Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Stanojevic je ogranicen trener, ali ne treba ga zbog toga proglasavati izdajnikom i terzicevim covekom. Prosto covek ume da izvuce najvise od onoga sto ima, da smanji broj primljenih golova.

Stanojevic nije menadzer ovog tima i nije jedini koji dovodi pojacanja. Na obom forumu se jos zimus pricalo da ovaj tim nema kvalitet i da su obavezno potrebna pojacanja. To se nije desilo! Niko danas ne prica o Ilievu, zasto?

Da su dovedena 2 ofanzivca ozbiljnog kvaliteta, mi bi danas mogli da pricamo o Stanojevicu kao nezanlici, izdajniku, terzicevom coveku... Zasto nije trazio pojacanja? Pa ne znam, opet bih ponovio da je ogranicem trener.

U svakom slucaju ozbiljan klub u januaru pravi tim za leto - mi nismo ozbiljan klub. Po meni ne treba preterivati sa Stanojem, ne treba ga dizati u zvezde, ali ne treba mu pripisivati ni ono sto nije.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.152
Reaction score
18.225
Локација
U Kinšasi
I nije njih Stanojević oterao jer ne voli da ima dobre igrače, već sprovodi politiku kluba, tj. uprave. Šraf u mašini, važan, možda i najvažniji jer je jedini direktna spona prema javnosti i navijačima. Niko se iz uprave ne oglašava, ali zato on brani dolaske, on brani odlaske, on pravda sve poteze uprave, sve pod izgovorom velikog grobarstva i spoljnjeg neprijatelja. Provereni SNS recept. Alo bre čoveče gledaj u teren i radi svoj posao.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.255
Reaction score
6.874
@Markec50 nije istina da se ne prica o narkomanu koji je u ostavci ili ipak nije. Njega i onog dementnog udbasa i svinju glavatu prozivamo i pljujemo non stop i naravno da su najveci krivci za sve sto se desava. Nas trener je dosta puta ponovio da je zadovoljan timom. Da je htio da ih dovodi, javno bi to rekao i pozalio se, ali on to nije uradio. Da li iz straha za posao ili zbog toga sto zaista to misli, ja ne znam, ali nije reagovao i to je cinjenica. Znaci trener je zadovoljan time sto ima i te price kako on izvlaci najbolje iz onoga sto ima, to moze macku o rep da se okaci, njegov izbor i tim koji je sam sastavljao, niko mu tu nije kriv.
 

Cane77

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2021
Порука
108
Reaction score
266
Локација
Bileca
Evo Ivice, javio se da nama slepima objasni kako smo egal sa nikad jacim ciganima. Valjda to treba da nas zadovolji, 0 titula za 5 sezona i 1 pobjeda u derbiju od 13 za istih tih 5 sezona. Bravo Ivice, velemajstore, u egalu smo nema sta, samo nastavi brze, jace, bolje, mozes ti to...
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.468
Reaction score
28.991
Локација
Novi Sad

Kad se narkoman pravda u novinama matorog izlapelog julovca.... Terza mali je tragicar i pokojnik.... samo kad vi niste krivi seme vam krvavo.... odlazite klosari, mrs od Partizana!!!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.402
Reaction score
40.445
Локација
Žrnov
Riba smrdi od glave. Ne znam kako ne možete da shvatite da Stanojević nije uzrok nego posledica.

Nama za trenera neće doći niko ko ima kredibilitet, ko želi da radi taj posao onako kako treba. Doćiće nam neki početnik, neko naše ime, da ga provučemo na kraju kroz "toplog zeca".

Ovde je bila pljuvačina po tom istom Marku Nikoliću, koga sad prizivate i dižete u nebesa, kada je otišao posle Tanga smrti. A prizivaju ga i oni koji su najviše pljuvali po njemu.

Priziva se Savo, u stilu, dajte mu 5 godina... slažem se, ali sa tim pristupom smo zakasnili jedno 5 godina.

Stanojevićeva najveća greška je što se uopšte vratio, to sam u startu rekla, da se ne ponavljam. Postao je saučesnik uprave, ali daleko od toga da je krivac za prodaje i nedovođenje igrača.

Oko transfer politike se on, pa i Ivica Iliev pitaju u klubu isto onoliko kolike se pitamo i mi ovde na forumu.
 

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
152
Reaction score
447
Локација
Beograd
Kad nam je klub privatizovao mafijaski prizetko sa 0 dana bilo kakvog staza, znanja i iskustva, bolje nije za ocekivati.
Jos njega manje krivim nego nase "legende", velika imena koji su se posakrivali po svojim odborcicima za svasta i nista, cute i cekaju da prodje. A sutra ce opet da se busaju u svoju partizanstinu.
Pa nece proci samo od sebe.
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Za sve ljubitelje lika i dela Aleksandra Stanojevica , pitanje koga je on afirmisao iz danasnjeg rostera ?
Nikoga.

Nosioci su mu sve igraci koje je Savo doveo .
Daleko je Savo od idealnog trenera , ja samo zelim da docaram koliko je Stanoje destruktivan .

I da nas pusti sa pricom o "partizanstini" , treba pogledati izjavu posle izgubljenog derbija od 2-0 i sve ce vam se reci samo.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.064
Reaction score
15.641
Локација
Храм фудбала
Дебили ставили утакмицу у 18:30 против Чукаричког иако се игра кошарка, зар нису могли изабрати неки ранији термин па да се може испратити и фудбал и кошарка.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top