Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."
Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
Dobrodošli!
U vreme Tumbe sve zimske pripreme su bile na planini(većinom Tara) i imali su kondicije igrači da istrce dve utakmice za redom..da ne pricamo koliko su više u tom trčanju igrali i fudbal.. Ova igra koju sada igrači pokazuju je za plakati..travestija nad fudbalom..Mogli su da istrče i na Tari i na Zlatiboru, da se bezveze ne tumbaju do Turske.
Još je sad podloga natopljena snegom, taman bi imali pokriće kad budu kazivali kako su noge teške od priprema.
Iz kog razloga si ga vodio onda na pripreme? Ovo stvarno nema smisla.JOJIĆ NE OSTAJE U PARTIZANU
Gordan Petić je želeo da angažuje Miloša Jojića, koji je bio sa ekipom u Beleku, ali od povratka iskusnog veziste u crno-beli tabor izvesno neće biti ništa.
„Joja je bio na Teleoptiku, hteo sam da potpiše za nas. U tom momentu smo imali problem sa vezistima. On je bio izričit da neće da nastavi saradnju sa Partizanom iz njemu znanih razloga. Ja sam rekao da to mogu da hendlujem, da li on ima neki problem sa navijačima ili bilo kim... Nije realno da potpiše, iako je on kvalitetan igrač i uklopio bi se u svlačionicu i način igre u narednom periodu. On je pokazao da je pravi profesionalac. Naći će klub, verujem vrlo brzo“.