Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.245
Reaction score
3.609
Ja se nadam da će Natko biti starter jer trenera nemamo, a Natko je dovoljno iskusan da ekipu vodi na terenu.

Ako ne budemo igrali presing, mislim da sebi potpisujemo poraz jer smo mi isuviše kilavi u tranziciji kad oduzemo loptu na našoj polovini, tj. treba nam u tom slučaju 10 takvih situacija da bi dali gol, jer mnogo petljamo tada, pogotovo Rikardo koji pravi potez više.

Najbolje od starta pokušati odigrati visoki presing na njihovu zadnju liniju, da ih iznenadimo i pokušamo odmah gol da uvaljamo.

Samo da Jovića ne gledam u postavi, strašno koliko je loš i umišljen igrač, otrese ga u duelu svaki igrač u ligi kao slinu.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.150
Reaction score
14.385
Локација
Brdo Banovo
Veceras mora da bude pun stadion NAVIJACA PARTIZANA. Optimista, pesimista i svega ostalog izmedju. Dodji na Jna, pa taman mislio i da ce biti 0-3.

Kukajte na gorku sudbinu nekog drugog dana, danas samo bodrite Partizana ( ovo se i rimuje).

IMG_20220831_094158.jpg
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.185
Reaction score
15.718
Локација
Beograd
Ja zaista ne znam zašto Baždar ne dobija veću minutažu, pa pobogu kako da očekujemo nešto ako igra na kašičicu, potrebna je konstantnost, sigurno se nisu raspitivali, gledali ili šta već dotični klubovi bez razloga. Dečko je od ove godine postao punoletan, treba ga pustiti i da greši ponekad.

310355_bazdar_orig.jpg
 

GoxyBG04

Početnik
Учлањен(а)
19.07.2021
Порука
122
Reaction score
196
Локација
Beograd
Koliko je to bonus pravilo sranje, vidi se i na primjeru Terzica.
Ima tek 21 godinu, bolji je od svih ostalih klinaca, a ne moze da igra ni jednu ozbiljnu utakmicu jer nije bonus...
Pa da ima kvalitet igrao bi valjda bio bonus ili ne. Ako ima 21 godinu a ne igra, onda je problem sto nema kvalitet a ne pravilo
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Čak i kada je ovakva situacija kakva jeste i kada igramo kako igramo (a realno ne igramo ništa) i kada na osnovu svega toga nemam ni trunku nekog logičnog optimizma - ono nešto što je u meni kada je Partizan u pitanju opet i opet govori sa kim god igrali - da se nadam pobedi.

Dakle, ne očekujem ništa a duboko u sebi nadam se pobedi. A kako će biti? Videćemo negde oko 22h.

Uzdam se samo u igrače i neko njihovo ludilo da će večeras napokon odigrati utakmicu kako treba jer šta će im veći motiv nego što li je naš najveći protivnik i večiti rival. Motiv da se bar večeras potrude i pokažu da nije tolika razlika između nas i njih. I na kraju krajeva ako ništa drugo neka odigraju i za te svoje karijere gde bi svakako imali plus ako večeras izađu kao pobednici.

O taktici, timu koji izađe večeras i ostalome neću, ali svi koju budu igrali neka daju sve od sebe i bore se, neka oznoje taj dres i ostave srce na terenu.

Rikardo još nije dao gol iz igre u prvenstvu (dva penala - dva gola) pa je red da ga postigne i za razliku od prošle sezone kada nije bio strelac u 3 derbija.

Kao što je rekao jedan veliki čovek (Duško Vujošević) a kada smo mi u pitanju: Realnost nije briga na koju se obaziremo.

Ajmo crno-beli !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top