kako je titula izgubljena. čudi me da je to promaklo nekima.

Golmani: Rešiti više situaciju, Stojković će imati 38, ili daj Popoviću da se kali pa kud puklo ili Stevanoviću ako je zdrav ili dovedi nekog dobrog. Stojković nek ulazi samo ako imamo problem s povredama. On je vrlo verovatno i dalje najbolji golman kog imamo ali moramo jednom da prezupčimo više. Mi od Živka nemamo dobrog koji je došao iz Teleoptika. Lukača smo uzeli iz OFKa, Božovića iz Budućnosti. Rockov, Ilić, ovaj što je ciganima skinuo gomilu šansi; dakle mogu da se nađu.

Bekovi: Obradović ne sme početi pre Uroševića. Ako mu prija da bude zamena i uskače kad mora,uz manje pare (ne znam kolika mu je plata ali sam siguran da je mnogo veća od one koje zaslužuje). U suprotnom gurni nekog klinca, imaćemo više koristi. Urošević je tu poziciju muški zaslužio, imamo mnogo većih problema od njega.
Sa Miljkovićem ista stvar, doduše čovek je na vrhuncu svoje slabe fizičke spreme sada i stvarno sve daje od sebe, nemam reč da uputim protiv njega osim da nije nikako za startera, njegova sezona je iznad svih realnih mogućnosti i očekivanja i činjenica da nije igrač manje kod Stanoja upravo najviše ide u prilog tome zašto ga treba držati na mestu trenera dok se ne desi suprotno. Ovde moramo da istrošimo malo novca što imamo i dovedemo pravo pojačanje, sumnjam da se u Živkoviću krije neki kvalitetan naslednik Vulićevića, mada mi se dopada ovo što sam video do sada. Stojković iz Vojvodine bi ti makar pokriva više pozicija i bio najbliža stvar pravom beku kog bismo mogli da uzmemo, a stranih bekova sam siguran da ima pregršt, samo da se ne ide u sumanute kombinacije.

Štoperi: Ne mogu opisati koliko mi je krivo što Banjak ide, a sve ide u tom smeru. Voleo bih kad bi se odustalo od toga, i njega i Valijentea smo prokockali bezveze. Svetu ne očekujem da ćemo zadržati, nemam pojma ni koliko bi nas koštalo da pokušamo. Opet, imaš Šapića iz Čukaričkog koji je preko 2 metra i vrlo sposoban defanzivac za kog potpisujem da sad može da igra u Partizanu. Vujačić se dokazao dobro s reprezentacijom i generalno je stabilan u skoku i defanzivnim zadacima ali s loptom u nogama ne može ništa da uradi, a u Konferenciji ćemo uglavnom igrati s slabijim protivnicima. Drži Ostoju tu jer su uz njega sazrela tri sjajna igrača (Bleki, Kalaba, Sveta). Tu takođe ćemo morati mnogo novca da istresemo za makar jedno dobro pojačanje, a verovatno dva ili tri da popune pozicije. Ne znam kakva je situacija sa klincima, nadam se da imamo valjda nekog (@Goran Tomić može o ovome više).

Vezni red: Jojić je u istom košu kao Obradović i kasnije Marković - uz manju ulogu i manju minutažu i pre svega manju platu, poželjan j ei koristan je, kao nosilac tima nam ne treba. Šćekić bi trebalo da ostane, Zdjelar ako ode ne mogu ni reč kritike da mu uputim ali očekujem kvalitetnog igrača iz okolnih zemalja a takve uvek možeš naći, pa čak i ovde (Docić i Topić). Imamo samo tri prava zadnja vezna, od kojih je jedan Lola koji je faktički maskota. Spuštati Natha tu ima smisla, naredne godine puni 34 i nema snagu da jurca po terenu a za povezivanje redova može da znači, samo ga treba taktički postaviti da nemamo rupu tu. Dakle ovde mora makar još jedan spreman igrač za rotaciju, takve možeš naći.

Apropo Sume... uz Asana nam je najbolji igrač ove sezone, ima trenutak inspiracije, igrač poteza koji može da reši utakmicu i pokazao je da želi da igra. S druge strane, u puno situacija je ulazio u mečeve nespreman, nekad ima momente kad ga nema na terenu, evidentno je da Stanoje iz ovog ili onog razloga njega ne vidi u planovima, ima 30 godina i ako je ikad postojala šansa da ga utopimo za pristojne pare, sad je šansa. Ovako da čas počne, čas ne igra samo škodi. Ili ga prodaj ili mu daj totalnu slobodu i glavnu ulogu, ali preseci. Ostaje zadnja nada da će Pavloviću nešto kvrcnuti u glavi i da će postati onaj igrač kog je Saša Ilić apostrofirao, na pripremama i u Kupu je bio jako dobar.

Krila: Jedini deo tima gde smo jaki i spremni (ako svi ostanu). Holender je zaslužio da se isplati onih 450k ili koliko već treba za otkup, igrao je van svoje pozicije i bio vrlo pristojan. Asana ne dati ni po koju cenu, nikako, štagod treba, držati ga. Jovića treba gurati, tu su i Čolić i Denis Stojković i Lakčević. Marković je suštinski primer onoga što pričam - ne možeš da nosiš kapitensku traku i imaš povećanu platu a da imaš fizičku spremu kao na terminu. Manja uloga, manja plata, u suprotnom tutanj.

Špicevi: Štulić ima fizički makar potencijal da bude kao Mitar ili Lazović ili plejada drugih mladih jako talentovanih napadača. Bajbek je promašena priča, igrača koji mogu da otvaraju prostor svojom snagom ima isto koliko želiš a krilima bi to idealno odgovaralo. Ova pozicija je uz beka takođe kritična.

Stanoje će imati moju podršku ako budem video rezon u dovođenju, uz prave uloge i pravu strukturu i ideju toga gde klub ide i šta želimo. Ako se bude dodvoravao menadžerskim kombinacijama kojemogu iz aviona da se vide, neka veže 100 pobeda, kao takav mi ništa ne znači.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Tebi velika razlika izmedju nemamo nikakvu igru i tvoga ne igramo nesto posebno?
Doduse tvoji postovi uglavnom nemaju smisla tako da cu ih ubuduce ignorisati.
Pa ogromna je razlika između 0 i broja 10, složićeš se. Naša igra u domaćoj ligi je neka mršava 8, što je i više nego dovoljno za poluamatere iz lige. Da definišem brojem, pošto si raspravu kao i prošli put sveo na lični nivo i hvataš se za sitna crevca.
*(Ja sam možda prost čovek al znam da oni koji imaju argumente i argumentuju, a oni koji nemaju raspravu obično spuštaju na lični nivo. A pošto si ti intelektualac, mislim da ti to ne priliči, ovo je sportska tema i poželjno je da se nešto i fudbalski napiše...)
Da se vratim na poentu. Kad neko napiše nemamo igru, očekujem fudbalski da obrazloži. Tebe sam uzeo za primer jer si najsvežiji, a ne zato što imam nešto protiv tebe.

Evo biću dobar, pa ću obrazložiti šta se promenilo na bolje u našoj igri, pokušaću biti što sažetiji, da ne odem previše u širinu.
Ono što sam zamerao Savi što se tiče probijanja bunkera, a to je što nismo po gubitku lopte odmah vršili presing da povratimo loptu i napadnemo nepostavljenu odbranu jer je i to jedan od načina probijanja bunkera.
E, sada vršimo taj presing, postigli smo tako 8 golova i promašili još 2 puta toliko minimum. Sem što je to veliki plus za napad, još veći je za odbranu, da ne objašnjavam zašto. Mali broj primljenih golova ima veze sa timskim presingom itekako.

Druga stvar koja nije postojala je prekid. Šest golova smo postigli iz prekida ovog proleća, a da se ja sećam (Urošević, Vujača x3, Jović, Šćekić). A pre ove sezone gol iz prekida, sem Miletićevog protiv Moldea mi ne pada na pamet.

Ekipa je naučila da utakmicu kontroliše, umrtvljuje kad nam odgovora i da je zatvori bez trzavica.
Asano nije više linijski trkač, često odlazi centralno, napada prostor, ide između linija.
Vujačića je pretvorio u ofanzivno oružje kod prekida.
Jovića je promovisao, Markovića je dignuo iz mrtvih (ovo sad što igra je za nekih 200 hiljada godišnje). Natko mnogo bolje igra nego jesenas, dao mu je ključeve ekipe. Šćekića je pretvorio u bitan šraf ekipe koji sem defanzive, ume odigrati i pas unapred, nastaviti akciju i završiti je u 16m protivnika.

Ne mali broj od ovih 41 smo postigli i iz pozicione igre.
I ono što mi se najviše sviđa, je što dosta različitih igrača i asistira i daje golove, ne zavisimo od jednog igrača.
 
Последња измена:

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Da napomenem da smo Javoru (x2) valjda i Čuki dali iz prekida, i Vojvodini isto u kupu, okolnim putem ali ipak... nisu baš prekidi bili tako slaba tačka kod Sava. Asano je imao onaj šut protiv MUFC koji je Romero skinuo, jebem mu mater i dalje za onu odbranu.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.445
@Matke22
Ono što sam zamerao Savi što se tiče probijanja bunkera, a to je što nismo po gubitku lopte odmah vršili presing da povratimo loptu i napadnemo nepostavljenu odbranu jer je i to jedan od načina probijanja bunkera.
Да ли би нам такав приступ прошле сезоне донео групну фазу ЛЕ и оне победе у дербију и да ли је реално и могуће да једна екипа игра на два тотално супротна начина у зависности од тога да ли је лига или Европа ? "Пресинг одмах по губитку лопте" наспрам "враћање на своје позиције по губитку лопте" су два тотално различита фудбалска приступа и комбиновати их (успешно) током сезоне тешко да је могуће (јер су потребни различити профили играча и читаво уигравање и припремање екипе за тако нешто није једноставно). Зашто се Саво одлучио за ово друго и игру из транзиције, а зашто Станојевић за ово прво и игру на посед о томе већ може да се полемише.

Druga stvar koja nije postojala je prekid. Šest golova smo postigli iz prekida ovog proleća, a da se ja sećam (Urošević, Vujača x3, Jović, Šćekić). A pre ove sezone gol iz prekida, sem Miletićevog protiv Moldea mi ne pada na pamet.
Али дефанзивни прекид нам је доста лош. Шарлроа, цигани оба пута - све смо падали после прекида...ни један гол из игре нисмо примили у тим утакмицама. Генерално Станојевић ту своју ману није поправио годинама, то га прати целу тренерску каријеру.
 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.993
Reaction score
13.598
Локација
Kipar
@Matke22
Postoje ljudi koji su uspavljivani sa pricama o formacijama 442 i 451 a detinjstvo provodili analizirajuci utakmice.
Ja nisam jedan od tih nego fudbalski laik, jedan od onih zbog kojih se fudbal igra. Za mene je igra Partizana prosle sezone u nekim jakim utakmicama nacin na koji Partizan treba da igra. Uzivao sam u tim utakmicama pa cak i u toj famoznoj utakmici protiv AZ koju smo izgubili na tragican nacin.
Ovaj fudbal koji mi trenutno igramo mi se jednostavno ne svidja. Ne svidja mi se ni selekcija igraca jer ne vidim nikakav potencijal tima za sledecu sezonu.
Takodje mi se ne svidja da nas trener pozdravlja sudjenje od kada je on preuzeo tim pa se onda u derbiju stidljivo zali na isto. I jos mi se ne svidja da nas trener naziva njihovog legendom fudbala. Mozda je to za neke OK ali za mene nije.
Isto tako ne volim da neko propisuje norme sta je dobro receno a sta ne i da indirektno proziva ljude radi drugacijeg misljenja.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Да ли би нам такав приступ прошле сезоне донео групну фазу ЛЕ и оне победе у дербију

"Moram opet sa žalošću da kažem da smo odustali od nekih stvari koje su bile kapitalno važne. Od toga se nije smelo odustati, jer jedno bez drugog ne ide. Kad pričam o tome, govorim o pozicionoj igri. Neko će reći, to je tika-taka, Gvardiola. Neko će reći i da je to vrtenje u krug bez zadnje namere, a mi smo to radili ustvari da bismo ostvarili brojčanu prednost, visoko na protivničkom delu terena. Sve smo radili da bismo dominirali sa loptom u opasnim zonama. U drugom delu sezone smo se vraćali u srednju zonu, što je prema mom mišljenju bilo pogubno. Naravno, da biste dominirali sa loptom u opasnim zonama, kreirali šanse visokog kvaliteta, što je evidentno bilo da Partizan stvara mnogo šansi, morali biste da istrajete u svemu tome. Mi nismo istrajali."

Djumi
o ovome sto sad diskutujemo. Mislim da sam vec kacio ovo.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Čovek je lepo i precizno objasnio kuda bi trebalo da vodi Partizanov način. Čak je i momenat bio pravi, igrali smo namešteno takmičenje i imali vremena da se vratimo Partizanovom putu. Izvršili smo pritisak na trenera da igramo retrogradniji fudbal. Trener je otišao.

Došao je novi-stari trener, igramo još retrogradniji fudbal, pravimo zadivljujuće serije pobeda. Popušili smo od smešne ekipe Evropu, ciganjske svinjske glave su nam legende, cignjska ekipa evropski kvalitet, suđenje bilo dobro je.

Nanovo ćemo popušiti Evropu, ciganjska ekipa će nam biti svetski kvalitet, a naš trener će održati konferenciju za štampu u medija centru. Ostalo je samo ime.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.909
Reaction score
4.194
Jbt
Citajuci ovde neke postove ja bi pomislio da smo mi pod savom bili gvardiolina barselona
Sta ste vi gledali svaki vikend da mi je znati

Ps savi ne zameram rezultate jer verujem da sa takvim igrackim (ne)kvalitetom ne moze bolje mooozda bi neko drugi uzeo koji bod vise ali manje vise to je to
Savi zameram pricu "da imamo dobar tim i da nam ne trebaju pojacanja" pa sa tim dobrim tim on je vec u oktobru na - 10 ?! Eee jbg druze

Pss protiv vose kad je sutnuo onaj mikrofon kroz glavu mi je proslo samo - idi druze sutni gmazuru pa da ti aplaudiram a mikrofon ti nije nista kriv
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Šta se dešava sa forumom i normalnom komunikacijom pobogu.
Zašto se postovi gde treba preneti mišljenje koriste ovakve izmišljotine?
Kako je Savo imao u oktobru - 10 kada je otišao posle - 6.
Dodatni gubitak od potencijalnih 9 bodova do oktobra je bilo pod voćstvom Stanojevića
-Izgubili smo 2 boda protiv Metalca
-Izgubili 2 boda od cigana
-Izgubili 3 boda od Radničkog.
Što implicira da smo pobedili te utakmice do oktobra imali bi bod zaostatka samo.

A poenta upisa suprotne strane kako nazivate
Je da tu bodovnu razliku su napravili FSS i sudije
Bodovnu razliku od - 6 kod Save i tih izgubljenih dodatnih 9 bodova do Oktobra kod Stanojevića.
Ponavljam i kod Stanojevića nas sudije jebale.
A da trener pored tih izgubljenih bodova umesto da ćuti i radi oblikuje tebe njegovim izjavama da je suđenje izvanredno.
Ne
Da je Savo bolji.
Ne
Da je ekipa bolja
Ne
Da je igra bolja.

Recimo kao tebe sto je oblikovao da zaboraviš zapravo što je šutnuo mikrofon
Ne zato što je rekao da "veruje u tim"
Već zato što je sudija isključio igrača Partizana iako po nekim kriterijumima ne bi trebalo,
dok sa druge strane je Sadika oborio pri aktivnom rezultatu za Partizan igrač koji u tom trenutku po SVIM Kriterijumima mora napustiti igru.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Na toj utakmici smo bili osteceni za drugi zuti Drincica, a vojvodina je bila ostecena za penal.

I na jednoj i na drugoj strani se gresilo na toj utakmici. To sutiranje mikrofona nije sigurno zbog nedosudjenog faula...

Velika steta je sto Savo nije sportski direktor, za tu funkciju bi imao mnogo vise slifa nego za trenera.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.445
Са Станојевићевим манама и врлинама смо остварили рекордан низ у првенству али смо фејловали у свему осталом. Са Савиним манама и врлинама смо фејловали у првенству у тим ткзв малим мечевима али смо се далеко боље представили у Европи од Малатије до Астане и циганима смо нанели тешке ожиљке. Могу и да напишем које су то мане код њих. Станојевић је врхунски познавалац тактике (уз ту једну једину ману око дефанзивних прекида) и неко ко на тренингу од играча може чудо да направи али је лош селектор играча, нема осећај за селекцију и због тога никад ни близу није досегао ниво који је могао. Саво је имао тај веома добар осећај за селекцију али је био зелен у свему осталом. Ђуми је држао те тактичке конце који су попуцали кад је отишао и Саво је био шегрт њему кад су тактичке ствари у питању и често није успео да исконтролише Сава и његову тврдоглавост. Питање је сад шта нам треба - тактичар или селектор играча ? Треба нам и једно и друго, а Саво није имао оба и сад Станојевић нема оба. Кад би Станојевић хтео да у виду асистента или на неку сличну позицију доведе неког попут Сава (мало теже из очигледних разлога) или Томића и да се са њим договара око селекције играча то би био префектан спој који би чуда могао да прави, за кратко време би скочили на висок ниво, разјебали би и ову земљу и пола Европе уздуж и попреко са све овом дефектном управом......али Станојевић не увиђа своје мане као што их није увиђао ни Саво и онда та тврдоглавост и превелика својеглавост негде морају да нас коштају. Са стручним штабом је ситуација иста као и са екипом - кад немаш све савршене играче (а нико на свету нема перфектних 11) онда мораш да учиниш да играчи једни другима пеглају мане и да направиш групу где ће играчи један од другог да извлаче нејбоље и да покривају мане оног поред себе. Исто је и са стручним штабом тј. тим тимом тренера. Зато нисам оптимиста да ће се у блиској будућности десити нека поозитивна промена у односу на досадашњи период јер се превише тога свалило на леђа Станојевићу, нема на кога другог да се распореди тај терет тј. мало боље избалансира.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Bravo.
Sramota.
I nije šutno mikrofon zbog suđenja već zbog kako kaže kolega
Razočarao se u Sadika jer je rekao na početku da veruje u te igrače
Edit.
Definitivno završavam sa ovim.
Sramota je u šta se pretvorio forum.
Sve najbolje
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.855
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Zbog tog faula sam ja razbio daljinski o zid, Sadik bi izašao jedan na jedan s golmanom i poslednji igrač odbrane je napravio faul.

Da sam bio tamo, verovatno bih i taj mikrofon razbio, jer mi je više bio pun kurac sudijskog podjebavanja i zakidanja, jebem im mater cigansku, svima.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Aj da ne budemo cigani. Sudija je na toj utakmici grešio i na njihovu štetu (Popovićev start u 16m nad Đuričinom i igranje u 16m rukom Banjaka), mi smo oštećeni za faul nad Sadikom i drugi žuti Drinčića.

@Grave trener koji ima 1:2 na 20 minuta do kraja ne pravi onakvu scenu, ono mu je bila samo kapisla, barem je meni tako izgledalo.

Nit je Savo novi Klop niti je Stanojević Murinjo iz 2010. Obojica imaju i vrlina i mana velikih, ovo da je normalan klub imali bismo sportskog direktora koji bi bio zadužen za dovođenje igrača i ne bismo se bojali prelaznog roka.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.445
Станојевић би одреговао исто можда и горе да је тада био на месту Сава. Сави може да се замери штошта али та реакција никако.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.743
Reaction score
19.188
Локација
Nickname
Čitajući ove diskusije (pa i rasprave) mogu samo da kažem da je glupo porediti Savovu čitavu 2019/20. sa Stanojevom nezapočetom 2020/21.
Eventualno poređenje Savovih i Stanojevih rezultata se može napraviti na osnovu osvojenog/neosvojenog kupa na kraju debitantske sezone.
Savo ga je osvojio nakon 2 meseca boravka, Stanoje Partizan može dovesti do finala protiv istog protivnika, tako da uz sve pogodnosti priprema i prelaznog roka jedina očekivanja su uzimanje tog trofeja.
Evropski uspesi i konkretna trka za titulu mogu se analizirati tek sledeće sezone.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.993
Reaction score
13.598
Локација
Kipar
O Stanojevicevom radu se moze doneti nekakav konkretan zakljucak tek sledece sezone kada bude posao od nule u domacem prvenstvu i u Evropi.
Bice mu sigurno mnogo tesko s obzirom da uprava, kao podrska sportskom sektoru, ne postoji.
U svakom slucaju, verujem da svi clanovi foruma stoje iza njega i tima koji bude selektirao sa zeljom da naprave nemoguce i osvoje prvenstvo u ovakvim okolnostima.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Aj da ne budemo cigani. Sudija je na toj utakmici grešio i na njihovu štetu (Popovićev start u 16m nad Đuričinom i igranje u 16m rukom Banjaka), mi smo oštećeni za faul nad Sadikom i drugi žuti Drinčića.

@Grave trener koji ima 1:2 na 20 minuta do kraja ne pravi onakvu scenu, ono mu je bila samo kapisla, barem je meni tako izgledalo.

Nit je Savo novi Klop niti je Stanojević Murinjo iz 2010. Obojica imaju i vrlina i mana velikih, ovo da je normalan klub imali bismo sportskog direktora koji bi bio zadužen za dovođenje igrača i ne bismo se bojali prelaznog roka.
Oćaš li prestati više da granaš nepotrebno.

Sramota je što je dovelo do toga da se ovakav tretman Partizana naziva izvrsnim a
reakcije navijača i bivšeg trenera nazivaju na ovakav tretman ciganisanje.
Sramota je da nazivaš situaciju u kojoj Partizanov golman prvi stiže do lopte - penal za Vojvodinu .
MI smo izgubili titulu u toj utakmici
I u utakmici sa Metalcem kod Stanojevića gde nam nisu svirali penal.
A on to nazvao izvrsnim tretmanom
A ti ode dalje i nazivaš agitaciju navijača Partizana- ciganisanje.
Na jednoj strani foruma navijača Partizana ispisano toliko laži i uvreda na račun Partizana da je prosto neverovatno.
Nema tu vrlina i mana.
Postulat bi trebalo da
forsiranje cigana od strane FSS i sudija
se ne naziva izvrsnim tretmanom za Partizan.
Ne od strane bilo koga ko ima grb Partizana.
Jer dovede do toga da navijači Partizana govore da su treneri ludi ako se bune ako im oduzmeš pravo da se takmiče a ispravni startovi bivaju penali protiv Partizana.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
@Matke22

Za šta penal?

Meni deluje da je rame, a ne ruka.

Može se usporiti na yt, pa se jasno vidi da nisu oštećeni za ova dva penala. Ispašće na kraju da mi krademo :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top