Svaka mu čast kao navijaču Partizana, ali on je na poziciji trenera - koji misli da Dača može da igra i zadnjeg veznog ili po boku?!
Pa znam ja da on to može da igra, ali znam i da ne može da to igra tako da to bude kvalitetno i poželjno za ambicije jednog Partizana!
Eto, na Stanoju i Dači je da me ubede da nisam bio u pravu...
Evo, recimo, Lutovac je mnogo korisniji po boku od Dače, brži je, fizički spremniji, čvršći, ima dobar centaršut, može da odigra i defanzivu...
A što se tiče zadnjeg veznog, e ako smo za to mesto dovodili Daču...pa mislim, stvarno...zar ne možemo na celom celcatom svetu da nađemo nekog ,,trkača,, ,,radilicu,, ,,terijera,, za tako nešto, nego smo našli ovog ,,mekog,, i sporog (a pri tom i više ofanzivnog) igrača...
I kad već rekoh ,,ofanzivnog,, - kolko je on trenutno dobar u toj ofanzivi - jasno nam pokazuje njegova statistika iz Čukaričkog - nikakav je.
A tek kada ga ,,upariš,, sa vezistima koje već imamo, to je - OČAJ ŽIVI!
Markec pogubljen, Jojić spor, Natho i Suma fizički inferiorini i ne igraju defanzivu, a Šćekić i Zdjelar em što su samo prosečni igrači, em i da imaju ,,krila,, ne bi stigli da ,,pokrpe,, sve ovo što ovi odnapred ,,propuste,,...i gde ćeš tu da staviš Pantića? Na klupu? Šta će nam na klupi?
Imao je svoju šansu kao klinac, zajebao nas je, otišao je...a kad se vratio (jer je svuda propao) nije bio baš nešto...i onda opet nikome nije trebao, pa se opet vratio kao još gori...
Pa dokle bre više?!
Stanoje čoveče, ako ćeš nekome da daješ šansu da sedi na klupi ili da ulazi u igru, pa daj je nekom klincu a ne ovom ,,trostrukom,, povratniku...on je svoje šanse imao, propustio ih je, valjda je nešto zaradio od svih tih klubova gde je već sve bio, nek uloži u neki voćnjak, kafić, šta ga znam gde, a ako mu se baš igra fudbal...pa eto, ima raznih klubova...nek nađe negde nešto...
Ej, kao, on je naš, navija za Partizan...pa dobro bre ljudi, ali nije to nikakva kvalifikacija pa da bi u Partizanu dobio ugovor i platu!
Jel može on da trči i koliko brzo? Jel može da ukliza, da šparta po terenu i u ofanzivi i u defanzivi? Ne može! Pa šta može? Da bude majstor fudbala? Da igra na ,,potez,,? Ne može ni to?
Pa šta će nam onda?!
Ja ne vidim drugi razlog njegovog dovođenja, osim da neko želi da namerno nervira navijače Partizana - koji su već ionako skroz ,,tanki,, sa živcima...
Osim ako je razlog da on MORA da se dovede - što diktira njegov menadžer ili tako neka ,,sila,, koju mi moramo da slušamo - iz ko zna kojih, a najverovatnije finansijskih razloga...
Jel nemate pare da plaćate igrače i igrate Superligu?
Onda bre raskid sa svim ovim štetočinama što imaju velike plate a ne služe ničemu, idemo u rang niže, pa bar da znamo na čemu smo!
Osvajanje jednog trofeja...to je naša ,,ambicija,,? Sramota! A kojeg trofeja? Za koje mesto se borimo na tabeli? Treće, četvrto? Drugo?
Ako se borimo za prvo, što reče neko od kolega, državni smo klub, šta nas briga za dugove, uzmi kredite, zadužuj se i DOVEDI prave fudbalere!
Ili - ili!