Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.418
Reaction score
40.745
Локација
Žrnov
Ko je propustio juce, na Arena premium 1 pocinje repriza
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
959
Reaction score
4.295
Локација
Nis
Potpuno ista uprava je i sada kao i tada. Ista govna su bili i tada a i sada su. Jedina razlika je trener. Jedan trener želi pojačanja, drugi svoje bivše igrače (kombinacije i one koji osjećaju) kojima vjeruje i koji njemu vjeruju i s kojima je dobar. Zbog toga je naš klub izgubio dosta dragocjenog vremena na razne poluinvalide.
Ovo sto si napisao mozemo da komentarisemo na kraju sezone.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Kada je Marko Nikolić odlazio iz Partizana predložio je Iliju Stolicu za svog naslednika. U naletu besa sam i jednom i drugom predložio da se tornjaju u Mađarsku. Ništa lično protiv Stolice već me je odlazak Nikolića baš pogodio jer sam mislio da smo dobili fudbalskog Dula Vujoševića koji će se boriti do kraja za unapred izgubljenu stvar. Odlazak posle osvojene zabranjene titule je izazvao mnogo trenutne mržnje kod mene jer sam na to gledao kao na dizanje ruku od Partizana te je Ilija Stolica bio neka vrsta kolaterala ni kriv ni dužan.

Odlaskom Aleksandra Stanojevića otvorilo se mesto na klupi koje svako želi a niko neće. Niko neće da predvodi tim koji ne sme da osvoji titulu. Pisao sam ranije, trka za titulom ne sme da bude prioritet i imperativ za trenera, jer ovde titulu možemo osvojiti slučajno, bar dok je ovog režima u Srbiji. Nama treba da bude priopritet oporavak kluba, omladinske škole i Teleoptika, da se uđe u Evropu, skupljaju bodovi i pare a titula... pa ako nam dozvole. Uprava mora da ima jasan cilj i da odluči šta želi na dugoročnom planu a mislim da oni tek pojma nemaju, što nam godine za nama govore u prilog tome. Baš je pre neki dan Marko Nikolić pomenuo da će se jednom vratiti, da odradi reset/restart jer nam je itekako potreban. Ilija Stolica je dolaskom odmah uradio određene stvari i napravio korenite promene i potvrdio ono što pišem godinama, koliko god da imamo idiotsku Upravu, tim je do trenera. Svaki trener je napominjao i hvalio odličnu saradnju sa Vazurom i Ilievim, u smislu da su dobili šta su želeli od pojačanja, a zašto nam je tim poslednje dve sezone ličio na gerantologiju je pitanje za bivšeg i njegove ortake u klubu i van njega. Čak je skoro i Ivica Iliev rekao da su promene morale da uslede u igračkom kadru jer je tim bio premator!? Znao je to ali je dozvolio Stanojeviću da dovodio koga je hteo. Uprava je očajna, nesposobna da nađe sponzore (ovi sadašnji sponzori su zasluga mene koliko i Vazure) i znamo da pare nestaju iz kluba, ali da bi njima bilo bolje, da bi imali pune džepove love i njima je bitno da tim bude perspektivan jer će više para tako uzeti nego kroz dil sa platama povratnika.

Ilija Stolica je na predstavljaju rekao par stvari koje su mi zasmetale. Pomenuo je nekoliko puta ˝prave navijače˝ i da ima uveravanja da će ove sezone sve biti ok. Tu mi je odmah zaličio na svog prethodnika koji je takođe imao REČ da će sudjenje biti ok (još nismo saznali od koga) i koji je posle prve frke krenuo da deli navijače na te neke prave i ostale. Navijač Partizana je navijač Partizana! Čudno je bilo što Stolica na konferenciji nije ni pomenuo titulu kao prioritet i to mi nije zasmetalo jer ponavljam, to ne sme da bude prioritet. Čudno je bilo samo zato što to nije rekao jer svaki trener to kaže a dela govore drugačije. Svi igrači koji su otišli su i trebali da odu i da je sreće da ih većina nije ni dolazila. Što se mene tiče ima tu još nekoliko igrača koji nemaju šta da traže u ekipi i tu prvenstveno mislim na Pantića i Fejsu. Lutovac je dečko radilica ali je neverovatno da mi nemamo boljeg klinca od njega. Ali ipak moram priznati da sam pozitivno iznenadjen kako nam izgleda tim posle svega. Dobra pojačanja na papiru, oslobođeni štetočina, dodati klinci... Sluti da može biti dobro na dugoročnom planu. Da li je ova ekipa igrača dovoljna za titula? Ne, ali nam ni mnogo jači tim to ne garantuje u Srbiji. Zato je ovo dobra osnova za duži period.

Pripreme su prošle kako su prošle, jako kratko vreme da se nešto novo donese a rečeno je da će Stolica to pokušati da uradi. Odmah da kažem da ne očekujem čuda posle mesec dana ali ideja sa priprema i posle ove prve utakmice u Ivanjici je vidljiva i priznajem da mi se sviđa. Ono što mi se ne sviđa je to što mislim da nemamo ni golmane ni terene za tu modernu igru. Čak mislim da je možda Popović i bolji za igru iz zadnje linije od Stevanovića ali mi ni jedan ne uliva poverenje, što su i pripreme pokazale. Kad se na to doda Sveta Marković koji je bez utakmica u nogama, biće čupavo. Početak je, kratko vremena je prošlo i ako se istraje u toj ideji po cenu kiksa, za budućnost je lep put. Ono što bih ja uveo pod obavezu je da se omladinski pogon, njihovi treneri i Teleoptik momentalno prešaltaju na ovu ideju koju ima Stolica jer je to moderan fudbal za koji je potrebno vreme posle silnih taktičkih lutanja. Moramo da imamo šablon i onda ćemo lakše uklapati klince u prvi tim. Pominjali su se bonusi, da smo u problemu, prodali su Milovanovića, šta ćemo sad? Iskreno nisam video problem. Partizan ne sme i nema problem sa klincima. Mali Petković se na pripremam pokazao kao drzak fudbaler, ne da loptu nikome. Takav klinac ili uspe ili prsne ali mora da mu se da šansa. Za svakog talenta se mora naći minutaža, negledajući bonus pravilo, mora da se istrpi jer samo tako može postati igrač. Ako uspe super, ako ne pokaže ništa od tog talenta, nema veze, idemo na drugog klinca a ti na pozajmicu. Rezultat će trpeti ali mi moramo da se oporavimo prvenstveno pa tek onda da jurimo titulu.

Partizan je u Ivanjici uvek dobro prolazio i pobeda ni ovoga puta nije smela doći u pitanje. Enigma je bila samo kako ćemo mi izgledati na terenu. Loš teren a mi treba da igramo nešto potpuno novo. Prvo poluvreme je bilo prilično interesantno, dosta trčanja i šansi i stvarno zanimljiva utakmica, ako niste navijač Partizana. Ovako, par puta sam se zaledio na šanse Javora i naše gluposti. Zadnja linija rizična, Sveta prednjači. Filipović me je negativno iznenadio. Ni jedan vazdušni duel sa Eliomarom nije dobio a Brazilca se ne sećam kao nekog skakača. Ali po pitanju desnog beka sam spokojan. Najvažnije je da nema Miljkovića. Da je ostao, sigurno ni ove godine na stadion ne bih kročio. Zadnji vezni Zdjelar-Andrade mi lepo izgledaju, trče mnogo, menjaju, s tim što je Andrade imao par glupih izgubljenih lopti ali leći će to kako treba. Milina ih je gledati kako igraju brzo, na prvu i kad se na to doda TATA ove igre, Natho, mislim da ćemo uživati ove godine. Iliev lepo treba da priča sa Sašom i da mu se da masan ugovor i da se dečko zacementira još 3 godine a ne da mi igra tamo neki Fejsa koji je opet van stroja, a taman se sam najavio kao spremnog za ovu sezonu (smeh). Natho je pokazao znanje kod one kontre i asistencije za Petkovića. Kapa dole za pas, kapa dole za golčinu. Mali je i pre toga pokušavao, to je igrač, to se traži, šut, šut, šut! Trčao je i plakao a na kraju i crkao i nije imao snage za više od 60 minuta. Umesto njega je ušao Baždar koji se takođe upisao u strelce 20 minuta kasnije na asistenciju Filipovića. To je bilo za 0:3. A između golova klinaca pogodio je Natho, kapiten bez trake. Konačnih 0:4 postavio je Rikardo iz penala. Generalno dobra partija, ne sjajna, sa par kardinalnih grešaka pojedinaca koje su mogle skupo da nas koštaju ali 4 gola i lagana pobeda na otvaranju prvenstva su sigurno nabacili osmeh navijačima. Stolica sa druge strane jeste bio zadovoljan pobedom ali ne i igrom. Auuuu, pa šta ćemo onda tek da gledamo??? Jedva čekam kad sve klikne, pa makar i dogodine. Menig je asistirao kod gola Izraelca ali nisam zadovoljan njegovom partijom. U startu je delovalo da je loše ušao u utakmicu i da ne bi asistencije i onog jednog dribliinga (karton Maričić čini mi se) ne bih imao šta pozitivno da kažem. Možda je pod pritiskom zbog dolaska poslednjeg pojačanja jer mi deluje da će se smenjivati njih dvojica najčešće a možda je i imao samo nešto lošiji dan. Sveta mi ne uliva poverenje ali valjda će i to doći na svoje. Klinici pokazali da Partizan ne treba da brine za bonuse. Novi igrači su pokazali da će biti pojačanja. Mislim da ovaj tim, uz možda još dva pojačanja, može mnogo toga da nam pokaže a za to će biti ključno strpljenje. E sad je pitanje i šta svaki od nas navijača želi od ove sezone. Neki bi titulu po svaku cenu, neki bi da uživaju u igri i igračima, a šta ćemo dobiti će pokazati vreme. Ova utakmica je svakako pokazala da nas čeka nešto novo.
 
Последња измена:

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.222
Reaction score
4.012
Локација
Uvek uz Partizan
Uživao sam u utakmici, posebno mi se svidelo što na terenu nema Jojića, Markovića, Miljkovića, što pored terena nema Stanojevića. Titulu ne očekujem iz dobro poznatih razloga, nadam se da ću uživati u većini utakmica.
 

Cuba_Libre

Početnik
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
92
Reaction score
197
Od ove sezone ću imati čast i priliku da snimam emisije i određeni materijal za Partizanov kanal, pa bih napisao i nekoliko utisaka sa samog terena. Drugi put u životu sam pratio utakmicu iza gol aut linije (prvi put derbi koji je Jojić rešio ali to je već neka druga priča), te zaista se primete neke stvari koje sa tribina možda i promaknu:

1. Ogromno poštovanje cele klupe, a pogotovo mladih igrača prema Iliji Stolici. Očinski stav i ophođenje šefa prema klincima.

2. Rikardova želja za golom, tolika da bukvalno poludi svaki put kad ne dobije loptu ili promaši šansu. Lepo je videti toliku glad za golovima iako ume da deluje čak i pomalo neprijatno kada se dere na saigrače i širi ruke kada ne dobije loptu, čak ga je i Zdjelar kapitenski smirivao nekoliko puta. Lično, za mene je to pravi napadač, golgeter, čovek koji bukvalno živi za gol.

3. U 90 i nekom minutu neko sa tribina je zasvirao kao da je sudija označio kraj, golman Javora se okrenuo ka golu, prekrstio, ušao u gol po flašicu vode i sa njom pošao da izađe sa gola dok brat Lutovac sve vreme dribla i trči po ivici kaznenog prostora, da je samo digao glavu video bi prazan gol. Goša se posle 10ak komičnih sekundi dozvao pameti i vratio na gol, dok je Lutovac u driblinzima na kraju izgubio loptu.

4. Neverovatna energija Bibarsa Natha. Ne govorim samo o energiji na terenu, već i pre i posle utakmice, jako pozitivan, raspoložen, nenormalno motivisan.

5. Prelepa atmosfera u Ivanjici, mnogo ljudi je ostalo bez karti koje su rasprodate ali su na gurku ipak našli svoje mesto na tribinama, atmosfera pomalo i karnevalska u nekim trenucima, lepo je počelo, nadam se da ćemo uhvatiti ovaj momenat i izgurati početak prvenstva i evropske kvalifikacije uz podršku i pune tribine.

Kačim i video izveštaj koji sam napravio, nije sjajno, ne bi bilo grobarski da mi se telefon nije isključio u drugom poluvremenu pa sam se pred kraj snalazio, pozajmljivao, nemojte zameriti... Biće uskoro i podkast i razne druge emisije, ipak sam tome vičniji nego snimanju ali o tome više u nekim sledećim postovima.

Lutovac je decko kako mu u prezimenu kaze ,kod nas zalutao,to je igrac za Dinamo Vranje
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.720
Reaction score
29.443
Локација
Beograd
Ono što bih ja uveo pod obavezu je da se omladinski pogon, njihovi treneri i Teleoptik momentalno prešaltaju na ovu ideju koju ima Stolica jer je to moderan fudbal za koji je potrebno vreme posle silnih taktičkih lutanja.
Obzirom da pratim Teleoptik, reći ću ti da su tamo vezisti Momčilović, Rašković, Minić, već odavno igrali ono što sad treba da igraju Zdjelar, Andrade, Natho...čak i malo modernije...ali je od njih trojice ipak Zdjelar jači fizički, Natho ,,na lopti,, a Andrade i jedno i drugo.
Znači nije sve do ideje, nego i sa kakvim igračima raspolažeš.

Ali je jasno da su u omladinskom pogonu i Teleoptiku ipak uglavnom u pitanju veoma mladi igrači bez većeg fudbalskog iskustva (čast izuzecima u Teleoptiku), i jasno je da se svakako slažem da ,,batađorizmu,, fudbalskoj dekadenciji i ,,lopti unazad,, bez preke potrebe - nema mesta u bilo kojoj Partizanovoj selekciji niti u ,,filijali,,...

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj!

Od ove sezone ću imati čast i priliku da snimam emisije i određeni materijal za Partizanov kanal, pa bih napisao i nekoliko utisaka sa samog terena.
Znači imamo našeg čoveka usred Kluba i najbitnijih događanja...
Lepo.
Očekujemo i ubuduće detalje koji se ne vide ,,izdaleka,, već samo ,,izbliza,,... :D
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
@President il ti je @Goran Tomić stric ili ti je ukrao šifru sa kompjutera, treće nema. :D

Mogu da se složim sa dobrim delom ali da je Fejsa višak teško, može on još. Takodje, iskreno, da je Miljko tu ti ne bi dolazio na stadion samo zbog njega mi ne ide u pamet? Poentirao si na više mesta ali ova dva komentara bodu oči. Baš svi treba da podržimo Stolicu i momke. Video si sam prošlo leto kako su pali Sochi i Klara. Jebe mi se za upravu u tom trenutku, oću da smo prisutni na mapi. Jebe mi se i za titulu u sistemu gde 98 bodova nije dovoljno, oću da zgazimo drolju i to mi je dosta.

@Elric lep video pred spavanje. Imaš sreće da prisustvuješ lepim trenutcima, nadam se da ćeš pokrivati i evropu na strani :)
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
431
Reaction score
1.558
Popović je već sad golman bar na nivou Stevanovića, a za par godina konstantne igre bi ga prešišao iha-haj, kad je Stevanović na golu, uopšte se ne osećam sigurno po nas. Sigurnije se osećam kad Pop brani, i to mnogo.
I bio je nesiguran prvih par tekmi, što je i normalno, posle uopšte nije odavao takav utisak, i ne znam odakle se to stalno spominje, sklonjen je sa gola, veoma sumnjivo, opet ponavljam, posle petarde od Fejnorda, gde ni za jedan gol koliko se sećam nije bio izričito kriv, jer nam je odbrana bila gora od katastrofalne.
Morao Pop bolje da reaguje kod prvog gola gabelja u derbiju koji pukosmo 2:0
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@President il ti je @Goran Tomić stric ili ti je ukrao šifru sa kompjutera, treće nema. :D

Mogu da se složim sa dobrim delom ali da je Fejsa višak teško, može on još. Takodje, iskreno, da je Miljko tu ti ne bi dolazio na stadion samo zbog njega mi ne ide u pamet? Poentirao si na više mesta ali ova dva komentara bodu oči. Baš svi treba da podržimo Stolicu i momke. Video si sam prošlo leto kako su pali Sochi i Klara. Jebe mi se za upravu u tom trenutku, oću da smo prisutni na mapi. Jebe mi se i za titulu u sistemu gde 98 bodova nije dovoljno, oću da zgazimo drolju i to mi je dosta.

@Elric lep video pred spavanje. Imaš sreće da prisustvuješ lepim trenutcima, nadam se da ćeš pokrivati i evropu na strani :)

Prosto je, neću da dolazim da gledam invalida. Nisam budala da me neko ubeđuje da je to igrač za Partizan.
Fejsu nikad nisam voleo niti sam to krio. Ne volim taj tip igrača prvenstveno a tek onda dodajem i njega lično.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.896
Reaction score
7.763
Cestitam na pobedu.

Koji od ovih golova prolazi u Evropi ili u ozbiljnijim utakmicama? Nathov, mozda, jer moze da otrese odbranbenog kao slinu i da ga mune do 20m.
Filipovic - Markovic promaja. Miljkovic za Filipovica je Zanetti licno, sto se tice odbrane i samopouzdanja u igri u odbrani, u napadu F deluje da je bolji videcemo. Mene kod beka zanimaju primarno defanzivni zadatci kad treba da se napravi iskorak ka tituli ili Evropa.

Andrade nema 2 dobra vezana poteza na utakmici a ima slobodu u igri i kretanje na terenu kao da je Pirlo, a vise lici na Babirlo sad za sad, bukvalno Babovic br2.

Ja se uvek nadam da vremenom tim i igra porastu. Ali ne vidim ko ce ovde da poraste i da pruzi vise od onog sto trenutno zna.
Nadam se da trener ima evropsku viziju Partizana. Tim nije sklopljen po mom ukusu, godinama ne menjamo pristpup. Nema srcanih, energicnih, jakih, okretnih, otresitih fudbalera. Zasto se uzimaju fizicki inferiorni fudbaleri kojima je dusa u nosu posle 2 akcije u prvom poluvremenu. Diabate i Menig po 60 kg. Igra glavom kjao, nepostojeca, automatski defanzivci imaju manje za pripremu i paznju.
Odavno nisam imao nepoverenja u trenera kao sad sa Stolicom, jer deluje kao da je zamislio nesto, ali nema veze sa tokovima na terenu, a ako je zamislio ono sto se desava na terenu, ondak smo ga ugasili.

Ne delujemo kao tim koji moze da juri prednost, niti da mozemo da se odbranimo od jakih.

Neka me demantuju

Kratak predah.
 
Последња измена од уредника:

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
I Kante nema mnogo vise od 60 kg, nema to veze. Za Meniga se recimo slazem, meni se licno nikako ne svidja iako sam imao ogromna ocekivanja na pocetku, ali brojeve ima, videcemo.

Sto se Andradea tice covek ima bukvalno sve to sto si naveo da nemamo. Uz to ima odlicnu tehniku ali za istu me apsolutno boli kurac kad vidim da ga ima svuda po terenu, momak ne staje. Eksplozivan je nije mlak ni u cemu, a to je rak rana domacim igracima. Kada startuje imam utisak da ce da odnese i loptu i pola noge igraca na koga startuje.
Tako da jebiga, ja stvarno ne vidim cemu hejt, bar ne ovako.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Cestitam na pobedu.

Koji od ovih golova prolazi u Evropi ili u ozbiljnijim utakmicama? Nathov, mozda, jer moze da otrese odbranbenog kao slinu i da ga mune do 20m.
Filipovic - Markovic promaja. Miljkovic za Filipovica je Zanetti licno, sto se tice odbrane i samopouzdanja u igri u odbrani, u napadu F deluje da je bolji videcemo. Mene kod beka zanimaju primarno defanzivni zadatci kad treba da se napravi iskorak ka tituli ili Evropa.

Andrade nema 2 dobra vezana poteza na utakmici a ima slobodu u igri i kretanje na terenu kao da je Pirlo, a vise lici na Babirlo sad za sad, bukvalno Babovic br2.

Ja se uvek nadam da vremenom tim i igra porastu. Ali ne vidim ko ce ovde da poraste i da pruzi vise od onog sto trenutno zna.
Nadam se da trener ima evropsku viziju Partizana. Tim nije sklopljen po mom ukusu, godinama ne menjamo pristpup. Nema srcanih, energicnih, jakih, okretnih, otresitih fudbalera. Zasto se uzimaju fizicki inferiorni fudbaleri kojima je dusa u nosu posle 2 akcije u prvom poluvremenu. Diabate i Menig po 60 kg. Igra glavom kjao, nepostojeca, automatski defanzivci imaju manje za pripremu i paznju.
Odavno nisam imao nepoverenja u trenera kao sad sa Stolicom, jer deluje kao da je zamislio nesto, ali nema veze sa tokovima na terenu, a ako je zamislio ono sto se desava na terenu, ondak smo ga ugasili.

Ne delujemo kao tim koji moze da juri prednost, niti da mozemo da se odbranimo od jakih.

Neka me demantuju

Koji horor od komentara. Strahota. Brate, idi navijaj za Real Madrid i miran si.
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Cestitam na pobedu.

Koji od ovih golova prolazi u Evropi ili u ozbiljnijim utakmicama? Nathov, mozda, jer moze da otrese odbranbenog kao slinu i da ga mune do 20m.
Filipovic - Markovic promaja. Miljkovic za Filipovica je Zanetti licno, sto se tice odbrane i samopouzdanja u igri u odbrani, u napadu F deluje da je bolji videcemo. Mene kod beka zanimaju primarno defanzivni zadatci kad treba da se napravi iskorak ka tituli ili Evropa.

Andrade nema 2 dobra vezana poteza na utakmici a ima slobodu u igri i kretanje na terenu kao da je Pirlo, a vise lici na Babirlo sad za sad, bukvalno Babovic br2.

Ja se uvek nadam da vremenom tim i igra porastu. Ali ne vidim ko ce ovde da poraste i da pruzi vise od onog sto trenutno zna.
Nadam se da trener ima evropsku viziju Partizana. Tim nije sklopljen po mom ukusu, godinama ne menjamo pristpup. Nema srcanih, energicnih, jakih, okretnih, otresitih fudbalera. Zasto se uzimaju fizicki inferiorni fudbaleri kojima je dusa u nosu posle 2 akcije u prvom poluvremenu. Diabate i Menig po 60 kg. Igra glavom kjao, nepostojeca, automatski defanzivci imaju manje za pripremu i paznju.
Odavno nisam imao nepoverenja u trenera kao sad sa Stolicom, jer deluje kao da je zamislio nesto, ali nema veze sa tokovima na terenu, a ako je zamislio ono sto se desava na terenu, ondak smo ga ugasili.

Ne delujemo kao tim koji moze da juri prednost, niti da mozemo da se odbranimo od jakih.

Neka me demantuju

Kratak predah.
Baki,lupas,nemas ti pojma o fudbalu,ocrni igrace,Filipovic je igracina za tog Miljkovica vec se sad vidi,svi igraci koji su dosli su fizicki spremni i imali su pune sezone....
 

Partiz

Grobar
Учлањен(а)
25.12.2007
Порука
368
Reaction score
1.529
samo je prosledio post bivseg trenera,koji se zadnjih nedelja a posebno posle utakmice u Ivanjici pokusava kroz neke objave da abolira i predstavi kao zrtva
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
568
Reaction score
792
Kakav god da je Diabate bolje rešenje od Lazara Markovica. Pa sta ako ima 60 kg. Koji danas fudbaler cm i rw ima preko 70kg.Mislim da ce ovaj malac da se uklopi brzo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top