Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Stoji sve to, ali jebes navijace koji dolaze "vecinom na kosarku" pa im nedostaje komfor.
Nije da smo do sad igrali na Bay areni, pa se iznenadili sa raspalim Jna. Jebem li ga, ja upoznao nas stadion kad sam imao valjda dve godine uz cuvene stolice sa staklenom vunom.
Mada se valjda i ti navijaci sa kosarke secaju bar El svojevremeno, ulazak u halu dva sata ranije i borba za mesto gde ces da stanes. Ako i udjes...
Daleko od toga da nema i do tih za mene trivijalnih razloga, ali...

Mesari dosli striktno poslovno, a "nasi" sve zapoceli. Bar sto se organizovane tribine tice.
 

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
97
Reaction score
458
Локација
Novi Beograd
Lepa vest za one koji nemaju arene. b92 ponovo prenosi fudbalsku ligu i abu, objavili danas na njihovom sajtu. Prvi prenos u cetvrtak od 16:45 Partizan-Napredak.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.804
Локација
Žrnov
Jesu usrali "grobari",ali navijači od kojih velika većina ne dolazi na fudbal a idu na košarku traže ipak kakav takav komfor.Makar da ne parkiraju po okolnim šumama na kilometar od stadiona,da ne gledaju kako će da polome noge ...
Izvini, samo da pitam, gde su Grobari "Komfor" parkirali nekada kad su išli u Pionir? I jel im i inda smetao dim u hali i što nemaju svoje numerisano mesto?
I kako to ništa ne smeta kad je derbi ili evropska utakmica, a smeta kad je Surdulica?
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
@JasminaT
Grobari Komfor uglavnom nisu na ovom forumu... Takođe, kad se igra protiv kelna ne igra se nameštena liga, koju niko u javnosti ne poštuje. Pa je to razloga da se keš izvadi, nedostatak komfora podnese i dođe na utakmicu. Većini ovde taj komfor nije bitan, ali većina ovde nije većina na stadionu u trenutku kad na njemu ima 25k gledalaca....
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.804
Локација
Žrnov
kolega je naveo kao problem naveo nedostatak parkinga, izmedju ostalog. Postoje objektivni razlozi, naravno. Niko ne spori da je infrastruktura katastrofa, ali nije ni Pionir bio u boljem stanju pa je bio pun, kad je JNA bio prazan, a nije psiho bio na vlasti.

Samo da ne trazimo razloge uvek u nekom/necem drugom.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Dobro, ali kapacitet Pionira je ynamo koliki, i kad se to transponuje na fudbal, to je slabo... Sad ne znam koliko je bas uvek i pionir bio pun kad se igrala ABA...A to za parking je nesto sto sam i ja naveo kao jedan od razloga, i nje nebitan... Nije ključan, ali vreme je otišlo i sad se drugo očekuje od sopstvenog slobodnog vremna... Omatorilo se... Guzica se navikla na mekano... Potpuno prirodan proces... Međugrobarsko mračenje je takođe važan faktor, koje inicraju ciganski mediji... I treba mu se odupreti...
 

Milan Pa80

Početnik
Учлањен(а)
04.08.2018
Порука
98
Reaction score
292
Локација
Pancevo
Ma ciste gluposti i izgovori.Zasto gospodi iz Bg treba parking? Mrzi ih da se cimaju grackim prevozom,e jbg....Ja sam iz Panceva cesto dolazim sa dva moja klinca na jna...Nekad se cimam i prevozom jbg sa njih dvoje od 11 i 12 godina.Nisam bio na Kelnu iskrwno skupe su mi bile karte nas troje 5000 minimum,ali uzmem sezonsku za zapad(jer tu klinci imaju popust).I sada smo bili gledali Cukaricki....A parking kada dodjem kolima jbg nekad se parkiram i kod Tirsove pa prosetam sa njima,nije tesko ko hoce
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Lepa vest za one koji nemaju arene. b92 ponovo prenosi fudbalsku ligu i abu, objavili danas na njihovom sajtu. Prvi prenos u cetvrtak od 16:45 Partizan-Napredak.

Od 28.10. B92 i Prva neće biti u ponudi SBB. Bitno da je sve sinhronizovano.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.804
Локација
Žrnov
S ekonomske, pravne, postovanja zakona i bilo koje druge strane - sve kod nas je protivno zakonima kada su mediji u pitanju.

Medjutim, s obzirom da su na tom SK, a i celom SBB/u sve cigansture, ko ih jebe - gase ih njihovi.

Pa neka prebrojavaju i dalje poene igraca sa srpskim pasosem u KKP - bice ih svakako vise nego kanala sto ce oni imati u ponudi. :picka-ciganska:
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.620
Све док коментатори ртс-а имају какву такву алтернативу - добро је.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Odvratni su na SK do mere da više nisu ni "neutralni profesionalci" već otvoreno navijaju tokom tekmi protiv Partizana a o ona dva bolesnika što prenose FMP ne treba ništa ni da kažem. Onda nema "objektivne neutranosti" već su puni cinizma, bezobrazluka i glupavosti /namerno ne kažem gluposti/. Ali nema većeg užitka nego kada počne da im se diže pa počne loženje a onda su na kraju kao dva puvanjka - Neprocenjiv doživljaj!
 

Elric

Početnik
Учлањен(а)
19.02.2022
Порука
58
Reaction score
1.347
Povodom interesantne debate o podršci, poseti, razlozima za (ne)dolazak na stadion:

U jednom gradu postoje dve navijačke grupe.

Jedna je sinonim za vernost, nosila je svoj klub do velikih evropskih i domaćih uspeha, a bili su uz klub i tokom sušnih i teških godina. Druga večito traži dlaku u jajetu, svakoj evropskoj pobedi nađe manu, dok im je domaće prvenstvo ispod časti.

Za jednu ne postoji nezgodan termin, tu je i utorkom i četvrtkom, nikada im nije bio problem da stoje jedni drugima na glavama samo da gledaju svoj klub, komfor nije briga na koju se obaziru, dolaze i po dva sata ranije da bi zauzeli što bolja mesta. Druga ne voli kad je previše vruće, niti kada je previše hladno, ne voli što je toalet loš i što postoji mogućnost da pokisnu.

Jedni štede pare cele godine da bi obezbedili sezonsku ulaznicu za svoj voljeni tim, daju i bubreg ako treba da bi gledali svoje ljubimce uživo, odvajaju stotine evra za dragoceno parče plastike, oborili su sve evropske rekorde, zvanično su najverniji navijači na celom starom kontinentu. Drugima je svaka cena prevelika, 30, 40 ili 50 evra za sezonsku ulaznicu je sramota, kukaju da su plate male i da neće da daju pare lopovima. Oborili su sve negativne rekorde u regionu, večiti rival, Hajduk, Dinamo, pa čak i osrednji timovi kao što su Rijeka i Osijek prodali su više sezonskih ulaznica ove sezone.

Jedni su uvek uz svoje igrače, posle svakog poraza im pružaju podršku, posle svakog pada im pomažu da ustanu, prihvataju poraz kao sastavni deo igre, ne gube nadu posle sušnih godina, zauvek veruju u tim i pored promašenih trenera i loših pojačanja kojih je bilo prethodnih desetak godina. Drugi svoje igrače nazivaju splavarima, posle prvog evropskog poraza skidaju im dresove, svaki promašaj ili pogrešan pas izvižde i ismeju. Treneri i igrači su pod stalnim pritiskom jer im čekaju prvu grešku, a čak i kada pobede glavni fokus je na igraču koji je odigrao najslabije tu utakmicu.

Zanimljivo je da i jedan i drugi klub vode sumnjivi tipovi bliski vladajućoj stranci, i jedan i drugi tim godinama ne mogu da osvoje najvažnije trofeje, i jedne i druge su tukli njihovi „navijači“ zbog nepodobnih skandiranja. Ipak, jedni i dalje ne odustaju, teraju inat i iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu pokazaju časove ljubavi, spremni su da se bore do konačne pobede. Drugi su odavno digli ruke, u svemu vide zavere a u svojim redovima domaće izdajnike, dali bi život za svoj klub ali ne i novac za kartu, žive za bolja vremena i pun stadion ali će ih ipak sačekati iz fotelje.

Neverovatno zvuči da su i jedni i drugi zapravo isti ljudi, da vole isti klub, i da su sposobni da se u razmaku od dva sata između utakmice fudbalskog i košarkaškog kluba prešaltaju sa jednog stava o životu, ljubavi, borbi i Partizanu na onaj potpuno suprotni. Ugledajmo se sami na sebe, povedi drugara sa basketa na fudbal, posle zajedno na košarku, prenesimo pozitivu iz hale na stadion, a borbenost koju fudbaleri trenutno pokazuju prebacimo na košarkaše.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Moramo danas biti oprezni jer su ovi (Napredak) znali da nam otkinu neke bitne bodove u našoj kući. Na primer one sezone kada nas je Savo vodio (2019-te) vodili smo 2:0 i uspeli da izgubimo 2:3. A da ne pominjem tek prošlu sezonu kada su nam uzeli dva jako bitna boda igrajući nerešeno (0:0) i kada su nas govna ciganska tada i pretekla na tabeli... A bilo je tu još kikseva sa njima da ne nabrajam dalje. Međutim, od onog poraza te 2019-te mi smo zabeležili u Humskoj 48 ligaških utakmica bez poraza (42 pobede i 6 nerešenih). Ali ne sumnjam uopšte u Petrića i igrače i očekujem samo pobedu danas. Samo ozbiljno i dobijamo.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.453
Локација
Македонија
PARTIZAN: Popović - Filipović, Saničanin, Vujačić, Urošević - Traore, Belić - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.

Rezerve: Stevanovic, Markovic, Sehovic, Andrade, Fejsa, Bazdar, Zivkovic, Pavlovic, Terzic, Pantic, Jovic
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.450
Reaction score
4.802
Uf... teškom mukom izvojevana pobeda, bar se tako činilo meni... Popović odbranio čist gol... mogli smo da završimo posao u 80.minutu, ali je Rikardo opet bio sada već iritirajuće sebičan. Najvažnije - osvojena tri boda, utakmice se već za vikend niko neće sećati.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.233
Reaction score
2.782
Svaka cast na pobjedi. Komentator nas je podsjetio da nas je Napredak mucio redovno cime ona jos vise dobija na znacaju. Najveci utisak utakmice je umor igraca. Nadam se da su uspjeli da se odmore na ovoj utakmici jer su, kako je utakmica odmicala, tako djelovali na terenu. Prvo je bilo odlicno i steta samo sto nismo dali jos koji gol da ih i bukvalno odmorimo. Idemo dalje.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.453
Локација
Македонија
Gol Kiflice na asistenciju Urosevica vredan tri boda. Mogli smo i morali da ovo resimo ranije da ne strepimo da udje neki odpadak (kao sto je Pop iscupao ono sa gol linije) ali danas napadacka linija nije blistala. Osim Vujacic i Urosevic solidni su bili Belic i brat Traore. Jedino su bitni tri boda i to da se niko nije povredio.
Teraj dalje
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.620
Много тешка утакмица и много важна победа. Деловали смо баш исцрпљено у другом полувремену. Свака част играчима на борбености, дали су максимум у овом моменту.
Критично висок степен замора уочљив код Натха, Диабатеа, Рикарда и Урошевића. Много би било да ни један од њих не почне меч за викенд али двојица нек одиграју највише до 60 минута, а двојица да преседе на клупи. Можда је време за Шеховића од старта. Јавор ипак није ниво Чукаричког и Напретка али биће тешко јер улазимо у фазу замора и сад је најважније добро изротирати тим јер нас после Јавора чекају све до краја полусезоне веома захтевни мечеви.
Браво!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top