Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@ President Ne slažem se ni je sa Ivicom i Vazurom i gadi mi se što ih vidim u klubu.
Ipak obzirom da se ti nisi fokusirao na njih, već na trenera, nijšta mi nije jasno.
Nek svako ima mišljenje.
Ja verujem da si ti čestit, pa ipak Boga molim da nas ne strefi ni takav stručnjak (kao ti) u sportskom delu, obzirom na sve nabrojano, a vezano za sportski deo.
Ako niko nije pojačanje, a trener takav sav nikakv, ne priznaje da se igrač može spremiti uz Red bull, već samo na trninzima, kako onda da mi sa tim MIljkovićima i Obradovićima unazadismo ovaj početak u odnosu peroiod koji je tebi draži?
Juče sam jedva čekao utakmicu u Lučanima, nisam mogao da izdržim da vidim koliko i kako ćemo ih napuniti. Pre 2 godine sam pvraćao posle utakmice.

Pogotovo mi je zasmetao spin, evo uzećemo titulu i šta onda... Ko kaže da ćemo uzeti? Jel se nama godinama šteluje prvenstvo?
Da li ste svesni u kakvim okolnosima radi Stanojević?
Titula u ovakvim okolnostima je osvajanje lige Evrope.

Ne znam zašto bih ih razdvajao? On je te igrače tražio, tako je rekao. Dobio je sve što je tražio, rekao je više puta. On je zadovoljan Upravom, Uprava zadovoljna sa njim, čak obožavaju to da ističu. Odlično saradjuju što je pokazao i slučaj Suma. Zaštitili su trenera, stali iza njega, što je dobro, svesno praveći minus u kasi. Ali ok, kažu da su na pravom putu.

I ne znam ovo ˝stručnjak kao ja˝, šta to znači? Ja nisam rekao šta treba, rekao sam šta se desilo i šta se dešava što nije dobro. Ako je ovo što ja smatram lošim zapravo dobro, daj reci po kom osnovu je to dobro za Partizan? Šta sam pogrešno naveo?
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Pre neki dan ide priča dobrog dela foruma "zanimljiv tajming, Suma u dogovoru sa Vazurom i Vučelićem skreće pažnju sa konferencije". Dva dana kasnije, raskida se ugovor sa njim. Ne znam, meni ne deluje kao neki dobar dogovor, ili neka mi neko otvori oči. Rešili smo se posle Boga fudbala drugog najvećeg problema u Partizanu, pa sreći nema kraja.

Crnom bratu želim sreću, uvek sam voleo igrače koji imaju "ono nešto".
Ovoj trojici govnara preselo dabogda.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Pre neki dan ide priča dobrog dela foruma "zanimljiv tajming, Suma u dogovoru sa Vazurom i Vučelićem skreće pažnju sa konferencije". Dva dana kasnije, raskida se ugovor sa njim. Ne znam, meni ne deluje kao neki dobar dogovor, ili neka mi neko otvori oči. Rešili smo se posle Boga fudbala drugog najvećeg problema u Partizanu, pa sreći nema kraja.

Crnom bratu želim sreću, uvek sam voleo igrače koji imaju "ono nešto".
Ovoj trojici govnara preselo dabogda.
Ma, ne razumeš ti. Kao što nisam razumeo ni ja.
Sve je ovo dogovoreno. Čak i ovo teranje Sume.
Sve je to u kontekstu, kako bi šira javnost imala negativno mišljenje o "našem" treneru i njega krivila.
Sve je to, dooobrooo smišljeno u kontekstu rušenja "našeg" trenera.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
@ President Biram sagovornike, pogotovo one sa kojima polemišem. Sa tobom bih rado.
Ovaj put ću ti se izviniti, jer sam zaista i umoran i razočaran, a imam utisak da i prviše vremena i živaca trošim. Dosta je.

Drugom prilikom :ziveli
 

>Simke<

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
298
Reaction score
273
Локација
Novi Sad
@Maks778 Smanji doživljaj. Shvatili smo odavno da mrziš trenera, u redu je. Nema potrebe za 20 tvojih postova po stranici da nam dokazuješ to.

Suma je u Partizan došao u leto 2017. Za te četiri godine imao je neke dobre utakmice, ali po meni mnogo mnogo boljih igrača od njega je odlazilo iz kluba pa smo preživeli.

Šteta i za njega, i za nas što se ovako završilo, ali baš da sam toliko pogoðen ovim i nisam.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Ovo sa Sumom se moralo rešiti.
Ekipi je preko potreban mir.
To je to. Necu sigurno da opravdavam Vazuru i Ilieva, ali ovo je ovako moralo da se završi. Za nauk drugima. Ako ti se ne dopada trener ne znači da treba da dižes u vazduh ekipu, klub, sve.
I jos live da uključis. Pa - pa, tako sad može u Gvineju da se ponaša.
 

Djomla97

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
674
Reaction score
4.456
Локација
Kosovska Mitrovica
Putuj igumane. Uglavnom, hvala mu za par bitnih golova. Neće nedostajati, ni on nama, a ni mi njemu. Da se iole profesionalno ponašao, drugačije bi se završilo. Za one para, i za oni svu famu oko njega kad je dolazio.. Morao je da bude glavni i najbolji igrač svih ovih godina. Ne na svakoj petoj utakmici.

Sumi, sve najbolje u daljoj karijeri. Do mekle je, i sam sebe Sjeb'o.

Jos jedan igrač, a da dinar uzeli nismo..
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ajde ja ću samo par stvari na temu Suma.

1) Smatram da je po kvalitetu jedan od najboljih koji je igrao u Partizanu. Pričam o strancima.

2) Učinak obzirom na katastrofa kontinuitet mu je bio vrhunski. Medjutim, teško možeš da se osloniš na njega.

3) Mnogi su kuburili sa njegovom disciplinom. Djukic, posle Bata. Kada je došao Savo, znao sam da će ga oživeti. Trpeo je njegove nedostatke i u igri i kontinutetu i dao mu slobodu. Ovaj je kod njega procvetao ali opet nije sve mečeve mogao da igra.
Čak sam stigao da ga žučno branim i nazivam Maradonom. Stvarno mi se svidjaju njegova kontrola lopte, dribling, njuh. Ma hiljadu hvala Suma za sve lepe trenutke za Malatiju, Molde, AZ, Sochi, Klaru, cigane

Kolega @maximilian72 napisa čekao sam ga. Ovo je ključ svega ljudi. Stalno ga čekaš. Čekaš ga da dodje na pripreme, da mu se igra, da bude spreman za 90min. Prosto takva je glava.

Ne mislim da ga je Stanoje mrzeo. Postoji slika u svlačionici ovog leta i njih dvojica kako se rukuju. Bata ga je bukvalno šutnuo iz tima, Stanoje je pokušao da radi s njim, ovaj je alergičan na disciplinu da budemo potpuno iskreni.

A evo pri dolasku u Partizan šta kaže njegov bivši trener:

Perspektivni stručnjak iz Užica svestan je da je deo javnosti u Srbiji očekivao od Sume partije po principu – sve i odmah. Međutim, on otkriva da je Gvinejac samovoljno propustio dobar deo priprema.
„Ovako je to bilo. Mi smo sezonu završili krajem maja, a on je imao reprezentativne obaveze. Zbog toga je dobio produžen odmor do 17. juna. Propustio je prvih 12 dana priprema kada smo podizali fizičku spremu. Kada se vratio, znali smo da će biti transferisan. Postigli smo džentlmenski sporazum sa njim da ne igra evropske utakmice, jer je transfer u Partizan dugo visio“…

Imao je Suma mogućnost da igra utakmice za B tim.
„Pošto smo igrali mečeve četvrtkom Suma nije bio deo grupe na pojedinim treninzima, kada su se radila uigravanja. On je želeo da ide, ja sam rekao i klupskoj upravi da ne računam na njega, jer se spremao za transfer. To znači sledeće: sedmično smo imali devet treninga, a Suma je sa nama radio dva ili tri puta. To je baš malo, složićete se. Imam sjajan odnos sa njim, rekao sam mu da može da igra ponedeljkom za B tim, da bi to bilo dobro za njega kako bi ostao u ritmu. Posebno, jer su to lakše utakmice. Nije želeo. Pozdravio sam to, jer znam da mu je takav mentalitet. Ponavljam, imali smo sjajnu saradnju. Kada se podvuče crta, Suma je propustio veći deo priprema. I zato će mu biti potrebno tri nedelje da dođe do tonusa“.

Srpski stručnjak je ubeđen da će Suma do stanja ekstaze dovoditi Grobare.
„Žao mi je što ne može da pomogne Partizanu u važnom delu sezone. Ali sličnu situaciju sa njim imao sam i prošle godine Nije bio spreman, želeo je da ode. Međutim, ja sam insistirao kod Uprave da ostane, rekao sam im da je to mašina od igrača. Pomoglo mi je to što sam boravio u podneblju krcatom afričkim igračima. I napravili smo dobru priču, kao što sam siguran da će Suma pokazati šta zna“.
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Naravno da ce nam nedostajati. Iskreno nadao sam se da ce se odnos Stanoje-Suma popraviti i da ce vec na sledecoj evropskoj utakmici smestiti par komada u mrezu Estonaca. Steta sto u glavi nije najcistiji, sto potvrdjuje da je od 4 trenera samo sa Savovim sistemom zadovoljan. Jebiga, srecno Suma
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Hoće li mi neko reći koliko smo zaradili na prodaji najboljih igrača Asana, Sume i Sadika?
I koliko još treba da im platimo?
Tako se dokazuje veličina Partizan i da niko nije iznad lože Partizana.
Tužno.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Posle Asana ovo je jos jedan šamar svima nama pravim grobarima.
Amaterizam i bruka i sramota.

Da nije bilo Sume ne bi ni igrali usranu ligu konferencija.
Mrš!
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Nažalost, ovo je bio jedini moguć epilog.
Na stranu lični odnos prema Sumi i Stanoju (koji je meni manje bitan). ne znam da li postoji klub koji je pustio dva najbolja igrača iz prethodne sezone da odu za 0 dinara.
Lako je pričati da je trener ubačeni element, a ne imbecili na čelu kluba.
Žao mi je što je sve ovako ispalo oko Sume, dobili smo od njega dosta dobrog ali i nešto lošeg, nisam siguran da li bi ostavljanje istog u Teleoptiku donelo nešto korisno s obzirom na ogroman pritisak koji bi se sručio sa tribina da se desi da kojim slučajem ne igramo dobro, od skandiranja do kritika, vraćati ga u startnu postavu nije pošteno prema Nathu koji je u najboljoj formi trenutno.

Na ovaj ili onaj način, trener je dobio ono što želi, a to je tim bez Sume.
Francuzi su izbacivanjem Anelke potpisali raspad, Hrvati su izbacivanjem Kalinića dobili konsolidaciju ekipe i finale SP.
Rezultati Stanoja sad idu u prilog njemu, ovom odlukom će ispasti ili pukovnik ili pokojnik na kraju sezone.

Sumini postupci nisu za pravdanje, ali niko nije u njegovoj poziciji i kapiram da mu je prezupčilo to da dve godine bude stalno pod najvećim pritiskom i meta većine kritika. Šteta što prosto njegov sklop nije osmišljen za moderan fudbal jer ima kvalitet da bude ozbiljan u jačim klubovima. Kritikovati ga što nije osvojio titulu u ovim uslovima - dajte, molim vas. Želim mu svu sreću da nađe pravi tim i uslove za njega (sve samo ne cigane) i naplati sve što mu se duguje, ako je stvarno tako, i da popravi ponašanje oko nekih stvari jer onakvi javni istupi i razne egzibicije nisu odlike ozbiljnih igrača. Hvala mu na golu gurbetima.

Stanoju želim svu sreću u skupljanju redova i nastavku dobrih rezultata, kakav je naš je, pritom sumnjam da ima neko bolji trenutno dostupan. Jedino znam da Partizan ostaje bez još jednog igrača za borbu na tri fronta a tu je samo taj isti Partizan na gubitku.

moćnom trijumveratu da poželim da im se deca rode retardirana i potroše svaki dinar koji su pokrali na lečenje.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
@Maks778

Imas li nameru da stanes sa filovanjem istih poruka, i zasto ne?
Shvatili smo, trener nije nas, nego je "nas trener".

Nadam se da ce posle osvojene titule Aleksandar Stanojevic biti bivsi trener fk Partizana, samo da bi ti i kolega SrceSlomljeno od srece skakutali.

Dodjite slobodno na neku utakmicu i vicite mu da je picka prodana. Svakako se bar na Jna svasta moze cuti.

Koliko neke od vas puca ego i da isterate svoje, pa jebeno je neverovatno.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
@Maks778 Smanji doživljaj. Shvatili smo odavno da mrziš trenera, u redu je. Nema potrebe za 20 tvojih postova po stranici da nam dokazuješ to.

Suma je u Partizan došao u leto 2017. Za te četiri godine imao je neke dobre utakmice, ali po meni mnogo mnogo boljih igrača od njega je odlazilo iz kluba pa smo preživeli.

Šteta i za njega, i za nas što se ovako završilo, ali baš da sam toliko pogoðen ovim i nisam.

Znaš kako.. "Mrzeti" je ipak, isuviše jaka reč.
Da bi nekoga mrzeo, prema njemu pre toga ipak moraš imati neke emocije.
Iz iskustva koje već imam sa ovim trenerom. (mislim na prethodna teranja igrača i dovodjenje svojih na njihova mesta).
Daleko od toga da sam ja ovog trenera nešto posebno simpatisao, da bi ga sada mrzeo.
Da sam ga podržavao u radu, do danas. To, nema razloga, zasto bi lagao. Zaista jesam. Nisam ga gotivio kao ličnost. Ali, smatrao sam da poseduje odredjene stručne kvalifikacije. Uz to, nisam ni video nikog boljeg, koji bi ga zamenio.
Čak sam, nakon njegove poslednje konferencije, donekle osetio i ponos i to i javno pohvalio.
Tako da "mrzeti", zaista ne stoji. A, da mu želim što pre videti ledja i da se nikada više ne vrati, to stoji.
Ne samo njemu. Već i ovima, čija imena mi više mrsko i da spominjem.
Ali, kako ne bi ostao nedorečen.
Ovoj upravi koja je bezrezervno stala iza "našeg" trenera.
Dakle.. Vučeliću, Vazuri, Ilijevu. U paketu sa "našim" trenerom. Bezrezervno želim da što pre.. Neki završe iza rešetaka, neki u nekoj Kini, Indiji, Siriji (Za bolje nije). Sem ukoliko se ne dokaže ono što mu se neretko sputava. A to su menadžerske kombinacije. Zbog kojih je u stanju neke igrače da otera, otvarajući prostor, drugim, protežiranim igračima. U tom slučaju, ukoliko je i to istina. Onda bi i njemu poželeo dug i prijatan boravak iza rešetaka.
Dakle.. Mržnja, daleko bilo.
Ali, put pod noge, pod hitno. Što pre. Inače, neće proći 4 godine bez titule. Na žalost, Terzić će ostati doživotni predsednik zvezde.
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Ljudi je l ste vi zaboravili gde zivimo?

Murinjo da dodje ne bi uzeo titulu sa Partizanom.

Nemojte da se zanosite . Tuzno je ali tako je.

A sve to aminuje nasa uprava. Oni su kancer kluba a ne Stanojevic , Suma ili neko drugi iz sportskog sektora.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top