• Душан Дуда Ивковић - (1943 - 2021)    Човек који је дао замах успону КК Партизан отишао је у вечност.

FK Partizan 2021/22

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Локација
Sabac
Jel vi stvarno verujete Stanojevicu?
Pitam cisto iz radoznalosti.

Prvi put posle ko zna koliko godina ne bih znao da navedem startnih 11. Stvarno vas pitam, vas koji ste upuceni u rad FK, da li ima smisla verovati treneru da zeli najbolje za ovu ekipu?
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
7.277
Дај Боже да уђемо у ЛК, можда и да прескочимо тамо један степеник изнад групе, откинемо цигане у дербију и макар до последњег кола да гонимо цигане ако је већ превише тражити и титулу након свега што се дешава........ Неосновани оптимизам ми је свакако увек загарантован и то је нешто без чега изгледа нико од нас не може али за разумни оптимизам стварно не видим ни један разлог. За разумни оптимизам су потребне драстичне промене и то не само у екипи. Ова екипа је склепана тако да се ослања само на срећу и ни на шта друго......ако нам се не деси неки гадан жреб и ако нам се не деси нека случајна рука у 16 метара или слична глупост и ако се противник испромашује - можда уђемо у ЛК, можда добијемо дерби...можда, можда.....ми реалан квалитет да све то остваримо - немамо......али не побеђују увек бољи и увек је ту тај фактор среће па ето на тој основи можда и нешто урадимо....
 
Последња измена:

Pulpa89

Početnik
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
22
Локација
La city
Fk je kicma sportskog drustva i nemoj sad da sa lozimo svi na basket u ovom trenutku a da se zapostavi Fk,verujte mi obice nam se o glavu ako to uradimo,ovaj Limar moze da ispari za godinu dana i cao.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
4.745
Top