ti pratis duze vreme Teleoptik i mladje kategorije,druze jel postoji tamo neki igrac da je stvarno talenat?
Не пратим млађе категорије, пратим Телеоптик...
Знаш и сам да је управи Партизана више до (сопствене) зараде него до спортских резултата, па се и распоређивање младих фудбалера врши у ту сврху - клинци за које се мисли да могу одмах бити продати, гурају се у Партизан, они који би евентуално могли бити продати играју за омладинце и кадете, јер тако по потреби могу да заиграју и за први тим...и наравно онда што пре буду продати...
А за Телеоптик играју они за које се процени да не могу да се успешно и хитно продају... Али баш зато што им глава није у тим облацима, камионима, авионима и милионима, момци тамо сваки пут поштено озноје дрес, зато и волим да их гледам, тамо нема ,,лако ћемо,, и тамо се не игра ,,под ручном,,...
Играча као што је Кристијан Белић наша школа очигледно тренутно нема, и момку свака част за оно синоћ!
Браво Белка! 
Од Баждара може да буде нешто, али треба пуууно радити са њим...
Јовић је очигледно или ван форме или ван неког ,,баланса,, у глави, да ли може то да поправи или не, то не знам, али у Телеоптику је сваке године било крила која би можда и више дала Партизану него што је дао он - да им је дата нека шанса. Али није.
Тако је то у животу...
А у дербију...
Рекли сте већ све.
Фаворизована државна фуфица је далеко од галактикоса који су у стању да нама оваквима какви смо (половни) да једно 5 комада. Нису синоћ могли да дају ни тај један, дали смо га сами себи.
Од три шансе које је имао Урошевић, погодио је само једну, кад је то било у нашу мрежу. Додуше, каква нам је одбрана, то и није нешто катастрофално...
Проблем је у томе што кад ми примимо гол у дербију, после нема више игре, има само свега и свачега у служби тога да ,,цигани,, победе...
Судија прекида напад Партизана због играча звезде кога боли раме ван терена???!!!
И обрнуто, кад ми поведемо у дербију, онда је све и свашта у служби тога да нас звезда стигне. И престигне.
Али, ето...свесни смо где живимо...а јуче смо се уверили и у њихов, али и наш фудбалски то јест играчки (не)квалитет. То смо што смо.
А ова сезона донослила је прваку лиге ДИРЕКТАН улазак у ЛШ и ВИШЕМИЛИОНСКУ зараду.
Јесмо ли у њу кренули ојачани? Да озбиљно појуримо ту ЛШ, или смо били ,,задовољни тимом,,...
Били смо задовољни тимом, али до зиме смо већ били у великом бодовном заостатку и имали два тренера ,,на конту,, једне сезоне...
Да ли је нови СД зимус довео појачања, која ће омогућити да се не бринемо бар за то друго место, или да у квалификације за ЛШ уђемо бољи него што смо ушли у ову сезону?
Довео је неспремног Колорада. Ако га је уопште баш он довео...
Али смо зато убрзо добили тренера број 3 у овој истој сезони...
Игор Дуљај је озбиљан и вредан момак, друго полувреме је показало нешто...али смо дерби ипак изгубили...у нашем тиму није имао ко да да гол (у звездину мрежу)...
А колико смо дербија уопште добили у неких задњих икс икс икс година - то је још једно питање за управу.
На које те сподобе без срама и образа опет неће одговорити.