Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
559
Reaction score
1.665
Локација
Vranje
Sigurno, baš sam opušteno gledao. Brine odbrana...
Pavlović, po mom mišljenju, nije igrač za Partizan.
Ajdemoooo
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
Zgazili smo filijalicu iz NS. U momentu gledam posed(skoro 80%), broj kornera, suteva. Al komentator sto proziva trenera kurve2, kao, pa rekao je da dolazi da igra fudbal, a parkirao dva dabl dekera:)
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.789
Reaction score
7.557
Локација
25-i maj
Lagano ali sigurno Vojvodina ide ka jednoj poziciji u fudbalu na kojem je trenutno OFK Beograd i nalazi se na istom putu sa Radnickim iz Nisa i ostalim zvedinim filijalama. Oslanjaju se na krs igrace i po meni samo TSC,Cukaricki i donekle Spartak ima pristojan sastav ali po kvalitetu jedva za nekadasnju prvu ligu sa Zeleznikom,Hajduk Rodic,Smederevo koje su imale po jednog znalca,jednog dobrog spica i golmana. Da Partizan sa drugom postavom moze da postigne 7 golova Vojvodini to se ne secam. Znao sam da ce Riki izbunariti jedan gol,drago mi je zbog Meninga i zbog Pantica koji mora da postane konstantan inace iz Partizana nece ici na gore nego samo na dole. Ovaj stoperski tandem je rizican i nikako u jacim utakmicama ovako. Idemo dalje za sve pare cekamo da neko skupi muda i odigra muski protiv ciganke a ne da se skloni kao Mladost danas i da ponovo odemo na 5,6 razlike.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.130
Reaction score
14.278
Локација
Brdo Banovo
Lepa "bleja" na stadionu Partizana/Jna.

Povratak u formu, kontrola utakmica od samog pocetka. Konacno sezona kada se ne mucimo na Vojvodinom, bez prosipanja bodova.
Prva utakmica bez Natha, funkcionisalo odlicno. Valjda cemo tako morati do januara.

Za sada, sve kako treba. Proslava golova pokazuje jedinstvo ekipe, pokazuje da im je stalo.

Na tribinama do 5000 ljudi, nadao sam se jacoj poseti..bice i to. U aprilu.

Razmazeni grobari, Partizanu u prici odani.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.391
Reaction score
2.083
Bravo Partizane, naporan vikend ali sve je dobro kada se dobro zavrsi.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
377
Reaction score
3.427
Локација
Kući.
Ponovo rutiniramo.
Kvinsi doprineo.
Rikardo uspeo da odmori malo.
Zdjelar se vratio.
Uvodimo golobradu decu.
Prvi smo na tabeli.
Jedini neporaženi.
Najbolja odbrana, najefikasniji napad.

Ovo pišem, za svaki slučaj, ako je neko pitao šta ima novo u našem Partizanu...

CRNO-BELI BRAVO BRAVOOOOO!!!
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Sto volim kad jedna nekad dobra ekipa, nakon kurvanja, postaje klasican bunkeras, i onda i dobije sto je zasluzila. Ni protiv "slabijih" nismo imali onoliki posjed kao protiv njih u prvom. Steta sto ne udje i onaj pred kraj da bude pet komada.

Iako smo dominirali vecim dijelom utakmice, ja jesam imao tikove svaki put kad je lopta kod stopera a i Jojica. Pored toga sto je u napadu asistirao i dao gol, umalo je sve pokvario onom greskom kod njihovog gola, a slicnu je ponovio i malo nakon toga pa smo to stigli da ipak ispravimo. Ta neka nonsalancija kod dodavanja je ono za sta bih ja, da sam trener, naplacivao kazne, i to zestoke.

Idemo dalje!
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.132
Reaction score
17.819
Локација
U Kinšasi

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.844
Reaction score
3.623
Kakve to zastave su imali navijaci slanine,kao u bojama madjarske.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Mnogo mi je laknulo posle ove pobede! Izgleda da su se malo odmirili. Pantic je bio dosta koristan danas i konkretan. Pas nam je i dalje haotican na sredini. To ovaj igracki kadar ne moze da resi. Gledajuci ih uzivo i prateci kretanje bez lopte, od ove grupe igraca tecne igre nikad biti nece. Lazar Pavlovic nije bas iskoristio sansu, na zalost. Mozda da je dao ono, al ovako, nije napravio razliku.

Vojvodina igrala kukavicki, nisu nas pritiskali vise od kruga na centru. Pickice obicne. Predali su nam se bukvalno. Nisu pola presli 45 min. Metalac, TSC ili Cuka su za respekt u odnosu na njih. I onda bez opterecenja od presinga ludi Sanicanin iznosio loptu. Majko mila. Iznese je do protivnickih 16 i posle gde s njom to bog sveti zna. Nije to do decka, to je do trenera. Komicno na momente.

Mali Milovanovic mi se mnogo svidja. Vidi se da mnogo zrelo razmislja u postavljanju, igri od lopte... Deluje mi kao da je dosta stariji i iskusniji igrac po kretnji. Onu akciju je mnogo fini povuko po levoj strani. Steta sto ga Jovic nije dao. Sa onom fizikom, deluje bas zanimljivo.

Atmosfera na stadionu, jbg cudna. Nisam dugo bio, pa mi deluje sve nekako ubijeno. Nije mi prijalo da slusam Ratko Mladic i ustase i madjari pola sata aktivno... Ne volim to. Ne vidim kako to podize ekipu... Istok je par puta preuzeo navijanje. Al su to makar bile 'partizabe napadaj napadj' akcije. To nekako ide uz igru. Malo ljudi, cudan vajb, ne delujemo kao navijaci buduceg sampiona.

Ekipi svaka cast! Zajednicka radovanja, individualne partije Pabtica, Meninga i standardnog Rikarda, i sve standardnijeg Urosevica sve za pohvalu! Idemo dalje!
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top