Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Dok ne budemo imali trenera stranca nećemo imati takmičarsku ekipu, kojoj će cilj biti rezultat, a ne vraćanje u život bivših igrača i preprodaja klinaca.

Mali Baždar mi se sviđa. Bravo za Natka i Jovića.

Odlična vest je što ne igramo protiv Lokomotive, prošli bismo kao Olimpija sa 6 komada u mreži. Budemo li naleteli na Rubin u ovim kvalifikacijama, očekujem rutinsko ispadanje.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.246
Reaction score
3.615
Što neko reče, paraolimpijci.

Jojić, Miljković, Pantić... plač majke Božije. Da ljube Stanojevića u dupe do kraja života, jer samo kod njega i mogu da igraju.

Strašno ko sve lijepo zarađuje od fudbala, a ne posjeduje čak ni koordinaciju pokreta potrebnu za sport uopšte, kamo li za profesionalni.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Kada sam vidio Pantića kako pada poslije duela na početku utakmice, sjeda na guzicu i pola minuta navlači štucne dobio sam napad momentalno. Odmah zatim bravura Miljkovića, pas u aut umjesto ka Lutovcu. Izdržao sam jedva da odgledam prvo poluvrijeme. Kakav antifudbal, kakva ziheraška skupina igrača, ni jedan jedini napad, akcija, u jebenoj PRIPREMNOJ utakmici, gdje su trebali bar u napadu odigrati bez straha od greške. Prvak Slovenije igra atomski fudbal u odnosu na Partizan. Moderni fudbal sa dosta trčanja i minimum komplikovanja, dali su nam dva gola kakve naši igrači ne bi dali da igraju protiv čunjeva. Brzo oslobađanje lopte, igra na prvu, brzo razmišljanje, IGRA UNAPRIJED, odavno ne stanuju u Humskoj. A Mura kao ima veći budžet od nas? Šta smo mi bogu zgriješili...
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.260
Reaction score
6.942
Ovo danas je bilo jako lose. Teske noge valjda sta li? Jedino Jovic i Natko danas. Odbrambeni igraci kao da ne znaju da protivnik smije sutirati van 16, obzirom na reakcije. Nadam se da ce im Stanoje objasniti da se smije to. Mura nas nadigrala, mi nikakvi. Bojim se da ce ovo biti mucna sezona, ako ne dodju prava pojacanja, ipak ne zelim da predvidjam nista, ajde da sacekamo kad sezona krene, mada tankosava.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Jović će igrati ovu sezonu kod nas i to je to. Kad sam video prvi put malog, podsetio me na Perišića ili Gigsa iz mladjih dana. Ne gine mu transfer u top 5 liga gde će biti jedan od ključnih igrača tima za koji bude igrao. Nadam se da ga nećemo pustiti ispod 10-15 miliona.

Uz njega Baždar mora da igra ove godine. Mnogo dobrih stvari je Samed pokazao. Što se mene tiče ove dve pozicije su zaključane.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
"Sigurno da prvo poluvreme nismo kvalitetno odgovorili na njihovu agresiju, oni su bili svežiji i brži, jači u svakom duelu, jednostavno bili smo totalno bezopasni..."

Stanojev komentar na prvo poluvreme.

Miljko, Jojić, Vujačić, Pantić, Štulić, Pavlović. Ovih 6 igrača će biti ovakvi i kada budu fizički pripremljeni, komentarisao sam Miljkovića i Jojića u finalu kupa, Miljković je trčao kao navijen ali i kao takav je smešan! Protivnici ga pretrčavaju, on duel ne može dobiti.
Šta reći tek za Jojića. Te priče kako su pripreme i kako nemaju kondicije, ne piju vodu što se tiče njihovih fizičkih karakteristika. Razbiće ih svaki iole profesionalniji igrač, koji poseduje zrno fizikalija i kad budu na svom maksimumu fizičke spreme.

Stanojević mi uopšte nije jasan, protiv sebe u domaćem prvenstvu imaš najjačeg rivala u prethodnih 20 godina i ti guraš ove koji ne mogu rekreativce dobiti u duelu.
Nadam se da će moj predlog proći koji sam objasnio Spejsu i još nekim forumašima. Pa da mi malo postavljamo pitanja na konferencijama, kad već ne postoje novinari kojima ne bodu oči poluprofesionalni igrači.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.251
Reaction score
3.716
Na stranu što mi je Jojic najveće razočarenje sezone, nigde nije rekao da je moćan za sebe, klasičan glupi naslov naših novinara.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.860
Reaction score
13.571
Знају одувек новинари да фолирају са насловима али овог пута нису много оманули:

- „Tad sam bio „desetka“, ali se prirodnije osećam na poziciji zadnjeg veznog, jer imam moć pojavljivanja iz drugog plana."
- Igrao sam levo i malo sam bio limititran.
- „Pred kraj, kad nas je napustio Takuma Asano, nije imao ko drugi. I u finalu kupa sam pokrivao desnu stranu. Mogu da odradim posao što se tiče defanzive, ali sam u ofanzivi limitiran na tim pozicijama“.

А ово је врхунац демагогије и недостатка било какве одговорности за било шта:

„Svako gleda sebe. Mene ne interesuje tuđe dvorište, već da unapredim sebe, vidim šta najbolje mogu da donesem na terenu. Ostali? Trebalo bi nama da se prilagođavaju. Bila je dobra sezona, ali zbog jedne loše utakmice (finala kupa, op. au) sve pada u vodu. Svih 19 pobeda. A, setimo se da se pre samo godinu dana svaka druga radovala u našoj kući. Drago mi je što sad te utakmice dobijamo lagano. „Mali“ mečevi su nam pravili problem, zbog njih smo ostali bez titule, a ne zbog derbija, Čukaričkog ili Vojvodine. Govorim o Novom Pazaru, Metalcu, Radničkom iz Niša… Tako se napravila teško dostižna razlika, naročito što je Zvezda igrala dobro, to niko ne osporava“.

Прво каже да мале мечеве сада добијамо лагано, а онда каже да су нам мали мечеви главни проблем ове и прошле сезоне......шта рећи на овај ток мисли.... Добра сезона.....ау...
 
Последња измена:

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.246
Reaction score
3.615
Čovjeku trebaju dva minuta da se okrene oko svoje ose, a priča o nekoj komociji i moći u centralnom dijelu veznog reda? :pop

Otrese te svaki njivaligaš u duelu, ne možeš lopte da se oslobodiš brzo, jer razmisljaš po minut kome da je predaš.

Kao takav, ti možeš samo kod Stanojevića da igraš i to na štetu Partizana. Isto tako Miljković i Pantić.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
https://www.mozzartsport.com/fudbal...-pozadi-posebna-uloga-ivana-obradovica/391416

Sve je to u redu, ova transformacija u svrhu modernog fudbala, ali zaprepašćuje da Stanojević to planira sa ovom i ovakvom grupom igrača, posebno defanzivnih... Čuj Miljković na štopera u sistemu sa 3 pozadi... pa tačno da svaki dan bude Sampdorija...

Po meni, a ovo je samo moje razmišljanje, možemo ići u 3-2-1-3-1 isključivo ovako:

Stevanović/Popović
Banjak, Vujačić, Saničanin
Zdjelar, Šćekić
Natko
Holender/aždaha, Suma, Jović
Rikardo

Ali avaj, to naša struka ne vidi... odnosno ne može to bez Miljkona, Obradovića, Zeke, Dače, Lazara...
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Moze ali ne sme...sumnjao sam u ludog pantica kad je pricao da ce nas stanoje upropastiti...mislim da ove poteze ne bi ni neki duplo losiji trener pravio
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top