Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Дочекасмо Менига. Изузетно конкретан играч и дефинитивно играч утакмице, одмах се види да далеко одскаче од стандарда ове лиге. Најава новог танга смрти, овога пута у улози Рикарда и Менига ткзв "РикМен". Ово је било предобро. Постали смо машина за ове утакмице где смо фаворити.
Много јачи тимови од нас у разним лигама су падали и нису испунили очекивања јер су ове ткзв "мале" утакмице узимали здраво за готово, а ми показујемо једну врхунску озбиљност и мотивацију у овим мечевима.
 
Последња измена:

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.789
Reaction score
7.557
Локација
25-i maj
Svaka cast za tekmu,izgleda da smo se mi spremali za neku ozbiljniju bitku sa Spartakom cim na klupi nije bilo mesta za Pavlovica i Milovanovica a kasnije na terenu,da igramo sa dva desna beka. Mening odlican i brz,bas ce da maltretira ove seljacke stopere i bekove. Obradovic je pravi izbor kad igramo domace tekme.
 

gGnuX

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
53
Reaction score
156
Локација
Kraljevo
Ууууу, Квинси Мениг прави разлику. Премоћно изгледамо пред европски меч са Флором. Морамо да поновимо ово у четвртак. Гази све
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
559
Reaction score
1.665
Локација
Vranje
Baš sam uživao... Kakvi pasovi, šanse se nižu kao na traci. Mening igrač utakmice definitivno, Terzić odličan, Rikardo klasika... Posebno bih pohvalio Ivana Obradovića, prosto je plesao po terenu.
Utisak večeri, transparent "probiotik" :l
CRNO BELI, BRAVO BRAVO!!!
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Mene kod Meniga uzasno iritira ono sto se videlo jos na onim njegovim snimcima iz Holandije, coveku je leva noga pratkicno neupotrebljiva i to je ekstremno upadljivo (jasno mi je da je upisao asistenciju levom, da me neko ne podseca jer nema potrebe). Medjutim to sto covek radi desnom je magija.
Prvo, momak razume igru i sve sto radi je promisljeno. To se ogleda u mnogo cemu, pocev od osecaja za loptu i kretnju, pa do sakrivanja te leve noge kojekakvim laznjacima i potezima sa malog fudbala. To mu vec donosi prednost u odnosu na 90% igraca u nasoj ligi koji igraju sablonski i vrte se po terenu kao muve bez glave.
Drugo, vidi se da je skolovan. Zna sta hoce i kako da izvede. Mi i kad nanjusimo igrace koji imaju mozga, oni obicno nisu u stanju da izvedu ono sto hoce, jer cesto glava hoce ali noge ne umeju.
Trece, a sto bi trebalo da se podrazumeva, momak je fizicki besprekoran. Brz, okretan, izdrzljiv i nije od stakla uprkos tome sto je sitan. Komentator mi je nabio par puta pritisak opaskama tipa "lopta je srecno dosla do Meniga". Kurac moj srecno majstore, nego brat tri puta padne i ustane dok se seljacki stoper Spartaka okrene oko svoje ose. Momak je cigra.

Nisam bio odusevljen dolaskom Rikarda. Nije mi bas bio omiljen u prvom mandatu kod nas. Delom i zbog toga sto je kroz karijeru bio krilo pa se prebacio u spica malo pred taj dolazak kod nas, ako ja nisam nesto pobrkao. Onda je otisao i izgleda malo pokupio fore i iskustvo potrebno igracu na toj poziciji.

Terzic je bas dobar, od svih nasih mladih igraca mislim da on u ovom trenutku najvise obecava.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Мениг и Рикардо морају да почну сваку утакмицу у лиги, а десно нека играју Јовић, Терзић или било ко други. Озбиљан тандем расте у ова два играча, озбиљан.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top