Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Pa on bi se posle prvog treninga pokupio i otišao.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.039
Reaction score
14.052
Локација
Kipar
Dokle nas je bagra dovela.

 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.591
Reaction score
3.363
Локација
JNA
Zamisli dodje Pirlo ili bilo ko koga zanima uspeh i tako nesto, rad i borba, i razgovara sa Vazurom..posle 3 recenice bi shvatio amaterizam i idiotizam koji upravlja FK Partizan!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.826
Локација
Beograd
Niz nelogičnosti (namerne ili slučajne zaključite sami) oslikava ove bestidnike u fotelji. Za svoju vladavinu od kada ih je picousti tu namontirao uspeli su da nas unazade 20 godina, i ne samo to, već i da obolimo sistemski.

Sve titule im je doneo Marko Nikolić, čovek koji je pokazao da jedini u ovim uslovima može da se bori protiv vetrenjača.Ja se smejem naslovima jer je sve nagadjanje. Pola tima ide, trenera nemamo a VVI pričaju o nekom sistemu.

Kad smo kod sistema, pojeo ga je rak, povremeno ga hemoterapijom Ćelavi vrati u život, ali ovako smo odavno oboleli i u jako lošem stanju.

Jedino je on spas za produženje života kluba koji se ne bukvalno, ali figurativno gasi po svim pokazateljima (izostanak titula, u skorije vreme i pobeda u derbijima, opadanje vrednosti igrača i totalno finansijsko rasulo).

I da se vratim na početak, namerno ili slučajno. Sve što se dešava nije slučajno. Rešili smo da se ne pojačamo ni na leto ni na zimu gde je stvorena dobra zaliha da se uzme titula, kurvetina gurne u ambis i dobrano spremi za ovu sledeću, a gledajte nas: bez titule, bez pobede u derbiju, bez kupa, bez navijača, bez trenera i bez pola tima a prvenstvo kreće za 30 dana.

Slučajnost ne postoji…
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
545
Reaction score
983
Postade Stanoje izdajnik za veliku vecinu ovde.

Pricao je jedan covek o tome. Sad, sto on nije popularan to je drugo i sto mu se zaista ima svasta drugo zameriti, to je drugo. Ali oko Samrok ili Flore Stanoja je pogodio apsolutno sve. Procitao ga je kao bukvar za prvi razred.



Covek je jebeni svedok saradnik terzicu Dosao da podrzi velikog fudbalskog radnika:pop.

Istrcao iz zbunja, kada je otisao Savo. Ako je uopste stigao da izadje pre nego sto se ovaj uglavio. Ali to je druga prica.


Da li je objasinio ko mu je obecao regularno prvenstvo? Ili da cekamo neku buducu konferenciju kada ponovo iskoci iz zbuna i pitamo ga licno.
:buhaha
Kakav je to glup argument bio. Pogotovu zenskog dela foruma.(nije Silvija)
 
Последња измена:

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Pirlo da dodje, mislim da bi se roknuo posle nedelju dana. Ali, ako mu daju slobodu i pare i da mu ne odredjuje neko ko će da igra (mamini i tatini sinovi), onda možemo nešto očekivati.

Inače Pirlo ima ofanzivnu taktiku a sa trenutnim kadrom igrača, ne može to da ostvari. Zato sloboda i keš.

Mi nemamo skaute koji šaraju po prvoj srpskoj ligi, tamo ima nešto sigurno da se odabere. Umesto toga, mi vraćamo povratnike.


Organizacija kluba treba da se izmeni i da dodje neko ko će da vodi klub iz ljubavi a ne iz interesa.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.495
Ма који Пирло људи.....чак се и СД удостојио да неочекивано брзо деактивира ту бомбу.
Сигурно је неки домаћи муљатор у оптицају, неки демагог кичме без. Сад кад су нас успешно свели на бедан ниво довешће неког крштеног тренера који ће да нас извуче одатле? Како да не....
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.707
Reaction score
29.396
Локација
Beograd

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Bio bi nam korisniji kao igrac. Ne znam kakav je trener. Tek je poceo,mislim da nam ne treba on. Treba neki ozbiljan,dokazan lik.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.556
Ali koliko treba nasim ljudima, pogotovo 'legendama', da shvate s kim imaju posla I da rad sa njima ne moze doneti rezultate.
Po meni je idealno da dodje krstajic, da zasuce rukave, I pokaze vaskolikom grobarstvu kako se uzima titula u sistemu koji je pravio i kome se divi. Niko drugi nego krstajic.

Kad je počelo da se priča o Željkovom povratku, bilo je sličnih priča, ne treba on sa njima, zaslužujemo jakovljevića, istrošićemo legendu... Naravno, sve su to prazne priče kad dođe čovek koji iskreno i pošteno radi.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Koga si sreo, Savu ili Milaniča? Pa da znamo da se vraća onaj drugi. :D
Mada...i da si tog drugog takođe negde sreo i pitao, verovatno bi mu i odgovor bio isti: ''Ma Neeeeeeee'' ... :icon-rolleyes:
Bukvalno! Savu sam sreo, da otklonim dilemu. Nisam imao puno vremena, a i trulo mi bilo da ga smaram, pitao bih ga dosta toga. Ostavio je na mene utisak jako pristojnog coveka.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.039
Reaction score
14.052
Локација
Kipar
@Nemanja-950
Velika je razlika izmedju fudbala I kosarke. Pare koje se vrte u fudbalu cine taj sport mnogo privlacnijim za najgori ljudski sljam. Iz tog razloga je prakticno nemoguce da trener, pa bio on I kalibra Zeljka Obradovica, promeni nesto na bolje.
Evo recimo da dodje Marko Nikolic, sta bi on uradio sa ovim igracima? A uprava nema prebijenog dinara. Pa pogledaj tekst u Danasu od juce, vucelin sin ostetio klub za 1,8 miliona evra u Scekicevom transfeu. Ko zna koliko je jos takvih izlaznih I ulaznih transfera bilo gde su lopovi oteli pare klubu. I to bezocno oteli ne ostavivsi zutu banku.
Poenta mog posta je da bez postene I dobronamerne uprave, makar bila sastavljena I od nepoznatih ljudi, trener nema sta da ocekuje. A bilo kakva uprava mora da podleze zakonima u slucaju kradje. Tu ide drzava I primene zakona.
Tako da nemoj da se zanosimo idejom da trener moze nesto da promeni. Ponavljam, svaki normalan trener je vec naucio sta moze da ocekuje od saradnje s djavolom.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
756
Reaction score
1.814
Sistemski odluke su postavljane ovako:
- Trener zahteva igrače u zavisnosti od ambicija (dali je titula cilj ili samo razvoj igrača za prodaju)
- Uprava postavlja trenera u zavisnosti od tih ambicija...
- Nažalost, politika postavlja Upravu u zavisnosti od političkih ambicija vezanih za klub

Sve ovo se postavlja hijerarhiski, samo obrnutim redom (politika, uprava, trener i igrači).
Što bi značilo da trener i igrački kada zavise od političkih ambicija vezanih za klub a uprava služi samo da to sprovede u delo.

I na kraju politika obezbedjuje onoliko novčanih sredstava koliko je potrebno da Uprava sprovede političke ambicije u delo.
 
Последња измена:

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
813
Reaction score
2.696
Локација
.
Posle utakmice sa cukom, neko od forumasa je napisao da ce kada ode Stanojevic reci sta se dogodilo tada izmedju njega i publike na zapadnoj tribini. Paa da cujemo
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.064
Reaction score
15.643
Локација
Храм фудбала

Још Миланич одбије и Вазура отвара шампањац.
За очекивати је неког бившег играча који ће добити прилику да се кали у Партизану, а за узврат он ће играти са овим шта има и неће извољевати.
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad
Dripac kao i vi
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top