Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.863
Reaction score
13.587
За убедљиво друго место и ново обртање пара на релацији долазни-одлазни трансфери уз главну наду да ће од Садика и Асана капнути нешто јер имамо све мање играча које неко хоће да купи....уз очекивану тону оправдања зашто то мора да буде тако
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Partizan - Mura 18h uz prenos na Arena Sport 1 (Serbia, BIH, Macedonia, Montenegro, Slovenia).
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.863
Reaction score
13.587

Занимљив детаљ на 3:30
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Prvo poluvreme ofanzivni deo ekipe sve same vedete - Jojić, Dača, Laki Pavlović, Štulić... jedino Lutovac kao neka radilica... a džaba i to kada iza sebe ima Miljkona, a bek prekoputa Obradović... samim tim i igra kao i rezultat poput polnog organa (da proste dame)...

Drugo poluvreme korektnije, ali i dalje daleko od ozbiljnog fudbala i ozbiljne ekipe... biće i ove sezone pomozi Bože, pa sve i da dođu Aždaje i hobiti...
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Ok, ne znam kako vi, ali meni je dosta zajebavanja. Trudio sam se da dam šansu ovom dečku na našoj klupi, ali sada mi je dosta. Mogu da trpim i netalentovanog igrača ili trenera koji se ne snalazi, nikada reč nisam rekao o takvima, ali ovo je nešto sasvim drugo. Ne znam da li naš trener radi stvari iz ličnog interesa ili interesa nekog drugog, ali jedino je sigurno da ne radi u interesu Partizana.
Da li postoji iko, bilo ko, ko misli da Urošević i Živković nisu bolji bekovski par od Miljkovića i Obradovića ili da Ostojić i Banjak nisu bolji od Vujačića i ovoga iz Vojvodine što brani šut odmaknut pet metara od igrača, ili da je normalno da Jojić i Holander igraju po 90 minuta a Natko i Suma po 20? Da onaj Francuz i na jednoj nozi nije bolji centafor od Holandera i Štulića? Ili da ima za plate Jojiću i Miljkoviću a nema za Asana? Ili da je normalno da u sred pregovora o prodaji Sadika naš rođeni trener javno kaže kako ovaj ništa ne valja? Da priča razne bljuvotine o Moreiri, Sadiku, Sumi a ni reč o onima za koje i slepci vide da su najgori na terenu na svakoj utakmici? Da je normalno da dovode Pantića a momke iz podmlatka šalje na pozajmice? Pa ovo sve zajedno ne bi radili ni naši najcrnji neprijatelji, bilo bi suviše providno. A ako neko možda misli da je za sve kriva uprava, samo da podsetim da smo pod istom ovom upravom igrali ozbiljan fudbal u Evropi, da su doveli Natka, Sadika, Sumu, Asana, da su Pavlović i Stevanović izrasli u ozbiljne igrače, da smo bukvalno rasturali ove Terzićeve nesrećnike, da su sudije morale besomučno da nas kradu u ligi, zbog čega je Savo i otišao. O Vučeliću i ekipi svako pristojan normalno misli sve najgore, ali razlozi za ovaj sunovrat i srozavanje kluba na seoski nivo leže na drugom mestu ovaj put. Svaka od gluposti koje je napravio i pravi naš trener pojedinačno mogu biti greška ili neznanje, ali ako se sve poređa u niz, nemam druge nego da prepoznam lošu nameru. Teško mi je da priznam, teško je to svariti, ali mi izgleda nemamo janjičare samo na tribini.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Bazdar mi se svidja, bas.
Jeste da je jos klinac i da ce tek za 2-3 godine moci da igra seniorski fudbal ali vidi se stof, ono sto Stulic nema i nece imati. Terzic mozda bude nesto od njega, mada nisam veliki optimista, ostalo sve znamo.
Osvajamo ligu konferencija ili kako se vec zove :)
PS. Maksimalna podrska za Stanojevica!
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.001
Reaction score
11.779
Локација
JNA
@Zuull_PFC sve sam isto hteo da napišem.

Stanojeviću je izgleda fetiš da mu igraju raspadnuti igrači i oni što ne znaju ništa, a da mu igrači koji su za 3 klase iznad ovih što nemaju pojma sede na klupi.

Nemoj da nas zajebavaš čoveče, kakav bre Miljković, Jojić, šta više reći za njih? Lola Smiljanić je jebeno bolji igrač od Jojića. Živković je za 2 klase bolji od Miljkovića, a tebi opet igraju ova dvojica?
Ili sastavi tim od igrača koji zaslužuju i znaju da igraju, nemoj mi tu prodavati maglu za Sumu kako je nekonstantan, kad je on i kao takav 3x bolji od Jojića, koji je valjda konstantan u pružanju očajnih partija?

Raduju Jović, Baždar, Đorđević i Terzić koji zaslužuju da igraju svaku utakmicu umesto instagramera Pavlovića i Štulića. Sramota šta ti momci igraju i koliko se zalažu.

Menjaj to što svi vidimo da treba i to pod hitno, u suprotnom nemoj biti iznenađen ako se u julu pored "uprava napolje" bude čulo i tvoje prezime.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Miljkon, Obradovic, Jojic, Pantic, Lutovac su teški rekreativci.
Partizan i gore navedeni nemaju dodirne tačke.
Odlična igra Bazdara, Jovica, Djordjevica i Terzića u drugom poluvremenu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top