Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Ranger

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
24
Reaction score
28
Локација
Beograd
Zna li se u koliko je sati konferencija za stampu?
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.158
Reaction score
4.287
Ne treba se obazirati na njihove smicalice, treba se fokusirati na meč. I remi je za nas poraz, mora se ići na pobedu. Sami smo sebe doveli u takvu situaciju. Da je na klupi Marko Nikolić ne bih brinuo, ali naš aktuelni trener mi odavno ne uliva poverenje. Ako treba uzeti kredit da vratimo Ćela na klupu...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ja ne znam da li Stanojević praktikuje, kao prije 10 godina, da prije derbija igrači i stručni štab budu sedmicu dana u karantinu. Nešto nisam to čuo u posljednje vrijeme. To je izuzetno bitna stavka pripreme za derbi, baš zbog svih ovih provokacija.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Ako treba zbog ovoga da se uplaše onda bolje i da ne igraju fudbal. Kad je mogao Stojković da igra posle svega što mu se desilo i koliko su pretili njemu i njegovoj porodici, mogu i ovi baletani.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.527
U ovom derbiju je dovoljno da budu sve suprotno od onoga sto su bili u proslom derbiju.
Ukoliko im motiv i voljni momenat bude na nivou zadnjeg derbija, gasi svetlo i da se gasimo.
Ono sto brine je to sto Stanojevic igracima nije imao sta da zameri nakon tog derbija i sto mu je bilo svejedno da li je plus 5 ili plus 2...

Na cemu ovde neki grade toliki optimizam glede predstojeceg derbija, ne znam. Mi u totalnom kanalu, oni u dobrom momentu cekaju derbi, a u rupi nismo dobili vec 5 godina.

Edit: a sto se tice ovih plakata, oni bar imaju neke akcije, ideje, koliko god bile bolesne, to koriste na najbolji nacin za velicanje sebe i srozavanja nas. Posto im dajemo prilicno slagvorta rezultatima, igrama i istupima u medijima, i ne cudi.
Mogli smo i mi slicno nakon kukanja tvorzana, i prozivanja piksete, ali nismo. Tu nam niko nije kriv.
 
Последња измена:

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.154
Reaction score
18.236
Локација
U Kinšasi
Mene interesuje ko li će nam biti štoperski par sutra. Verujem da su Urošević i Miljković sigurni.
Jović izgleda ne igra, tako da je Terzić siguran.
Jel beše pravilo da bonusa mora da zameni bonus da bi ih bio dovoljan broj? Ko li će onda umesto Terzića?
Slatke muke trenera.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Кад чујем да за дерби треба мотив, умрем од смеха. Па ја кад на мали фудбал видим дебила у цигански дрес кидишем на њега да му протресем камен из бубрега, а не утакмица за титулу.
Изађеш на терен најебеш се мајке циганске, избијеш их, узмеш титулу на њиховом терену, и после им се посереш у свлачионицу и не пустиш воду.
Тако ја то видим...
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.709
Reaction score
29.398
Локација
Beograd
Pitao sam se zašto je Elvis uopšte dao Joviću žuti karton na prošloj utakmici - dok nisam pročitao negde da zbog tog kartona Jović neće moći da igra derbi...

Eto, zato mu ga je dao.

Dakle ili će (naš) Terzić odigrati svih 90 minuta, ili će morati da ga menja neki drugi ,,bonus,,...
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Jović izgleda ne igra, tako da je Terzić siguran.
Jovića nema sigurno zbog kartona. Od bonusa na klupi (verovatno) Ilić, Pavlović, Baždar, Milovanović.

Mogli smo i mi slicno nakon kukanja tvorzana, i prozivanja piksete, ali nismo. Tu nam niko nije kriv.
Greota bi bilo da lepimo crveno bele plakate po gradu, kao što oni obeležiše Beograd crno belima. Još ako se uzme u obzir da su cigani uglavnom nepismeni možda ih sami budu i skidali misleći da smo ih mi lepili.

Neke od njihovih pređašnjih „akcija” su se pokazale kontraproduktivno,
2011:
1650012250165.png

2014:
pretres.jpg
Te 2014.-te dok su naše igrače pretresali Jojić je igrao 90 minuta u pobedi Dortmunda protiv Reala u četvrtfinalu LŠ, Marković 90 minuta u pobedi Benfike nad Juventusom u polufinalu LE (posle uvršten u najboljih 18 takmičenja), a Natho je bio najbolji asistent LE. Znam da je to bilo pre 8 godina i da smo imali celu sezonu da vidimo kako ti igrači izgledaju danas, znam i da postoji određeni epitet za one koji očekuju da ponavljanjem iste stvari dobiju drugačiji rezultat, ali opet ne mogu da se ne nadam da ovaj tim neće dozvoliti da završi sezonu bez da je dobio cigane u ligi, kakvi god oni da su.

Imali smo slabe derbije, posebno u rupi, ali ne treba zaboraviti ni da su nam bežali sa lopate u Hramu u zadnje vreme, ruku na srce i uz našu pomoć ali i uz pomoć onog saveza na koji arlauču svaka dva dana. Od ekipe se samo nadam i priželjkujem da šutaju na gol, odakle god i kad god, samo da šutaju, ako nas sreća pogleda i počnu ti šutevi da ulaze u gol nema te taktike i izmene koja će usporiti ovu ekipu da konačno zatrpa rupu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top