Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
@JasminaT da bi neki igrač kao što je Kecman i DV mogli tužiti klub mora mu klub raskinuti saradnju.
Stanojević je tražio da ugovor bude raskinut na štetu kluba i mislim dobio.
Glupo je prozivati Sumu da može tražiti isplatu tužbom jer nema svako tim advokata i pravnika kao Asano.Nažalost više stvari u Partizanu se završavalo :"Ništa se ne sekiraj,idi ili igraj a mi ćemo ovako i onako odraditi...Kad bude tranfer mi ćemo ovo ili ono šrebiti...Kad ne budeš imao gde ,mi ćemo te pokupiti...Imaš našu reč"
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ja nikad nisam napisao taj ogavni nadimak za trenera, verovatno sam spomenuo da mu zameram taj kiks ali nikad u zivotu ne bi tako zvao trenera Partizana, ne samo sadašnjeg, nijednog.
I onda ovaj bezobraznik gore pise da sam slušao tog bezobraznika pantica.
Pišem sve vreme da smo mi realno napadali i igrali dobro ovaj derbi sigurno od 30 minuta bili bolji u svim segmentima cigana.
Ali ako tvoji igraci izginu na terenu, pa moraš se onda zapitati na konferenciji čemu isti VAR koji za 20 sekundi odlučuje zašto je poništen nama gol a priznat ciganima.
Ej, za 20 sekunde odluka, da li su gledali sve uglove?Da li su uopšte gledali?
E to se pita na konferencije jer su te odluke uticale na rezultat.
Na taj način se štiti klub i uzima titula.Ako preko ovoga pređemo na ovaj način-ćutanjem, osakatiće nas u narednom periodu.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Ne lupam ja nista nego ti imas problem sa elemntarnom logikom i funkcionalnim citanjem. Covjek je kasnio na pripreme jer je kao izgubio pasos, pa ga poslije kao nasao iza kreveta . U prevodu - dosao kad je izblejao kuci.



Ok, upravu si, nije povrijedjen mjesec dana, vec 24 dana.
Ostali nasi igraci su imali dozvolu da idu, on nije. Nas medicinski tim je rekao da se sa tom rupturom ne igra, ali smo vec odavno utvrdili da je ovaj forum prepun medicinskih strucnjaka... Uostalom, zasto je onda trazio izmjenu, zasto nije zavrsio utakmicu sa Santa Klarom? Zasto je odigrao 10 minuta za reprezentaciju, pa opet prijavio povredu?



Jeste, traze ga mnogi velikani, nude milione, al prirasto mu Partizan za srce.
Jasno je meni da je tebi jasno vec duze vrijeme, ali to ne znaci da je to stvarno tako.

"Rekao naš trener"
Krenuh, al i odustadoh od pokušaja da kroz primere naglasim, koliko je iluzorno, slepo se pozivati na nešto. Pa makar to izjavio i naš trener.
Pritom, ne sumnjam ja u to da Suma prijavio gubitak pasoša.
Ali, ne treba meni, naš trener", kako bi elementarnom logikom došao do zaključka da onde postoji neka pozadina u celoj toj priči.
Ne znam, nije mi to rekao, naš trener. Samo pretpostavljam, da je "gubitak pasoša", odgovor na gubitak uplate primanja prema Sumi, koja su regulisana ugovorom.
Tako da. Neko oprosti dugove. Neko sedne u avion i zapali, kao brat Asano. A, neko jbga "izgubi pasoš". Na taj način pokuša da kaže.
-Nema pare, nema priprema.
Sve prethodno su pretpostavke.

Činjenica jeste da je Suma, naš najbolji igrač.
Da je već duže vremena pod pritiskom (koji i trenutno traje), da se spakuje i on i ode.
Igrač manje (sa skupim primanjima) rashod manje.
Ne zameram ja Stanojeviću, njegovo trenersko umeće.
Primetan je njegov pečat i napredak tima u igri. To je nesumnjivo i kao činjenica, neoborivo.
Ali, zameram mu što (po mom nekom ličnom utisku), igra onako kako uprava svira.
I to baš na primeru Sume je najočiglednije.
Kada zagusti, kao pred meč protiv Portugalaca. Kada je povuci potegni. Kada od te utakmice što šta zavisi. Onda, ajde Sumu za starter. Suma izvuče tu utakmicu, povredjen napusti. Mi prodjemo dalje i... Ponovo sve po starom.
"Igrao povredjen za reprezentaciju"?!
Ajde, neka bude. Da nije to, bilo bi nesto drugo. Al evidentno je da se radi na tome da Suma ode. Pod ugovorom je, ne mogu tek tako da ga oteraju. Ali, smatraju da će na kraju to izostavljanje iz tima da mu doku... I da ce se sam spakovati i otići.

E sad. Nisam planirao toliko da odužim prethodno.
Ali, ne mogu a da te ne priupitam. Pošto vidim da pratiš izjave, našeg trenera.
Šta kaže naš trener?
Jojić.. On nije izgubio pasoš, prošao celokupne pripreme. Nije išao na okupljanje reprezentacije.
Ali, šta kaže naš trener. Šta bre treba da se desi kako Jojiću ne bi bilo zacementirano mesto u startnih jedanaest?!

Pitanje upućeno i tebi lično.
Šta recimo ti misliš.
Dal bi bilo bolje da je umesto Jojića igrao Suma ili Šćekić?
Doprinos Jojića u napadu. Ja, bre ne videh. Ako je njegova svrha bitisanja samo da uputi centaršut..
A u odbrani. Šta reći tek o odbrani. Lik svojim postupcima, sve sam govori.
Za razliku od napada. Njegov "učinak" u odbrani je itekako vidljiv.
Miljkon. Još jedan od miljenika našeg trenera.
Dakle u svom upisu spomenuh nekoga ko je pod "disciplinskim merama" sa jedne strane i ove nazovi "miljenike", sa druge strane.
I Miljkon prošao pripreme.
U defanzivi i nekako. Al je u napadu toliko impotentan da je to uzas zivi.
Da lik, koji je profesionalni fudbaler nije u stanju da uputi ni jedan jedini centaršut. Ne da nije u stanju da uputi upotrebljiv centaršut. On bre nije u stanju da pogodi šesnaesterac.
Al vazno da je prošao pripreme i da je u treningu.
 

Arsen Lupin

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2017
Порука
303
Reaction score
210
Sto se derbija tice razocarenje je kako smo igrali prvih pola sata i sto im nismo dali drugi go, sto sve dovodi do toga sto obicno biva da protivnik iskoristi tvoje promasaje i da go iskreno a i oni su imali bar na pocetku vise sansi od nas pa ne mozemo da budemo toliko ne zadovoljni.
Sto se Stanoja tice igrao je tim koji igra celu sezonu, ja samo mogu da kazem da mi nije jasno zasto Suma i Natho nikada nisu kod Stanoja poceli zajedno
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.249
Reaction score
3.703
Auh, gde me nađe sa pitanjem o glumcima...
Zhaš kako se kaže, pa često je veće ,,pozorište,, iza scene nego ono što gleda publika...i to i horor i triler i sadomazohizam, i...svašta nešto...

U svakom slučaju: Neophodno je raditi ozbiljne i teške probe recimo dva meseca da bi predstava uopšte funkcionisala, neophodno je!
...ali će se to pravilo ipak ponekad prekršiti...te zbog nekog glumca koji ima vremena za probe samo na tek neki dan...te zbog situacije kad se neko razboli, a uprava ne bi da vraća pare sa blagajne - i onda neko za dva dana mora da nauči ono zašta je potrebno dva meseca...

Ali, eto... npr. Milan Gutović, laka mu zemlja...mogao je da dođe kad hoće i ode kad hoće i radi šta hoće...ali je pametan reditelj znao da publika dolazi da gleda ,,Laneta,, a ne njega...tako da...reditelj ima izbor...Lane je harizmatičan ali on ne radi nego se zabavlja...neko drugi radi ko crnac i divan je čovek ali nema ni zrno talenta, a neko je sasvim solidan glumac, ali privatno je baksuščina koja razjebe atmosferu...
Pa, biraj reditelju koga ćeš da uzmeš za ulogu...

Preneseno na fudbal: Jusufi je bio odličan trener, ali je od harizmatičnog Milka Đurovskog hteo da napravi vrednog Vokrija...i nije uspelo, Milko je od Jusufija pobegao u vojsku a Jusufi ispao od Fljamurtarija...nije kriv ali je ispao...
Golac možda nije bio bolji trener od Jusufija, ali je Milka oslobađao defanzive, a Milko mu je to vraćao nekim našim evropskim prolazima...i bio je stalno u timu...i bio je paklen igrač...

Preneseno na današnjicu: ne bih da pravimo opet podelu na Sumiste i antisumiste, ali ja mislim da Suma itekako ima mesta u ovom timu i da može dosta da nam doprinese, i da bi nam juče valjao bar na 15-20 minuta!

Ali Stanojević očigledno ne misli tako, evo, postavio sam vam noćas snimak, gde na pitanje o Danilu Pantiću o dotičnom odgovara u superlativima, i žali što ga nismo imali u timu, ali nije se setio da kaže i Suma je ... van forme, treninga, ritma, izlazi iz povrede... kaznio sam ga...
Dakle Suma mu uopšte i nije u mislima...a ja mislim da tu on dosta greši!

I, još jednom - šta bi sa Bajbekom? Gde je taj?
Jel još ima ugovor sa nama? Plaćamo li ga?
Ma i ja se slažem da Suma ima mesta, čak i kad je van forme, da udje i izmadjija svoje fore sa petoparca. I juče kad sam ušao na stadion mi je bilo prvo pitanje da li je bar na klupi.
Ali kao sto se u pozorištu svašta dešava iza kulisa, tako se i svašta vidi na treningu ili ništa ako nekog nema na treningu. I to vide oni koji su tamo.
Ja za Stanoja često imam zamerku i uradio bih nešto drugačije, ali ne mislim da ima lošu nameru. I nije rasista :D činjenica je da više naginje i da je tolerantniji ka našoj dobroj deci u odnosu na nestasne strance koji su pride netolerantniji na kašnjenje plate. Ali je jednostavno takav tip trenera koji će da gradi priču timskog duha i zajednistva, pre nego da povladjuje suvom kvalitetu, posebno ako taj kvalitet donosi i bonus bubice. Ne sećam se da je prema Asanu bilo ikakvih zamerki, evo i Rikarda je sad podržao...
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.150
Reaction score
14.384
Локација
Brdo Banovo
Jutro posle derbija, komentari Suma, pasos, ZELJKO PANTIC i naravno u rovovima za i protiv Stanojevica!?

Previse smo mi osvojili titula u prethodne cetiri godine, s obzirom koliko zasluzujemo.

Vesti, portali i senzacionalizam.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.495
Станојевићу у припреми и вођењу овог дербија замерам следеће:
- стављање Миљковића на бека уместо Живковића (ту је већ свесно ишао на дефанзивнију варијанту)
- избацивање Натха из игре уместо Јојића
- упорно давање поверења Јовићу који је у ужасној форми већ неколико утакмица уместо да Терзић почне који је у топ форми. Јовић није заслужио да игра уопште у било којој варијанти.
- већ месецима не успева да изглади однос са једним од убедљиво најбољих играча овог клуба - Сумом. То је или тренерова неспособност или тренерова тврдоглавост. Сума је морао да игра овај дерби. Против С.Кларе нам је отворио врата ЛК и није заслужио овакав третман где му се све замера док се са друге стране Јојићу ништа не замера иако је у дербијима МИНУС фактор за нас већ трећи пут. Ти двоструки аршини не могу да буду добри за екипу и негде ће то да дође на наплату, а изгледа да нам већ долази полако.
- Саничанин и Вујачић су одиграли најгори меч од кад су заједно на тој позицији. Никад нисам разумео Станојевићев избор по питању ових играча, они једноставно нису компатабилни. Ћела је бољи избор од Саничанина.
То је што се дербија тиче, а генерално смо добри ове сезоне иде то у позитивном правцу међутим овај дерби је велика опомена и ако будемо игнорисали грешке које смо правили у овом дербију коштаће нас резултата у блиској будућности. Станојевић мора да направи резове око неких играча који једноставно не заслужују толико поверење колико им он даје.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Aman ljudi, kakve veze sa Stanojevicem imaa dal se Sumi duguje i da li je zbog toga odlucio da propusti pripreme?
Ja pretpostavljam da mu se duguje i pretpostavljam da to ima uticaj na njegovo ponasanje i podrzavam ga u tome da im naplati svaki dinar+kamate, ali ne mozes ocekivati da igras ako ne treniras. Ok je to, neces da treniras, izvrsis pritisak na upravu, pa kad to rijesis, pocnes da treniras, udjes u formu - onda igras.

- Covjek je odlucio da propusti pripreme - Vi ste svaki da ovde jaukali da ga Stanojevic mrzi i ne stavlja u tim? Kako da ga stavi ako je propustio pripreme?
- Nakon par sedmica treninga je poceo da igra i igrao je sve vise i vise i sve bolje i bolje. Onda se povrijedio i opet nije trenirao 25 dana.
- Odradio je jedan trening i vi jaucete da ga Stanojevic mrzi i neda mu da igra. Pa kako da igra, majku mu?

Nije nikakav problem da se kritikuje Stanojevic, da se kaze da smo sramotno lose usli u utakmicu, da u odbrani imamo 4 igraca koja su na Vi sa loptom, da Jojic ima brdo mana, da je vjerovatno greska sto je poceo Jovic, a ne Terzic...
Ali ovde se vec godinu dana forsira prica da on svjesno radi nesto na stetu Partizana. Razumijem ono govedo pantica, treba mu ozbiljna terapija, a ne prima je, ali ova kampanja koja se na ovom forumu vodi protiv Stanojevica prosto nije normalna.

Toliko od mene na ovu temu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.708
Reaction score
29.396
Локација
Beograd
Сума је морао да игра овај дерби. Против С.Кларе нам је отворио врата ЛК и није заслужио овакав третман где му се све замера док се са друге стране Јојићу ништа не замера иако је у дербијима МИНУС фактор за нас већ трећи пут
Suma je recimo imao i sasvim solidnu partiju u Lazarevcu, gde je pokazao da mu se itekako igra...bez obzira što nije u pitanju bila ,,Evropa,,...
Previse smo mi osvojili titula u prethodne cetiri godine, s obzirom koliko zasluzujemo
Pa zbog titule i pišemo!
,,Cigani,, će da osvoje 95% bodova u prvenstvu, i ako neko treba da ih ,,kokne,, to smo mi, pa da titulu ne osvoje! A nismo ih juče ,,koknuli,, iako su nam bili na lopati! Nemojte se nadati nekom ,,krovu,, i ,,Voždovcu,, to se desilo tad...pa neće više nikad...
Daj da ga vodimo među glumce i glumice, takvi nam tamo trebaju... :D
Problem je što ima nas koji nisu gledali ni slušali ni jednu Pantićevu izjavu već nekoliko meseci, pa ako nešto kritikujemo, ne znači da smo mu ,,svedoci,,...
Ima puno stvari za koje smo Stanojeviću davali i pohvale.
Ali, ako misli da će Zeka Jojić da donese prevagu u derbiju, greši...i to već nekoliko puta.
Neki su pre bili za Šćekića juče umesto Jojića, ali opet je pitanje da li bi on bio prava ,,spona,, između naše odbrane i doturanja lopte do ovih napred.

Velika, velika greška Ilieva i Stanojevića ne samo to što su ,,nakrcali,, tim mekanim tehničarima Jojić, Natho, Suma, Pantić, Laki - a u suštini može da igra samo jedan među startnih 11, kada je neka utakmica jaka i u visokom ritmu - nego i to što na zadnjem veznom imaju samo Lolu koji ne igra i Šćekića i Zdjelara koji su vrlo tehnički i ofanzivno limitirani kada je protok lopte u pitanju! Šćeka zna da skoči i glavom da gol, ali to je već neka druga priča...

Nama tako i toliko FALI jedan igrač tipa onog mog poznanika iz mlađih dana, Salu Dramana, dakle neki momak koji je u stanju da oduzme loptu, ali i koji je dovoljno tehnički ,,potkovan,, da je odmah PRECIZNO prosledi ka našem napadu, a ne da se obrće oko sebe, vraća je nazad ili pokušava da razmišlja, ali ništa ne smisli...

Ko ima 12 minuta vremena u svom životu da odvoji i pogleda kako zadnji vezni može da trči, oduzima lopte i ODMAH ih PRECIZNO prosleđuje napred, izvolite...e ovo neko treba da radi na derbiju, pa ako ne može Zeka, ako ne može Šćeka, ako je Zdjelar zauzet nečim drugim, onda...Ivice, majstore, slabo si prostudirao te snimke koji stižu u desetinama hiljada primeraka, pa zar tamo ne beše bar JEDAN JEDINI igrač ovakvog tipa:


Dakle takav nam fali već duže vreme, takav tip igrača, samo za dve klase bolji od simpatičnog Salua...
Šta je ,,Drami,, falilo, kada je već ovako solidan na klipu?
Falilo mu je još više čvrstine, jer su ga krupniji, jači, čvršći, ponekad ,,otresali,, na terenu...
Ali...u vreme kada je prošao famoznu probu Zemunela, ipak je bio mlad (doduše ne videh šta mu piše u pasošu, ako ga nije bio izgubio), i, možda bi nešto kasnije dobio na snazi i čvrstini...ali...za svaki slučaj, ipak ga oterasmo...
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
i na kraju krajeva, slobodno upišite i ovaj naš poništeni gol na spisak sudijskih krađa na derbijima, a u štetu Partizana - gledao sam više puta, snimljen je iz više uglova, ali stvarno je teško videti zašto bi to bio faul...jebote, pa igrači su u borbi za loptu, nije ovo balet, lopta je pred samim golom, nema tu vremena za ,,cinculiranje,,...i znate KAD bi ,,ciganima,, ovaj Elvis poništio gol da su ga oni ovako dali?
Nikad.
Ubeđen sam i da bi u situaciji pre njihovog gola nama svirali faul u napadu zbog opasne igre - visoko podignuta noga! Tu uopšte nemam dilemu.

Kad je trebalo da se odluči da li je bio regularan gol za Partizan u Novom Pazaru, to je trajalo čitavu večnost, a gol na 0:3 apsolutno ništa nije odlučivao, pa su ipak secirali snimak kao da vrše operaciju na otvorenom srcu. A kod ove dve situacije na derbiju su odlučili očas posle, dok dlanom o dlan eto odluke.
 

ZORO

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
400
Reaction score
369
Локација
zvezdara-lion

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.140
Reaction score
4.560
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Informacija je od naseg trenera. Na konferenciji prije derbija je rekao da nije dosao na pripreme jer je izgubio pasos iza kreveta ili tako nesto ...
Nemam apsolutno ni jedan razlog da mu ne vjerujem.
Poslije mu je medicinski tim zabranio da igra za reprezentaciju, a on otisao na svoju ruku pa obnovio povredu. I za to mi je izvor nas trener i ni u to nemam razlog da sumnjam.

Suma ima drustvene mreze i sigurno bi ih iskoristio da postoji neka zavjera protiv njega.
Ovako, ostaje nam da se nadamo da u toj glavi moze da se zacepi neka rupa, pa da promaja bude malo manja... Bilo bi korisno i za njega i za nas.

Cak i da nista od toga nije tacno - Jbt, covjek je bio povrijedjen mjesec dana, odradio je jedan polutrening prije derbija...Da je i Sasa Zdjelar u pitanju, vjerovatno u takvoj situaciji ne bi bio u protokolu.
OK. Tako je izjavio trener i ti ne sumnjaš, stvarno bi voleo da kad bilo kome prišivate neke poteze, izjave da to podebljate nekim linkom a ne kao ti sada prvo odbio da ide pa posle izgubio pasoš pa ako nije ni to onda je rekao trener a njemu mora da se veruje. A taj isti trener ga stavi da igra bez priprema i treninga da igra ali onda te boli q jer je trener tako odlučio a ti mu vjeruješ. Pališ vatru tamo gde ne treba bez potrebe a kad si već pomenuo Duleta i Žoca u prethodnom postu Suma da je tako postupio ko što kažeš i kod Duleta i Žoca on trening a kamoli teren video ne bi.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nisam zadovoljan rezultatom na derbiju. Osim tih prvih pola sata gde jesu cigani bili bolji i imali te neke sanse ali od naseg gola pa skoro sve do kraja (odnosno izjednacujuceg gola cergara) mi smo bili bolja ekipa na terenu ali nazalost nismo iskoristili te svoje sanse plus ponisten nam je cist gol na startu drugog poluvremena.

Rikardu juce nije bio dan iako je imao ona 2-3 suta ali uglavnom je sam sebi kreirao te sanse i nije dobijao puno lopti od saigraca. Ali imali smo sanse i u prvom delu nakon naseg gola jos jedna sansa Natha pa onda i Urosevica koji jeste bio iskosa ali mozda je mogao da proba i sutem u gol jer ima on jak i dobar udarac. U drugom osim ponistenog cistog gola za nas upravo Rikarda, on sam je imao jos 2-3 suta a najbolja ono tik pored stative kada je imao i samog Urosevica ali mu nije prosledio loptu... pa sut Terzica i nakon ciganskog gola ono kad Scekic nije uspeo da sutne... Primamo gol kakav uglavnom primamo od ciganstura i gubimo vrlo bitne bodove u trci za titulu.

Ostajemo prvi sa ta dva boda viska ali realno nam ide tezi deo rasporeda, posebno u oktobru plus Evropa i Kup a nemamo prava na kikseve. Bice vraski tesko... Imacemo gostovanja u Lucanima, Krusevcu i Backoj Topoli... a kuci Spartak, Radnik, Cukaricki... I ne smemo da napravimo nijedan kiks jer govna do sledeceg derbija u rupi nece izgubiti ni boda.

Septembar:

23.09.2021 Mladost Lucani - Partizan (prvenstvo)

26.09.2021 Partizan - Spartak (prvenstvo)

30.09.2021 Partizan - Flora (liga konferencija)

Oktobar:

02.10.2021 Napredak - Partizan (prvenstvo)

*???* KUP TERMIN

16.10.2021 Partizan - Radnik (prvenstvo)

21.10.2021 Partizan - Gent (liga konferencija)

24.10.2021 TSC - Partizan (prvenstvo)

31.10.2021 Partizan - Cukaricki (prvenstvo)
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.000
Reaction score
11.773
Локација
JNA
Realno pretežak raspored, ali važno je ići korak po korak. Prvo Mladost u Lučanima da se dobije, tamo nismo dobili na poslednje 3 utakmice ako se ne varam...
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
813
Reaction score
2.696
Локација
.
Статус
Затворена за писање одговора.
Top