Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Samo jos da kazem.

Igrac odjednom izlazi u javnost i to bas posle konferencije trenera. Nikako ne moze biti slucajno. Zatim raskida najbolji ugovor u svojoj karijeri, posto ga ionako uglavnom mrzi da trenira i igra, mogao je primati kesh barem do zime, ali ipak raskida. Imam slutnje da je on vec dogovorio novi klub. Nagadjam samo, pa mi ne ostaje nista nego da vrijeme pokaze neke stvari. U proslom postu iz sprdnje napisah sta bi bilo kad bi potpisao za ciganku, a onda sam se zamislio malo. Nama je ciganka digla cijenu za njega onomad, kontak je postojao, mozda je i obnovljen hmm.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.626
Reaction score
22.328
Локација
Beograd
Mala dopuna, malo-malo pa se opljune Savin period u klubu(sa nekih aspekata itekako zasluženo), pravi se slika kao da je period pre Save bio totalno blagostanje, a ne nikad veće rasulo u ekipu koje lično pamtim.
A da, plus je trener u istoriji koji je najbrže teran sa klupe, cirka 24 sekunde...
Htedoh reći da je Stanojević ipak imao kakav-takav kvalitet u ekipi koju je krenuo da oblikuje po svom ukusu i neka Bog da, dogura što dalje, ali nemojmo biti kolektivni licemeri, pa se praviti blesav za neke stvari.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.110
Reaction score
3.996
Локација
Београд
Treneri su mi uvek bili nebitni u fudbalu, krš ekipa sa odličnim trenerom je krš ekipa, vrhunska ekipa sa krš trenerom je vrhunska ekipa, u tom slučaju krš trener više može da odmogne dobroj ekipi nego što dobar trener može da pomogne lošoj ekipi. Čak je meni i suludo da se ovde već mesecima raspravlja o trenerima i ko je bio bolji i ko je više uradio... I iskreno ne razumem ljude koji dižu u nebesa Savu ili Stanoja ili Đukića ili koga god, suština je da možemo da osvojimo ligu šampiona sa Stanojevićem/Savom, ali i da ispadnemo iz lige sa Murinjom/Fergusonom.

Na tonu je primera tih trenera, neka moj primer bude Frank Rijkaard koji je ispao iz Holandske lige sa Spartom iz Roterdama i odatle otišao da vodi Barselonu koja je tada bila najjača na svetu(?!) i osvojio sve što može da se osvoji, da bi posle toga otišao u Galatasaraj pa u Saudijsku Arabiju.

Problem je što je posao trenera u Srbiji drugačiji, treba se boriti protiv države, protiv sudija, protiv politike i ostalih bolesnika, a to niko od njih ne može niti im pada na pamet da pokušaju, što je i razumljivo. Naravno da i taktika, pripreme, motivacija i sve ostalo imaju veze s tim, ali mnogo manje nego što se potencira, uz to da u 95% slučajeva igraju igrači koji moraju da igraju zbog nekih menadžerskih kombinacija. ''Naši'' treneri niti dovode igrače niti ih biraju, oni su tu da daju alibi kada neki igrač kao Suma, Asano, Moreira eto ''ode bez razloga'', oni su tu da se pokače sa takvim igračima ili da ih forsiraju kada neki igrač mora da se proda.

no tema je bila da:

Ne verujem upravi apsolutno ništa, nisam vezano za Moreiru, Dijaru, Asana niti sada verujem šta god rekli o Sumi.

Što se mene tiče, šta god da su izjavili ja verujem u suprotno.

I da, nisam im oprostio Moreiru i Dijaru, niti nameravam.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Volim Stanojevića ali zaista ne podnosim kontradiktorne izjave. Puno ih je ...puno ovog mandata.
Bolje da se drži svojih 90 minuta utakmice i suđenja u njima.
ovakve izjave neka ostavi Ivici

"Dosta puta sam komentarisao za njega i sve igrače. Uvek sam prvo govorio igraču u četiri oka, potom pred igračima, pa javno. Više puta smo reagovali, pokušavali da se izvučemo, ali nije vredelo. Ovde postoje pravila, moraju da se poštuju. Od mene nećete čuti da ni o kome ko je nosio Partizanov dres komentarišem loše. Stavljam tačku na ovu priču", kaže Stanojević.
10:53
Govori da se ipak nije video sa njim u četiri oka.



dokument-partizan-830x0.jpg
Da li ovo po engleskom inače piše da su "izričito naši doneli da ne ide za reprezentaciju"?
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.110
Reaction score
3.996
Локација
Београд
Prvo, naši su nepismeni kada je engleski u pitanju, mada nam ni maternji nije najbolji.

Drugo, piše da smo svesni da će se pridružiti reprezentaciji i da očekujemo da će kod njih imati odredjenu terapiju i medicinsku negu koja mu je potrebna za oporavak.
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Treneri su mi uvek bili nebitni u fudbalu, krš ekipa sa odličnim trenerom je krš ekipa, vrhunska ekipa sa krš trenerom je vrhunska ekipa, u tom slučaju krš trener više može da odmogne dobroj ekipi nego što dobar trener može da pomogne lošoj ekipi.
Без љутње али одавно нешто глупље нисам прочитао. Тренер се пита 3х више од екипе зато што је он тај који ведри и облачи и он има моћ над целом екипом. И баш напротив, добар тренер ће од крш екипе направити солидну екипу ако има играче које жели на тим позицијама. Примера је колко хоћеш, прво што ми падне на памет је Арсенал са Артетом, Барса с Куманом, а донедавно Челси са Лампардом док није дошао Тухел и буквално их препородио
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
@RamaPFC Znam da to piše.
Problem je generalno izvorno definicija "Veći od Partizana"
Ovde su svakako dokazali da ispiranjem mozga su ipak veči od Partizana svi ovi koji vole da prcaju navijače svojim izjavama.

Njihovi lekari i savez su odlučili koliko vidim da ne poslušaju smernice i savete naših lekara.
Pogrešili jesu. Čak ne stajem na strani Sume koji tvrdi da je spreman za derbi.
Ali nije kao što kaže naša uprava da je pljunuo na Partizan jer je na svoju ruku igrao i otišao?!
Pa jebem mu mater prvi ne bih voleo da neko za mene kaže pa makar mi majka i tatko bio a ne trener i Ivica da posle svega ovim gestom izdao Partizan i saigrače.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.495
Мене је највише забринуо онај део конференције где каже "Имате Рикарда који игра под ињекцијама и не бира утакмице". Човек је дао 56% од укупног броја голова ове сезоне и ако га те ињекције преоптерете остаћемо на дуже стазе без играча који носи више од пола тима на леђима
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
686
Reaction score
1.890
Rekao je Stanojević da se traži način da se rastereti Rikardo.
Pretpostavljam da tu misli na Isaka, jer Holender očigledno teško može da menja Rikarda. A Milovanović je još uvek mlad. Mada već od zime ja očekujem da Milovanović dobije ozbiljnu ulogu u timu.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.110
Reaction score
3.996
Локација
Београд
Без љутње али одавно нешто глупље нисам прочитао. Тренер се пита 3х више од екипе зато што је он тај који ведри и облачи и он има моћ над целом екипом. И баш напротив, добар тренер ће од крш екипе направити солидну екипу ако има играче које жели на тим позицијама. Примера је колко хоћеш, прво што ми падне на памет је Арсенал са Артетом, Барса с Куманом, а донедавно Челси са Лампардом док није дошао Тухел и буквално их препородио

Toliko stvari pročitamo dnevno, a baš ovo moje da bude najgluplje..

Mala je razlika izmedju Tuchela kojem dovode igrače koje želi za 200+ miliona evra i trenera Partizana koji mora da forsira pojedine igrače a omladinci odlaze u 17. godini za sitne pare da bi se posle prodali za ogromne. Lampard je imao nesreću sa serijom loših rezultata, nije kao da je imao sulude postave i izmene pa da se kaže da je očajan trener.

Koeman i Arteta su nasledili Barselonu i Arsenal na dnu, čak je i Wenger oteran nakon koliko godina, kao i Emery posle toga. Barseloni sad ni Clough, Rinus Michels i Ferguson zajedno ne bi pomogli. Ali zato je totalno nebitno ko vodi Bajern već godinama, bukvalno tebe i mene da postave osvojili bi sve.

Ako zaista neko smatra da trener ekipi koja ima Messija, Neymara i Suareza pre utakmice nešto mnogo filozofira, onda stvarno ne znam. Može trener da upropasti ekipu, metne Messija u odbranu ili šta već, ali kada imaju prejake ekipe, dovoljno je da igrači budu zadovoljni.

Gvardiola vodio najbolju Barselonu u istoriji, pa jedan od najjačih Bajerna pa sad najjači City, i da je strašan trener, bez onih milijardu dva funti, City bi svake godine bio deseti na tabeli isto kao i Chelsea isto kao i PSG.

Njihov posao je bukvalno menadžerski, da igrači budu zadovoljni i da najbolji igraju, to je to, imaš par izmena na utakmici i tu je kraj. A taj posao je mnogo lakši kad ti uprava ne govori da "ovaj ili onaj mora da igra ovoliko ili onoliko". Zato PSG menja trenere stalno jer im je potreban neko ko će biti dobar sa svim igračima, pa taj ne može da pogreši i da postavi treću ekipu. Nije to košarka pa tajmaut pa crtaj akcije, postave XI i tokom utakmice menjaju 3-5 igrača koji su svi vrhunski i viču "napred", "nazad", "polako" i "pritisak".

Ali još jednom, taj posao trenera je kod nas dodatno otežan menadžerskim dogovorima, sudijama, politikom, tako da je tek tad nebitno ko te vodi, osim ako sam ustane protiv čitave države.

Ali dobro, to je samo moje mišljenje.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.255
Reaction score
18.173
Локација
Kej Republika
Dakle da Sumiramo
Moreira i Kleo su bili depresivni
Tejgo los
Sadik los
Asano ne oseca klub
Suma pobegao da igra za Gvineju.
Kako one beše. Sto puta izgovorena laž postaje istina?

Kad ne daj Bože kiksnemo u prvenstvu/Evropi, forum će da gori. Da se trener opet napuši svim i svačim. Znam, neki jedva čekaju oštre tastature. Već im stoji na draft 'Nate Šamrok Stanoje...
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.255
Reaction score
18.173
Локација
Kej Republika
Nije problem reći negativno o treneru. Kritika je tu, ja prvi nemam problem sa tim.
Problem su lažni spinovi koji se provlače kao istina.

Ja ću iskreno skoro svakom našem treneru pre dati podršku, nego nekim igračima. Jbg tako posmatram stvari. Tako me Dule "vaspitao".

Ni ja ne volim što je dovukao toliko povratnika. Što mu je zec nosilac igre.
Ali on mi zapuši usta rezultatima. Znači da to što radi ima smisla.

Tabloidne teme, citaranje portala i kvazi novinara, to me ne dotiče. Ali kad neko to citira i navodi kao neki argument protiv trenera, kod mene pali lampicu.

Jer svi ti tabloidni citati i kreću od bolesnika kao što je Željko Pantić i slični mu!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Sad potpuni off jedan bez ljutnje.
Ja iskreno nisam (ne znači da nema) ali nisam bio u prilici da pročitam "Stanoje Šamrok" "Turim Kurac u usta Stanoju" i slični komentari upotrebljen kako bi se ponizio ili ponudio neki primitivan odgovor.
Ali zato skoro na svakoj 3,4 strani stoji neka baba vanga prognoza i tetoviranje Šamroka Stanoju i dodavanje nekog ili nečijeg kurca našem treneru u pokušaju objašnjenja zašto je Stanojević dobar.

Nemojte tako ko Boga vas molim više, toliko reči postoji opisati i obrazložiti nešto
Da ne mora se braniti recimo
konstatacija da je laž da su naši zabranili odlazak za reprezentaciju direktno vređajući našeg igrača(iako nikad ne bi smo trebali čuti ružnu reč o igraču po današnjoj izjavi) time što prozivaš navijača Partizana da priželjkuje neuspeh i da će trenera nazivati pogrdno...
Može to i drugačije valjda
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Prvi put posle 4 godine imamo šansu da osvojimo titulu i to sa najgorom upravom u istoriji kluba. Kada se setim proteklih sezona gde su nam sektaši bežali 20+ bodova i one sezone kada smo završili na trećem mestu. I posle svega toga nama svašta smeta iako smo prvi na tabeli.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top